Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV erősítő

Ár:
269.900 Ft
247.900 Ft
Kedvezmény: 8%
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Bővítse otthoni hangrendszerét zökkenőmentesen.

7.2.1 csatornás házimozi vevőegység rugalmas hangsugárzó-megoldásokkal.

  • Csatornánként 165 wattos kimenő teljesítmény
  • Dolby Atmos és DTS: X-kompatibilis
  • 4K Ultra HD- és HDR-kompatibilis
  • 1 év gyári garancia
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Kibővített jótállás:
Menny.:db

Leírás

 

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

 

Fedezze fel a Dolby Atmos funkciót 

A Dolby Atmos lélegzetelállítóan élethű élményt nyújt a 360°-os surround hangzással, mely pontosan pozícionálja a hangokat a környezetben, így a 7.1.2 csatorna hangjai (a fantom hátsó csatornákkal) teljesen körülölelik Önt – még felülről is. 

 

Fedezze fel a DTS: X-et

A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangot hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. Az objektumalapú hangdekódolás és a 9 hangcsatorna (a fantom surround csatornákat is beleértve) pontosan pozícionálja a hangot maga körül és maga felett

 

Rugalmas hangsugárzó-megoldások

A Sony új, rugalmas hangsugárzó-megoldásai „áthelyezik” a hangot, így szimulálják az optimális hangélményt nyújtó pozíciót és szöget, kiküszöbölve minden fizikai és térbeli korlátot. 

 

Fantom surround hátsó hangsugárzók

A fantom surround hátsó hangsugárzós elrendezés a valódi surround hátsó hangsugárzók hangját imitálja, így Önnek 7 csatornás surround hangélményben lehet része 5 csatornás elrendezéssel is.

 

Virtuális surround S-Force PRO Front Surrounddal

Az S-Force PRO Front Surround csupán 2 hangsugárzóval képes létrehozni a virtuális surround hangmezőt, így ideális megoldás kisebb helyiségekhez. Nincs szükség a háta mögötti hátsó hangsugárzókra.

 

Gördülékeny, automatikus kalibrálás

Az automatikus kalibrálási technológiát a virtuális hangsugárzó-áthelyezéssel kombináló D.C.A.C EX automatikusan optimalizálja a hangsugárzók frekvenciáját, fázisát és késleltetését, így a helyiséghez tökéletesen illeszkedő hangmezőt hoz létre.  

 

Élvezze a stabil 4K minőséget

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

 

Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitelnek köszönhetően megtapasztalhatja a hihetetlen kontraszt- és fényerőváltozások nyújtotta élményt, a további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket.

 

Eredeti DSD lejátszás

A nagy felbontású hangzás érdekében a Sony és a Philips – az eredeti CD-formátum mögött álló két cég – együttesen dolgozta ki a DSD technológiát, amely forradalmi módszert biztosít a hanganyagok rögzítésére és lejátszására. Mintavételezési frekvenciája 128-szorosa a CD frekvenciájának, emellett a CD adatmennyiségének nyolcszorosát nyújtja, új dimenzióba emelve a hangzást. A PCM formátumtól teljesen eltérő DSD impulzussűrűség-modulációt alkalmaz kódolási eljárásként az audiotároláshoz, a hangot 1 bites impulzussűrűségű digitális audiostreamben visszaadva, amely sokkal közelebb áll az analóg hanghullámok természetéhez. Ez lehetővé teszi a meleg, természetes, analóg jellegű hangzás megvalósítását, amelyhez a széles dinamikatartomány és a 100 kHz-et meghaladó frekvenciaátvitel digitális előnyei is társulnak. Mivel az STR-DN1070 támogatja a DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszást, nincs szükség átalakításra, így a DSD-tartalom maradéktalanul élvezhető, anélkül, hogy bármi is elveszne eredeti tisztaságából.

 

Nagy felbontású hangfájlformátumok

Az STR-DN1080 a nagy felbontású hangformátumok széles skáláját támogatja, beleértve a DSD-t és a lineáris PCM-et is. Sőt a lejátszás USB- és DLNA-kapcsolaton keresztül is lehetséges, a többcsatornás képességeknek köszönhetően pedig a kiváló minőségű hangot egy lenyűgöző surround rendszerbe építheti.

 

DSEE HX felbontásnövelés

A DSEE HX™ technológia a felbontásnövelés által képes az eredeti hangforrásból származó hangot közel nagy felbontású audiojellé alakítani, így úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén foglalna helyet.

 

Chromecast built-in

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióadókat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik alkalmazásból okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról hangeszközére. Csak érintse meg a Cast gombot.

 

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

 

Hat HDMI-bemenet és két kimenet

A hat HDMI-bemenet és a két HDMI-kimenet (beleértve a második zóna önálló HDMI-kimenetét is) segítségével minden berendezését csatlakoztathatja, és lehetőség van a bővítésre is.

 

DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével

Játsszon le DSD-tartalmakat DLNA hálózaton csatlakoztatott eszközökön, vagy csatlakozzon egy 24 bites/192 kHz-es nagy felbontású hanglejátszást támogató USB-n keresztül.

 

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hanganyagok kivételesen jó – a nagy felbontást megközelítő – minőségű lejátszása.

 

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást az NFC-vel. Érintsen egy kompatibilis okostelefont a vevőhöz, és megszólal a zene.

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-technológiát támogató eszközeiről.

 

Zenestreamelés az egész házban a SongPal Link segítségével

Hallgassa ugyanazt a nagyszerű számot az egész házban a SongPal alkalmazással vezérelt többhelyiséges zenehallgatás funkció segítségével. A SongPal Link használatával csoportosíthatja a kiválasztott Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat, majd egyszerre több helyiségben streamelheti a zenét.

 

Wi-Fi®-csatlakozás

Játsszon le zenét internetes szolgáltatóktól vagy otthoni hálózatából. 

 

Tökéletesen illeszkedik

Párosítsa az UBP-X800-at – a legújabb 4K UHD Blu-Ray-lejátszót az STR-DN1080 vevőegységgel; a tökéletes otthoni szórakozáshoz. A szépség a részletekben rejlik – a stílusos, harmonikus külsőtől kezdve a javított kép- és hangminőségig. 

 

Kiváló minőségű DA-átalakító

A DSD lenyűgöző térérzetet biztosító hangzást nyújt, pontosan visszaadva az előadó által megálmodott élményt. A DSD natív lejátszás kiválasztásával a DSP feldolgozást megkerülve a DSD eredeti tisztasága lesz hallható, de igény szerint kiválaszthatja a DSP feldolgozást is, 32 bites DA-átalakítás mellett. A többcsatornás 5.1-es surround 5,6 MHz-es DSD-vel igazán magával ragadó házimoziélményt biztosít, amelyben maximálisan kihasználhatja a DSD nyújtotta előnyöket.

 

Minőségi kondenzátorok

Az újonnan kifejlesztett, kiváló hangminőségű, felületszerelt elektrolit kondenzátorok és a robusztusabb DAC áramforrás, valamint az optimalizált szubsztrátmintázat mind hozzájárul a mély tartományok stabilitásához és a nagy felbontáshoz. 

 

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A kiváló minőségű, felületszerelt ellenállás tiszta rézből készült elektródákat tartalmaz a kiváló hangminőséghez szükséges nagy mennyiségű adatátvitelhez, és tökéletesen használható a kis helyen elférő, nagy sűrűségű áramkörökben.

 

Osztályelső előerősítő áramkör

Az új előerősítő messze felülmúlja kategóriájának más vevőegységeit, így optimális nagy felbontású hangzást képes létrehozni. Egypontos földelésével és független áramellátásával tisztább hangot biztosít kisebb interferencia mellett.

Erősítő

Erősítő

A nagyobb stabilitást és kimenő teljesítményt az üveg-epoxi áramköri lap használata biztosítja. Az olcsóbb, gyanta alkalmazásával előállított lapokkal ellentétben ez jobban csökkenti a belső vibrációt a kisebb torzítás érdekében.

 

Precíziós kristályoszcillátor

A kifejezetten HDMI-hangjelekhez tervezett, vákuumos szigetelésű oszcillátorok megakadályozzák a jel torzulását, így biztosítva a nagy felbontású zenék és surround hangformátumok hangzásának valósághű visszaadását.

 

„Jitter” mentesítő áramkör

A gondosan hangolt analóg és digitális áramkörök csökkentik a torzítást, és pontos, valós idejű hangfeldolgozást tesznek lehetővé.

 

Lokalizált analóg tápellátás

Minden digitális eszköz rendelkezik saját analóg feszültségszabályozóval, amely megakadályozza, hogy a magas frekvenciájú zajok torzítsák az analóg jelet.

 

Tiszta audio szintű alkatrészek

A tiszta audio szintű kondenzátorok és ellenállások kevésbé érzékenyek az interferenciára, így kiemelkedő hangalkotásra képesek.

 

A nagyszerű hangzást szolgáló formatervezés

A megerősített vázszerkezetű készülékház kialakítása csökkenti a külső hangsugárzó érzékenységét a fókuszált, erőteljes hangzás érdekében.

 

Nagy kapacitású hálózati transzformátor

A legjobb hangzás eléréséhez már a hálózati transzformátorra is figyelni kell. A tiszta hangzás csak vákuumbevonatú belső vezetékekkel érhető el, az erőteljes basszust és a pontos vokális frekvenciákat speciális réz és acél árnyékolás biztosítja.

 

3 erőteljes DSP

A 3 erőteljes digitális jelfeldolgozó a legújabb 3D surround formátumokat támogatja, így a jelek dekódolása a lehető legnagyobb pontossággal történik.

 

Új digitális áramköri lap

Az újonnan tervezett öntött fémváz és a hűtőborda árnyékolja az áramköröket hangnyomástól és a sugárzástól, nagy merevség és tisztább hangminőséget biztosít.

 

ES fokozatú forrasztóón

Az ES fokozatú, hangminőségű forrasztóón nagy tisztaságú ónból és kis mennyiségű, speciálisan megválasztott fémek elegyéből készült, ami hozzájárul a pontos és kifinomult hangzáshoz.

 

32 bites feldolgozás

A nem DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszás ugyancsak támogatott, amely során DA-átalakításra kerül sor a 32 bittel adott módon feldolgozott DSP kimeneten. A Sony által az AVR számára kifejlesztett kiváló DSP technológia lehetővé teszi az egyes jellemzők javítását a 32 bites DA-átalakítás segítségével.

 

Hűtőbordás design

Az új bordakialakítás maximalizálja a levegőbeszívást, amely segíti az erősítő áramkörét, hogy ellenálljon a nem kívánt hangnyomásnak, és hideg maradjon.

 

Zónás zenehallgatás – minden helyiségben a megfelelő dallamok

Élvezze a 7.1.2 csatorna teljes hangerejét egyetlen helyiségben (Fő zóna), vagy hallgasson 5.2 csatornás hangot az egyik szobában, a maradék 2 csatornát pedig ossza meg egy másik helyiséggel (2-es zóna).

 

A grafikus felhasználói felület leegyszerűsíti a készülék vezérlését.

Az átlátható kezdőlap révén könnyű eligazodni az erősítő főmenüjében. Tartsa kézben az irányítást tévézés közben. Azonosítsa a csatlakoztatott eszközöket, és a testreszabott hangmódok segítségével válassza ki a kívánt hangzást.
 

Erősítő

Erősített csatornák száma csatornák száma

7 csatorna

Dekódolható csatornák száma

7 cs + 2 fantom cs

Kimenő teljesítmény

165 W (6 ohm, 1 kHz, 1 cs. vezérlésű THD 0,9%)

Hangmező

2 cs. sztereó, Közvetlen, Többcsatornás sztereó, Dolby Surround, Semleges: X , Első surround, Hangjavító, 2 fejhallgató-csatorna

Videofunkciók

HDMI átvitel

Igen

Audio Return Channel

Igen

HDMI átvitel

Igen

3D HDMI-n keresztül

Igen

4K 60p 4:4:4 támogatás

Igen (kivéve VIDEO1 bemenet)

A/V SYNC

Igen (változtatható)

BRAVIA® SYNC™ (CEC vezérlés)

Igen (egyérintéses lejátszás, rendszer audiovezérlés, rendszer kikapcsolása)

Audio funkciók

Hangjavító technológiák

DSD natív lejátszás, DSEE HX, Pure Direct, Hangoptimalizáló, Középső hangsugárzó felemelése, Digital Legato Linear, Mennyezeti hangsugárzó mód

Autom. hangsugárzó-beállítás

Kalibrációs jellemzők

D.C.A.C. EX; Hangsugárzó-áthelyezés; fantom surround hátsó hangsugárzók; automatikus fázisegyeztetés; kalibrációs mikrofon (sztereó)

Tuner tulajdonságai

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés