Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-RX100M5A

Ár:
399.900 Ft
279.900 Ft
Kedvezmény: 30%
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Prémium kompakt fényképezőgép páratlan AF-reakcióidővel RX100V

A RX100 termékcsaládban az RX100 V fényképezőgépben mutatkozik be a gyors és precíz Fast Hybrid AF funkció a 0,05 mp-es AF-sebességgel, nagy sebességű, akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel-készítéssel AF/AE-követés mellett legfeljebb 150 felvételig, 4K videofelvétellel , valamint szuperlassított felvételkészítéssel akár 960 képkocka/mp mellett.

  • 0,05 mp AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
  • 20,1 megapixeles, 1.0-ás típusú, egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-chippel
  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–70 mm objektív F1,8–2,8 blendeértékkel
  • 1 év gyári garancia
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Kibővített jótállás:
Menny.:db

Leírás

ZEISS® Vario-Sonnar T* objektív a precíz képalkotásért

ZEISS® Vario-Sonnar T* objektív a precíz képalkotásért

Nagy átmérőjű ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektív kínál kompromisszummentes felvételeket a teljes 24–70 mm-es optikai tartományában. A nagy F1.8–2.8 blende nagy zársebességet és elmosódásmentes felvételkészítést tesz lehetővé, valamint gyönyörű háttérbokeh hatást. A becsillogás és a szellemkép hatását rendkívüli mértékben sikerült visszaszorítani a kiváló T* bevonat alkalmazásával.

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában

A 20,1 effektív MP felbontású, 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-processzorral lehetővé teszi az akár 960 képkocka/mp szuperlassított felvételek készítését, a rendkívül nagy sebességű, torzításmentes zár pedig akár 1/32 000 mp-es záridőre is képes, amely az emberi szem számára követhetetlen gyorsaság. Ezen felül a 315 pontos fókuszsíkfázis-észlelési AF egyedülállóan precíz élességállítást és témakövetést biztosít.

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A frissített BIONZ X képfeldolgozó motor még az elődjénél is nagyobb feldolgozási teljesítményt kínál a gyorsan mozgó témák megörökítése érdekében, akár 24 kép/mp sebességgel. Új fejlesztésű képfeldolgozó algoritmusának köszönhetően természetesebb képeket készíthet alacsonyabb zajszint mellett a teljes érzékenységi tartományban, miközben nem veszik el a részletgazdagság sem.

Sűrű, nagy területű fedés 315 AF-ponttal

Sűrű, nagy területű fedés 315 AF-ponttal

Gyorsabban fókuszálhat a témára a képterület nagy részén (kb. 65%-án) elhelyezkedő 315 fázisérzékelős AF-pontnak köszönhetően. A Hybrid AF rendszer kombinálja ezeket a szorosan elhelyezkedő, ultragyors fázisérzékelésre képes fókuszpontokat a kontrasztérzékelős AF precizitásával, hogy az élességállítás megbízható maradjon kis méretű, illetve gyorsan mozgó témák esetében is.

Eye AF kiváló követési teljesítménnyel 

Eye AF kiváló követési teljesítménnyel 

A nagy teljesítményű AF-követéssel kombinált nagy pontosságú Eye AF hasznos segítséget nyújt a portréfotózáskor. A funkció akkor is működik, ha az arc lefelé vagy oldalra néz, vagy ha háttérfényben, illetve félig sötétben van. AF-C beállítás esetén a fókusz a mozgó téma szemén marad.

Automatikus élességállítás mindössze 0,05 másodperc alatt

Automatikus élességállítás mindössze 0,05 másodperc alatt

A fázisérzékeléses AF sebességének és a kontrasztérzékeléses AF pontosságának kombinálásával a Fast Hybrid AF-rendszer képes 0,05 mp alatt megtalálni a fókuszt, precízen követni a témákat, és lehetővé teszi a pillanat tökéletes megörökítését.

Fókuszterület-regisztrálás

Fókuszterület-regisztrálás

Előre meg lehet adni, majd pillanatok alatt elő lehet hívni egyéni fókuszálási területet. Ideális az atlétikához, a motorsportokhoz vagy a teniszhez hasonló sportok fotózásához, illetve minden olyan helyzethez, ahol a téma rendszeresen a képkompozíció ideális pontjába mozog. Az AF-területválasztási műveletet egyszerűen egy egyéni gombra kiosztva lehetősége van egyetlen gombérintéssel kiemelni azt a területet fókuszálásra, amikor a téma odakerül.

Zökkenőmentes témakövetés sorozatfelvételnél akár 24 képkocka/mp mellett

Zökkenőmentes témakövetés sorozatfelvételnél akár 24 képkocka/mp mellett

Az RX100 V nagy sebességű sorozatfelvétel-rögzítésre képes a teljes, 20,1 MP-es felbontással és akár 24 kép/mp mellett, aktív AF/AE-követéssel. Emellett a fényképezőgép csökkenti az elektronikus képkereső és az LCD-kijelző elsötétedését, ami megkönnyíti a mozgó témák követését és az illékony pillanatok megörökítését.

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Lehetőség van a zárhang némítására is a következő fényképezőgép-beállításokkal: „Shutter type: Electronic” és „Audio signals: Off”. Így csendben készíthet felvételt jelenetekről és zajra érzékeny témákról akár sorozatfelvétel módban.

Az AF-A üzemmód automatikusan vált élességállítási módot

Az AF-A módban a fényképezőgép automatikusan vált az AF-S üzemmód (egyszeres AF: az élességbeállítást rögzíti a kioldógomb félig történő benyomásakor) és az AF-C üzemmód (folytonos AF: félig lenyomott kioldógomb esetén is folyamatosan állítja a téma élességét) között az alapján, hogy a képfelvételi területen észlelhető-e a téma hirtelen elmozdulása vagy a fényerő gyors változása. 

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

Az 1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár minimálisra csökkenti a „gördülő zár” jelenség által okozott képtorzítást. A hihetetlenül nagy zársebesség magas blendebeállítás mellett háttérlágyítást alkalmazó fotók készítését is lehetővé teszi, akár különösen fényes viszonyok között is, legfeljebb 19 Fé-kel.

Tündöklő 4K videók 

Tündöklő 4K videók 

4K (QFHD-felbontású: 3840 × 2160) videó rögzítésekor a fényképezőgép kb. 1,7-szer annyi adatot gyűjt össze, mint amennyi az alapszintű 4K videokimenethez szükséges. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett.

A Fast Hybrid AF alkalmazása videók esetében a RX100 termékcsaládban

A Fast Hybrid AF alkalmazása videók esetében a RX100 termékcsaládban

A Fast Hybrid AF funkció minden képet élessé és tisztává tesz a nagy felbontású 4K videók rögzítésekor a rendszer fókuszsíkfázis-érzékeléses AF-érzékelőjének köszönhetően, amely pontos fókuszálást és témakövetést valósít meg. 

A Photo Capture funkció tiszta állóképeket készít a videókból

A Photo Capture funkcióval kiválaszthat egy pillanatot valamely lejátszott 4K videóból, majd nagy részletgazdagságú állóképként mentheti 8 megapixelt is meghaladó felbontással. Ugyanígy létrehozhat 2 megapixeles állóképet is korábban felvett Full HD videóból.

Akár 960 kép/mp a lenyűgöző lassított felvételekért

Akár 960 kép/mp a lenyűgöző lassított felvételekért

Az üzemmódválasztó tárcsa segítségével válassza ki a HFR opciót, és hozzon létre a másodperc töredékéig tartó mozdulatokat is megörökítő szuperlassított videókat. Válassza ki a mozgó téma sebességhez illeszkedő felvételkészítési képkockasebességet a következők közül: 960/1000 kép/mp, 480/500 kép/mp vagy 240/250 kép/mp (NTSC/PAL). A képminőség 240/250 képkocka/mp esetén csaknem Full HD, 480/500 képkocka/mp és a Quality Priority (Minőségprioritás) üzemmód választása esetén pedig HD. A választható végindítási mód rögzít 3–7 másodpercnyi felvétel a MOVIE gomb megnyomása előtt, így Ön a megjósolhatatlan pillanatokat is magabiztosan megörökítheti.

A nagy fényerejű XGA OLED Tru-Finder™ megmutatja a megcélzott látványt

A nagy fényerejű XGA OLED Tru-Finder™ megmutatja a megcélzott látványt

A visszahúzható Tru-Finder elektronikus képkereső felbontása 2 359 000 képponttal egyenértékű. A nagy fényerejű, saját világítású OLED kijelző nagy kontrasztot biztosít, kiváló eszköz a képek előnézetéhez és a beállítások módosításához. Az EVF keresőoptikája ZEISS® T* bevonatot kapott a nem kívánt tükröződés csökkentése és a képkereső saroktól sarokig tiszta képe érdekében. 

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Kényelmesen használható, objektívre szerelt vezérlőgyűrű segítségével a profikhoz hasonlóan alkalmazhat kézi beállításokat, például kiválaszthatja a zársebességet, a blendét és egyéb elemeket a még kreatívabb vezérlés érdekében – ismét egy funkció, mely ideális választássá teszi ezt a fényképezőgépet a komoly fényképészek számára.

180 fokban kihajtható LCD kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

180 fokban kihajtható LCD kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

A nagy felbontású, 3 hüvelykes, dönthető képernyő tökéletes a szelfikészítéshez, illetve a problémás, fej felett vagy alacsony szögből fényképezett képek komponálásához. Alacsony/magas felvételkészítési pozícióban használva rugalmasabban készíthet kreatív kompozíciókat.

Egyéni gomb a kreatív kényelemhez

Egyéni gomb a kreatív kényelemhez

Az egyéni (C) gombra rá lehet programozni az akár 62 különböző fényképezőgép-funkció bármelyikének vezérlését, és a fényképezőgép funkcióit a saját fotózási stílusához szabhatja. Ha gyakran használt funkciót vagy beállítást rendel ehhez a gombhoz, bármikor előhívhatja azt – gyorsabb és testhezállóbb lehet a géphasználat.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

Élesebb felvételek kevés fény mellett is akár ISO 12 800-as érzékenységgel. Auto ISO módban a gép képes automatikusan meghatározni az optimális beállításokat, a kézi módban kiterjesztett ISO-beállításokat pedig akár ISO 80 értékig is lehet csökkenteni. Az Auto ISO mellett megadhat minimális zársebességet is, hogy elkerülje az elmosódást gyenge megvilágítású helyzetekben is.

Dual Rec fotókészítés videofelvétel közben

Dual Rec fotókészítés videofelvétel közben

Készítsen 17 megapixeles fotókat videorögzítés közben. Ezzel a fényképezőgéppel lenyűgöző minőségű fotókat készíthet akár videofelvétel közben is. Az Automatikus Dual Rec kioldási funkciónak köszönhetően a fényképezőgép képes automatikusan fotózni videofelvétel közben. Válasszon a magas/standard/alacsony Automatikus Dual Rec kioldási frekvenciabeállítások közül.

Fényerőfigyelés

Fényerőfigyelés

Meggyőződhet a kép megfelelő kompozíciójáról akár a csillagos ég alatt készített vagy más sötét témát bemutató felvételeknél is. A kijelzőn, illetve a képkeresőn látható kép fényeit ideiglenesen túl lehet erősíteni a komponálás segítése érdekében egy egyszerű menüparanccsal vagy egyéni gombutasítással anélkül, hogy ez rontaná az elkészített felvételt.

Saját menü Önre szabva

A Saját menü funkció segítségével azonnal elérhetőként regisztrálhat menüelemeket, illetve testre szabhat menüket. Emellett gombtársításokat is létrehozhat akár 30 funkcióhoz, hogy a fényképezőgép kezelőfelülete valóban az Ön fényképezési igényeit szolgálja.

MF Assist és fejlett fókuszkiemelési funkció

MF Assist és fejlett fókuszkiemelési funkció

Ezekkel a fókuszálási segédekkel növelheti az élességállítás pontosságát, illetve finomhangolhatja a kézi élességállítást. A Manual Focus (MF) Assist képes a képterület bármely részét felnagyítani a precízebb módosíthatóság érdekében, a fejlett fókuszkiemelés pedig kiemeli a fókuszban lévő területeket a gyors és egyszerű élességállítási jóváhagyás érdekében. A nagyítás és a fókuszkiemelés színe is egyénileg állítható, így tökéletes az összetett fókuszállítási követelményekhez (például makrófotózás esetén).

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

Egyszerűen nyomja le félig a kioldógombot a Rögzített AF aktiválásához. Automatikusan úgy állítja be az AF célkeretének méretét, hogy az illeszkedjen a tárgy méretéhez, ezzel javítva a követési teljesítményt, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhasson minden kínálkozó fényképezési lehetőséget.

Kiváló minőségű videók XAVC S vagy AVCHD formátumban

Kiváló minőségű videók XAVC S vagy AVCHD formátumban

A professzionális videózáshoz tervezett funkcióival és hatékonyságot növelő fájlméreteivel az XAVC S képrögzítése minimális képzajjal dolgozik még mozgásokkal telezsúfolt jeleneteknél is, akár 4K felbontással és 100 Mb/s adatsebességgel. A kisebb teljesítményt igénylő feladatokhoz és az egyszerű megosztáshoz az AVCHD formátum is választható.

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Az egyszerű videofelvétel-készítés mellett fejlett képrögzítési funkciókat is kínál, köztük a képprofil-beállításokat a színtartomány, a gammaérték és más képjellemzők beállításához. Az S-Log2 funkciónak köszönhetően a videókat széles dinamikatartománnyal lehet rögzíteni az utómunkálatokhoz és a különböző fényképezőgépekkel készített felvételek egységesítéséhez. Emellett az időkód és a proxy felvételi funkció lehetővé teszi a professzionális produkciókban és munkafolyamatokban való felhasználást.

Fájlnévbeállítás

Fájlnévbeállítás

A fényképezőgép lehetővé teszi, hogy bármely fájlnév első három karakterét az alapértelmezett „DSC”-ről három tetszés szerinti karakterre változtassa. Ezzel egyszerűbbé válik a fájlok kezelése, és különösen abban az esetben hasznos, ha több fényképezőgépeket használ különféle célokra. 

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy táblagépet képkeresőként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztással fényképek, illetve videók továbbíthatók az eszközre. Egyszerűen telepítsen PlayMemories Mobile™ alkalmazást Wi-Fi® hálózaton keresztül NFC-képes Android-eszközére, majd a csatlakoztatáshoz érintse az eszközt a fényképezőgéphez. A QR-kódos kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli okostelefonokhoz. 

Capture One (Sony)

Capture One (Sony)

A Capture One Express (for Sony) ingyenes, díjnyertes képszerkesztő szoftver kiemelkedő képminőségű RAW-képkidolgozást tesz lehetővé, a könnyű képfájlkezelést és sokoldalú szerkesztőeszközöket kínál. A fizetős Capture One Pro (for Sony) verzióban még több szerkesztőeszköz található, és számítógéppel összekapcsolt fényképezésre is használható.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és az iMovie szoftverrel.

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge alkalmazáscsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága és aprólékosan szerkeszthetők a RAW-alapú képek. A „Remote” alkalmazással távvezérelhető a fényképezés; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.

 

Paraméterek

Érzékelő típusa 1.0 típusú (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-érzékelő, 3:2 képarány
Pixelek száma (valódi) Kb. 20,1 megapixel
Objektívtípus ZEISS Vario-Sonnar T* objektív, 15 elem 12 csoportban (8 aszférikus elem, többek közt AA (továbbfejlesztett aszférikus) objektív)
F-szám (maximális blende) F2.8(N)–5.6(T)
ND szűrő -
Gyújtótávolság f=9,0–72 mm
LÁTÓSZÖG (35 MM-ES FORMÁTUMRA ÁTSZÁMÍTVA) 84 fok–12 fok 30 perc (24–200 mm)
Fókusztartomány (Front–objektív távolság) AF (W:kb. 8 cm-től a végtelenig, T:kb. 100 cm-től a végtelenig)
Optikai zoom 8,0x
Clear Image Zoom (állókép) 20 M:Kb. 16x / 10 M:Kb. 22x / 5 M:Kb. 32x / VGA Kb. 121x
Clear Image Zoom (videó) 4K:Kb. 12x / HD:Kb. 16x
Digitális zoom (állókép) 20 M:Kb. 32x / 10 M:Kb. 44x / 5 M:Kb. 64x / VGA Kb. 121x
Digitális zoom (film) Kb. 32x
Képernyő típusa 7,5 cm (3.0 típusú) (4:3) / 921 600 képpont / Xtra Fine / TFT LCD
Állítható dőlésszög Felfelé kb. 180 fokban, lefelé kb. 90 fokban
Kijelzőválasztó (kereső/LCD) Auto / EVF (kézi) / Monitor (kézi)
MF Assist nagyítás 5,3×, 10,7×
Érintőpanel Igen
Képernyőtípus/Pontok száma 0,39-es elektronikus képkereső (OLED), 2 359 296 képpont
Lefedettség 100%
Nagyítás Kb. 0,59-szoros, 50 mm-es objektívvel, végtelen állásnál, –1 m-1(dioptriánál) (35 mm-essel egyenértékű)
Szempont Körülbelül 20 mm a nézőkétől, 19,8 mm a nézőke keretétől -1 m-1dioptriánál (CIPA-szabvány)
Dioptriabeállítás -4,0 és +3,0 m között-1
Fényerőszabályzás Automatikus, Manuális (5 lépés)
Képfeldolgozó processzor Igen (BIONZ X™)
STEADYSHOT (FOTÓ) Optikai
STEADYSHOT (FILM) Igen (Intelligens aktív mód, optikai típus elektronikus kompenzációval, gördülésmentes típus)
Fókusz típusa Gyors hibrid AF (fázisérzékelő AF/kontrasztérzékelő AF)
Fókuszálási mód Egyszeri AF, automatikus AF, folyamatos AF, DMF, kézi fókuszbeállítás
Fókusz területe Nagy látószögű (357 pontos, (fázisérzékeléses AF), valamint 425 pontos (kontrasztérzékeléses AF)), Zóna, Közép, Rugalmas spot (S/M/L), Kiterjesztett rugalmas spot, követés (Nagy látószögű / Zóna/ Középen / Rugalmas spot (S/M/L) / Kiterjesztett rugalmas spot)
TÁRGYKÖVETÉS Igen (követés)
EYE AF FUNKCIÓVAL [Fotók] Ember (Jobb/bal szem kiválasztása) / Állat; [Film] Ember (Jobb/bal szem kiválasztása)
Fénymérési mód Többmintás, Középsúlyozású, Spot, Teljes képernyő átl., Kiemelés
Expozíciókiegyenlítés ± 3,0 Fé, 1/3 Fé lépésköz
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index) Automatikus (ISO100 – ISO12800, választható felső/alsó határ), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (ISO64/80-ig bővíthető), Többképes NR:Automatikus (ISO100 – 12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600
ISO érzékenység (film) Automatikus:(ISO100 – ISO12800 szint, választható felső/alsó határ), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800
Fehéregyensúly módok Automatikus, Nappali fény, Árnyékos, Felhős, Izzólámpa, Fénycső:Meleg fehér, fénycső:Hideg fehér, fénycső:Nappali fehér, fénycső:Nappali fény, Vaku, Víz alatti autom., Színhőm./szűrő, Egyedi
Fehéregyensúly mikrobeállítás Igen (G7–M7, 57 lépés) (A7–B7, 29 lépés)
Zársebesség iAuto (4” – 1/2000) / automatikus program (30” – 1/2000) / kézi (izzó, 30” – 1/2000) / blendeprioritás (30” – 1/2000) / zársebesség-prioritás (30” – 1/2000)
Elektronikus zár [Egyszeri felvétel] iAuto (4” – 1/32000)/Automatikus program (30” – 1/32000)/Kézi (30” – 1/32000)/Blendeprioritás (30" – 1/32000)/Zársebesség-prioritás (30” – 1/32000);, [Sorozatfelvétel/Egyszeri sorozatfelvétel] 1/8 - 1/32000
Blende iAuto (F2,8 / F11 (W)) / Automatikus program (F2,8 / F11 (W)) / Kézi (F2,8 / F11 (W)) / Zárprioritás (F2,8 / F11 (W)) / Blendeprioritás (F2,8 / F11 (W))
Képvezérlés Kontraszt, Színtelítettség, Élesség, Kreatív stílus, Színtér (sRGB / Adobe RGB), Minőség (RAW / RAW&JPEG (Extrafinom, Finom, Normál) / JPEG (Extrafinom, Finom, Normál)
Zajcsökkentés Hosszú expozíció NR:Be/Ki, 1/3 másodpercnél hosszabb zársebességek esetén érhető el, Magas ISO NR:Normál/Alacsony/Ki, Többképkockás NR:Auto, ISO100–25600
Dinamikatartomány funkciók Ki, Dinamikatartomány-optimalizáló (Automatikus/1–5. szint), Automatikus nagy dinamikatartományú kép (Automatikus expozíciókülönbség, Expozíciókülönbség szintje (1,0–6,0 FÉ, 1,0 FÉ lépésköz)
Felvételkészítési mód AUTO(Intelligens automata/Superior automata), Automatikus program, Blendeprioritás, Zársebesség-prioritás, Kézi expozíció, MR (Memória-visszakeresés) [váz:3 készlet / memóriakártya:4 készlet], Mozi üzemmód (Automatikus program, Blendeprioritás, Zársebesség-prioritás, Kézi expozíció), HFR üzemmód (Automatikus program, Blendeprioritás, Zársebesség-prioritás, Kézi expozíció), Panoráma, Jelenetválasztás
Jelenetválasztás Portré, sportesemény, makró, tájkép, naplemente, éjszakai jelenet, kézi szürkületi felvétel, éjszakai portré, bemozdulási elmosódást gátló üzemmód, házi kedvenc, ínyenc, tűzijáték, nagyfokú érzékenység
Sorozatfelvétel sebessége (maximum) (legfeljebb rögzített képpont) [AUTO/Elektronikus zár] Sorozatfelvétel, magas:kb. 20 képkocka/mp, sorozatfelvétel, közepes:kb. 10 képkocka/mp, sorozatfelvétel, alacsony:kb. 5 képkocka/mp, Egyszeri sorozatfelvétel, magas:kb. 90 képkocka/mpFN_70], Egyszeri Sorozatfelvétel, közepes:kb. 60 képkocka/mp, Egyszeri Sorozatfelvétel, alacsony:kb. 30 képkocka/mp, [Mechanikus zár] Sorozatfelvétel, magas:-, Sorozatfelvétel, közepes:kb. 10 képkocka/mp, sorozatfelvétel, alacsony:kb. 3,0 képkocka/mp
Önkioldó 10 mp / 5 mp / 2 mp / 3 vagy 5 egymást követő felvétel 10 mp, 5 mp vagy 2 mp késleltetéssel / Expozíciósorozat 10 mp, 5 mp vagy 2 mp késleltetéssel / Egyszeri sorozatfelvételek 10 mp, 5 mp vagy 2 mp késleltetéssel
Használati üzemmódok Egy felvétel, Sorozatfelvétel, Egyszeri Sorozatfelvétel, Önkioldó, Önkioldó (folyamatos), Folyamatos expozíciósorozat, Egyes expozíciósorozat, Fehéregyensúly expozíciósorozat, DRO expozíciósorozat
INTERVALLUM-FELVÉTEL Igen (1-60 mp. időköz, 1–9999 felvétel, AE rögzítés/AE követés(Magas/Közepes/Alacsony))
Panoráma (felvételkészítés) Sweep Panorama üzemmód
Képhatás [Fotó] Játék-fényképezőgép, Népszerű színek, Poszterhatás, Retró fénykép, Lágy high-key (túlvilágítás), Részleges szín, Nagy kontrasztú monokróm, Lágy fókusz, HDR-festés, Élénk tónusú monokróm, Miniatűr, Akvarell, Illusztráció, [Videó] Játék-fényképezőgép, Népszerű színek, Poszterhatás, Retró fénykép, Lágy high-key (túlvilágítás), Részleges szín, Nagy kontrasztú monokróm.
Kreatív stílus Normál, Élénk, Semleges, Tiszta, Mély, Fényes, Portré, Tájkép, Naplemente, Éjszakai, Őszi levelek, Fekete-fehér, Szépia, Stílusdoboz
Képprofil Ki / PP1–PP10 (Fekete szint, Gamma (Film, Fotó, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG3), Fekete gamma, Térd, Színmód, Telítettség, Színfázis, Színmélység, Részlet, Másolás, Visszaállítás)
Felismert jelenetek száma [Fotó]:Superior Auto üzemmód:44 / iAuto:33, [Film]:44
Villanófény üzemmód Automata / Vaku be / Kis sebességű szinkron / Hátsó vaku szinkronizálása / Vaku ki
Vaku típusa Beépített, manuálisan felnyitható
AF-lámpa Automatikus / Kikapcsolás
Expozíciósorozat Igen
Beépített vaku, vakutartomány ISO Auto:Kb. 0,4–5,9 m (W) / Kb. 1,0 m – 3,1 m (T), ISO12800:legfeljebb kb. 12,4 m (W) / kb. 7,0m (T)
Kompatibilis adatrögzítési eszközök [XAVC S(100 Mbps)] SDXC/SDHC memóriakártya (UHS-I U3 vagy magasabb besorolású); [XAVC S(60 Mbps/50 Mbps)] SDXC/SDHC memóriakártya (Class 10 vagy magasabb besorolású); [AVCHD/Állókép] Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro(Mark2), SDXC/SDHC/SD memóriakártya (Class 4 vagy magasabb besorolású), micro SDXC/SDHC/SD memóriakártya (Class 4 vagy magasabb besorolású)
Felvételi formátum [Fotó]:JPEG (kompatibilis a DCF 2.0, Exif 2.31 MPF Baseline formátummal), RAW (Sony ARW 2.3 formátum), [Film]:XAVC S, az AVCHD formátum 2.0 verziójával kompatibilis
Rögzítési formátum (film audió) XAVC S:LPCM 2 cs., AVCHD:Dolby Digital (AC-3) 2 cs (Dolby Digital Stereo Creator)
Színtartomány (fotó) sRGB, Adobe® RGB
DCF/DPOF DCF/DPOF/EXIF/MPF
Állóképen rögzített pixelek száma (képméret) 3:2üzemmód:20 M (5472 × 3648) / 10 M (3888 × 2592) / 5 M (2736 × 1824); 4:3 üzemmód:18 M (4864 × 3648) / 10 M (3648 × 2736) / 5 M (2592 × 1944) / VGA; 16:9 üzemmód:17 M (5472 × 3080) / 7,5 M (3648 × 2056) / 4,2 M (2720 × 1528); 1:1 üzemmód:13 M (3648 × 3648) / 6,5 M (2544 × 2544) / 3,7 M (1920 × 1920); Sweep Panorama:nagylátószögű (12 416 × 1856 / 5536 × 2160), normál (8192 × 1856 / 3872 × 2160)
Filmfelvételi üzemmód (NTSC) NTSC/PAL választó:[NTSC] AVCHD:24M FX (1920x1080/60i) / 17M FH (1920x1080/60i), XAVC S 4K:30p 100M (3840x2160/30p) / 30p 60M (3840x2160/30p) / 24p 100M (3840x2160/24p) / 24p 60M (3840x2160/24p), XAVC S HD:60p 50M (1920x1080/60p) / 60p 25M (1920x1080/60p) / 30p 50M (1920x1080/30p) / 30p 16M (1920x1080/30p) / 24p 50M (1920x1080/24p) / 120p 100M (1920x1080/120p) / 120p 60M (1920x1080/120p)
Filmfelvételi üzemmód (PAL) NTSC/PAL választó:[PAL] mód AVCHD:24M FX (1920x1080/50i) / 17M FH (1920x1080/50i), XAVC S 4K:25p 100 M (3840×2160/25p) / 25p 60 M (3840×2160/25p), XAVC S HD:50p 50 M (1920×1080/50p) / 50p 25 M (1920×1080/50p) / 25p 50 M (1920×1080/25p) / 25p 16 M (1920×1080/25p) / 100p 100 M (1920×1080/100p) / 100p 60 M (1920×1080/100p)
HFR Felvétel:NTSC/PAL választó:[PAL] üzemmód XAVC S HD:50p 50 M (1920×1080/250 képkocka/mp), 50p 50 M (1920×1080/500 képkocka/mp), 50p 50 M (1920×1080/1000 képkocka/mp) / 25p 50 M (1920×1080/250 képkocka/mp), 25p 50 M (1920×1080/500 képkocka/mp), 25p 50 M (1920×1080/1000 képkocka/mp), NTSC/PAL választó:[NTSC] üzemmód XAVC S HD:60p 50 M (1920x1080/240 képkocka/mp), 60p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 60p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) / 30p 50 M (1920x1080/240 képkocka/mp), 30p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 30p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) / 24p 50 M (1920x1080/240 képkocka/mp), 24p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 24p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) Az érzékelő kiolvasási száma valódi pixelek vonatkozásában:Minőségprioritás:240 képkocka/mp / 250 képkocka/mp (1824x1026), 480 képkocka/mp / 500 képkocka/mp (1824x616), 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp (1244x420) / Záridő-prioritás:240 képkocka/mp / 250 képkocka/mp (1824x616), 480 képkocka/mp / 500 képkocka/mp (1292x436), 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp (912x308)
Állóképen rögzített pixelek száma (képméret) film közben 16:9 mód:17 M (5472×3080) / 7,5 M (3648×2056) / 4,2 M (2720×1528)
Távfelvétel Igen (1280 × 720 [kb. 9 Mbps])
Bemeneti és kimeneti csatlakozók Multi/Mikro USB-csatlakozó, Nagysebességű USB (USB 2.0), Mikro HDMI, Mikrofoncsatlakozó (35 mm sztereó minidugasz)
NFC NFC Forum által definiált 3. típusú címkével kompatibilis, Egyérintéses távvezérlés, Egyérintéses megosztás
WI-FI Igen (IEEE802.11b/g/n(2,4 GHz-es sáv))
Bluetooth® Igen (Bluetooth szabványverzió:4.1 (2,4 GHz-es sáv))
Áramforrás DC 3,6 V(DC) (tartozék akkumulátor) / 5,0 V(DC) (tartozék hálózati adapter)
Akkumulátorrendszer Akkumulátorkészlet (NP-BX1)
Teljesítményfelv. (fényképezőgép mód) Kb. 2,1 W LCD-monitorral és kb. 2,3 W képkeresővel (CIPA-szabvány szerint)
USB-töltés és USB-áramellátás Igen (felvételkészítés, lejátszás)
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FOTÓK)(CIPA)  Monitor:kb. 260 / kb. 130 perc, Monitor (2 mp-es automatikus monitorkikapcsolás esetén):kb. 310 / kb. 155 perc, Képkereső:kb. 240 / Kb. 120 perc
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FILM, TÉNYLEGES RÖGZÍTÉS)(CIPA)  Monitor:kb. 40 perc, Képkereső:kb. 40 perc
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FILM, SOROZATFELVÉTEL)(CIPA)  Monitor:kb. 70 perc, Képkereső:kb. 70 perc
PlayMemories Camera Apps -
Felvételkészítési funkciók Arcérzékelés, Arcfelismerés, Fotófelvétel (videofelvétel közben), Mosolyfelismerő, Rácsvonalak, Quick Navi, Digitális szintjelző (billenés és elfordulás), WB-expozíciósorozat, DRO-expozíciósorozat, MF Assist, Csúcsérték (Kijelző:Ki/Be) (Szint:Magas/Közepes/Alacsony) (Szín:Piros/Sárga/Kék/Fehér), Zebra, Jelzésmegjelenítő, Audiofelvétel szintje, Audioszint kijelző, Léptetéses zoom / Gyors zoom, Önarckép-időzítő, TC / UB, Szerzőségi információk, ISO Auto minimum zársebesség, PC távvezérlés, Gamma megjel. segéd, [Mov]AF-követési érzékenység, [Mov]AF-meghajtó sebesség, Fájlnévbeállítás, Érintéses zárkioldás/Érintés alapú fókuszálás/Érintés alapú követés, Érintőpanel, Saját menü, Saját tárcsa
Lejátszási funkciók BRAVIA Sync (HDMI-vezérlés), 9/25 képes indexnézet, Automatikus tájolás, Diavetítés, Előre/Vissza (videó), Törlés, Védelem, Motion Shot videó, Beauty effect, Photo Capture, Értékelés, Automatikus képelforgatás
TRILUMINOS Color Igen
4K képkimenet Igen
Üzemi hőmérséklet 0 °C. - +40 °C. / 32 °F. - 104 °F.
Nyomtatás Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)
MÉRETEK (SZÉ × MA × MÉ) (KB.) 101.6 x 58.1 x 42.8 mm(4 hüvelyk x 2 3/8” x 1 7/16 hüvelyk)
TÖMEG (CIPA-KOMPATIBILIS) Kb. 302 g (akkumulátorral és memóriakártyával) / kb. 275 g (csak a váz)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

309.900 Ft 259.900 Ft
RAKTÁRON
249.900 Ft 199.900 Ft
RAKTÁRON
319.900 Ft
KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
189.900 Ft 169.900 Ft
RAKTÁRON
399.900 Ft 329.900 Ft
RAKTÁRON
144.900 Ft 139.900 Ft
RAKTÁRON
139.900 Ft 129.900 Ft
RAKTÁRON
429.900 Ft 349.992 Ft
RAKTÁRON

Keresés