Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AG9 Fedezze fel a részleteket, ahogy az alkotójuk megálmodta őket

 

Élje át a pillanatot a valósághű képek és a hangzás összhangjának köszönhetően, hiszen a képe és a hangja tökéletes harmóniát alkot . A csodálatosan részletes képek és a Sound-from-Picture Reality™ funkció együttese magával ragadó audiovizuális élményt nyújt. 

 

 

ASony legerősebb páratlan feldolgozási teljesítménnyel rendelkező X1™ Ultimate képprocesszora sok száz objektumot észlel a képernyőn, és intelligens módon javítja a fényerőt, a részletességet és a színeket, így minden tisztán, fényesen és hihetetlenül valóságosan jelenik meg. Ez az OLED-tévé ötvözi az OLED képernyő mélyfeketéjét és természetes színeit a Pixel Contrast Booster™ technológiával a nagy fényerő melletti fokozott színkontraszthoz. Minden finom részletekben és élénk színekben kel életre.

 

 

Sound-from-Picture Reality™

Az Acoustic Surface Audio+™ technológiának köszönhetően a hangok különböző irányokból érkeznek, akárcsak egy igazi koncertteremben. A két aktuátor és a két erőteljes mélynyomó többdimenziós hanghatást hoz létre, amely vadonatúj hangélményt biztosít. Használja a BRAVIA-t center hangsugárzóként, és hallgassa a dialógusokat, énekhangokat és hangszereket kivételes tisztaságban. A magával ragadó moziélményhez egyszerűen csak csatlakoztassa házimozirendszeréhez. 

 

 

 

 

 

Keresés