Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony FDR-AX700 4K Handycam

Ár:
699.900 Ft
589.900 Ft
Kedvezmény: 16%
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

4K Handycam® Fast Hybrid AF funkcióval

A professzionális teljesítményhez és egyszerű használathoz tervezett FDR-AX700 a Fast Hybrid AF-nek és más képességeknek köszönhetően minden témát a 4K HDR (HLG) videók realizmusával rögzít.

  • A Fast Hybrid AF a gyorsan mozgó objektumokat is a fókuszban tartja
  • Több részlet, nagyobb fényerő és több szín a 4K HDR (HLG) felvételnek köszönhetően
  • A sokoldalú kezelési és felvételi lehetőségek fejlett filmkészítést tesznek lehetővé
  • 1 év gyári garancia
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Garancia:
Menny.:db

Leírás

4K HDR (HLG) filmminőség

4K HDR (HLG) filmminőség

A HDR (nagy dinamikatartomány) technológia forradalmasítja a kijelzőket, mert sokkal szélesebb szín- és fényerőtartomány megjelenítését teszi lehetővé, így teljesen kiaknázza a nagy felbontású 4K képek kivételes minőségét. Ezen felül a hibrid Log-Gamma (HLG) felvételi képességnek köszönhetően az FDR-AX700 segítségével könnyen és azonnal élvezheti a HDR képeket: egyszerűen csak csatlakoztassa a kamerát egy HGL-kompatibilis Sony televízióhoz USB-kábelen keresztül.

XAVC-S a nagy bitrátájú felvételekhez

XAVC-S a nagy bitrátájú felvételekhez

XAVC S formátum a 4K és a HD felvételkészítéshez. A magas, akár 100 Mb/s bitsebességek 4K felvételhez, valamint az 50 Mb/s bitsebesség full-HD felvételhez gyönyörű, részletes filmek készítését teszi lehetővé minimális tömörítési zajjal. Mivel a 100 Mb/s sebességű rögzítés még a legmagasabb, 120 képkocka/mp sebesség esetén is elérhető Full HD felbontásban, kiváló minőségű lassított képsorokat lehet létrehozni utófeldolgozáskor.

1,0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő

1,0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő

A nagy méretű, 14,2 megapixeles (effektív), 1,0 típusú, rétegelt CMOS-érzékelő gyönyörű „bokeh” háttérlágyítási effektusokat és nagyszerű érzékenységet biztosít a kiváló minőségű képek készítéséhez, melyek sötét vagy fényes környezet esetén sem lesznek zajosak. Ez az érzékelő akár 273 fázisérzékeléses AF-pontot is tartalmaz, melyek sűrűn fedik a képterület mintegy 84%-át, és pontosan követik a témát a teljes képterületen.

Továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor gyorsabb feldolgozáshoz van optimalizálva, így a fókuszálás sebessége növekszik, és bámulatos 4K HDR (HLG), illetve hihetetlen lassított felvételek készíthetők akár 960 (NTSC) / 1000 (PAL) képkocka/mp sebességgel is.

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

Az egyedi ZEISS optikákat a 4K videók teljes szépségének átviteléhez hangolták, melyek még a sarkokban is tűélesek. Mindezt a továbbfejlesztett aszférikus (AA), valamint extraalacsony diszperziójú (ED) üvegelemek teszik lehetővé. A 29 mm-es nagy látószögnek köszönhetően a grandiózus tájképek is rögzíthetők, a 12x optikai és 24x Clear Image zoommal pedig kiváló közeliket készíthet.

Széles AF-lefedettség

Széles AF-lefedettség

Az akár 273 fázisérzékeléses AF-pont a teljes képterület mintegy 84%-át fedi le. Ennek köszönhetően az AF-fedettség kellően nagy és sűrű ahhoz, hogy a gyorsan mozgó (azaz egyébként nehezen fókuszban tartható) témákat is villámgyorsan rögzíteni lehessen.

Gyors automatikus fókuszálás

Gyors automatikus fókuszálás

A Fast Hybrid AF rendszer a fázisérzékeléses AF-szenzorok révén lehetővé teszi az adatok kiolvasását egy széles autofókusz-területről, míg a továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor nagy sebességű adatfeldolgozást valósít meg, így pontos AF-követést biztosít a gyorsan mozgó témákhoz.

Megbízható témakövetés

Megbízható témakövetés

A témakövetés teljesítményét a nagy sebességű kiolvasás és AF-adatfeldolgozás, valamint egy új, kifejezetten filmekhez kifejlesztett algoritmus ötvözésével optimalizáltuk. Miután a fókusz beállt, a széles AF-lefedettség segít azt megbízhatóan, kitartóan és pontosan megőrizni és követni a mozgó objektumoknál. [1] SZÉLES [2] KESKENY

Állítható AF-követési mélység

Állítható AF-követési mélység

Az AF-követés mélysége „1”-től „5”-ig állítható be – a legkeskenyebb beállítás viszonylag lassan mozgó, a legszélesebb pedig dinamikusan mozgó objektumokhoz ajánlott. Így különböző módokon követheti a témát, kifejezési szándékaitól, a téma mozgásától és a felvétel körülményeitől függően.

Állítható AF témaváltási érzékenység

Állítható AF témaváltási érzékenység

Öt AF témaváltási érzékenység áll rendelkezésre. A GYORS beállításnál a kamera gyorsan vált több téma vagy fókuszpont közt, míg ZÁROLT beállítás esetén a fókusz egyetlen témán marad.

AF-terület kijelzése és beállítása

AF-terület kijelzése és beállítása

A téma könnyedén a fókuszban tartható a fázisérzékeléses AF-keretekkel. A fókuszpontok váltása szintén egyszerű: csak érintsen meg egy pontot a képernyőn az új fókuszcél kiválasztásához.

Optikai SteadyShot™ (aktív mód)

Optikai SteadyShot™ (aktív mód)

Az optikai SteadyShot™(Aktív mód) segítségével stabil, gyönyörű képeket készíthet. 

Nagy pontosságú OLED Tru-Finder™

Nagy pontosságú OLED Tru-Finder™

A 2359K képpontos OLED Tru-Finder rendkívül pontosan és színhűen reprodukálja a képeket. Ezen a kontrasztos elektronikus képkeresőn (EVF) keresztül magabiztosan, egyszerűen figyelheti a kompozíciót, készíthet felvételt, és játszhatja vissza a filmet még erős napfényben is.

Extrafinom LCD érintőpanel

Extrafinom LCD érintőpanel

A 3,5-ös típusú extrafinom LCD kijelzőn mintegy 1555K képpontos felbontásban figyelheti a nagy felbontású képeket. Ez a szem számára nagyon kényelmes, mert a mozgó képek finom árnyalatai is jól látszanak, így pontosan fókuszálhat a témára a felvételi területen. Az érintőpaneles megoldásnak köszönhetően az autofókuszpont is egyszerűen kiválasztható.

Professzionális menükezelés

Professzionális menükezelés

A menüszintek száma alacsony, így a keresett menüpontok gyorsan és hatékonyan elérhetők, ahogyan a Sony professzionális videokameráiban is. Emellett a félig áttetsző menü lehetővé teszi, hogy miközben a beállításokat kényelmesen ellenőrzi vagy módosítja, tovább figyelje az élő képet.

Objektívgyűrű

Objektívgyűrű

A megnövelt mélységű objektívgyűrű segítségével egyszerű és természetes módon állíthatja be a fókuszt vagy a nagyítást, attól függően, hogy a kényelmes kapcsolóval melyik módot választotta.

Manuális tárcsa

Manuális tárcsa

A készülék oldalán található tárcsa és gombok a blende, a GAIN/ISO értékek és a zársebesség gyors és egyszerű beállítását teszik lehetővé.

Beépített ND szűrők

Beépített ND szűrők

A Tiszta, 1/4-es, 1/16-os és 1/64-es semleges sűrűségű szűrőkkel beállíthatja az objektívbe érkező fény mennyiségét. Ennek köszönhetően a videókészítők szabadon szabályozhatják a zársebesség és a blende precíz beállítását, így még több kreatív lehetőség áll rendelkezésére. A videokamera nagy méretű képérzékelője csodálatosan egyenletes „bokeh” háttérlágyítási effektusok létrehozását teszi lehetővé a zársebesség növelése nélkül, még napfényes, kültéri felvételek esetén is.

Két kártyanyílás

Két kártyanyílás

Az SD-kártya, valamint egy másik SD-kártya vagy Memory Stick™ számára biztosított két nyílás támogatja az egyidejű és az átirányított felvételt is. Akkor használja az átirányított felvételt, ha a felvételi idő hosszú, és a tároláshoz mindkét kártyára szükség van. Az egyidejű felvétel mód a létfontosságú felvételek esetén nyújt biztonsági másolatot, valamint rugalmasabbá teszi a munkafolyamatokat.

A markolat könnyű fogást biztosít

A markolat könnyű fogást biztosít

A markolat különböző méretű kezekbe illik, így a kamerát bárki könnyen meg tudja tartani. Ezért a kézi felvételek különösen stabilok, még hosszú felvételi idő és zord körülmények esetén is.

Nagy méretű, billenő zoom kar

Nagy méretű, billenő zoom kar

A nagy billenő zoomkar segítségével a fókusztávolság és a teljes zoomtartomány tökéletesen vezérelhető. Zoomolhat lassan vagy gyorsan szükség szerint, és mindig sima, pontosan vezérelt eredményt kap.

Nagy kompatibilitású, többcsatlakozós (MI) talp

Nagy kompatibilitású, többcsatlakozós (MI) talp

A többcsatlakozós talp számos különböző célú kiegészítővel kompatibilis, és tovább bővíti a videokamera felvételi képességeit különböző helyzetekben.

LANC-port

LANC-port

A beépített LANC-port LANC-kompatibilis kiegészítőkhöz csatlakoztatható, így a videokamerát távolról is egyszerűen kezelheti.

Kiváló minőségű, 4K HDMI kimeneti jel

Kiváló minőségű, 4K HDMI kimeneti jel

A tiszta, 4K videókat külső monitorokra vagy akár külső felvevőkre is küldheti, vagy a HDMI-kimenetet használva élvezheti felvételeit egy TV-n is. A teljes méretű (A típusú) HDMI-csatlakozónak köszönhetően a kábel nem feszül, és minimálisra csökken a sérülés vagy véletlen kilazulás esélye.

Időkód / felhasználói képpont-információ

Időkód / felhasználói képpont-információ

Professzionális munkafolyamatokhoz és többkamerás szerkesztéshez a szabványos SMPTE időkódok és felhasználói kódok is rögzíthetők a felvételen. A beépített időkódokkal több kamera felvételének szinkronizálása hihetetlenül egyszerű, az egyedi, nyolcbites felhasználói kódok pedig gyors indexelést és médiakezelést tesznek lehetővé a nagyobb projekteken.

S-Gamut és S-Log felvétel

S-Gamut és S-Log felvétel

Az S-Gamut és az S-Log felvételkészítés – az utómunkák során végzett fényelésnek köszönhetően – kellő rugalmasságot biztosít a kifejezőbb videók rögzítéséhez. Az S-Log3 és S-Log2 gammagörbék széles dinamikatartományt fednek le (akár 1300%-ig), így minimalizálják a túlexponálást és az alulexponálást.

Képprofil

Képprofil

Szabja testre filmjét, vagy végezzen változtatásokat az utófeldolgozás igényeinek megfelelően a tíz módosítható Képprofil beállítással. A gamma-, gradációs és színtérbeállítások elmenthetők, és később azonnal előhívhatók a hatékony filmezéshez.

Zebra funkció

Zebra funkció

Különösen hasznos, ha S-log gamma beállítással filmez, amikor nehéz pontosan megbecsülni a megvilágítást. Ilyenkor a zebra mérés az előnézeti képen világos csíkokkal jelzi a túlexponált részeket. Egy állítható szintjelző segítségével pontosan megadhatja a bőrtónusok, a napsütötte táj és minden egyéb ideális megvilágítását.

Szuperlassított felvétel, valamint Lassított és gyorsított felvétel

Szuperlassított felvétel, valamint Lassított és gyorsított felvétel

Fejezze ki kreatív módon az idő múlását. A szuperlassított felvétel, valamint a lassított és gyorsított felvétel segítségével a szempillantásnyi eseményeket is rögzítheti, akár 960(NTSC)/1000(PAL) képkocka/mp sebességgel is (40x-es szuperlassított felvétel), vagy készíthet lenyűgöző gyorsított képsorokat 1 képkocka/mp sebességgel, melyeket akár 60-szoros természetes sebességgel is lejátszhat.

Proxyfelvétel

Proxyfelvétel

Gyorsítsa fel a szerkesztés és véglegesítés folyamatát a kamerába épített proxy felvételi opcióval. A teljes felbontású 4K videó mellett a kamera készít egy alacsonyabb felbontású proxyfájlt is, melyet könnyedén megoszthat online együttműködés céljából, és amelynek feldolgozása gyengébb számítógépeken is hatékonyan elvégezhető.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel. ől függően.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

319.900 Ft 269.900 Ft
RAKTÁRON
229.900 Ft 194.900 Ft
RAKTÁRON

Keresés