Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A V7D-es asztrodroid, avagy a sarokba állított bulihangszóró

A V7D-es asztrodroid, avagy a sarokba állított bulihangszóró

Szilveszterre elképesztő. Csak szerényen áll a sarokban, mint egy R2D2-es asztrodroid, közben villog, szórja a fénysugarakat, csinálja a fesztivált, gondoskodik a buli hangulatról. Neve is van: Sony V7D


 

 


Fekete a színe, alig egy méter magas, 5 hangszórójából kettő magas sugárzó, kettő középtartományú hangszóró, és egy szuper mélynyomó. Tartozik hozzá egy távirányító is. Meg egy alighanem sokat forgatandó használati útmutatás is. De aki átrágja magát rajta, fantasztikus élmények részese lehet a → V7D hadrendbe állításával.

Rakjunk be egy CD-t vagy DVD-t, és máris felcsendülnek a kedvenc dallamaink. De bekapcsolhatjuk a rádiót is. Persze FM. Aztán ráköthetjük a mobiltelefonunkat. Bluetooth  vagy NFC. A pendrájvunknak két USB menet közül kell választania… A két hátsó audiobemenet pedig a tévécsatlakozásra alkalmas.

Az 1440 wattos kimenő teljesítményt a buli előtt nem kell mindenáron letesztelni, amikor otthon vannak a szomszédok. Kisebb teljesítménynél is érezhető az erő. Főleg, ha benyomjuk a Bass Boost gombot. Az elektronikus zenék elképesztő hangulatot varázsolnak a V7D által.

Közben diszkó fények villódznak alul s felül és a mélynyomó karimáján. Akit zavarnak az extra visítások és effektek, azok ki, akiket nem, azok bekapcsolhatják e funkciót. És ami a legizgalmasabb, karaoke üzemmódba is állítható, a zenéről ugyanis képes levenni hangot, így kedvünkre énekelhetünk, vagy kornyikálhatunk…

 

Keresés