Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony NW-A105 Fekete

Ár:
119.900 Ft
104.900 Ft
Kedvezmény: 13%
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Képviselje stílusát színes, prémium kivitelezésű készülékházzal és kiváló hangminőséggel.

Stílusos, hordozható, digitális médialejátszó High-Resolution Audio hangzással, S-Master HX digitális erősítővel, DSEE HX felbontásnöveléssel, valamint Wi-Fi kompatibilitással a közvetlen letöltéshez és streameléshez.

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával
  • Digitális zajszűrés és környezeti hang üzemmód
  • Támogatja az Android™ rendszer, Wi-Fi kompatibilis
Szín
Menny.:db

Leírás

Harmonikus színek

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád többféle színben kapható, így még inkább illeszkedik a stílusához. A választékban különféle színek és árnyalatok szerepelnek. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Igazi stílusikon, kiváló hangzással.

Igazi stílusikon, kiváló hangzással.

Az Android™ támogatását élvező, Wi-Fi csatlakozáson keresztüli közvetlen letöltést és streamelést kínáló, az igazán szemet gyönyörködtető NW-A100 készülékkel pontosan úgy hallgathat zenét, ahogyan szeretne.

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

High-Resolution Audio hangzás, vezeték nélkül

High-Resolution Audio hangzás, vezeték nélkül

Élvezze a nagy felbontású hanggal rendelkező, kiváló minőségű zenét, a csúcsminőséget képviselő, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámát kiváló minőségben hallhatja.

Az S-Master HX™ maximális minőségű, High-Resolution Audio hangzást biztosít

Az S-Master HX™ maximális minőségű, High-Resolution Audio hangzást biztosít

A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

DSEE HX™

DSEE HX™

A hangfeljavítást tovább fokozza új DSEE HX™ processzorunk, amely intelligensen felismeri a hangszerelést, az énekhangokat és a zenei stílust. Ezeket és a hang relatív energiáját azonosítva pontosan rekonstruálni tudja a digitális tömörítés során elveszett hangállományt, így abszolút valósághű élményt biztosít a tömörített formátumok esetén is. A DSEE HX processzor akár zenestreamelés során is működik.

DSD-lejátszás

DSD-lejátszás

Az NW-A100 kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatja magát a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) és a vezeték nélküli Bluetooth® technológia gyors és egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis eszközét az NW-A100 sorozat egyik készülékéhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el a streamelést. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel. LDAC™ és aptX™ HD audió kompatibilitással.

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Filmkondenzátor

Filmkondenzátor

Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 készüléket a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A felületszerelt „Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Optimalizált áramköri elrendezés

Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-A100 áramkörét az akkumulátorral.

Támogatja az Android™

Támogatja az Android™

Az NW-A100 készüléket támogatja az Android™, így könnyen hozzáférhet a médiaalkalmazások és zenei szolgáltatások széles választékához.

Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez

Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez

Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis NW-A100 még több módot kínál a zenehallgatásra. Élvezze kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkman készüléken, vagy számítógépre csatlakozva böngésszen zenei gyűjteményében.

Magnókazetta felhasználói felület

Magnókazetta felhasználói felület

Az 1979-es évben piacra dobott, eredeti Walkman®, az ikonikus TPS-L2 előtt tisztelegve az NW-A100 különleges magnókazetta felhasználói felületet és képernyővédőt kínál. A Walkman® készülékén megjelenő magnókazetta-illusztráció az aktuálisan hallgatott zene kodekjének függvényében változik.

USB Type-C™ port

USB Type-C™ port

Az NW-A100 készülék USB Type-C™ porttal rendelkezik, így még könnyebb a csatlakoztatás számos különféle eszközhöz.

Még több zenét tárolhat a microSD-kártyanyílásnak köszönhetően

Még több zenét tárolhat a microSD-kártyanyílásnak köszönhetően

Az NW-A100 eleve nagy memóriája microSD-kártyával még tovább bővíthető – csak helyezzen be egyet a kártyanyílásba, és útközben szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenei gyűjteményeket hallgathat.

Akár 26 órányi akkumulátorkapacitás

Akár 26 órányi akkumulátorkapacitás

Teljes feltöltöttség mellett akár 26 órán keresztül hallgathat zenét, ha 128 kb/s jelátviteli sebességű MP3 fájlokat játszik le. Ez ideális megoldás a napi ingázás közben, vagy bármikor, amikor elmegy otthonról.

Vinyl Processor

Vinyl Processor

Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.

A Walkman® 40. évfordulója

A Walkman® 40. évfordulója

Az idei évben a Walkman® 40. évfordulóját ünnepeljük. A formatervezés és mérnöki tudás szempontjából ikonikus, első Walkman TPS-L2 1979-ben látott napvilágot, és mindörökre megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. Először nyílt lehetőség arra, hogy kedvenc zenéinket, albumainkat és előadóinkat kiváló hangminőségben, bárhol és bármikor hallgathassuk – és ezzel a lehetőséggel bizony a mai napig élünk.

MQA™-fájlok lejátszása és dekódolása

MQA™-fájlok lejátszása és dekódolása

Az NW-A100 képes dekódolni és lejátszani MQA™-fájlokat is, így még több veszteségmentes minőségű zenét hallgat

Paraméterek

Méretek (Sz x Ma x Mé) Kb. 55,9 mm x 98,9 mm x 11,0 mm (2,21 hüvelyk x 3,90 hüvelyk x 0,44 hüvelyk)
Tömeg Kb. 103 g (3,64 uncia)
Akkum.kap. - Folyam. Zenelejátszás MP3 (128 kb/s) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva:20 óra, MP3 (128 kb/s) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva:26 óra, AAC (256 kb/s) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva:18 óra, AAC (256 kb/s) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva:24 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva:12 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva:16, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva:8 óra, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva:11 óra, MP3 (128 kb/s) / Zajszűrés bekapcsolva:21 óra, MP3 (128 kb/s) / Zajszűrés kikapcsolva:26 óra, AAC (256 kb/s) / Zajszűrés bekapcsolva:19 óra, AAC (256 kb/s) / Zajszűrés kikapcsolva:24 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Zajszűrés bekapcsolva:13 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Zajszűrés kikapcsolva:16 óra, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Zajszűrés bekapcsolva:9 óra,DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Zajszűrés kikapcsolva:11 óra,
Töltési idő (teljes feltöltés) Kb. 5,5 óra
Beépített akkumulátor Beépített litiumionos akkumulátor
Töltés és tápellátás USB-tápellátás (számítógépről, USB-n keresztül)
Zenekeresési módszerek Összes dal,Előadó,Kiadás éve,Lejátszási listák,Album,Műfaj,Zeneszerző,Hi-Res,Nemrégi átvitelek,Mappa,Kódlap
Zenelejátszási mód Véletlen sorrendű lejátszás,Ismétlés kikapcsolva,1 dal ismétlése,Összes ismétlése,Összes tartomány,Kiválasztott tartomány
„Megfog és áthúz” eljárás Igen
Kijelző felbontása 3,6 hüvelykes (9,1 cm-es), HD (1280 x 720 pixel)
Képernyő típusa TFT színes kijelző fehér LED-háttérfénnyel
Hanghatások Közvetlen forrás (Direct) ,10 sávos hangszínszabályozó,DSEE HX,DC fázisú lineáris átalakító,Dinamikus kiegyenlítő,ClearAudi+,Hanglemez-processzor
Audiolejátszás MP3 (.MP3):32 – 320 kb/s (támogatja a változó bitsebességet (VBR) ) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA ( .WMA):32–192 kb/s (támogatja a változó bitsebességet (VBR) ) / 44,1 kHz; FLAC (.flac):16, 24 bit / 8–384 kHz; WAV (.WAV):16, 24, 32 bit (Float / Integer) / 8–384 kHz, AAC ( .mp4, .m4a, .3gp):16–320 kb/s / 8–48 kHz; HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp):32–144 kb/s / 8–48 kHz, Apple Lossless ( .mp4, .m4a):16, 24 bit / 8–384 kHz; AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc):16, 24, 32 bit / 8–384 kHz; DSD (.dsf, .dff):1 bit / 2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz *Kimenet:lineáris PCM formátumba konvertált hang; APE (.ape):8, 16, 24 bit / 8–192 kHz (Gyors, Normál, Magas), MQA ( .mqa.flac):Támogatott
Frekvencia 20–40 000 Hz
Maximális kimenő teljesítmény (JEITA 16 Ω/mW) 35 mW + 35 mW
Operációs rendszer Android 9.0
Digitális zajszűrés Digitális zajszűrés, Zajszűrési környezet kiválasztása:Teljesen automata AINC (mesterséges intelligenciát alkalmazó zajcsökkentés), Busz/Vonat, Repülő, Iroda
USB DAC mód -
KIVEZETÉSEK Fejhallgató:Sztereó minidugasz, Külső memória:Micro SD Micro SDHC Micro SDXC
Vezeték nélküli alkalmazások Kommunikációs rendszer:Bluetooth® műszaki adatai:5.0-s verzió, NFC:Igen, Támogatott Bluetooth-profilok:Igen, Támogatott kodekek (átvitel):Igen, Támogatott kodekek (vétel):Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

79.900 Ft 72.915 Ft
RAKTÁRON

Keresés