Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony SEL-50F14Z Portré objektív

Elérhetőség: KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Planar T* FE 50mm F1.4 ZA - Nagy fényerejű és éles, 50 mm-es F1.4-es prímobjektív

Ez a nagy teljesítményű, 50 mm-es prímobjektív nagy, F1.4-es maximális blendenyílással rendelkezik, továbbá mindig lenyűgöző kontrasztot és felbontást biztosít valamennyi kép esetében.

  • ZEISS F1.4-es hagyományos prímobjektív
  • A ZEISS T* bevonat csökkenti a becsillanást és a szellemképképződést
  • 11 lamellás körkörös blende az egyenletes bokeh hatásért

Leírás

Lélegzetelállító felbontás és kontraszt

Lélegzetelállító felbontás és kontraszt

A kifinomult dupla Gauss kialakítás két aszférikus lencsetagja – amely egy precíziós AA (továbbfejlesztett aszférikus) elemet is tartalmaz – és egy ED (extraalacsony szórású) lencsetag együtt csökkenti a képmezőelhajlást és torzítást, miközben kiemelkedő felbontást és kontrasztot nyújt a legszélesebb blendenyílásból bármilyen fókusztávolság mellett.

F1.4 a sokoldalúság és gyönyörű bokeh érdekében

F1.4 a sokoldalúság és gyönyörű bokeh érdekében

Az F1.4 maximális blendenyílás kis mélységélességgel és egyenletes, gyönyörű bokeh-vel rendelkező képek létrehozásához használható. Az ehhez hasonló nagy fényerejű maximális blendenyílás lehetővé teszi a nagy zársebességgel való felvételkészítést gyenge megvilágítás esetén. Természetesen az objektívek igény szerint lerekeszelhetők a megnövelt mélységélesség létrehozása érdekében.

11 lamella a természetes bokehkiemelések érdekében

11 lamella a természetes bokehkiemelések érdekében

Bár a Sony körkörös blendekialakítása eddig legfeljebb 9 lamellával rendelkezett, ez az objektív 11 lamellát tartalmaz, amely a lágy hatású szépség új szintjeire emeli a bokeh hatást. A fókuszon kívül eső területeken lévő természetes hatású szépség fokozza az általános hangulatot, miközben finom mélységérzetet biztosít.

Kiváló szín és kontraszt

Kiváló szín és kontraszt

A ZEISS objektívek a kimagasló színvisszaadásukról és kontrasztjukról híresek. A ZEISS T* bevonat fontos tényezőként járul hozzá a zavaró tükröződések hatékony csökkentéséhez, amelyek rontják az általános képminőséget. Csökkent a becsillanás és a szellemképződés a javított színek és kontraszt miatt, amelyek mély, háromdimenziós hatást keltenek.

Nagy felbontást támogató autofókusz

Nagy felbontást támogató autofókusz

A fókuszállítást az RDSSM (Ring Drive Super Sonic wave Motor) rendszer kezeli, amely képes a nagy blendenyílású objektívekhez szükséges nehéz fókuszáló lencsecsoportot gyorsan és pontosan pozicionálni. A gyors, pontos fókusz alapvető fontosságú a nagy felbontású fényképezőgépek vázában rejlő összes lehetőség kiaknázásában, akár videót, akár fotót készít.

Kényelmes érintéses vezérlés

Kényelmes érintéses vezérlés

A kézzelfogható blendegyűrű intuitív blendevezérlést tesz lehetővé. A blendegyűrű állítókapcsolója lehetővé teszi a blendegyűrű kattanó hanggal kísért vezérlőeszközének igény szerinti engedélyezését és letiltását. A filmkészítők ki akarják kapcsolni a kattanó hangokat, miközben a fényképészek gyakran a kattanó hanggal kísért, fizikailag is érezhető visszajelzést részesítik előnyben. Egy fókuszüzemmód-kapcsoló is rendelkezésre áll a kényelmes manuális/autofókusz kiválasztásához.

Kihívást jelentő körülmények között is megbízható működés

Kihívást jelentő körülmények között is megbízható működés

A szigetelt, por- és nedvességálló kialakítás további védelmet nyújt, valamint lehetővé teszi, hogy a kihívást jelentő környezetekben is garantálható legyen a megbízható működés. Magabiztos felvételkészítés kisebb esőben vagy szeles időben is.* *A készülék por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik, azonban nem garantáljuk a por és nedvesség elleni teljes körű védelmet.

Paraméterek

Tartóelem Sony E-bajonett
Formázás 35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm) 50 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C) 75 mm
Objektívcsoportok / elemek 9/12
Látószög (35 mm) 47°
Látószög (APS-C) 32°
Maximális blende (F) 1,4
Minimális blende (F) 16
Blendelamellák 11
Körkörös blende Igen
Minimális fókusztávolság 0,45 m
Maximális nagyítási arány (x) 0,15x
Szűrőátmérő (mm) 72 mm
Képstabilizálás (SteadyShot) – (vázba épített)
Kompenzációs hatás - (vázon)
Napellenző típusa Szirom alakú, bajonettzáras
Méretek (Sz x Ma x Mé). 83,5 x 108 mm
Tömeg 778 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés