Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-HX99B

Ár:
169.900 Ft
152.900 Ft
Kedvezmény: 10%
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

HX99 kompakt fényképezőgép 24–720 mm-es zoommal

Erőteljes zoom és komoly teljesítmény

Kompakt mérete ellenére a HX99 magas szintű funkciókat tartalmaz, és kiváló teljesítményt nyújt. A 24–720 mm-es zoommal, a 4K videóval, a gyors, intelligens AF-fel és az Eye AF-fel, az érintéses kezeléssel, az OLED Tru-Finder keresővel és a kényelmes vezérlőgyűrűvel ez a készülék szinte mindenre készen áll.

  • 18,2 MP Exmor RTMCMOS-érzékelő
  • 4K videófelvétel
  • Elektronikus képkereső és vezérlőgyűrűMenny.:db

Leírás

A világ legkisebb fényképezőgépe széles zoomtartománnyal

A világ legkisebb fényképezőgépe széles zoomtartománnyal

A HX99 a 24 mm-es nagy látószögtől a 720 mm-es telefotóig terjedő tartománnyal tökéletes fényképezőgép az emlékezetes utazási fotók és a mindennapi pillanatok megörökítésére. A ZEISS® Vario-Sonnar T* objektív a teljes zoomtartományban kiváló képminőséget biztosít, a Clear Image Zoom pedig lehetővé teszi a téma további nagyítását (akár 1440 mm-ig) a magas felbontás megőrzése mellett. [1] 24 mm [2] 720 mm [3] 1440 mm

Az Exmor R™ és a BIONZ X™ kiváló képminőséget biztosít

Az Exmor R™ és a BIONZ X™ kiváló képminőséget biztosít

A HX99 képérzékelője – amely egy 18,2 megapixeles (effektív), hátsó megvilágítású CMOS érzékelő – a továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó rendszerrel együttműködve kiváló képminőséget biztosít még finom textúrák és részletek esetében is. Az ISO80–6400 (kiterjesztett) érzékenységnek köszönhetően még a gyengén megvilágított helyeken is gyönyörű képek készíthetők, míg a színreprodukciós javítások természetes bőrtónusokat eredményeznek.

A 4K  videók rögzítése teljes pixelkiolvasással történik

A 4K videók rögzítése teljes pixelkiolvasással történik

A HX sorozatban a HX99 az első, amely 4K videó rögzítésére képes (QFHD, 3840 x 2160 pixel). A kiváló minőségű 4K videó készítése a teljes érzékelőn megvalósított képpontkiolvasással történik, képponteldobás nélkül – a szükségesnél kb. 1,6-szer több információ összegyűjtésével. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett.

Gyors, intelligens AF a döntő pillanatok megörökítéséhez

Gyors, intelligens AF a döntő pillanatok megörökítéséhez

A fényképezőgépben elérhető a gyors, intelligens AF, amely rendkívül pontos kontrasztérzékelős autofókuszt valósít meg 0,09 másodperces válaszidővel. A készülék a fókuszt az objektív felesleges mozgásának minimalizálásával éri el, megjósolja az AF-tartományt, és gyorsítja az objektívmeghajtót, növelve a válaszidőt, így Ön még több tünékeny pillanatot örökíthet meg.

Eye AF funkció a tökéletes portréképekhez

Eye AF funkció a tökéletes portréképekhez

A fényképezőgép kifinomult Eye AF funkciója automatikusan észleli a fő téma szemét, és ráfókuszál. Még nehéz körülmények közt is gyorsan és pontosan észleli a szemet, például amikor a téma lefelé néz, vagy ha a feje hátulról vagy rosszul van megvilágítva.

Sorozatfelvétel akár 10 képkocka/másodperc sebességgel

Sorozatfelvétel akár 10 képkocka/másodperc sebességgel

Lehetőség van nagy sebességű, akár 10 képkocka/másodperces sorozatfelvétel-készítésre legfeljebb 155 felvételig. A sorozatfelvételek megjeleníthetők, törölhetők és védhetők csoportokban is.

Képstabilizálás Optical SteadyShot™ funkcióval

Képstabilizálás Optical SteadyShot™ funkcióval

A fényképezőgép – a kézi telefotók készítésekor, illetve erős zoom mellett igazán hasznos – optikai SteadyShot funkciója egy nagy teljesítményű giroszenzor és egy speciális algoritmus segítségével stabilizálja a képet, és hatékonyan csökkenti a fényképezőgép-rázkódást. Mivel ez egy optikai funkció, a képstabilizálás a felbontás csökkenése nélkül megy végbe. [1] SteadyShot KI [2] SteadyShot BE

Tiszta, könnyen kezelhető OLED Tru-Finder™

Tiszta, könnyen kezelhető OLED Tru-Finder™

A nagy kontrasztú OLED Tru-Finder™ sokkal nagyobb fényerejű, mint a hagyományos elektronikus képkeresők. Valós idejű előnézeti és fotózási információkat jelenít meg, így amit a képernyőn lát, pontosan az lesz az elkészült képen is. A képkereső könnyen visszahúzható, így hordozható, biztonságos és kényelmes.

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Az objektívre szerelt kényelmes vezérlőgyűrűvel olyan professzionális manuális beállításokat szabályozhat, mint a zársebesség, a blende, és további kreatív vezérlőelemek – így a fényképezőgép kompakt mérete ellenére a látását semmi sem gátolja.

Érintőfókusz és zár

Érintőfókusz és zár

Az Érintőfókusz funkció révén elég megérintenie az LCD-kijelzőt azon a ponton, amelyre fókuszálni szeretne, így intuitív módon, a fényképezőgép irányának megváltoztatása nélkül fókuszálhat akár a képkocka szélén lévő témákra is, akár állóképekről, akár filmfelvételről van szó. Az LCD képernyő megérintésével a zárszerkezet is működtethető.

Érintőpados AF

Érintőpados AF

A képkereső használatakor az érintőpanel AF funkciójának segítségével könnyedén és simán áthelyezheti a fókuszt: egyszerűen csak csúsztassa át ujját az LCD-kijelzőn.

180 fokban dönthető LCD-kijelző a rugalmas komponáláshoz

180 fokban dönthető LCD-kijelző a rugalmas komponáláshoz

A nagy felbontású, 3 hüvelykes, dönthető képernyő tökéletes a szelfikészítéshez, illetve az alacsony szögből fényképezett képek készítéséhez. Különféle felvételkészítési pozícióban használva rugalmasabban készíthet kreatív kompozíciókat.

Zoom segéd

Zoom segéd

Ha zoomolt felvétel készítése közben elveszti a mozgó témát, a Zoom segéd funkcióval könnyen megtalálhatja. Programozza be a C (egyedi) gombra, majd egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva az automatikus kizoomoláshoz, keresse meg a témát, majd eressze el a gombot. A fényképezőgép ekkor gyorsan visszazoomol az eredeti fókusztávolságra, így folytathatja a téma fotózását.

RAW formátumú felvétel

A HX99 RAW formátumú képrögzítést is lehetővé tesz, így a felhasználók sokkal nagyobb ellenőrzést gyakorolhatnak a fotók végleges megjelenése fölött. Ebben a formátumban a képérzékelőről érkező összes adat megőrződik, így az expozíció, a fényerő, a fehéregyensúly és a kép más tulajdonságai könnyen beállíthatók egy képszerkesztő szoftverrel.

Nagy képkockasebességű HD videók készítése a gyorsan mozgó témákról

Videokészítéskor a gyorsan mozgó témákat nagy képkockasebességű HD felvételen rögzítheti akár 120p (NTSC), illetve 100p (PAL) mellett. Ez lehetővé teszi lenyűgöző lassított felvételek létrehozását az utómunkák során. A magas, akár 100 Mb/s bitráta szintén garantálja a részletgazdag képeket.

Proxyadatok rögzítése az egyszerűbb és gyorsabb szerkesztéshez és megosztáshoz

A teljes felbontású 4K videók rögzítése közben a fényképezőgép alacsony bitsebességű proxyfájlok rögzítésére is képes, melyeket könnyebb kezelni. Ezek megkönnyítik a képek gyors feltöltését és megosztását a felvétel után, ami lehetővé teszi az egyszerű online együttműködést.

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

A Rögzített AF folyamatosan követi a mozgó témákat. Automatikusan úgy állítja be az AF célkeretének méretét, hogy az illeszkedjen a téma méretéhez, ezzel javítva a követési teljesítményt, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhasson minden kínálkozó fényképezési lehetőséget.

Határozottabb fogás a stabilabb képekért

Határozottabb fogás a stabilabb képekért

A fényképezőgép markolata jobban illik a kézbe, így a készüléket kisebb mérete ellenére is könnyebb stabilan tartani. Ezért a kézi felvételek stabilabbak, és a fényképezőgép kevésbé remeg, még egy kézben tartva is.

Belső felugró vaku

Belső felugró vaku

A fényképezőgép beépített manuális felugró vakuja számos vakumódot biztosít. A Lassú szinkron a hangulatos éjszakai portrék készítésekor hasznos, a Hátsó szinkron segítségével kreatívan fejezheti ki a mozgást, az Automata vaku beállítás pedig automatikusan határozza meg, hogy szükség van-e a vakura.

Saját menü Önre szabva

Saját menü Önre szabva

A Saját menü funkció segítségével azonnal elérhető menüelemeket regisztrálhat, és egyedi menüket készíthet. A menüképernyőt átalakítottuk, és mostantól akár 30 funkciót is rendelhet a gombokhoz, így saját fotózási szokásainak megfelelően tervezheti át a fényképezőgép felhasználói felületét.

Kényelmes helyszíni értékelés és rendszerezés

Értékelje és védje a terepen készített képeit egy kényelmes, hozzárendelt egyedi gomb megnyomásával. Az 1-től 5 csillagig terjedő értékeléseket áttekintheti, amikor a képeket a számítógépre importálja a PlayMemories Home™ alkalmazással, vagy az új Sony Imaging Edge szoftverrel, így még a nagy képkönyvtárakat is gyorsan eltárolhatja.

Új energiatakarékos LCD-mód

Ha a kameraváz BE van kapcsolva, az LCD képernyő automatikusan KI kapcsolható (az utolsó művelet után 2, 5 vagy 10 másodperccel), így energia takarítható meg.

Egyérintéses távvezérlés és megosztás

Egyérintéses távvezérlés és megosztás

Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy tabletet monitorként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztás lehetővé teszi a fényképek és videók megosztását NFC™-kompatibilis Android™-eszközökkel, így egyszerű a feltöltés és a megosztás. Egyszerűen telepítse a PlayMemories Mobile™ alkalmazást a készülék alkalmazásboltjából, majd a csatlakoztatáshoz érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel. A QR-kódos kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli eszközökhöz is.

Lássa el a képeit geocímkével Bluetooth®-on keresztül

Lássa el a képeit geocímkével Bluetooth®-on keresztül

A Bluetooth® Location Information Link segítségével földrajzi címkékkel láthatja el a képeket, ami utazáskor nagyon hasznos lehetőség. Egyszerűen csak párosítsa fényképezőgépét egy kompatibilis okostelefonhoz a PlayMemories mobilalkalmazás segítségével, és a fényképezőgép a helyadatokat a fotókkal együtt rögzíti.

Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge szoftvercsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága, és könnyebb a RAW-alapú képek aprólékos szerkesztése is. A hozzá tartozó „Remote” alkalmazással távvezérelheti a felvételkészítést, miközben a számítógép képernyőjén látható élő képen követheti a kompozíciót; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverrel.Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Raktáron
169.900 Ft 147.900 Ft
Raktáron
134.900 Ft 119.900 Ft
Raktáron
129.900 Ft 114.900 Ft
Rendelhető
124.990 Ft 109.900 Ft
Raktáron
239.990 Ft 199.900 Ft
Raktáron
36.990 Ft 28.900 Ft
Raktáron
36.990 Ft 28.900 Ft

Keresés