Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony SEL-70200GM tele objektív

Ár:
1.099.900 Ft
929.900 Ft
Kedvezmény: 15%
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Igazán kivételes SEL-70200GM F2.8 telefotó-zoomobjektív

Állandó F2.8 70-200mm zoom kivételes G Master felbontással és bokeh hatással.

  • E-bajonettes, Full Frame formátum
  • G Master telefotó-zoomobjektív
  • Állandó, F2,8-as maximális blendenyílás
  • 1 év gyári garancia

           
 

Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Garancia:
Menny.:db

Leírás

Páratlan teljesítményű F2.8 telefotó-zoomobjektív

Páratlan teljesítményű F2.8 telefotó-zoomobjektív

A G Master sorozat esetében a piac legfejlettebb technológiáját alkalmaztuk, ami tovább fokozza a méltán elismert Sony G Lens objektív teljesítményét. Ez a típus a G Lens objektív újragondolt bokeh hatását a felbontás új szintjeivel ötvözi egy kiváló, állandó F2.8-as értéket biztosító telefotó-zoomobjektív formájában, amely felülmúlhatatlan részletvisszaadást, lenyűgöző AF-teljesítményt és kivételes képstabilizálást biztosít.

Kivételes élesség és bokeh egyetlen objektívben

Kivételes élesség és bokeh egyetlen objektívben

Ez a kifejezetten a téri frekvenciákhoz kifejlesztett, kiváló kontrasztú objektív három aszférikus lencsetagot tartalmaz, többek között egy kétoldalú és egy újonnan kifejlesztett XA (extrém aszférikus), 0,01 mikron felületi pontosságú elemet, így hatékonyan csökkenti az aberrációt, valamint lenyűgöző felbontást és csodálatos bokeh hatást biztosít.

Hamis színek nélküli, természetes képek

Hamis színek nélküli, természetes képek

A telefotó-objektívek esetében gyakran problémát jelentő kromatikus aberráció hatékonyan mérsékelhető négy ED (extraalacsony szórású) lencsetag és két Super ED lencsetag használatával. A színátfolyás kiküszöbölése révén a téma maximális élességgel örökíthető meg.

További finomítások a pontos mozgóképes AF érdekében

További finomítások a pontos mozgóképes AF érdekében

A fókuszálórendszer dupla lineáris motorja az AF kontrasztérzékelő rendszer videók esetében alkalmazható „ingadozó” működtetéséért felel. A fókuszlégzést hatékonyan minimalizáló optikai kialakítás és a csendes mechanikai működtetés tovább fokozza a fókuszálási teljesítményt, amely videók és állóképek számára egyaránt ideális.

Csúcsminőségű közelkép-teljesítmény

Csúcsminőségű közelkép-teljesítmény

A 0,96 m-es minimális fókusztávolságú és 0,25-szörös maximális nagyítású, csúcsminőségű közelkép-teljesítmény ideális portrékhoz, nagy látószögű makrófotózáshoz és sok egyébhez. A további finomítások közé tartoznak az ED-lencsetagok és a lebegő fókuszmechanizmus, amelyekkel szabályozható a közelképes alkalmazások során problémát jelentő aberráció.

Gyors, állóképekhez és videókhoz optimalizált AF

Gyors, állóképekhez és videókhoz optimalizált AF

A két nehéz fókuszáló lencsecsoport gyors és pontos pozicionálását külön működtetőelemek biztosítják: egy nagy teljesítményű RDSSM (Ring Drive Super Sonic wave Motor) működtetőelem az elülső csoportot, míg egy dupla lineáris motor a hátsó csoportot mozgatja. A nagyobb pozicionálási precizitás több helyzetérzékelőtől származó, valós idejű visszajelzést alkalmaz, így lehetővé teszi a ház AF-rendszerének teljes körű működését.

Kimagasló minőség és kontraszt

Kimagasló minőség és kontraszt

A korszerű tükröződésmentes nanokristály-technológia pontos nanoszerkezetű objektívbevonatot hoz létre, amely hatékonyan csökkenti a becsillanást és szellemképződést eredményező tükröződést, így jelentősen javítja a tisztaságot, a kontrasztot és az általános képminőséget.(1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)

Terepen végzett munkához optimalizált kezelhetőség és megbízhatóság

Terepen végzett munkához optimalizált kezelhetőség és megbízhatóság

A merev szerkezet, valamint a fókuszálás és zoomolás közbeni állandó objektívhossz kiváló kezelhetőséget biztosít a felvételkészítési helyzetek széles körében. A fókuszrögzítő gombokkal a fókuszpont még folyamatos AF-működtetés esetén is megtartható, a fókusztartomány-limiter kapcsolóval pedig fókusztávolság-tartomány adható meg a maximális AF-sebességhez.

11 lamella az élettel teli bokeh érdekében

11 lamella az élettel teli bokeh érdekében

A Sony körkörös blendekialakítása hagyományosan legfeljebb 9 lamellából állt, ez az objektív azonban 11 lamellás, körkörös blendét alkalmaz, amely a természetes hatású, lágy szépség új szintjeire emeli a bokeh fogalmát.

Stabilabb működés az éles, elmosódásmentes képekért

Stabilabb működés az éles, elmosódásmentes képekért

A nagy teljesítményű képstabilizálás közvetlenül az objektívbe van beépítve, így éles, elmosódásmentes képeket biztosít a legkülönfélébb témák esetén is. A nehéz stabilizáló objektív meghajtásáról gyors reakcióidejű lineáris motor gondoskodik a gyors és precíz stabilizálás érdekében. A beépített képstabilizálást biztosító α sorozatú vázakkal való használat esetén öttengelyű képstabilizálás válik elérhetővé.

Stabilitás még pásztázás közben is

Stabilitás még pásztázás közben is

Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb előnyre tegyen szert a beépített képstabilizáló rendszer révén a felvételkészítési helyzetek széles körében, az SEL70200GM készülék választható MODE 2 stabilizálást biztosít, amellyel a képstabilizálás pásztázott felvételekkel használható a nagyobb tisztaság és átütő hatás érdekében.

Levehető, forgatható állványillesztő

Levehető, forgatható állványillesztő

Ez a sokoldalú, az objektív állványra rögzítését biztosító illesztő lehetővé teszi a fényképezőgép állványról történő gyors eltávolítását az azonnali, kézi reakciókat igénylő helyzetekben. Emellett elforgatható szerkezetet tartalmaz, amellyel gyorsan válthat a fekvő és álló elrendezés között. A rögzítőmechanizmus megakadályozza az eszköz véletlen lecsatlakoztatását. 

Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is

Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is

A szigetelt, por- és nedvességálló kialakítás, valamint az első fluorin objektívbevonat további védelmet nyújt annak érdekében, hogy a kihívást jelentő környezetekben is garantálható legyen a megbízható működés.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

919.900 Ft 824.900 Ft
Rendelhető
899.900 Ft 749.900 Ft
Szállítás alatt
999.900 Ft 799.900 Ft
Rendelhető
759.900 Ft 649.900 Ft
Rendelhető
749.900 Ft 629.900 Ft
Rendelhető
719.900 Ft 599.900 Ft
Raktáron
699.900 Ft 599.900 Ft
Rendelhető

Keresés