Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV erősítő

Ár:
274.900 Ft
259.900 Ft
Kedvezmény: 5%
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Bővítse otthoni hangrendszerét zökkenőmentesen.

7.2.1 csatornás házimozi vevőegység rugalmas hangsugárzó-megoldásokkal.

  • Csatornánként 165 wattos kimenő teljesítmény
  • Dolby Atmos és DTS: X-kompatibilis
  • 4K Ultra HD- és HDR-kompatibilis
  • 1 év gyári garancia
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Kibővített jótállás:
Menny.:db

Leírás

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Fedezze fel a Dolby Atmos funkciót 

Fedezze fel a Dolby Atmos funkciót 

A Dolby Atmos lélegzetelállítóan élethű élményt nyújt a 360°-os surround hangzással, mely pontosan pozícionálja a hangokat a környezetben, így a 7.1.2 csatorna hangjai (a fantom hátsó csatornákkal) teljesen körülölelik Önt – még felülről is. 

Fedezze fel a DTS: X-et

Fedezze fel a DTS: X-et

A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangot hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. Az objektumalapú hangdekódolás és a 9 hangcsatorna (a fantom surround csatornákat is beleértve) pontosan pozícionálja a hangot maga körül és maga felett

Rugalmas hangsugárzó-megoldások

Rugalmas hangsugárzó-megoldások

A Sony új, rugalmas hangsugárzó-megoldásai „áthelyezik” a hangot, így szimulálják az optimális hangélményt nyújtó pozíciót és szöget, kiküszöbölve minden fizikai és térbeli korlátot. 

Fantom surround hátsó hangsugárzók

Fantom surround hátsó hangsugárzók

A fantom surround hátsó hangsugárzós elrendezés a valódi surround hátsó hangsugárzók hangját imitálja, így Önnek 7 csatornás surround hangélményben lehet része 5 csatornás elrendezéssel is.

Virtuális surround S-Force PRO Front Surrounddal

Virtuális surround S-Force PRO Front Surrounddal

Az S-Force PRO Front Surround csupán 2 hangsugárzóval képes létrehozni a virtuális surround hangmezőt, így ideális megoldás kisebb helyiségekhez. Nincs szükség a háta mögötti hátsó hangsugárzókra.

Gördülékeny, automatikus kalibrálás

Gördülékeny, automatikus kalibrálás

Az automatikus kalibrálási technológiát a virtuális hangsugárzó-áthelyezéssel kombináló D.C.A.C EX automatikusan optimalizálja a hangsugárzók frekvenciáját, fázisát és késleltetését, így a helyiséghez tökéletesen illeszkedő hangmezőt hoz létre.  

Élvezze a stabil 4K minőséget

Élvezze a stabil 4K minőséget

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitelnek köszönhetően megtapasztalhatja a hihetetlen kontraszt- és fényerőváltozások nyújtotta élményt, a további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket.

Eredeti DSD lejátszás

Eredeti DSD lejátszás

A nagy felbontású hangzás érdekében a Sony és a Philips – az eredeti CD-formátum mögött álló két cég – együttesen dolgozta ki a DSD technológiát, amely forradalmi módszert biztosít a hanganyagok rögzítésére és lejátszására. Mintavételezési frekvenciája 128-szorosa a CD frekvenciájának, emellett a CD adatmennyiségének nyolcszorosát nyújtja, új dimenzióba emelve a hangzást. A PCM formátumtól teljesen eltérő DSD impulzussűrűség-modulációt alkalmaz kódolási eljárásként az audiotároláshoz, a hangot 1 bites impulzussűrűségű digitális audiostreamben visszaadva, amely sokkal közelebb áll az analóg hanghullámok természetéhez. Ez lehetővé teszi a meleg, természetes, analóg jellegű hangzás megvalósítását, amelyhez a széles dinamikatartomány és a 100 kHz-et meghaladó frekvenciaátvitel digitális előnyei is társulnak. Mivel az STR-DN1070 támogatja a DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszást, nincs szükség átalakításra, így a DSD-tartalom maradéktalanul élvezhető, anélkül, hogy bármi is elveszne eredeti tisztaságából.

Nagy felbontású hangfájlformátumok

Nagy felbontású hangfájlformátumok

Az STR-DN1080 a nagy felbontású hangformátumok széles skáláját támogatja, beleértve a DSD-t és a lineáris PCM-et is. Sőt a lejátszás USB- és DLNA-kapcsolaton keresztül is lehetséges, a többcsatornás képességeknek köszönhetően pedig a kiváló minőségű hangot egy lenyűgöző surround rendszerbe építheti.

DSEE HX felbontásnövelés

DSEE HX felbontásnövelés

A DSEE HX™ technológia a felbontásnövelés által képes az eredeti hangforrásból származó hangot közel nagy felbontású audiojellé alakítani, így úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén foglalna helyet.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióadókat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik alkalmazásból okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról hangeszközére. Csak érintse meg a Cast gombot.

Spotify Connect

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Hat HDMI-bemenet és két kimenet

Hat HDMI-bemenet és két kimenet

A hat HDMI-bemenet és a két HDMI-kimenet (beleértve a második zóna önálló HDMI-kimenetét is) segítségével minden berendezését csatlakoztathatja, és lehetőség van a bővítésre is.

DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével

DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével

Játsszon le DSD-tartalmakat DLNA hálózaton csatlakoztatott eszközökön, vagy csatlakozzon egy 24 bites/192 kHz-es nagy felbontású hanglejátszást támogató USB-n keresztül.

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hanganyagok kivételesen jó – a nagy felbontást megközelítő – minőségű lejátszása.

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást az NFC-vel. Érintsen egy kompatibilis okostelefont a vevőhöz, és megszólal a zene.

AirPlay audioszolgáltatás

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-technológiát támogató eszközeiről.

Továbbítsa a zenét otthona bármely zugába a Sony | Music Center révén

Továbbítsa a zenét otthona bármely zugába a Sony | Music Center révén

Hallgassa ugyanazt a zenét a lakás minden szegletében a Sony | Music Center alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. A Sony | Music Center segítségével csoportba rendezheti a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat, majd több helyiségbe továbbíthatja a zenét.

Wi-Fi®-csatlakozás

Wi-Fi®-csatlakozás

Játsszon le zenét internetes szolgáltatóktól vagy otthoni hálózatából. 

Tökéletesen illeszkedik

Tökéletesen illeszkedik

Párosítsa az UBP-X800-at – a legújabb 4K UHD Blu-Ray-lejátszót az STR-DN1080 vevőegységgel; a tökéletes otthoni szórakozáshoz. A szépség a részletekben rejlik – a stílusos, harmonikus külsőtől kezdve a javított kép- és hangminőségig. 

Kiváló minőségű DA-átalakító

Kiváló minőségű DA-átalakító

A DSD lenyűgöző térérzetet biztosító hangzást nyújt, pontosan visszaadva az előadó által megálmodott élményt. A DSD natív lejátszás kiválasztásával a DSP feldolgozást megkerülve a DSD eredeti tisztasága lesz hallható, de igény szerint kiválaszthatja a DSP feldolgozást is, 32 bites DA-átalakítás mellett. A többcsatornás 5.1-es surround 5,6 MHz-es DSD-vel igazán magával ragadó házimoziélményt biztosít, amelyben maximálisan kihasználhatja a DSD nyújtotta előnyöket.

Minőségi kondenzátorok

Minőségi kondenzátorok

Az újonnan kifejlesztett, kiváló hangminőségű, felületszerelt elektrolit kondenzátorok és a robusztusabb DAC áramforrás, valamint az optimalizált szubsztrátmintázat mind hozzájárul a mély tartományok stabilitásához és a nagy felbontáshoz. 

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A kiváló minőségű, felületszerelt ellenállás tiszta rézből készült elektródákat tartalmaz a kiváló hangminőséghez szükséges nagy mennyiségű adatátvitelhez, és tökéletesen használható a kis helyen elférő, nagy sűrűségű áramkörökben.

 

Paraméterek

Erősített csatornák száma csatornák száma 7 csat.
Dekódolható csatornák száma 7 cs + 2 fantom cs
Kimenő teljesítmény 165 W (6 ohm, 1 kHz, 1 cs. vezérlésű THD 0,9%)
Hangmező 2 cs. sztereó, Közvetlen, Többcsatornás sztereó, Dolby Surround, Semleges:X , Első surround, Hangjavító, 2 fejhallgató-csatorna
HDMI átvitel Igen
Audio Return Channel Igen
HDMI átvitel Igen
3D HDMI-n keresztül Igen
4K 60p 4 4:4 támogatás:Igen (kivéve VIDEO1 bemenet)
A/V SYNC Igen (változtatható)
BRAVIA® SYNC™ (CEC vezérlés) Igen (egyérintéses lejátszás, rendszer audiovezérlés, rendszer kikapcsolása)
Hangjavító technológiák DSD natív lejátszás, DSEE HX, Pure Direct, Hangoptimalizáló, Középső hangsugárzó felemelése, Digital Legato Linear, Mennyezeti hangsugárzó mód
Kalibrációs jellemzők D.C.A.C. EX; Hangsugárzó-áthelyezés; fantom surround hátsó hangsugárzók; automatikus fázisegyeztetés; kalibrációs mikrofon (sztereó)
FM/AM Igen / -
Csatorna előbeállítása (FM/AM) TTL30 (30 / -)
RDS Igen
HDMI támogatás HDCP2.2 bemenet/kimenet 6 / 2
Bemeneti és kimeneti csatlakozók Opcionális hangbemenet (1); koax hangbemenet (1); analóg hangbemenet (4); mélynyomó előerősítő kimenet (2); kompozit monitorkimenet (1); fejhallgató kimenet (1); USB (1 első); Ethernet-port (1)
Hangsugárzó-kimeneti csatlakozók Első A, Középső, Surround, Hátsó surround, 2-es zóna (a hátsó surrounddal közös), Magasság (a hátsó surrounddal közös), Első B (a hátsó surrounddal közös), Bi-AMP (a hátsó surrounddal közös)
Dekódolási formátum HDMI-hez DSD , LCPM, Dolby Atmos , Dolby Digital , Dolby Dual Mono , DTS:X , DTS HD MA, DTS HD HR , DTS , DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1), DTS 96 / 24
Nagy felbontású formátum DSDIFF (DSD):Akár 5,6 MHz 5.1 cs, DSF:Akár 5,6 MHz 5.1 cs, WAV (LCPM):Akár 192 kHz / 24 bit 7.1 cs, AIFF (LCPM):Akár 192 kHz / 24 bit 5.1 cs, FLAC:Akár 192 kHz / 24 bit 5.1 cs, ALAC:Akár 192 kHz / 24 bit 5.1 cs
Egyéb formátum [MP3].MP3, [AAC / HE-AAC].m4a, .AAC, [WMA9 szabvány].WMA
Spotify Connect Igen
Hálózati jellemzők Bluetooth vevőegység, Bluetooth adó, NFC, Wi-Fi, Airplay, Mobilvezérlő alkalmazás, Vezeték nélküli többhelyiséges funkció
Chromecast built-in Igen
Zone2 audio Hangsugárzó (változtatható) / Vonal (változtatható, rögzített)
HDMI zóna Igen
IR ismétlés (Be/Ki) Igen (1 / 1)
Teljesítményfelvétel (kikapcsolt állapot) nem áll rendelkezésre
Teljesítményfelvétel (készenléti mód) 0,4 W
Teljesítményfelvétel (hálózati készenléti mód) – csatlakozók 1,5 W (Bluetooth) / 1,5 W (minden csatlakozó és hálózat csatlakoztatva)
Bekapcsolt készenléti mód 19 perc után
Bekapcsolt hálózati készenléti mód – csatlakozók 19 perc után (Bluetooth®)
Vezeték nélküli hálózat(ok) be-/kikapcsológomb A Bluetooth-beállítások módosítása:„MENU” (MENÜ):Setup (Beállítás) -> Bluetooth Settings (Bluetooth® beállítások) -> Bluetooth Mode (Bluetooth® mód) -> OFF (KI)).
Automatikus készenlét Igen
GUI (grafikus felhasználói felület) IGEN (csak HDMI-n keresztül)
Energiaszükséglet 230 V 50 / 60Hz
Méretek (Sz x Ma x Mé mm) 430 x 156 x 331
Tömeg (kg) 9,7

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés