Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-RX100M5A

Ár:
329.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Prémium kompakt fényképezőgép páratlan AF-reakcióidővel RX100V

A RX100 termékcsaládban az RX100 V fényképezőgépben mutatkozik be a gyors és precíz Fast Hybrid AF funkció a 0,05 mp-es AF-sebességgel, nagy sebességű, akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel-készítéssel AF/AE-követés mellett legfeljebb 150 felvételig, 4K videofelvétellel , valamint szuperlassított felvételkészítéssel akár 960 képkocka/mp mellett.

  • 0,05 mp AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
  • 20,1 megapixeles, 1.0-ás típusú, egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-chippel
  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–70 mm objektív F1,8–2,8 blendeértékkel
  • 1 év gyári garancia
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Kibővített jótállás:
Menny.:db

Leírás

ZEISS® Vario-Sonnar T* objektív a precíz képalkotásért

ZEISS® Vario-Sonnar T* objektív a precíz képalkotásért

Nagy átmérőjű ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektív kínál kompromisszummentes felvételeket a teljes 24–70 mm-es optikai tartományában. A nagy F1.8–2.8 blende nagy zársebességet és elmosódásmentes felvételkészítést tesz lehetővé, valamint gyönyörű háttérbokeh hatást. A becsillogás és a szellemkép hatását rendkívüli mértékben sikerült visszaszorítani a kiváló T* bevonat alkalmazásával.

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában

A 20,1 effektív MP felbontású, 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-processzorral lehetővé teszi az akár 960 képkocka/mp szuperlassított felvételek készítését, a rendkívül nagy sebességű, torzításmentes zár pedig akár 1/32 000 mp-es záridőre is képes, amely az emberi szem számára követhetetlen gyorsaság. Ezen felül a 315 pontos fókuszsíkfázis-észlelési AF egyedülállóan precíz élességállítást és témakövetést biztosít.

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A frissített BIONZ X képfeldolgozó motor még az elődjénél is nagyobb feldolgozási teljesítményt kínál a gyorsan mozgó témák megörökítése érdekében, akár 24 kép/mp sebességgel. Új fejlesztésű képfeldolgozó algoritmusának köszönhetően természetesebb képeket készíthet alacsonyabb zajszint mellett a teljes érzékenységi tartományban, miközben nem veszik el a részletgazdagság sem.

Sűrű, nagy területű fedés 315 AF-ponttal

Sűrű, nagy területű fedés 315 AF-ponttal

Gyorsabban fókuszálhat a témára a képterület nagy részén (kb. 65%-án) elhelyezkedő 315 fázisérzékelős AF-pontnak köszönhetően. A Hybrid AF rendszer kombinálja ezeket a szorosan elhelyezkedő, ultragyors fázisérzékelésre képes fókuszpontokat a kontrasztérzékelős AF precizitásával, hogy az élességállítás megbízható maradjon kis méretű, illetve gyorsan mozgó témák esetében is.

Eye AF kiváló követési teljesítménnyel 

Eye AF kiváló követési teljesítménnyel 

A nagy teljesítményű AF-követéssel kombinált nagy pontosságú Eye AF hasznos segítséget nyújt a portréfotózáskor. A funkció akkor is működik, ha az arc lefelé vagy oldalra néz, vagy ha háttérfényben, illetve félig sötétben van. AF-C beállítás esetén a fókusz a mozgó téma szemén marad.

Automatikus élességállítás mindössze 0,05 másodperc alatt

Automatikus élességállítás mindössze 0,05 másodperc alatt

A fázisérzékeléses AF sebességének és a kontrasztérzékeléses AF pontosságának kombinálásával a Fast Hybrid AF-rendszer képes 0,05 mp alatt megtalálni a fókuszt, precízen követni a témákat, és lehetővé teszi a pillanat tökéletes megörökítését.

Fókuszterület-regisztrálás

Fókuszterület-regisztrálás

Előre meg lehet adni, majd pillanatok alatt elő lehet hívni egyéni fókuszálási területet. Ideális az atlétikához, a motorsportokhoz vagy a teniszhez hasonló sportok fotózásához, illetve minden olyan helyzethez, ahol a téma rendszeresen a képkompozíció ideális pontjába mozog. Az AF-területválasztási műveletet egyszerűen egy egyéni gombra kiosztva lehetősége van egyetlen gombérintéssel kiemelni azt a területet fókuszálásra, amikor a téma odakerül.

Zökkenőmentes témakövetés sorozatfelvételnél akár 24 képkocka/mp mellett

Zökkenőmentes témakövetés sorozatfelvételnél akár 24 képkocka/mp mellett

Az RX100 V nagy sebességű sorozatfelvétel-rögzítésre képes a teljes, 20,1 MP-es felbontással és akár 24 kép/mp mellett, aktív AF/AE-követéssel. Emellett a fényképezőgép csökkenti az elektronikus képkereső és az LCD-kijelző elsötétedését, ami megkönnyíti a mozgó témák követését és az illékony pillanatok megörökítését.

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Lehetőség van a zárhang némítására is a következő fényképezőgép-beállításokkal: „Shutter type: Electronic” és „Audio signals: Off”. Így csendben készíthet felvételt jelenetekről és zajra érzékeny témákról akár sorozatfelvétel módban.

Az AF-A üzemmód automatikusan vált élességállítási módot

Az AF-A módban a fényképezőgép automatikusan vált az AF-S üzemmód (egyszeres AF: az élességbeállítást rögzíti a kioldógomb félig történő benyomásakor) és az AF-C üzemmód (folytonos AF: félig lenyomott kioldógomb esetén is folyamatosan állítja a téma élességét) között az alapján, hogy a képfelvételi területen észlelhető-e a téma hirtelen elmozdulása vagy a fényerő gyors változása. 

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

Az 1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár minimálisra csökkenti a „gördülő zár” jelenség által okozott képtorzítást. A hihetetlenül nagy zársebesség magas blendebeállítás mellett háttérlágyítást alkalmazó fotók készítését is lehetővé teszi, akár különösen fényes viszonyok között is, legfeljebb 19 Fé-kel.

Tündöklő 4K videók 

Tündöklő 4K videók 

4K (QFHD-felbontású: 3840 × 2160) videó rögzítésekor a fényképezőgép kb. 1,7-szer annyi adatot gyűjt össze, mint amennyi az alapszintű 4K videokimenethez szükséges. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett.

A Fast Hybrid AF alkalmazása videók esetében a RX100 termékcsaládban

A Fast Hybrid AF alkalmazása videók esetében a RX100 termékcsaládban

A Fast Hybrid AF funkció minden képet élessé és tisztává tesz a nagy felbontású 4K videók rögzítésekor a rendszer fókuszsíkfázis-érzékeléses AF-érzékelőjének köszönhetően, amely pontos fókuszálást és témakövetést valósít meg. 

A Photo Capture funkció tiszta állóképeket készít a videókból

A Photo Capture funkcióval kiválaszthat egy pillanatot valamely lejátszott 4K videóból, majd nagy részletgazdagságú állóképként mentheti 8 megapixelt is meghaladó felbontással. Ugyanígy létrehozhat 2 megapixeles állóképet is korábban felvett Full HD videóból.

Akár 960 kép/mp a lenyűgöző lassított felvételekért

Akár 960 kép/mp a lenyűgöző lassított felvételekért

Az üzemmódválasztó tárcsa segítségével válassza ki a HFR opciót, és hozzon létre a másodperc töredékéig tartó mozdulatokat is megörökítő szuperlassított videókat. Válassza ki a mozgó téma sebességhez illeszkedő felvételkészítési képkockasebességet a következők közül: 960/1000 kép/mp, 480/500 kép/mp vagy 240/250 kép/mp (NTSC/PAL). A képminőség 240/250 képkocka/mp esetén csaknem Full HD, 480/500 képkocka/mp és a Quality Priority (Minőségprioritás) üzemmód választása esetén pedig HD. A választható végindítási mód rögzít 3–7 másodpercnyi felvétel a MOVIE gomb megnyomása előtt, így Ön a megjósolhatatlan pillanatokat is magabiztosan megörökítheti.

A nagy fényerejű XGA OLED Tru-Finder™ megmutatja a megcélzott látványt

A nagy fényerejű XGA OLED Tru-Finder™ megmutatja a megcélzott látványt

A visszahúzható Tru-Finder elektronikus képkereső felbontása 2 359 000 képponttal egyenértékű. A nagy fényerejű, saját világítású OLED kijelző nagy kontrasztot biztosít, kiváló eszköz a képek előnézetéhez és a beállítások módosításához. Az EVF keresőoptikája ZEISS® T* bevonatot kapott a nem kívánt tükröződés csökkentése és a képkereső saroktól sarokig tiszta képe érdekében. 

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Kényelmesen használható, objektívre szerelt vezérlőgyűrű segítségével a profikhoz hasonlóan alkalmazhat kézi beállításokat, például kiválaszthatja a zársebességet, a blendét és egyéb elemeket a még kreatívabb vezérlés érdekében – ismét egy funkció, mely ideális választássá teszi ezt a fényképezőgépet a komoly fényképészek számára.

180 fokban kihajtható LCD kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

180 fokban kihajtható LCD kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

A nagy felbontású, 3 hüvelykes, dönthető képernyő tökéletes a szelfikészítéshez, illetve a problémás, fej felett vagy alacsony szögből fényképezett képek komponálásához. Alacsony/magas felvételkészítési pozícióban használva rugalmasabban készíthet kreatív kompozíciókat.

Egyéni gomb a kreatív kényelemhez

Egyéni gomb a kreatív kényelemhez

Az egyéni (C) gombra rá lehet programozni az akár 62 különböző fényképezőgép-funkció bármelyikének vezérlését, és a fényképezőgép funkcióit a saját fotózási stílusához szabhatja. Ha gyakran használt funkciót vagy beállítást rendel ehhez a gombhoz, bármikor előhívhatja azt – gyorsabb és testhezállóbb lehet a géphasználat.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

Élesebb felvételek kevés fény mellett is akár ISO 12 800-as érzékenységgel. Auto ISO módban a gép képes automatikusan meghatározni az optimális beállításokat, a kézi módban kiterjesztett ISO-beállításokat pedig akár ISO 80 értékig is lehet csökkenteni. Az Auto ISO mellett megadhat minimális zársebességet is, hogy elkerülje az elmosódást gyenge megvilágítású helyzetekben is.

Dual Rec fotókészítés videofelvétel közben

Dual Rec fotókészítés videofelvétel közben

Készítsen 17 megapixeles fotókat videorögzítés közben. Ezzel a fényképezőgéppel lenyűgöző minőségű fotókat készíthet akár videofelvétel közben is. Az Automatikus Dual Rec kioldási funkciónak köszönhetően a fényképezőgép képes automatikusan fotózni videofelvétel közben. Válasszon a magas/standard/alacsony Automatikus Dual Rec kioldási frekvenciabeállítások közül.

Fényerőfigyelés

Fényerőfigyelés

Meggyőződhet a kép megfelelő kompozíciójáról akár a csillagos ég alatt készített vagy más sötét témát bemutató felvételeknél is. A kijelzőn, illetve a képkeresőn látható kép fényeit ideiglenesen túl lehet erősíteni a komponálás segítése érdekében egy egyszerű menüparanccsal vagy egyéni gombutasítással anélkül, hogy ez rontaná az elkészített felvételt.

Saját menü Önre szabva

A Saját menü funkció segítségével azonnal elérhetőként regisztrálhat menüelemeket, illetve testre szabhat menüket. Emellett gombtársításokat is létrehozhat akár 30 funkcióhoz, hogy a fényképezőgép kezelőfelülete valóban az Ön fényképezési igényeit szolgálja.

MF Assist és fejlett fókuszkiemelési funkció

MF Assist és fejlett fókuszkiemelési funkció

Ezekkel a fókuszálási segédekkel növelheti az élességállítás pontosságát, illetve finomhangolhatja a kézi élességállítást. A Manual Focus (MF) Assist képes a képterület bármely részét felnagyítani a precízebb módosíthatóság érdekében, a fejlett fókuszkiemelés pedig kiemeli a fókuszban lévő területeket a gyors és egyszerű élességállítási jóváhagyás érdekében. A nagyítás és a fókuszkiemelés színe is egyénileg állítható, így tökéletes az összetett fókuszállítási követelményekhez (például makrófotózás esetén).

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

Egyszerűen nyomja le félig a kioldógombot a Rögzített AF aktiválásához. Automatikusan úgy állítja be az AF célkeretének méretét, hogy az illeszkedjen a tárgy méretéhez, ezzel javítva a követési teljesítményt, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhasson minden kínálkozó fényképezési lehetőséget.

Kiváló minőségű videók XAVC S vagy AVCHD formátumban

Kiváló minőségű videók XAVC S vagy AVCHD formátumban

A professzionális videózáshoz tervezett funkcióival és hatékonyságot növelő fájlméreteivel az XAVC S képrögzítése minimális képzajjal dolgozik még mozgásokkal telezsúfolt jeleneteknél is, akár 4K felbontással és 100 Mb/s adatsebességgel. A kisebb teljesítményt igénylő feladatokhoz és az egyszerű megosztáshoz az AVCHD formátum is választható.

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Az egyszerű videofelvétel-készítés mellett fejlett képrögzítési funkciókat is kínál, köztük a képprofil-beállításokat a színtartomány, a gammaérték és más képjellemzők beállításához. Az S-Log2 funkciónak köszönhetően a videókat széles dinamikatartománnyal lehet rögzíteni az utómunkálatokhoz és a különböző fényképezőgépekkel készített felvételek egységesítéséhez. Emellett az időkód és a proxy felvételi funkció lehetővé teszi a professzionális produkciókban és munkafolyamatokban való felhasználást.

Fájlnévbeállítás

Fájlnévbeállítás

A fényképezőgép lehetővé teszi, hogy bármely fájlnév első három karakterét az alapértelmezett „DSC”-ről három tetszés szerinti karakterre változtassa. Ezzel egyszerűbbé válik a fájlok kezelése, és különösen abban az esetben hasznos, ha több fényképezőgépeket használ különféle célokra. 

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy táblagépet képkeresőként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztással fényképek, illetve videók továbbíthatók az eszközre. Egyszerűen telepítsen PlayMemories Mobile™ alkalmazást Wi-Fi® hálózaton keresztül NFC-képes Android-eszközére, majd a csatlakoztatáshoz érintse az eszközt a fényképezőgéphez. A QR-kódos kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli okostelefonokhoz. 

Capture One (Sony)

Capture One (Sony)

A Capture One Express (for Sony) ingyenes, díjnyertes képszerkesztő szoftver kiemelkedő képminőségű RAW-képkidolgozást tesz lehetővé, a könnyű képfájlkezelést és sokoldalú szerkesztőeszközöket kínál. A fizetős Capture One Pro (for Sony) verzióban még több szerkesztőeszköz található, és számítógéppel összekapcsolt fényképezésre is használható.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és az iMovie szoftverrel.

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge alkalmazáscsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága és aprólékosan szerkeszthetők a RAW-alapú képek. A „Remote” alkalmazással távvezérelhető a fényképezés; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

299.900 Ft
Raktáron
369.900 Ft 319.900 Ft
Raktáron
269.900 Ft 248.900 Ft
Rendelhető
269.900 Ft
Raktáron
429.900 Ft
Raktáron
438.900 Ft
Raktáron
199.900 Ft
Raktáron
169.900 Ft 147.900 Ft
Raktáron

Keresés