Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kapcsolat

Kapcsolat

Sony Westend térkép

 

 

A Westend első emeletén található Sony márkaboltban mindig a legújabb és legmenőbb termékek sorakoznak és kínálják magukat. De nem csak a mindent a szemnek alapon – itt a mintatermékek kézbe is vehetők, próbára is foghatók… Hogy ki-ki maga érezhesse, mennyire illik az egyéniségéhez, mennyire testesíti meg az elvárásait.  Hogy végül tényleg azt választhassa s vásárolhassa meg, amiben majd a legnagyobb örömét leli… S ha kedved támad, akár egy selfie-t is készithetsz, hogy a barátaiddal is megoszthasd a vásárlás élményét...

A Sony márkabolt Westend és a soncity.hu internetes shop egymást erősíti és egészíti ki. Honlapunkon ki-ki kedvére s azonnal tájékozódhat az aktuális akciókról és a legújabb, legkorszerűbb Sony fejlesztésekről, illetve azok várható piaci megjelenéséről… Az áruház termékeihez pedig - a raktárkészlet erejéig - online vagy élőben megrendelve szinte késlekedés nélkül hozzá is juthat. Megteheti, hogy a hozzáértő munkatársak segítségével első lépésként a márkaboltban néz körül s a tájékozódás után otthon, online rendeli meg a kiválasztott elektronikus eszközt. De ha pont fordítva járna el, arra is van lehetőség, vagyis online választva s rendelve a kiszemelt terméket a boltban veheti át. Sőt, a BRAVIA televíziókra , fényképezőgépekre, objektívekre, kamerákra, házi mozikra, erősítőkre, kibővített és hosszabbított garanciát is köthet.

Hogy le ne maradjon, Ön is kövesse a honlapunkat vagy iratkozzon fel hírlevelünkre és kövessen minket a Facebook oldalunkon.

 

Sony Márkabolt Westend

Keresés