Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-RX100M6

Ár:
369.900 Ft
319.900 Ft
Kedvezmény: 14%
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

RX100 VI – széles zoomtartomány és szupergyors autofókusz 24–200 mm és ultragyors, 0,03 mp-es AF.

A kompromisszumokat nem ismerő optikával és az ultragyors autofókusszal a kis méretű, de nagy teljesítményű RX100 VI készülékkel megörökítheti a mozgásban lévő világot, bámulatos portrékat és pillanatfelvételeket, valamint 24 képkocka/mp sebességű akciósorozatokat és nagyszerű 4K HDR (HLG) videókat készíthet.

  • ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–200 mm F2,8–4,5 zoomobjektív
  • 0,03 mp-es AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
  • Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM chippel
  • 1 év garanciával
Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Garancia:
Menny.:db

Leírás

Zsebben hordható fényképezőgép teljes zoomtartománnyal

Zsebben hordható fényképezőgép teljes zoomtartománnyal

A fényképezőgép kompromisszumokat nem ismerő, 24–200 mm-es optikája kiváló képminőséget biztosít, és a nagy sebességnek, valamint a zsebben elférő méretnek köszönhetően ideális az úti képek készítéséhez vagy a rugalmas, professzionális munkához még a legigényesebb felhasználók kezében is. Emellett a Clear Image Zoom funkciónak köszönhetően a kép középső része digitálisan még jobban kinagyítható, akár kétszer nagyobbra is (400 mm-rel egyenértékűre), szinte képminőségromlás nélkül.

Nagy felbontású, kompakt optika

Nagy felbontású, kompakt optika

Az RX100 VI optikája nyolc aszférikus objektívelemet tartalmaz 13 aszférikus felülettel, melyek nagy felbontást biztosítanak a kép szélein, a teljes zoomtartományban. Négy AA (továbbfejlesztett aszférikus) objektív korrigálja a szférikus aberrációt és a kómát, két ED -lencsetag pedig nagy felbontás mellett nyomja el az aberrációt, még a magas zoomtartományban is.

Nagy blendék, nagy kifejezési tartomány

Nagy blendék, nagy kifejezési tartomány

A zoomtartomány alacsony F-értékeinek révén könnyen elérhetők a nagy zársebességek és a nagy mértékű bokeh. A maximális blende még 100 mm-es fókusztávolság mellett is F4 marad. Ezzel csökkenthető a gyorsan mozgó tárgyak elmosódása, valamint olyan portréképek készíthetők, ahol a témát nagy mértékű háttérbokeh veszi körül.

Optikai SteadyShot™

Optikai SteadyShot™

A képstabilizálásban elért eredmények 4,0 osztással gyorsabb zársebességnek megfelelő stabilitást tesznek lehetővé 200 mm-nél, amely kézi felvételek készítésekor kompenzálja a fényképezőgép-rázkódást, még telefotó módban és gyenge fényviszonyok mellett is. A rendkívül kifinomult optikával és a továbbfejlesztett képfeldolgozó processzorral együtt ez is hozzájárul a fényképezőgép kiváló képminőségéhez. [1] SteadyShot KI [2] SteadyShot BE

Exmor RS™ 1.0 típusú rétegelt CMOS képérzékelő a nagy sebességhez

Exmor RS™ 1.0 típusú rétegelt CMOS képérzékelő a nagy sebességhez

A 315 pontos fókuszsík-fázisérzékeléses AF egyedülállóan precíz élességállítást és témakövetést biztosít. Emellett a 20,1 MP (effektív) felbontású, 1.0 típusú, DRAM processzorral szerelt, rétegelt CMOS képérzékelő akár 960 képkocka/mp-es szuperlassított felvételt, illetve akár 1/32000 mp-es szupergyors, torzításmentes záridőt is kínál.  

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Az elődjét felülmúló feldolgozási sebességű, továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor hozzájárul a fényképezőgép kiváló képminőségéhez, támogatja a tökéletesített AF/AE-észlelést, feldolgozási sebességet, arc- és szemészlelési sebességet és pontosságot, valamint minimalizálja a képkereső képének késését.

Nagy sebességű, 0,03 mp-es AF

Nagy sebességű, 0,03 mp-es AF

A szupergyors Fast Hybrid AF 0,03 mp-en belül reagál, így a nagy sebességet és a fókuszsík fázisérzékeléses AF követését nagy pontosságú kontraszt-AF-fel kombinálja. A funkció révén a fényképezőgép fókuszáló és követő képességei megsokszorozódnak, ugyanakkor minden helyzetben éles, tiszta fotókat készít a témákról, még akár egy gyors, dinamikus jelenet közepén is. 

Kitartó követés széles és sűrű AF-fel

Kitartó követés széles és sűrű AF-fel

Az RX100 VI 315 fókuszsík-fázisérzékeléses AF-pontja a képterület mintegy 65%-át fedi le, így a kis méretű vagy gyorsan mozgó témákat is gyorsan rögzíti. Ez a funkció a nagy sűrűségű AF-követő technológiával együtt működik, és az AF-pontokat sűrűn a téma köré koncentrálja, így jelentősen javítja a mozgó témák követését. [1] A képernyőn megjelenő AF-pontok. [2] AF-algoritmus (nem látható a képernyőn)

Eye AF kiváló követési teljesítménnyel

Eye AF kiváló követési teljesítménnyel

A nagy teljesítményű AF-követéssel kombinált nagy pontosságú Eye AF hasznos segítséget nyújt a portréfotózáskor. A funkció akkor is működik, ha az arc lefelé vagy oldalra néz, vagy ha háttérfényben, illetve félig sötétben van. AF-C beállítás esetén a fókusz a mozgó téma szemén marad.

Az AF-A üzemmód automatikusan vált élességállítási módot

AF-A módban – a hirtelen témamozgásoknak és az észlelt fényerőváltozásoknak megfelelően – a fényképezőgép automatikusan vált az AF-S mód (Egyszeri AF: az élességbeállítást rögzíti a kioldógomb félig történő benyomásakor) és az AF-C üzemmód (folytonos AF: a fókuszt a témán tartja, amíg a kioldógomb félig be van nyomva) között. 

Egyszerű, természetes érintőfókusz és érintőpanel-AF

Egyszerű, természetes érintőfókusz és érintőpanel-AF

Az Érintőfókusz funkció révén elég megérintenie az LCD-kijelzőt azon a ponton, amelyre fókuszálni szeretne, így intuitív módon, a fényképezőgép irányának megváltoztatása nélkül fókuszálhat akár a képkocka szélén lévő témákra is, akár állóképekről, akár filmfelvételről van szó. A képkereső használatakor az érintőpanel AF funkciójának segítségével könnyedén és simán áthelyezheti a fókuszt: egyszerűen csak csúsztassa át ujját az LCD-kijelzőn.

Készítsen sorozatfelvételt 24 képkocka/mp sebességgel az AF/AE-követés funkcióval

Készítsen sorozatfelvételt 24 képkocka/mp sebességgel az AF/AE-követés funkcióval

Az Exmor RS 1.0 típusú képérzékelő és a BIONZ X képfeldolgozó processzor erőteljes párosa lehetővé teszi a sorozatfelvételt AF/AE követéssel is akár kb. 24 képkocka/mp sebességgel, alkalmanként legfeljebb 233 felvételig. A kulcsfontosságú pillanatok és a gyors akciók megbízhatóan rögzíthetők.

Továbbfejlesztett sorozatfelvétel funkció

A sorozatfelvételek csoportokba rendezve tekinthetők meg, és az egyes képek egyetlen gyors művelettel törölhetők vagy védhetők. A fényképezőgép adatírás közbeni működését szintén fejlesztettük; mostantól az Fn menü és a menügombok adatírás közben is elérhetők, és a beállítások módosíthatók. 

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Zajérzékeny környezetben (például csendes éttermekben vagy kávézókban) a fényképezőgép zárhangja elnémítható. A zárhang sorozatfelvétel készítésekor is elnémítható.

Torzításmentes zár

Torzításmentes zár

Az Exmor RS képérzékelő villámgyors adatkiolvasása érzékelhetően csökkenti a gyorsan mozgó témákról – például egy gyorsan elütött golflabdáról – készített felvételek torzítását. A torzításmentes elektronikus zár akár 1/32000 másodperces záridőre is képes.

Fast Hybrid AF filmekhez

Fast Hybrid AF filmekhez

A Fast Hybrid AF 4K videók készítésekor precíziós követést is biztosít. A fázisérzékeléses AF pontosan olyan nagy területet fed le, mint a fotók készítésekor, így járulva hozzá a sima élességállításhoz. Az AF-meghajtás sebessége és az AF-követés érzékenysége szintén beállítható, így a fókuszátmenetek a jelenetnek és a kreatív szándéknak megfelelően hangolhatók.

4K-filmek teljes képpontkiolvasással rögzítve

4K-filmek teljes képpontkiolvasással rögzítve

4K-videó (QFHD felbontás: 3840 × 2160) rögzítésekor a fényképezőgép kb. 1,7-szer annyi adatot gyűjt össze, mint amennyi az alapszintű 4K videokimenethez szükséges. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett.

Támogatja a HDR filmkészítési igényeket

Támogatja a HDR filmkészítési igényeket

Az RX100 VI a HDR-felvételi igények széles skáláját képes kielégíteni. Ebben segítenek az S-Log3 és az S-Log2 gammagörbék az utófeldolgozó fényeléskor, valamint egy új HLG (Hybrid Log-Gamma) profil az azonnali HDR munkafolyamat során. A HDR (HLG) technológiával kompatibilis televízión lejátszott filmeknél nincs szükség fényelésre a valósághű, alul- és túlexponálás nélküli megjelenítéshez.

Szuperlassított felvétel akár 40x lassításig

Szuperlassított felvétel akár 40x lassításig

A rétegelt CMOS-érzékelő rendkívül magas, akár 960 képkocka/mp sebességet tesz lehetővé. 200 mm-es telefotó módban lenyűgöző közeli szuperlassított felvételek készíthetők. A felvételi képkockasebesség és a felvételi beállítások függetlenül adhatók meg a 4x – 40x szuperlassított felvételhez.

Filmtámogatás professzionális munkafolyamatokhoz

A még fejlettebb fényképezés és utófeldolgozás érdekében az RX100 VI számos olyan filmkészítési funkciót támogat, amelyek általában csak a professzionális készülékeken állnak rendelkezésre. Ilyen funkciók többek között a Képprofil, a Gamma Display Assist, a Zebra, a tiszta HDMI-kimenet, a TC/UB, a Felvételvezérlés, a Jelölőfunkciók és a Segédrögzítés, melynek révén a felvételek egyszerűen megoszthatók a hálózaton, és okostelefonokra továbbíthatók.

Érintőkioldó funkció az egyszerű képkészítéshez

Érintőkioldó funkció az egyszerű képkészítéshez

Az RX sorozat történetében most először a zár az LCD monitor megérintésével is működtethető, amely fölfelé 180°-ban, lefelé pedig 90°-ban elforgatható. A kezelés intuitív és kényelmes, különösen a magas vagy alacsony szögű felvételek készítésekor.

30%-kal megnövelt állókép-kapacitás

30%-kal megnövelt állókép-kapacitás

Ha a kameraváz BE van kapcsolva, az LCD monitor automatikusan KI kapcsolható (az utolsó művelet után 2, 5 vagy 10 másodperccel), így energia takarítható meg. Ezzel a funkcióval a készíthető állóképek száma akár 30%-kal is növelhető.

Egygombnyomásos EVF

Egygombnyomásos EVF

A képkereső nyitógombját a váz oldalán megnyomva a képkereső azonnal kinyílik, ha pedig nincs rá szükség, azonnal visszahúzható.

XGA OLED Tru-Finder™

XGA OLED Tru-Finder™

A visszahúzható Tru-Finder elektronikus képkereső éles felbontása 2,35 millió képponttal egyenértékű, nagy fényerejű megvilágítása és erőteljes kontrasztja pedig kiváló a felvételek előzetes megtekintéséhez és a megfelelő beállítások megadásához. Az EVF keresőoptikája ZEISS® T* bevonatot kapott a nem kívánt tükröződés csökkentése és a képkereső saroktól sarokig tiszta képe érdekében. 

Jól tapintható, sima vezérlőfelület

Jól tapintható, sima vezérlőfelület

Az objektívre szerelt vezérlőgyűrű professzionális stílusú manuális vezérlést – például a zársebesség, a blende és sok egyéb kiválasztását – teszi lehetővé, így segítve elő a kreativitást. A zoomkart is átalakítottuk, így az jobban kezelhető, és a zoomobjektív két lépésben vezérelhető.

Saját menü Önre szabva

Saját menü Önre szabva

A Saját menü funkció segítségével azonnal elérhetőként regisztrálhat menüelemeket, illetve testre szabhat menüket. A menüképernyőt átalakítottuk, és mostantól akár 30 funkciót is rendelhet a gombokhoz, így saját fotózási szokásainak megfelelően tervezheti át a fényképezőgép felhasználói felületét. 

Helyadatok kapcsolata Bluetooth®-on keresztül

Helyadatok kapcsolata Bluetooth®-on keresztül

A helyinformációs kapcsolat segítségével a legtöbbet hozhatja ki RX100 VI készülékéből. A fényképezőgép párosítható kompatibilis mobileszközre telepített PlayMemories Mobile™ alkalmazással, így alkalmassá válik helyszínadatok gyűjtésére és fotókon történő mentésére, valamint a fényképezőgép dátum- és időbeállításának, illetve helybeállításának korrigálására. A számítógépen futó PlayMemories Home™ alkalmazás segítségével térképre rendezheti az importált fotókat.

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy táblagépet képkeresőként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztással fényképek, illetve videók továbbíthatók az eszközre. Egyszerűen telepítsen PlayMemories Mobile alkalmazást Wi-Fi® hálózaton keresztül az NFC-képes Android™ eszközére, majd érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel a csatlakoztatáshoz. A QR Code kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli okostelefonokhoz.

Kényelmes helyszíni értékelés és rendszerezés

Kényelmes helyszíni értékelés és rendszerezés

Amikor a képeket importálja a számítógépen futó PlayMemories Home szoftverbe vagy az új Sony képkezelő szoftvercsomagba, az 1–5 csillagos értékelések megőrizhetők, és ez a funkció, valamint a képvédelem funkció egy egyedi gombhoz rendelhető. A fényképezőn belüli értékelés és védelem a helyszínen és utazás közben is alkalmazható, áttekinthető és módosítható.

Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge alkalmazáscsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága, és könnyebb a RAW-alapú képek aprólékos szerkesztése is. A hozzá tartozó „Remote” alkalmazással távvezérelheti a felvételkészítést, miközben a számítógép képernyőjén látható élő képen követheti a kompozíciót; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.

 

Paraméterek

Érzékelő típusa 1.0 típusú (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-érzékelő, 3:2 képarány
Pixelek száma (valódi) Kb. 20,1 megapixel
Objektívtípus ZEISS Vario-Sonnar T* objektív, 15 elem 12 csoportban (8 aszférikus elem, többek közt AA (továbbfejlesztett aszférikus) objektív)
F-szám (maximális blende) F2.8(N)–5.6(T)
ND szűrő -
Gyújtótávolság f=9,0–72 mm
LÁTÓSZÖG (35 MM-ES FORMÁTUMRA ÁTSZÁMÍTVA) 84 fok–12 fok 30 perc (24–200 mm)
Fókusztartomány (Front–objektív távolság) AF (W:kb. 8 cm-től a végtelenig, T:kb. 100 cm-től a végtelenig)
Optikai zoom 8,0x
Clear Image Zoom (állókép) 20M Kb. 16x / 10M Kb. 22x / 5.0M Kb. 32x / VGA Kb. 121x
Clear Image Zoom (videó) 4K:kb. 12x, HD:kb. 16x
Digitális zoom (állókép) 20M Kb. 32x / 10M Kb. 44x / 5,0M Kb. 64x / VGA Kb. 121x
Digitális zoom (film) Kb. 32x
Szűrőátmérő Kb. 32x
Képernyő típusa 7,5 cm (3.0 típusú) (4:3) / 921 600 képpont / Xtra Fine / TFT LCD
Állítható dőlésszög Felfelé kb. 180 fokban, lefelé kb. 90 fokban
Kijelzőválasztó (kereső/LCD) Auto / EVF (kézi) / Monitor (kézi)
MF Assist nagyítás 5,3x; 10,7x
Érintőpanel Igen
Képernyőtípus/Pontok száma 0,39 típusú elektronikus képkereső (OLED), 2 359 296 képpont
Lefedettség 100%
Nagyítás Kb. 0,59-szoros, 50 mm-es objektívvel, végtelen állásnál, –1 m-1(dioptriánál) (35 mm-essel egyenértékű)
Szempont Körülbelül 20 mm a nézőkétől, 19,8 mm a nézőke keretétől -1 m-1 dioptriánál (CIPA-szabvány)
Dioptriabeállítás -4,0 és +3,0 m között-1
Fényerőszabályzás Automatikus, Manuális (5 lépés)
Képfeldolgozó processzor Igen (BIONZ X™)
STEADYSHOT (FOTÓ) Optikai, Igen (Intelligens aktív mód, Optikai típus elektronikus kompenzációval, gördülésmentes típus)
Fókusz típusa Gyors hibrid AF (fázisérzékelő AF/kontrasztérzékelő AF)
Fókuszálási mód Egyszeri AF, Automatikus AF, Folyamatos AF, DMF, Kézi fókuszbeállítás
Fókusz területe Nagy látószögű (315 pontos, fázisérzékeléses AF, valamint 25 pontos, kontrasztérzékeléses AF), Zóna, Közép, Rugalmas spot (S/M/L), Kiterjesztett rugalmas spot, Rögzített AF (Nagy látószögű / Középen / Rugalmas spot (S/M/L) / Kiterjesztett rugalmas spot)
KÖVETŐ AF Igen
Fénymérési mód Többmintás, Középsúlyozású, Spot, Teljes képernyő átl., Kiemelés
Expozíciókiegyenlítés ± 3,0 Fé, 1/3 Fé lépésköz
ISO érzékenység (állókép) (ajánlott expozíciós index) Automatikus (ISO125 – 12800, választható felső/alsó határ), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (ISO80/100-ig bővíthető), Többképkockás NR:Automatikus (ISO125 – 12800), 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600
ISO érzékenység (film) Automatikus:(ISO125 – ISO12800 szint, választható felső/alsó határ), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800
Minimális megvilágítás (film) Automatikus:2,9 lux (zársebesség:1/30")
Fehéregyensúly módok Automatikus, Nappali fény, Árnyékos, Felhős, Izzólámpa, Fénycső:Meleg fehér, Fénycső:Hideg fehér, Fénycső:Nappali fény, Fénycső:Nappali fény, Vaku, Víz alatti autom., Színhőm./szűrő, Egyedi
Fehéregyensúly mikrobeállítás Igen (G7–M7, 57 lépés) (A7–B7, 29 lépés)
Zársebesség iAuto (4” – 1/2000)/automatikus program (30” – 1/2000)/kézi (izzó, 30” – 1/2000)/blendeprioritás (30" – 1/2000)/zársebesség prioritás (30” – 1/2000)
Elektronikus zár iAuto (4” – 1/32000)/Automatikus program (30” – 1/32000)/Kézi (30” – 1/32000)/Blendeprioritás (30" – 1/32000)/Zársebesség-prioritás (30” – 1/32000)
Blende iAuto (F2,8 / F11 (W)) / Automatikus program (F2,8 / F11 (W)) / Kézi (F2,8 / F11 (W)) / Zárprioritás (F2,8 / F11 (W)) / Blendeprioritás (F2,8 / F11 (W))
Képvezérlés Kontraszt, Színtelítettség, Élesség, Kreatív stílus, Színtér (sRGB / Adobe RGB), Minőség (RAW / RAW&JPEG (Extrafinom, Finom, Normál) / JPEG (Extrafinom, Finom, Normál)
Zajcsökkentés Hosszú expozíció NR:Be/Ki, 1/3 másodpercnél hosszabb zársebességek esetén érhető el, Magas ISO NR:Normál/Alacsony/Ki, Többképkockás NR:Automatikus, ISO 200 – 25 600
Dinamikatartomány funkciók Ki, Dinamikatartomány-optimalizáló (Automatikus/1–5. szint), Automatikus nagy dinamikatartományú kép (Automatikus expozíciókülönbség, Expozíciókülönbség szintje (1,0–6,0 FÉ, 1,0 FÉ lépésköz))
Felvételkészítési mód AUTO (Intelligens automata/Superior automata), Automatikus program, Blendeprioritás, Zársebesség-prioritás, Kézi expozíció, MR (Memória-visszakeresés) [váz:3 készlet / memóriakártya:4 készlet], Mozi üzemmód (Automatikus program, Blendeprioritás, Zársebesség-prioritás, Kézi expozíció), HFR üzemmód (Automatikus program, Blendeprioritás, Zársebesség-prioritás, Kézi expozíció), Panoráma, Jelenetválasztás
Jelenetválasztás Portré, Sportesemény, Makró, Tájkép, Naplemente, Éjszakai jelenet, Kézi szürkületi felvétel, Éjszakai portré, Bemozdulási elmosódást gátló üzemmód, Házi kedvenc, Ínyenc, Tűzijáték, Nagy érzékenység
Sorozatfelvétel sebessége (maximum) (legfeljebb rögzített képpont) Sorozatfelvétel, magas:kb. 24 képkocka/mp, sorozatfelvétel, közepes:kb. 10 képkocka/mp, sorozatfelvétel, alacsony:kb. 3,0 képkocka/mp
Önkioldó 10 mp / 5 mp / 2 mp / 3 vagy 5 egymást követő felvétel 10, 5 vagy 2 mp-es választható késleltetéssel / Expozíciósorozat 10, 5 vagy 2 mp-es választható késleltetéssel
Használati üzemmódok Egy felvétel, Sorozatfelvétel (Gyors/Közepes/Lassú), Önkioldó, Önkioldó (folyamatos), Folyamatos expozíciósorozat, Egyszeres expozíciósorozat, Fehéregyensúly expozíciósorozat, DRO expozíciósorozat
Panoráma (felvételkészítés) Sweep Panorama üzemmód
Képhatás Fotó:Játék-fényképezőgép, Fotó:Színkiemelés, Fotó:Poszterizálás, Fotó:Retró fotó, Fotó:Lágy high-key (túlvilágítás), Fotó:Részleges szín, Fotó:Nagy kontrasztú monokróm, Fotó:Lágy fókusz, Fotó:HDR festés, Fotó:Élénk tónusú monokróm, Fotó:Miniatűr, Fotó:Vízszín, Fotó:Illusztráció, Film:Játék-fényképezőgép, Film:Színkiemelés, Film:Poszterizálás, Film:Retró fotó, Film:Lágy high-key (túlvilágítás), Film:Részleges szín, Film:Nagy kontrasztú monokróm.
Kreatív stílus Normál, Élénk, Semleges, Tiszta, Mély, Fényes, Portré, Tájkép, Naplemente, Éjszakai, Őszi levelek, Fekete-fehér, Szépia, Stílusdoboz
Képprofil Ki / PP1–PP10 (Fekete szint, Gamma (Film, Fotó, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1, HLG2, HLG3), Fekete gamma, Térd, Színmód, Telítettség, Színfázis, Színmélység, Részlet, Másolás, Visszaállítás)
Felismert jelenetek száma Fotó:Superior Auto:44 / iAuto:33, Videó:44
Villanófény üzemmód Automata / Vaku be / Kis sebességű szinkron / Hátsó vaku szinkronizálása / Vaku ki
Vaku típusa Beépített, manuálisan felnyitható
AF-lámpa Automatikus / Kikapcsolás
Expozíciósorozat Igen
Beépített vaku, vakutartomány ISO Auto:Kb. 0,4–5,9 m (W) / Kb. 1,0 m – 3,1 m (T), ISO12800:legfeljebb kb. 12,4 m (W) / kb. 7,0m (T)
Kompatibilis adatrögzítési eszközök Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (nagy sebességű), Memory Stick PROHG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), SD Memory Card, SDHC memóriakártya (UHS-I), SDXC memóriakártya (UHS-I), microSD-memóriakártya, microSDHC memóriakártya, microSDXC memóriakártya
Felvételi formátum Fotó:JPEG (kompatibilis a DCF 2.0, Exif 2.31, MPF Baseline formátummal), RAW (Sony ARW 2.3 formátum), Film:XAVC S, Film:AVCHD formátum 2.0 verziójával kompatibilis
Rögzítési formátum (film audió) XAVC S:LPCM 2 cs., AVCHD:Dolby Digital (AC-3) 2 cs. (Dolby Digital Stereo Creator)
Színtartomány (fotó) sRGB, Adobe® RGB
DCF/DPOF DCF/DPOF/EXIF/MPF
Állóképen rögzített pixelek száma (képméret) 3:2 üzemmód:20 M (5472 × 3648) / 10 M (3888 × 2592) / 5 M (2736 × 1824); 4:3 üzemmód:18 M (4864 × 3648) / 10 M (3648 × 2736) / 5 M (2592 × 1944) / VGA; 16:9 üzemmód:17 M (5472 × 3080) / 7,5 M (3648 × 2056) / 4,2 M (2720 × 1528); 1:1 üzemmód:13 M (3648 × 3648) / 6,5 M (2544 × 2544) / 3,7 M (1920 × 1920); Sweep Panorama:nagylátószögű (12 416 × 1856 / 5536 × 2160), normál (8192 × 1856 / 3872 × 2160)
Filmfelvételi üzemmód (NTSC) NTSC/PAL választó:[NTSC] AVCHD:24M FX (1920x1080/60i) / 17M FH (1920x1080/60i), XAVC S 4K:30p 100M (3840x2160/30p) / 30p 60M (3840x2160/30p) / 24p 100M (3840x2160/24p) / 24p 60M (3840x2160/24p), XAVC S HD:60p 50M (1920x1080/60p) / 60p 25M (1920x1080/60p) / 30p 50M (1920x1080/30p) / 30p 16M (1920x1080/30p) / 24p 50M (1920x1080/24p) / 120p 100M (1920x1080/120p) / 120p 60M (1920x1080/120p)
Filmfelvételi üzemmód (PAL) NTSC/PAL választó:[PAL] mód AVCHD:24M FX (1920x1080/50i) / 17M FH (1920x1080/50i), XAVC S 4K:25p 100 M (3840×2160/25p) / 25p 60 M (3840×2160/25p), XAVC S HD:50p 50 M (1920×1080/50p) / 50p 25 M (1920×1080/50p) / 25p 50 M (1920×1080/25p) / 25p 16 M (1920×1080/25p) / 100p 100 M (1920×1080/100p) / 100p 60 M (1920×1080/100p)
HFR "Felvételkészítés NTSC/PAL-választó:[PAL] üzemmód XAVC S HD:50p 50 M (1920×1080/250 képkocka/mp), 50p 50 M (1920×1080/500 képkocka/mp), 50p 50 M (1920×1080/1000 képkocka/mp) / 25p 50 M (1920×1080/250 képkocka/mp), 25p 50 M (1920×1080/500 képkocka/mp), 25p 50 M (1920×1080/1000 képkocka/mp), NTSC/PAL választó:[NTSC] üzemmód XAVC S HD:60p 50 M (1920x1080/240 képkocka/mp), 60p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 60p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) / 30p 50 M (1920x1080/240 képkocka/mp), 30p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 30p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) / 24p 50 M (1920x1080/240 képkocka/mp), 24p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 24p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp)
Érzékelőről kiolvasott effektív képpontok számaMinőségprioritás 240 képkocka/mp / 250 képkocka/mp (1824x1026), 480 képkocka/mp / 500 képkocka/mp (1824x616), 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp (1244x420) / Záridő-prioritás:240 képkocka/mp / 250 képkocka/mp (1824x616), 480 képkocka/mp / 500 képkocka/mp (1292x436), 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp (912x308)"
Állóképen rögzített pixelek száma (képméret) film közben 16:9 mód:17 M (5472×3080) / 7,5 M (3648×2056) / 4,2 M (2720×1528)
Távfelvétel Igen
Bemeneti és kimeneti csatlakozók Többfunkciós/mikro-USB-csatlakozó, nagy sebességű USB (USB2.0), micro HDMI
NFC NFC Forum által definiált 3. típusú címkével kompatibilis, Egyérintéses távvezérlés, Egyérintéses megosztás
WI-FI Igen (IEEE802.11b/g/n(2,4 GHz-es sáv))
Csatlakoztatás Igen
Bluetooth® Igen (Bluetooth szabványverzió:4.1 (2,4 GHz-es sáv))
Áramforrás DC 3,6 V(DC) (tartozék akkumulátor) / 5,0 V(DC) (tartozék hálózati adapter)
Akkumulátorrendszer Akkumulátor (NP-BX1)
Teljesítményfelv. (fényképezőgép mód) Kb. 2,3 W az LCD monitorral és kb. 2,5 W a képkeresővel (CIPA szabvány szerint)
USB-töltés és USB-áramellátás Igen (felvételkészítés, lejátszás)
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FOTÓK)(CIPA)  Monitor:kb. 240 / kb. 120 perc, Monitor (Ha az automatikus monitorkikapcsolás 2 másodpercre van állítva):kb. 310 / kb. 155 perc, Képkereső:kb. 220 / kb. 110 perc.
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FILM, TÉNYLEGES RÖGZÍTÉS)(CIPA)  Monitor:kb. 40 perc, Képkereső:kb. 40 perc
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FILM, SOROZATFELVÉTEL)(CIPA)  Monitor:kb. 75 perc, ViewFinder:kb. 70 perc
PlayMemories Camera Apps -
Photo Creativity -
Felvételkészítési funkciók Eye AF, Arcészlelés, Arcregisztrálás, Állóképfelvétel (videofelvétel közben), Mosolyfelismerő, Rácsvonal, Gyorsnavigálás, Digitális szintező (dőlés és billenés), Fehéregyensúly expozíciósorozat, DRO expozíciósorozat, MF-segéd, Fókuszkiemelés, Zebra, Jelölők, Mikrofonszint, Lépcsős zoom / Gyors zoom, Önarckép-időzítő, TC/UB, Fényképész neve és szerzői jog, ISO auto minimum zársebesség, PC távvezérlés, Gammakijelző segéd, [Film]AF követésérzékenység, [Film]AF meghajtósebesség, Fájlnévbeállítás, Érintőkioldó, Saját menü
Lejátszási funkciók BRAVIA Sync (HDMI-vezérlés), 9/25 képes indexnézet, Automatikus tájolás, Diavetítés, Előre/Vissza (videó), Törlés, Védelem, Motion Shot videó, Beauty effect, Photo Capture, Automatikus képelforgatás, Sorozatfelvétel-csoportosítás
TRILUMINOS Color Igen
4K képkimenet Igen
Üzemi hőmérséklet 0 °C. - +40 °C. / 32 °F. - 104 °F.
Nyomtatás Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)
MÉRETEK (SZÉ × MA × MÉ) (KB.) 101,6 x 58,1 x 42,8 mm (4" × 2 3/8" × 1 11/16")
TÖMEG (CIPA-KOMPATIBILIS) Kb. 301 g (akkumulátorral és memóriakártyával) / kb. 274 g (csak a váz)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

329.900 Ft 299.900 Ft
RAKTÁRON
299.900 Ft 239.900 Ft
RAKTÁRON
239.900 Ft 199.900 Ft
RAKTÁRON
429.900 Ft 379.900 Ft
RAKTÁRON
439.900 Ft 378.900 Ft
RAKTÁRON
169.900 Ft 154.500 Ft
RAKTÁRON
134.900 Ft 119.900 Ft
RENDELHETŐ
129.900 Ft 114.900 Ft
RAKTÁRON

Keresés