Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-RX10M3

Ár:
499.900 Ft
469.900 Ft
Kedvezmény: 6%
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Nagy blendenyílású, széles tartományú zoomobjektívvel DSC-RX10 III

A ZEISS®Vario-Sonnar® T* 24–600 mm F2.4–F4.0 zoomobjektívvel rendelkező RX10 III pengeéles fotókat és videókat készít kristálytiszta részletességgel akár 4K, akár szuperlassított felvételről van szó.

  • Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú Exmor® RS™ CMOS-érzékelő
  • Nagy fényerejű ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–600 mm F2.4–4 objektív
  • Kivételesen nagy sebességű felvételkészítés
  • 1 év gyári garanciaAkciós ajánlatunk 2019. Február 28.-ig érvényes,
egyéb kedvezménnyel össze nem vonható !
Kapható választék:
Garancia:
Menny.:db

Leírás

24–600 mm F2.4–4 nagy blendenyílású optikai zoomobjektív

24–600 mm F2.4–4 nagy blendenyílású optikai zoomobjektív

Az RX sorozat első 25x optikai zoomobjektívvel rendelkező fényképezőgépe 24–600 mm-es, kiemelkedően nagy látószöget tesz lehetővé akár ultra-telefotó zoomtartományig a nagy fényerejű F2.4–4 objektív formájában; Super ED-üveg, ED-üveg és aszférikus lencsetagok segítenek biztosítani a kiváló képfelbontást, kontrasztot és minőséget; kilenclamellás blendeegysége pedig a bokeh háttér ábrázolása terén nyújt kimagasló teljesítményt.

Exmor RS® kb. 20,1 effektív megapixeles egymásra helyezett CMOS-képérzékelő

Exmor RS® kb. 20,1 effektív megapixeles egymásra helyezett CMOS-képérzékelő

A kb. 20,1 effektív megapixeles nagyméretű, 1.0 típusú Exmor RS® CMOS-képérzékelő még lenyűgözőbb képeket biztosít a jelfeldolgozási képességet növelő és felgyorsító rétegzett felépítésnek köszönhetően, a hátulról megvilágított kialakítás pedig növeli a fénybegyűjtési hatékonyságot és csökkenti a zajt akár ISO 12800 értéknél készített felvételeknél is. A DRAM chip pedig a 4K szuperlassított felvételhez szükséges nagy adatmennyiség gyorsabb feldolgozását biztosítja.

 4K-videofelvétel

 4K-videofelvétel

Teljes pixelkiolvasással és pixel binning nélkül rögzített 4K-filmek – tökéletes képfelbontás kevesebb moiré és pixelesség jelenlétével. A képfeldolgozást támogató nagy sebességű előfeldolgozó LSI nagymértékben csökkenti a „gördülő zár” (átlós irányú torzítás) jelenséget, amely gyakran előfordul gyorsan mozgó tárgyakról készült videofelvételeken. 

Gyors, intelligens AF mindössze 0,09 mp alatt

Gyors, intelligens AF mindössze 0,09 mp alatt

A kiváló, akár 600 mm-es zoomlefedettségű RX10 III 0,09 mp-es nagy sebességű AF-funkcióval rendelkezik. A rendszer tárgyészlelési algoritmusa már a kioldógomb félig történő lenyomása előtt kiértékeli a tárgyat, pontosan előre jelezve a megfelelő fókuszpontot, amely a gomb megnyomásakor azonnal a fényképezőgép fókuszába kerül.

Szuperlassított felvétel akár ultra-telefotó módban is

Szuperlassított felvétel akár ultra-telefotó módban is

A szuperlassított videók készítése immár gyerekjáték. Fordítsa az üzemmódváltót HFR (High Frame Rate, Nagy képkockasebesség) állásba. Az adott tárgy sebességének megfelelően válasszon a 960/1000, 480/500 vagy 240/250 képkocka/mp (NTSC/PAL) értékek közül, és készítsen kivételesen tiszta, egyenletes közelképeket az eseményekről a videók esetében szokásos képkockasebesség akár 40-szeresével. Minőség-előválasztási módban a képminőség 240/250 képkocka/mp érték esetén megközelíti a Full HD-minőséget, 480/500 képkocka/mp sebességnél pedig a HD-minőséget.

Sorozatfelvétel akár kb. 14 képkocka/mp sebességgel, elsötétedés nélkül

Sorozatfelvétel akár kb. 14 képkocka/mp sebességgel, elsötétedés nélkül

A képérzékelő kb. 20,1 effektív megapixel képadatának nagy sebességű kiolvasása lehetővé teszi az akár 14 képkocka/mp-es sorozatfelvételek készítését, rövidebb elsötétedési idő mellett. Így szinte azonnal megörökíthetők a nagyszerű pillanatok és hangulatok az események sűrűjében. A nagy precizitású automatikus autofókusz-követés akár 5 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételek esetében is működik. 

Optikai SteadyShot™

Optikai SteadyShot™

A kizárólagosan a Sony által kifejlesztett optikai képstabilizálási technológia különösen hasznos a kézi fényképezéshez és videofelvételhez, főképp gyenge megvilágítás esetén vagy az akár 600 mm-es zoomtartomány ultra-telefotó tartományában. A rendszer egy 4,5 fokozatú, -szor nagyobb zársebességű megoldással egyenértékű, és megakadályozza az elmosódottságot, így biztosítva az egyenletes, stabil képbeállítást és felvételkészítést. (Képfeliratok – bal: SteadyShot KI, jobb: SteadyShot BE)

Torzításmentes zár biztosítja a gyors és hangtalan felvételkészítést

Torzításmentes zár biztosítja a gyors és hangtalan felvételkészítést

A gördülő zár jelenség a gyorsan mozgó tárgyakról készült képekre jellemző torzítás. Az RX10 III akár 1/32000 mp-es zársebesség mellett is képes a jelenség kiküszöbölésére. Így éles, torzításmentes képeket biztosít még a teniszhez hasonló sportok esetében is. Ezenkívül a hangtalan működésre alkalmas elektronikus zár lehetővé teszi, hogy koncertekről, a vadvilágról vagy más témákról készítsen felvételeket a környezet zavarása nélkül. (Képfeliratok – bal: hagyományos gördülő zár, jobb: RX10 III)

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A részletek és textúrák valósághű megjelenítése és finomhangolása érdekében a képfeldolgozó processzor együttműködik az objektívvel és a rétegzett típusú Exmor RS® képérzékelővel, így páratlan gyorsasággal és precizitással képes kezelni a körülbelül 20,1 effektív megapixelnyi adatot. Az elhajlás csökkentése, amely még kisebb blendenyílás-beállítások esetén is képes biztosítani a képtisztaságot, valamint az adott képterület jellemzőinek megfelelő területspecifikus zajcsökkentés is a kiváló képminőség biztosítéka.

XGA OLED Tru-Finder™

XGA OLED Tru-Finder™

Ez az erős (0,70x) nagyítású, nagy kontrasztú és felbontású elektronikus képkereső nagyszerű mélységmegjelenítést biztosít. A mintegy 2,35 millió képpontnak megfelelő adatot megjelenítő kijelző alkalmas a gazdag tónusok és színek visszaadására még sötét területeken is, így a végső felvétel kiváló minőségének megfelelő valósághű képeket jelenít meg. A ZEISS® T* bevonat jelentősen csökkenti a napsütés és egyéb fényforrások által okozott felületi tükröződést.

Sokoldalú, felhasználóbarát, megbízható működés

Sokoldalú, felhasználóbarát, megbízható működés

A fókusz, zoom és blende beállítására szolgáló manuális objektívgyűrűk kényelmes, személyre szabható kezelést biztosítanak, különösen a képkereső használata esetén. A multifunkciós (MI) aljzat segítségével könnyen csatlakoztathatóak a vakuk, mikrofonok és egyéb tartozékok. A por- és nedvességálló tömítésnek, valamint a kezelőelemek kialakításának köszönhetően a fényképezőgép zord körülmények között is helytáll. 

Zoom Assist

Zoom Assist

Ha a mozgó tárgy kikerül a látótérből a képbeállítás során (ami gyakran megesik ultra-telefotó felvételkészítés közben), nyomja meg és tartsa lenyomva a C (custom, egyéni) gombot, amelyhez korábban a Zoom Assist opciót társították, és használja annak automatikus távolodás funkcióját. Keresse meg ismét a tárgyat, állítsa be a képet, majd engedje fel a gombot, és a fényképezőgép automatikusan visszaközelít az eredeti gyújtótávolságra, így folytathatja a tárgyról való felvételkészítést. (Képfeliratok – bal: A tárgy megkeresése és ismételt képbeállítás, jobb: Sikeres ismételt beállítás)

S-Gamut/S-Log2

S-Gamut/S-Log2

Még nagyobb rugalmasság a videók kifejezőerejének növeléséhez az utómunkák során. Az S-Log2 gammagörbék széles (akár 1300%-os) dinamikatartományt biztosítanak, ami csökkenti a kifehéredett vagy elsötétített részeket a fényelési folyamat során. 

Gamma Display Assist

Ez a funkció lehetővé teszi a képek megtekintését, miközben S-Log gamma beállítással készít felvételt, az S-Log2 gammát ITU709 (800%) gammára konvertálva a képek figyelemmel kíséréséhez, illetve a fókusz ellenőrzéséhez az LCD kijelzőn vagy a képkeresőn történő nagyítás közben.

Tiszta HDMI-kimenet

A fényképezőgép nem csupán a külső felvételkészítő eszközzel történő tömörítetlen videofelvételt támogatja – lehetővé teszi a kiváló minőségű videók valós idejű megtekintését is egy külső monitoron, így már a videokamerával végzett felvétel közben is ellenőrizheti, hogy megfelelő-e a fókusz és más beállítások.

Továbbfejlesztett Zebra Assist

Továbbfejlesztett Zebra Assist

Tegye egyszerűbbé az exponálás nyomon követését különösen S-Log gamma beállítás esetén. Adja meg a videojel fényerejének célértékét 0 és 109% között, állítson be egy +10% és -10% közötti tartományt az értékhez, és a zebraminta kijelzi az adott tartományon belüli exponálással rendelkező területeket. Az új, minimálisan szükséges fényerőhöz kapcsolódó beállítás megbízhatóan figyelmeztet az összemosódó világos részek elkerülésére. 

Képprofil

A Képprofil menü támogatja a Gammagörbe és Részletesség paraméterek professzionális módosításait a kívánt alapvető kontraszt, színbeállítás, fényerő-gradáció és élelrendezés érdekében.

XAVC S/AVCHD videoformátumok

A szakemberek által közkedvelt XAVC formátumon alapuló, nagy bitsebességű XAVC S formátum segítségével a komolyabb filmesek legfeljebb 100, illetve 50 Mb/s bitsebességű 4K és Full HD filmeket hozhatnak létre minimális tömörítési zajjal. Az RX10 III ezenkívül AVCHD formátumú videók egyszerű rögzítésére, szerkesztésére és megosztására is alkalmas.

Testre szabható funkcióbeállítások

Testre szabható funkcióbeállítások

Az egyéni (C) gombra több mint 58 lehetséges funkció egyikét programozhatja be, hogy a fényképezőgép működését saját felvételkészítési stílusához igazítsa. Rendeljen hozzá egy gyakran használt funkciót vagy preferált beállítást ehhez a gombhoz. Ezt követően bármikor egy pillanat alatt előhívhatja az adott funkciót vagy beállítást. Egy gombnyomással elérhető lesz a szükséges opció, lehetővé téve a gyorsabb, intuitívabb fényképezőgép-kezelést.

Dual Rec

Dual Rec

Az érzékelő megnövelt feldolgozási sebességének köszönhetően az RX10 III rendkívül precíz, pixel binning nélküli fotók készítésére alkalmas videofelvétel közben. Az eredmény: akár 17 MP felbontású kiváló minőségű képek.

Fényképek létrehozása videókból

Lehetőség van a videofelvételek egy meghatározó pillanatának kiválasztására és képként való elmentésére – 4K-filmek esetében rendkívül részletes 8 megapixeles fotó jön létre. Full HD-felvételek esetén 2 megapixeles képfájlok létrehozása lehetséges.

Fájlnévbeállítás

Fájlnévbeállítás

A fájlnév első három karaktere módosítható a fényképezőgépen. A fájlnév alapértelmezett beállításként a „DSC” karaktersorral kezdődik, amelyet azonban megváltoztathat egy tetszés szerinti, három karakterből álló karaktersorra. Ez megkönnyíti a fotós számára a fájlok kezelését, különösen akkor, ha több fényképezőgéppel dolgozik egy-egy megbízáson.

Eye AF

A rendkívül pontos Eye AF funkciónak köszönhetően az arc élesen fókuszált marad még a fényképezőgéptől részben elforduló alany és kis mélységélesség esetén is. A fókuszálás befejezésekor egy zöld keret jelenik meg az adott szem felett.

Rögzített AF

Csak nyomja le félig a kioldógombot a Rögzített AF 25 aktiválásához. Automatikusan úgy állítja be az AF célkeretének méretét, hogy az illeszkedjen a tárgy méretéhez, ezzel javítva a követési teljesítményt, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhasson minden kínálkozó fényképezési lehetőséget.

Fényképezőgép-távvezérlő

Töltsön le és telepítsen számítógépére egy távoli fényképezőgép-vezérlésre használható alkalmazást, így a fényképezőgépet a számítógéphez csatlakoztatva USB-csatlakozáson keresztül módosíthatja a fényképezőgép beállításait, készíthet képeket és kezelheti a fényképezőgépet a számítógépéről. A fényképezőgéppel rögzített képadatokat közvetlenül tárolja a számítógép.

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérléssel okostelefonja vagy tabletje képkeresővé/távvezérlővé alakítható. Az egyérintéses megosztással a fényképek/videók átvihetők más készülékekre SNS megosztás céljából. Egyszerűen telepítsen egy PlayMemories Mobile™ alkalmazást Wi-Fi® kapcsolaton keresztül az NFC-képes Android eszközére, majd érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel a csatlakoztatáshoz. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond, mivel az új, QR-kóddal való kompatibilitásnak köszönhetően más módon is párosíthatja az eszközöket.

PlayMemories Camera Apps™

PlayMemories Camera Apps™

Ez az alkalmazás új utakat nyit a fotózás világában további fényképezőgép-funkciók hozzáadásának lehetőségével.

Támogatás: Capture One Express (Sony)

Támogatás: Capture One Express (Sony)

A hihetetlenül pontos színhűséget és részletgazdagságot kínáló Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. A termék egyetlen testre szabható, integrált megoldás formájában biztosítja a rugalmas digitálisállomány-kezelést, minden lényeges beállítási eszközt, valamint a gyors reagáláson alapuló kiváló teljesítményt.* A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.ZEISS®Vario-Sonnar® T* 24–600 mm F2.4–F4.0 zoomobjektívVélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Raktáron
429.900 Ft 379.900 Ft
Raktáron
429.900 Ft 399.900 Ft
Raktáron
379.900 Ft 285.900 Ft
Raktáron
279.900 Ft 239.900 Ft
Raktáron
239.990 Ft 199.900 Ft
Raktáron
169.900 Ft 147.900 Ft
Raktáron
169.900 Ft 152.900 Ft

Keresés