Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-RX100M7 - Újdonság !

Várható beérkezés 2019 szeptember

Beérkezés 2019 augusztus 3. hete

Ár:
439.890 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

RX100 VII kompakt fényképezőgép.

Az RX100 VII-tel Ön is profi fotóssá, videóssá és vloggerré válhat. A gép 20 képkocka/mp sebességű, AF/AE-követéssel, valós idejű követéssel és Eye AF funkcióval ellátott elsötétedésmentes fényképezési képessége, valamint a külső audiorögzítéses 4K HDR (HLG) videófelvételi funkciója mindig megbízhatóan magas minőségű képeket biztosít, bármerre is járjon.

  • Nagy teljesítményű, 1.0 típusú rétegelt CMOS érzékelő és ZEISS® 24-200mm-es objektív
  • Széles és ultragyors AF Eye AF funkcióval és 20 képkocka/mp-es felvételkészítési sebességgel
  • 4K HDR (HLG) videók, kihajtható érintőképernyő és mikrofon bemenet

Gyártó cikkszám: DSCRX100M7.CE3
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Garancia:

Leírás

Széles zoomtartomány egy zsebben hordható fényképezőgéptől

Széles zoomtartomány egy zsebben hordható fényképezőgéptől

A beépített ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm-es F2.8-4.5 zoomobjektív két standard zoomobjektív (24-70 mm és 70-200 mm) zoomtartományának megfelelő kapacitással rendelkezik; mindezt rendkívül kompakt méretben kínálja. Nyolc aszférikus objektívelemet tartalmaz 13 aszférikus felülettel a maximális felbontás, tisztaság és kontraszt biztosítása érdekében egészen a kép széléig, a teljes zoomtartományban. A Sony négy eredeti AA (továbbfejlesztett aszférikus) eleme segít minimalizálni a szférikus és kromatikus aberrációt és az üstököshibát.

Új képérzékelő, amely a teljesítmény egy új szintjét hozza el

Új képérzékelő, amely a teljesítmény egy új szintjét hozza el

Az újonnan kifejlesztett Exmor RS™ 1.0 típusú rétegelt CMOS képérzékelő képes együttműködni a legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó processzorral a magas fokú teljesítmény biztosítása érdekében. Az eredmény gyors, akár 20 képkocka/mpsebességű elsötétedésmentes fényképezés, illetve akár 90 képkocka/mp-es egyszeri sorozatfelvétel-készítés. A megbízható AF/AE-követési teljesítmény a másodpercenként akár 60-szor is végbemenő gyors aritmetikai feldolgozásnak köszönhető, amely az alany mozgásának prediktív követését is lehetővé teszi. Az elektronikus képkereső és az LCD monitor szintén jobban teljesít a feljavított képminőségnek és a fényképezés közben 60 képkocka/mp-es frissítési sebességre képes kijelzőnek hála. 

Akár 20 képkocka/mp-es gyorsaság, elsötétedésmentes fényképezés AF/AE-követéssel

Akár 20 képkocka/mp-es gyorsaság, elsötétedésmentes fényképezés AF/AE-követéssel

Mostantól teljes mértékben rábízhatja magát az akár 20 képkocka/mp sebességű elsötétedésmentes fényképezésre, amely az AF/AE-követési funkcióval kiegészülve garancia arra, hogy még teleobjektív zoomtartományban sem veszíti nyomát a mozgó tárgyaknak. A pontos és megbízható AF/AE-követésnek a sorozatfelvétel-készítés során másodpercenként akár 60-szor is végbemenő nagysebességű aritmetikus feldolgozás képezi az alapját. (A) Elsötétedés nélküli fényképezés (B) Fényképezés elsötétedéssel

Akár 90 képkocka/mp-es sebességű egyszeri sorozatfelvétel-készítés az igazán fontos pillanatok megörökítéséért

Akár 90 képkocka/mp-es sebességű egyszeri sorozatfelvétel-készítés az igazán fontos pillanatok megörökítéséért

Egy új, nagy jelsűrűségű egyszeri sorozatfelvétel-készítési üzemmód is elérhető, amellyel egy másodperc törtrészének a történései is megörökíthetők A kioldógombot lenyomva hét állókép készíthető ezzel a módszerrel gyors egymásutánban, akár 90, 60 vagy 30 képkocka/mp-es sebességgel. A fényképzőgép a JPEG és a RAW formátumokat is támogatja, és önkioldóval is rendelkezik. [1] 90képkocka/mp ( 0,011 másodperc ) [2] 7fotó

Ultragyors 0,02 másodperces AF 357 fázisérzékelő ponttal 

Ultragyors 0,02 másodperces AF 357 fázisérzékelő ponttal 

A gyors és rendkívül pontos automata fókusz 0,02 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítást, – a világon a leggyorsabban – így a tűnékeny pillanatokat is pontosan képes megörökíteni. A képterület 68%-át lefedő, összesen 357 fókuszsík-fázisérzékeléses AF-pont – amely a világon a legtöbb – a 425 kontrasztérzékeléses AF-ponttal és a nagy jelsűrűségű AF-követési technológiával közösen még a legkiszámíthatatlanabbul mozgó tárgyakat is képesek követni.

Valós idejű követés, hogy stabilan fókuszban maradjon a kiszemelt tárgy

Valós idejű követés, hogy stabilan fókuszban maradjon a kiszemelt tárgy

Az RX sorozat története során először a valós idejű követés is támogatott. A gyorsan mozgó témák követése során, a fényképezőgép mozgáskövetője egy kifinomult témafelismerési algoritmust (MI) használ, amely a színekre, mintákra (fényesség), a távolságra (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel automatikusan az alanyt, és tartja a fókuszt. Sorozatfelvétel készítésekor a fényképezőgép a másodpercenkénti akár 60 AF-számításra támaszkodva képes végig pontosan követni az adott témát, még akkor is ha az pillanatról pillanatra változtatja helyzetét. A követést az állóképek és a videók esetében is érintéses vezérléssel lehet aktiválni/megkezdeni.

Továbbfejlesztett valós idejű Eye AF funkció a jobb portré- és állatfotókért

Továbbfejlesztett valós idejű Eye AF funkció a jobb portré- és állatfotókért

A valós idejű Eye AF még akkor is felismeri és ráfókuszál az alany szemére, ha éppen az arca egy része nem látszik, hátulról van megvilágítva vagy épp lefelé néz.Az akár másodpercenkénti 60 AF-számításnak köszönhetően az RX100 VII automata fókusza nagy teljesítményű sorozatfelvétel- és portrékészítést tesz lehetővé az alany szemére fókuszálva – legyen az személy vagy állat. Emberek esetében a valós idejű Eye AF funkció a kioldógomb félútig történő lenyomásával aktiválható.

Lenyűgöző képminőség és alacsony zajszint

Lenyűgöző képminőség és alacsony zajszint

A 20,1 MP-es, 1.0 típusú rétegelt CMOS képérzékelő belső háttérvilágítást alkalmazva növeli a fénygyűjtés hatékonyságát. A standard ISO-tartomány 100-12800, amely állóképek esetén ISO64 és ISO80 értékre is bővíthető. A processzorral együtt használva magasabb felbontást, alacsonyabb zajszintet, nagy pontosságú színreprodukciót és természetes bőrtónusokat eredményez.

A Soft Skin és egyéb más effektekkel kibővítheti kreatív repertoárját

A Soft Skin és egyéb más effektekkel kibővítheti kreatív repertoárját

A fényképezőgép számos különleges effektet kínál a fotózáshoz. A Soft Skin üzemmód eltünteti az arc apróbb ráncait és a bőr fakóságát, ugyanakkor megőrzi az alany szemének és szájának tisztaságát, a már elkészült képeken pedig a Beauty Effect funkció is használható. Az Auto HDR nagyobb dinamikatartományt biztosít, ezáltal képes olyan átmenetet létrehozni a fényerő és a kontraszt tekintetében, amely az emberi érzékeléshez hasonlatos. A különböző kreatív stílusok és képhatások segítségével igazán egyedi képeket alkothat.

4,0-ás osztásnak megfelelő Optikai SteadyShot™ funkció

4,0-ás osztásnak megfelelő Optikai SteadyShot™ funkció

A fényképezőgép beépített képstabilizátora 4,0 osztással gyorsabb zársebességet tesz lehetővé 200 mm-nél, amely kézi felvételek készítésekor még telefotó módban és gyenge fényviszonyok mellett is kompenzálja a fényképezőgép-rázkódást. A fényképezőgép kifinomult optikájával és a továbbfejlesztett képfeldolgozó processzorával együttesen használva hozzájárul a kiváló képminőség eléréséhez. [1] Optikai SteadyShot™ funkcióval ( szimulált )   [2] Optikai SteadyShot funkcióval

Torzításgátló zármegoldás csendes felvételkészítési lehetőséggel 

Torzításgátló zármegoldás csendes felvételkészítési lehetőséggel 

A torzításmentes elektronikus zár akár 1/32000 másodperces záridőre is képes, a képérzékelő gyors adatkiolvasása pedig csökkenti a gyorsan mozgó tárgyak esetében fellépő torzulást. Az olyan témák esetében, amikor fontos a zaj mellőzése, például a spontán portréknál vagy állatok megörökítésekor, lenémítható a fényképezőgép záregysége, ezzel pedig elkerülhető a zár nemkívánatos kattanása, és természetes állapotukban örökíthetők meg az alanyok.

4K HDR (HLG) videórögzítés

4K HDR (HLG) videórögzítés

4K-videó (QFHD felbontás: 3840 x 2160) rögzítésekor az RX100 VII pixeleldobás nélküli teljes pixelkiolvasást, valamint 1,7-szeres túlmintavételezést alkalmaz a kimagasló felbontás biztosítása, továbbá a moiré és egyenetlenségek mennyiségének csökkentése érdekében. A XAVC S videóformátum támogatja a nagy bitrátájú felvételeket (max. 100Mbps), a HLG (Hybrid Log-Gamma) funkciónak köszönhetően pedig HDR-minőségben élvezheti a képeket, ha egy USB-kábel segítségével egy HDR (HLG)-kompatibilis Sony TV-hez csatlakoztatja a fényképezőgépet.

Még jobb Fast Hybrid AF és valós idejű követés a videórögzítésekhez

Még jobb Fast Hybrid AF és valós idejű követés a videórögzítésekhez

Az autofókusz (AF) algoritmusok fejlődésének köszönhetően a sebesség, pontosság és követési teljesítmény szempontjából is minőségibb AF-képességek – például jobb minőségű felvételek készítése gyengén megvilágított környezetben – segítik a videórögzítést. Az automata fókusz optimalizálja a fényképezőgép fókuszát az adott témához viszonyítva, a valós idejű követés aktiválása esetén pedig az érintőképernyőre koppintva egyszerűen megkezdheti az alany követését, még videók esetében is. Az AF-meghajtás sebessége és az AF-követés érzékenysége állítható, így a fókuszátmenetek a jelenetnek megfelelően hangolhatók.

Valós idejű Eye AF funkció személyek videórögzítés során történő követéséhez

Valós idejű Eye AF funkció személyek videórögzítés során történő követéséhez

Az RX sorozat története során most először képes egy fényképezőgép, méghozzá az RX100 VII felismerni és követni az emberek szemét még videórögzítés közben is, mindezt úgy, hogy végig élesen és stabilan ráfókuszál az alanyra mozgás közben. A fókusz beállítása és megtartása automatikusan történik, így Ön a felvételek megkomponálására koncentrálhat. A funkció az Érintés alapú követéssel együtt is használható – egyszerűen érintse meg a képernyő megfelelő pontját, ha szeretne ráfókuszálni az alany bal vagy jobb szemére, vagy épp az egyik szemről a másikra szeretné áthelyezni a fókuszt.

Továbbfejlesztett képstabilizálás mozgóképekhez

Továbbfejlesztett képstabilizálás mozgóképekhez

A fényképezőgép képstabilizáló rendszere már „Aktív” üzemmódra is képes 4K videórögzítés során, és a gép által használt algoritmusok fejlődésének köszönhetően a képstabilizálási effektus minden felvételkészítési módban hatékonyabbá vált HD filmfelvétel esetén, így minden korábbinál jobb teljesítményt nyújt a modell. Emellett az Imaging Edge™ Movie Edit add-on mobil alkalmazást használva olyan tökéletesen egyenletes képeket készíthet, mintha csak gimbalt használt volna.

Külső mikrofoncsatlakozó

Külső mikrofoncsatlakozó

Bár egy kompakt fényképezőgépről van szó, található rajta egy újonnan hozzáadott jack dugó is, amellyel külső mikrofon csatlakoztatható a készülékhez. A standard 3,5 mm-es bemenet lehetővé teszi csúcstechnológiájú mikrofonok használatát az igazán professzionális hangrögzítéshez videókban és vlogbejegyzésekben.  

Függőleges helyzetben történő videofelvétel 

Függőleges helyzetben történő videofelvétel 

A fényképezőgép helyzetét jelző adatoknak köszönhetően a gép a függőleges helyzetben történő videórögzítést is támogatja. Ezáltal az okostelefonokra ebben a formátumban továbbított videók is így is lejátszhatók és használhatók, anélkül, hogy el kellene forgatni őket vízszintes formátumból.

Időszakos képkészítés a szakaszos állóképrögzítésű videók készítéséhez

Időszakos képkészítés a szakaszos állóképrögzítésű videók készítéséhez

A fényképezőgép immár 1 és 60 másodperc közötti bármilyen tetszőleges időintervallummal képes az időszakos képkészítésre. Az így kapott állóképek az utómunka során akár egy szakaszos állóképrögzítésű videóvá is összefűzhetők egy asztali számítógépen. Az egyszerű, változó sebességű előnézeti funkció lehetővé teszi szakaszos állóképrögzítésű videó gyors előnézetét a fényképezőgépen. 

Szuperlassított felvétel akár 40x lassításig

Szuperlassított felvétel akár 40x lassításig

A rétegelt CMOS-érzékelő rendkívül magas, akár 960/1000 képkocka/mp sebességet tesz lehetővé, így még akkor is lenyűgöző, közeli, szuperlassított felvételeket készíthetők, ha épp 200 mm-es beállítás mellett teleobjektívvel fotóznak. A képkockasebességre és a felvételre vonatkozó beállítások a valós sebesség 1/4-szeresétől az 1/40-szereséig terjedő lejátszási sebességek bármelyikéhez egyenként is hozzárendelhetők, és a kezdési vagy befejezési eseményindítót használva még a legtűnékenyebb pillanatok is megörökíthetők.

Támogatás a professzionális videórögzítési munkafolyamatokhoz

Támogatás a professzionális videórögzítési munkafolyamatokhoz

A nagyobb igényű felvételkészítésekhez a fényképezőgép számos, általában a professzionális eszközökre jellemző videókészítési funkciót támogat, ilyenek például az S-Log3 és az S-Log2 gammagörbék. A S-Log profilok használatával elérhető nagy dinamikatartomány és széles színtartomány tökéletes az úgynevezett „Camera matching” (nézőpontegyeztetés alapján történő képszerkesztés) használatához, és a csúcsfények, valamint az elveszett árnyékos részletek számának csökkentéséhez. Emellett további beállítási lehetőségek érhetők el a képprofilokhoz és kreatív stílusokhoz, de olyan speciális funkciók is rendelkezésre állnak, mint a Gamma Display Assist, a Zebra fénymérés, a felvételvezérléssel ellátott Tiszta HDMI kimenet, az időkódolás, vagy a segédrögzítés. Minden benne van, amire egy professzionális videósnak szüksége lehet a napi szintű munka során.

Egygombnyomásos képkereső 

Egygombnyomásos képkereső 

Az XGA OLED Tru-Finder™ tűéles felbontásának (2,35 millió ponttal egyenértékű), nagy fényerejű megvilágításának és erőteljes kontrasztjának köszönhetően tökéletes a képek előzetes megtekintéséhez és a megfelelő beállítások megadásához. Az elektronikus képkereső keresőoptikája csökkenti a nem kívánt tükröződést, és saroktól sarokig tiszta képet ad. A váz oldalán található nyitógombot megnyomva a képkereső azonnal kinyílik, ha pedig nincs rá szükség, azonnal visszahúzható.

180°-ban dönthető LCD kijelző sokoldalú érintéses kezeléssel 

180°-ban dönthető LCD

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Raktáron
429.900 Ft 379.900 Ft
Raktáron
379.900 Ft 309.900 Ft
Rendelhető
499.900 Ft 469.900 Ft
Raktáron
369.900 Ft 359.900 Ft
Raktáron
279.900 Ft 239.900 Ft
Raktáron
239.990 Ft 189.900 Ft
Raktáron
169.900 Ft 147.900 Ft

Keresés