Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SONY ECM-B1M Puskamikrofon

Ár:
135.900 Ft
Elérhetőség: Nem elérhető, kérjen információt
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Puskamikrofon

Az új technológia különböző irányíthatósági variációkat egyesít egy kompakt mikrofonban; a szuperirányított használattól kezdve egészen a 360 fokos felvételi mód is elérhető. Ez a nagy teljesítményű puskamikrofon kimagasló hangátviteli minőséget biztosít az olyan kamerák esetében, amelyek a multifunkciós aljzat segítségével a közvetlen digitális bemenet is támogatják.

Menny.:db

Leírás

Három irányíthatósági mód:

Három irányíthatósági mód:

A továbbfejlesztett digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően egyazon sokoldalú mikrofonon három különböző irányítottsági minta közül lehet választani: szuperirányított, egyirányú, és 360 fokos opciók állnak rendelkezésre.

Szuperirányítottság egy kompakt mikrofonban

Szuperirányítottság egy kompakt mikrofonban

Nyolc nagyteljesítményű mikrofonegység működik párhuzamosan egy újonnan kifejlesztett irányítottsugárzás-algoritmussal, így biztosítva a kivételesen pontos irányíthatóságot, amely hatékonyan szűri ki a középtengelyen kívülről érkező hangokat. Mindez egy rendkívül kompakt mikrofonban kapott helyet, amely csupán 99,3 mm hosszú.

Nagyszerű hangzás csekély zajjal

Beépített digitális audiointerfésszel rendelkező, kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatán keresztül csatlakoztatva az audiojel közvetlenül, digitális formában jut a fényképezőgépbe, így nem lép fel jelromlás. Egy egyszerű kapcsoló kompatibilitást biztosít analóg interfészt használó fényképezőgépek széles körével is.

Vezeték nélküli kapcsolat

Vezeték nélküli kapcsolat

Egyszerűen csatlakoztassa a mikrofont egy kompatibilis fényképezőgép multifunkciós aljzatához, így az közvetlen a csatlakoztatott eszközről kap áramot és audiocsatlakozást, anélkül, hogy szükség lenne további kábelekre vagy akkumulátorra. A Sony multifunkciós aljzata intelligens csatlakoztatási és vezérlési lehetőséget biztosít számos különböző tartozékhoz, maximális rugalmasságot és mobilitás garantálva az α-rendszerekkel történő fényképezéshez.

Mechanikai zajcsillapítás

A továbbfejlesztett rázkódás- és rezgéselnyelő kialakítás hatékonyan minimalizálja az olyan alacsony frekvenciájú vagy a kezelés eredményezte zajokat, amelyek ronthatják az hangminőséget. A csatlakozókábelek mellőzéséből kifolyólag a kábeleken és csatlakozókon keresztül sem juthat mechanikus úton zaj a mikrofonba.

Hatékony szűrés a tiszta hangzásért

A mikrofon a digitális jelfeldolgozás útján egy, a szubszonikus zajokat is kiszűrő zajcsökkentő szűrővel is el lett látva, így maximalizálva a hangminőséget a felvételkészítés során, ami egyben az összetett utófeldolgozás szükségességét is csökkenti.

Alapvető vezérlők

Alapvető vezérlők

A felvételszint-szabályozás, az analóg kimenet, amely számos kamerával biztosít kompatibilitást, és az optimális jelszint beállítását megkönnyítő csillapító mind fokozzák a mikrofon sokoldalúságát. Az ilyen szintű vezérelhetőség nagyban hozzájárul a zökkenőmentes, gondtalan utómunkálatokhoz.

A szélfogó a készlet tartozéka

A szélfogó a készlet tartozéka

Az ECM-B1M egy olyan szőrös szélfogóval lett ellátva, amely a kültéri felvételkészítés közben is csökkenti a szél által keltett zajokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

129.990 Ft 94.900 Ft
RENDELHETŐ
129.900 Ft 114.900 Ft
Nem elérhető, kérjen információt
129.900 Ft 89.900 Ft
RENDELHETŐ
144.990 Ft 109.000 Ft
RENDELHETŐ
109.900 Ft 89.900 Ft
HAMAROSAN ELÉRHETŐ
169.990 Ft 123.000 Ft
RENDELHETŐ
169.990 Ft 152.900 Ft
RENDELHETŐ
99.990 Ft 89.900 Ft
RENDELHETŐ

Keresés