Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony ILCE-5100LB - Akciós !

Ár:
169.990 Ft
100.000 Ft
Kedvezmény: 41%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

α5100 E-bajonettes fényképezőgép APS-C érzékelővel

Haladó képminőség, kezdők számára optimális kényelem mellett
Sony E-bajonettes fényképezőgép 24,3 MP-es Exmor APS-C CMOS érzékelővel; kompakt méret; BIONZ X™ processzor; 180º-ban dönthető LCD-képernyő.

  • 24,3 megapixeles Exmor APS-C CMOS érzékelő
  • Fast Hybrid AF 179 fázisérzékelő ponttal
  • 180º-ban dönthető LCD-képernyő
  • 1 év garanciával - Garancia kiterjesztés a kiállított darabokra NEM VÁSÁROLHATÓ!
  • Utolsó kiállított darab, akció ár készlet erejéig érvényes !

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-26

Leírás

Rendelés előtt kérjen információt munkatársunktól, az aktuális készletről ! 
Tel.: 06-1 238 7395

1 év gyári garanciával - Kiegészítő garancia a bemutató készülékekhez nem vásárolható!

 

BIONZ X™ a gyorsabb képfeldolgozásért

BIONZ X™ a gyorsabb képfeldolgozásért

A BIONZ X™ képfeldolgozó processzor élethűen reprodukálja a textúrákat és a részleteket – ennek eredményeképpen megkapóan élethű képek születnek, különösen gazdag árnyalatokkal és természetes megjelenéssel. A vizuális zaj majdnem észrevehetetlen a tökéletesített terület-specifikus zajcsökkentésnek köszönhetően. A részletvisszaadás technológiája finomabb részletességű textúrákat biztosít, miközben az elhajlást csökkentő technológia optimálissá teszi bármely felszerelt objektív teljesítményét.

Full HD felbontású filmek rögzítése

Nyomja meg a MOVIE (FILM) gombot a gyönyörű filmek rögzítéséhez, melyek kiemelkedően élesek és vizuális zajtól mentesek - választható, 60p, 60i vagy 24p képkockasebesség mellett. A tökéletesített Fast Hybrid AF kiemelkedően gyors és pontos autofókuszt illetve követést tesz lehetővé. A P/A/S/M üzemmódok segítségével pedig maximálisan vezérelhető a kép megjelenése, és rendkívül tiszta a zoom a Clear Image Zoomnak köszönhetően.

A Fast Hybrid AF tiszta minőségben rögzít

A Fast Hybrid AF tiszta minőségben rögzít

Rögzítsen páratlan precizitással a Fast Hybrid AF-nek köszönhetően. A tökéletesített fázisérzékelés és kontrasztérzékelő képességnek köszönhetően az autofókusz 0,07 másodperc alatt következik be. A különleges funkciók közé tartozik a gyorsabb adatolvasás a képérzékelőről, nagyobb sebességű BIONZ X™ adatfeldolgozás, tökéletesített AF algoritmusok és az objektív meghajtójának optimális vezérlése.

A gyorsan mozgó tárgyakat is nyomon követheti 179 pontos AF-fel

A gyorsan mozgó tárgyakat is nyomon követheti 179 pontos AF-fel

A Fast Hybrid AF rendszer 179 rendkívül pontos fázisérzékelő AF ponttal rendelkezik, amelyek majdnem a teljes képterületet lefedik. Javítják a tökéletesített témakövetést és a gyorsan mozgó tárgyak rögzítését valamint a jelenetfelismerést és a tárgy méretének érzékelését. 25 nagy sebességű, magas precizitású kontrasztérzékelő AF ponttal kombinálva magabiztosan készíthet felvételeket.

6 képkocka/mp sorozatfelvétel AF követéssel

6 képkocka/mp sorozatfelvétel AF követéssel

Örökítsen meg egy meghatározó pillanatot, akkor is, ha a tárgy nagy sebességgel mozog. A 6 képkocka/mp sorozatfelvétel és a kiváló AF követési teljesítmény a legtöbbet hozza ki a 179 pontos fázisérzékelő AF rendszer kiváló követési teljesítményéből, hogy pontosan, a képernyőn bárhol nyomon követhesse a tárgyat. A nagy sebességű helyzetekben történő sorozatfelvétel élességet és tisztaságot eredményez.

Fast Hybrid AF filmek művészi irányítással

A Fast Hybrid AF rendkívül pontos fókuszálást és egyenletes témakövetést tesz lehetővé még filmfelvétel esetén is. Emellett az AF követési időtartamot és az AF merevlemez sebességet is beállíthatja a filmfelvételhez, a nagyobb művészi irányítás érdekében.

 

Az Eye AF a szemeket teszi középpontba

Az Eye AF a szemeket teszi középpontba

Állítsa be az alany legjobb oldalát a rendkívül pontos Eye AF-nek köszönhetően. A funkció akkor is biztosítja az alanyok arcának élességét, ha kis mélységélességgel történő felvétel közben félig elfordulnak a fényképezőtől. A fókuszálást követően egy zöld keret jelenik meg az előtérbe helyezett szem fölött, mely azt jelzi, hogy a fényképező készen áll a felvételre.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés