Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony MHC-V90DW - Akciós !

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
299.990 Ft
  
225.000 Ft

Az MHC-V90DW otthoni hangrendszer mindenki számára szórakoztatóvá teszi a bulit.

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával, vonal-mátrix hangsugárzókkal, partifényekkel és gesztusvezérléssel.

  • 13 egymásra helyezett hangsugárzó az erőteljes hangzásért
  • Karaoke üzemmód és bedugott gitár
  • LED háttérvilágítás és DJ-hangeffektusok

1 év gyári garancia (Kiegészítő garancia nem vásárolható !)

KIZÁRÓLAG BOLTI ÁTVÉTELLEL
A CSOMAG 60KG,  SZÁLLÍTÁST NEM VÁLLALUNK!

Utolsó kiállított darab, az akciós ár a készlet erejéig érvényes !

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-09-06

Leírás

 

Erőteljes, szétterülő hangzás a nagy bulikhoz

A rendszer tetején lévő, elfordított hangsugárzók a tömeg fölé sugározzák a hangot, melynél egy nyitott hátú szekrény biztosítja a még jobb hangterjedést. A 13 hangsugárzó mindegyike kürttípusú kialakítással rendelkezik, így a hang még tovább terjed, és mindenki élvezheti azt.

 

A partifények és a hangsugárzóvilágítás diszkóhangulatot teremt minden táncparketten

A színes partifények egy lencsén keresztül, diszkós stílusban terülnek szét az MHC-V90DW mögött. Elöl minden egyes hangsugárzó erős fénnyel teremt izgalmas bulihangulatot. A fényeket – melyek a ritmust követve klubokat idéző táncparkettet varázsolnak az otthonába – a Fiestable alkalmazáson keresztül vagy magán a rendszeren lehet szabályozni.

 

Kézmozdulatokkal lehet szabályozni a hangot és a beállításokat 

A szórakoztató és intuitív gesztusvezérlés lehetővé teszi a hangzás vezérlését, beleértve a DJ-effekteket, a mintavevőt és a karaoke üzemmódokat is A négy vezérlési módnak köszönhetően akár legyintve vagy forgó mozgással is szabályozhatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között stb. 

 

A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

Énekeljen a zenére, mely szólhat a rádióból, hangbemenetből, CD/DVD-lemezről vagy akár a telefonjáról. Csatlakoztasson egy mikrofont, és aktiválja a karaoke módot, és az MHC-V90DW az Ön hangját teszi a zeneszám éneksávja helyére.

 

A gitárbemenetnek köszönhetően a részese lehet a zenének

Dugja be a gitárját, nyomja meg a Guitar gombot, és hallani fogja a játékát a zene mellett. Játszhat szólót, vagy csatlakoztathat egy mikrofont, és együtt énekelhet a zenével.

 

A Fieszta mód mindenhol bulihangulatot teremt

Csak nyomja meg a Fieszta mód gombot, és máris bármilyen környezetben, még a szabadban is élvezheti a klubok hangnyomásszintjét.

 

Egyedi beállításokat adhat meg a Sony |Music Center és Fiestable alkalmazással

Egyszerűen irányíthatja a bulit a táncparketten a Sony Music Center alkalmazással. Okostelefonjával kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit és bedobhatja a következő zeneszámot. A Sony | Music Center alatt futó, opcionális Fiestable alkalmazás segítségével vezeték nélkül módosíthatja a hangsugárzó színeit, illetve aktiválhatja a DJ- és karaoke-effekteket. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően pedig ehhez csak néhány csuklómozdulat szükséges. 

 

További hangsugárzók csatlakoztatása vezeték nélkül

A vezeték nélküli Party Chain technológiának köszönhetően egyetlen kábel csatlakoztatása nélkül több hangsugárzón is élvezheti az erőteljes hangzást. Egyszerűen szinkronizálja a kompatibilis többszobás hangsugárzókat a Wi-Fi-hálózaton keresztül, és azok egyszerre fogják megszólaltatni a zenét.

 

Wi-Fi hangátvitel

A Chromecast built-in funkciónak köszönhetően Wi-Fi-n keresztül az MHC-V90DW hangsugárzóra streamelheti kedvenc hanganyagait. Ezenkívül a DLNA-kompatibilis számítógépen vagy Home Media Serveren található zenei fájlokhoz is hozzáférhet.

 

A beépített DVD-lejátszó lenyűgöző hangot ad a filmeknek

Csatlakoztasson egy külső tévét vagy kivetítőt, és a beépített DVD-lejátszó segítségével filmeket is levetíthet úgy, hogy a hangot az MHC-V90DW hangsugárzó adja. Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. 

 

HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. A tévén és DVD-n futó műsorokat a MHC-V90DW hangsugárzók erőteljes hangzásával élvezheti.

 

Az USB port révén telepítés nélkül működtethető

Az USB-port segítségével gyorsan csatlakoztathatja digitális zenetárát. Kompatibilis az MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC és DSD formátumokkal, így kedvenc lejátszási listáival gondoskodhat a bulihangulatról. És hogy biztosan ne merüljön le, az USB-port még tölti is a telefonját.

 

Egyszerű átvitel NFC és BLUETOOTH® technológiával

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Csak érintse NFC-képes készülékét az MHC-V90DW eszközhöz a gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz, és kezdje meg zenegyűjteménye hallgatását. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

 

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű Bluetooth®-os átvitelt

Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s), mint a hagyományos Bluetooth® hangátvitel, így kiváló vezeték nélküli zenei élményt nyújt.

 

Kerekek és fogantyú a könnyű hordozhatóságért 

Az MHC-V90DW egyszerűen szállítható. A kerekek és a fogantyú segítségével bárhová magával viheti az egész szobát betöltő hangzást.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés