Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SONY SEL-200600G Tele objektív

Elérhetőség: KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

FE 200–600 mm, F5,6-6,3 G OSS

Fedezze fel a világot 200–600 mm-es zoommal

Ez a természetfotózási és egyéb feladatokhoz tökéletes, 200–600 mm-es szupertelefotó-zoomobjektív akár 840 mm-es, illetve 1200 mm-es átfogásig is bővíthető az 1,4×, illetve 2,0× telekonverterrel, hibátlan G Lens minőséggel és AF működéssel.

  • E-bajonettes, Full Frame formátum
  • G Lens szupertelefotós zoomobjektív
  • Nagy felbontás a zoomtartományon belül

Leírás

Zoom 600 mm-ig, telekonverterrel 1200 mm-ig

Zoom 600 mm-ig, telekonverterrel 1200 mm-ig

Használható a külön megvásárolható 1,4× vagy 2,0× telekonverterrel is, amellyel maximális fókusztávolsága 840 mm vagy 1200 mm (F13 blende mellett). Mindkét telekonverter csúcsminőségű, megőrzi a kimagasló képminőséget és AF teljesítményt. Az 1,4× telekonverterrel a zoom- és a blendetartomány: 280–840 mm és F8–9. A 2,0× telekonverter ezen értékei: 400–1200 mm és F11–13.

Nagy felbontás a zoomtartományon belül

Nagy felbontás a zoomtartományon belül

Az új optikai kialakítás öt ED (extraalacsony szórású) üveg lencsetagja és egy aszférikus lencsetagja kimagasló felbontást és képminőséget kínál a teljes zoomtartományban. Az aszférikus lencsetag visszaszorítja a szférikus aberrációt és a torzítást, az ED-lencsetag pedig minimalizálja a szupertelefotós fókusztávolságok esetében problémaként előforduló kromatikus aberrációt.

Gyönyörű, természetes G Lens objektíves bokeh

Gyönyörű, természetes G Lens objektíves bokeh

11 lamellás, körkörös blendemechanika fokozza az objektívvel elérhető bokeh szépségét, így lehetőség van a szupertelefotós fókusztávolság melletti kis mélységélességet használva lélegzetelállító felvételeket készíteni mély, krémes G Lens objektíves bokeh effektussal.

Gyors és precíz AF követi a gyors témákat

Gyors és precíz AF követi a gyors témákat

A Sony-féle DDSSM (Direct Drive SSM) rendszer ereje és pontossága biztosítja az objektív számára a mechanizmust az elképesztően gyors és pontos élességállításhoz. A nagy pozicionálási pontosságnak köszönhetően nincs kárba veszett mozgás. A tűéles automatikus élességállítás villámgyorsan működik. A DDSSM rendszer emellett hihetetlenül csendes is.

Nano AR bevonat a becsillanás és a szellemképképződés ellen

Nano AR bevonat a becsillanás és a szellemképképződés ellen

A Sony eredeti Nano AR bevonatának egyenletes, nanométeres léptékű szerkezete megbontja az objektív határfelületét, így jelentősen csökkenti a tükröződést, amely a képminőséget rontó becsillanást és szellemképképződést okozhat. A végeredmény: kimagasló képtisztaság és kontraszt. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)

3 módú optikai SteadyShot

3 módú optikai SteadyShot

Optikai képstabilizálás könnyíti az éles képek készítését kézben tartott géppel, szupertelefotós fókusztávolságok esetén is. A MODE 2 ideális stabilizálást kínál pásztázó felvételekhez, a MODE 3 pedig fejlett képkeresős stabilizálást biztosít, amely megkönnyíti a kiszámíthatatlan sportpillanatokról és a vadvilág történéseiről készített felvételek komponálását. 5 tengelyes stabilizálás érhető el a kompatibilis α vázak esetében.

Belső zoom segíti a stabil fényképezést

Belső zoom segíti a stabil fényképezést

A belső zoomolási mechanizmus azt jelenti, hogy zoomolás közben az objektív hossza nem változik, így stabil és kiegyensúlyozott marad a kézben tartott gép is fotózáskor. A belső zoom azt is jelenti, hogy az elülső lencsetag és a téma távolsága változatlan marad.

Három programozható fókuszrögzítő gomb

Három programozható fókuszrögzítő gomb

Pogramozható fókuszrögzítő gombok állnak rendelkezésre három helyen is, egymástól 90°-ban, így könnyen hozzáférhetők vízszintesen vagy függőlegesen tartott géppel, lefelé vagy felfelé álló markolat esetén egyaránt. Igény szerint más funkciókat is hozzá lehet rendelni a gombokhoz.

Fókusztartomány-limiter a gyorsabb élességállítás érdekében

Fókusztartomány-limiter a gyorsabb élességállítás érdekében

Fókusztartomány-limiter kapcsoló segítségével korlátozni lehet az objektív automatikus élességállítási tartományát 2,4 és 10 méter közé, 10 méter és a végtelen közé, illetve engedélyezni lehet az automatikus élességállítást a teljes tartományon, korlátok nélkül. Ez felgyorsíthatja az automatikus élességállítást egyes helyzetekben azzal, hogy kizárja az objektív fókuszálását a céltartományon kívüli térrészekre.

Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés

Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés

A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés azonnali és precíz élmény.

Por- és nedvességálló kivitel

Por- és nedvességálló kivitel

A por- és nedvességálló kivitel biztosítja a zord körülmények közti kültéri munkához szükséges megbízhatóságot.

Elülső elem fluorbevonattal

Elülső elem fluorbevonattal

Az elülső lencsetag fluorbevonata taszítja a vizet, az olajat és az egyéb anyagokat, egyúttal egyszerűbb letörölni a felületéről bármilyen mégis megtapadó szennyezőanyagot és ujjlenyomatot.

Eltávolítható állványrögzítő

Eltávolítható állványrögzítő

Eltávolítható rögzítő teszi lehetővé állvány gyors csatlakoztatását, illetve leválasztását, így igazán egyszerű a váltás a kézi és az állványos fotózás között. A rögzítő is leszerelhető a kényelmesebb szállítás és tárolás érdekében. Reteszmechanika gátolja az eszköz véletlen lecsatlakoztatását.

Paraméterek

Tartóelem Sony E-bajonett
Formátum 35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm) 200–600
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C) 300-900
Objektívcsoportok / elemek 17–24
Látószög (35 mm) 12° 30’ – 4° 10'
Látószög (APS-C) 8° – 2°40'
Maximális blende (F) 5,6–6,3
Minimális blende (F) 32–36
Blendelamellák 11
Körkörös blende Igen
Minimális fókusztávolság 2,4 m (7,88 láb)
Maximális nagyítási arány (x) 0,2
Szűrőátmérő (mm) 95
Képstabilizálás (SteadyShot) Optikai SteadyShot
Zoomrendszer Kézi
Telekonverter kompatibilitás (x1.4) SEL14TC
Telekonverter kompatibilitás (x2.0) SEL20TC
Napellenző típusa Kerek alakú, bajonettzáras
Méretek (Sz x Ma x Mé) 111,5 × 318 mm (4 1/2" × 12 5/8")
Tömeg 2115 g (74,7 oz)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés