Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony SS-CSE Dolby Atmos

Ár:
69.900 Ft
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók

Teremtsen Dolby Atmos® hangzást – a mozitermek surround hangzását saját házimozirendszerénél.
SS-CSE Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók rugalmas hangsugárzó-elrendezésekkel.

  • Kifejezetten Dolby Atmos® technológiához készül
  • Gazdag hangzás megerősített MDF-hangszekrénnyel
  • Rugalmasan telepíthető – hangsugárzók tetejére/falra
  • 1 év gyári garancia
Menny.:db

Leírás

Dolby Atmos 

Dolby Atmos 

A Dolby Atmos lélegzetelállítóan valósághű hangzást teremt 360º-os surrounddal, a környezetben nagy pontossággal pozicionált hangok révén. Az így kialakuló gazdag hangzás teljesen körbeveszi, az SS-CSE hangsugárzókkal pedig a hang még felülről is szól.

Magával ragadó, surround hangzás 

Magával ragadó, surround hangzás 

Nincs szükség bonyolult hangsugárzó-beállításra. A kompakt méretű SS-CSE hangsugárzók együttműködnek a meglévő rendszerrel és térrel a mozis surround hangélmény megteremtése érdekében. 

Felszerelhető a meglévő hangsugárzókra

Felszerelhető a meglévő hangsugárzókra

A kompakt SS-CSE hangsugárzót ráhelyezheti a meglévő hangsugárzókra a még erőteljesebb surround élményhez. A hagyományos hangsugárzókkal ellentétben feladatuk kifejezetten a mennyezetről visszaverődő hangok előállítása, így valóban mindent kitöltő lehet a hangzás.

Falra rögzíthető, elülső magassugárzó a moziszerű élményhez 

Falra rögzíthető, elülső magassugárzó a moziszerű élményhez 

Fejlessze rendszerét mozis hangzásra képessé: szereljen a fal különböző pontjaira diszkrét SS-CSE hangsugárzókat, például magasan a TV fölé. Az eredmény: hatásosabb, többdimenziós Dolby Atmos hangzás, amely igazán komoly eleme az otthoni szórakozásnak.

A CS sorozat formaterve  

A CS sorozat formaterve  

Az SS-CSE hangsugárzók kialakítása segít belesimulni a meglévő beltérbe, a vékony képernyőjű tévék és AV-erősítők világába. A kifinomult famegmunkálási technikák alkalmazásának köszönhetően ez a kompakt hangszekrény tökéletesen illeszkedik a meglévő CS sorozatú hangsugárzókhoz mind hangzásban, mind megjelenésben.

Gazdag hangzás megerősített MDF-hangszekrénnyel 

Gazdag hangzás megerősített MDF-hangszekrénnyel 

Hangmérnökeink optimalizálási törekvései nyomán a teljesen fából készült hangszekrény zengő hangzást állít elő. A szerkezet csillapítja és elnyeli a nemkívánatos vibrációkat a megerősített, közepes sűrűségű farostlemez (MDF) anyagú belső illesztéseknek köszönhetően. A végeredmény a tiszta, széles térbeli hangzás a TV-műsorok és a filmek esetében egyaránt.

Tiszta hangzás csillámmal erősített, méhsejtmintás (MRC) hangtölcsérből

Tiszta hangzás csillámmal erősített, méhsejtmintás (MRC) hangtölcsérből

A számos hagyományos hangsugárzóban alkalmazott papírtölcsér idővel elvetemedhet, elhasználódhat, így a hangkép torzulhat. Az SS-CSE MRC mélysugárzói merevek, nagy nyomás alatt is megtartják eredeti alakjukat. Így nyugodtan növelheti a TV-műsorok, filmek és zeneszámok hangerejét, a hangminőség nem csorbul. 

Kompakt és sokoldalú  

Kompakt és sokoldalú  

Az SS-CSE kompakt méretei ideális alapot biztosítanak ahhoz, hogy diszkréten a meglévő hangsugárzókra, illetve falakra erősítse. Ha fejleszteni kívánja a mozis Dolby Atmos hangzást, vagy egyszerűen csak bővítené meglévő térhatású hangrendszerét, ez a sokoldalú hangsugárzó teljeskörűen biztosítja az előrelépést. Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés