Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony DSC-RX0M2G fényképezőgép

Ár:
299.900 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

RX0 II kicsi erős prémium fényképezőgép

RX0 II kicsi, erős strapabíró 1.0 típusú 4K prémium fényképezőgép dönthető LCD-vel 

A kis torzítású nagylátószögű ZEISS® objektív, az 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő és a torzításmentes zár lenyűgöző képeket biztosít, miközben a dönthető LCD panel és a mikrofoncsatlakozó ideálisak vlogbejegyzésekhez. Vízálló, ütésálló és törésálló, a rendkívül kompakt RX0 II fényképezőgéppel akárhová eljuthat.

Tudja biztonságban készülékét a Sony által nyújtott kibővített jótállással akár 5 évre is!
Kibővített jótállás:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-05-08

Leírás

ZEISS® Tessar T* objektív

ZEISS® Tessar T* objektív

A ZEISS® Tessar T* 24 mm-es F4 objektív a nagylátószögű objektíves kialakítás ellenére nagyfelbontású, kevesebb perifériás zajjal rendelkező képeket biztosít. A továbbfejlesztett 20 cm minimális fókusztávolság tökéletes a szelfikhez és asztali tárgyak felvételéhez, miközben a Clear Image Zoom akár 2x zoomot is lehetővé tesz minimális veszteséggel. A szellemképképződést és becsillanást tovább lehet csökkenteni a külön megvásárolható ellenző segítségével, a váz elülső részének a felületi bevonatáról pedig könnyebben lepereg a víz és a por.

15,3 MP (valódi) egymásra helyezett CMOS-érzékelő

15,3 MP (valódi) egymásra helyezett CMOS-érzékelő

Az 1.0 típusú Exmor RSTM CMOS képérzékelő saját DRAM chippel rendelkezik, ami elképesztő 1/32 000 mp zársebességet tesz lehetővé, így az emberi szem számára láthatatlan mozdulatokat örökíthet meg. Az érzékelő lenyűgözően tág, ISO 80 – ISO 12800 dinamikatartományt is lehetővé tesz.

A fejlett BIONZ X™ a kis zajt és lenyűgöző részletgazdagságot szolgálja 

A fejlett BIONZ X™ a kis zajt és lenyűgöző részletgazdagságot szolgálja 

A BIONZ X képfeldolgozó processzor legújabb verziója nagy dinamikatartományú, kevésbé zajos, nagyfelbontású képeket biztosít gyenge megvilágítás mellett. A képeket természetes részletek és tónusátmenet jellemzik. A továbbfejlesztett BIONZ X már a belső 4K videofelvételt is lehetővé teszi. 

Praktikus funkciók egy robosztus, rendkívül kompakt vázban

Az ellenálló dúralumínium váz kifinomult és divatos megjelenésű, felesleges kitüremkedések nélkül. Annak ellenére, hogy alig nagyobb egy gyufásdoboznál, kényelmesen, 180°-ban dönthető LCD monitorral és más hasznos funkciókkal rendelkezik az egyszerűbb fényképezés és videózás érdekében.

Megbízható teljesítmény nehéz forgatási környezetben

Megbízható teljesítmény nehéz forgatási környezetben

A fényképezőgép strapabíró kialakítása révén megbízhatóan használható a legkeményebb környezetekben. 10 m mélységig vízálló, ütésálló akár 2,0 m magasságból való leejtésig és törésálló, legfeljebb 200 kgs / 2000 N terhelésig.

4K-filmek teljes képpontkiolvasással rögzítve

4K-filmek teljes képpontkiolvasással rögzítve

Az RX0 II támogatja a belső videofelvételt, akár 4K 30p felbontásban (QFHD: 3840 x 2160), az utazások és vlogbejegyzések megörökítéséhez. 4K videók teljes képpontkiolvasásos és képponteldobás nélküli rögzítésekor a fényképezőgép kb. 1,7-szer annyi adatot gyűjt, mint az alap 4K videokimenethez szükséges, kiemelkedő felbontást biztosítva.

Képstabilizálás a videofelvételhez

Képstabilizálás a videofelvételhez

Az új elektronikus képstabilizálás funkció stabil, bemozdulásmentes kézi felvételkészítést tesz lehetővé.

Movie Edit bővítmény a könnyű közösségimédia-megosztásokhoz

Movie Edit bővítmény a könnyű közösségimédia-megosztásokhoz

A gyors és kiváló minőségű közösségimédia-megosztáshoz tervezett Movie Edit bővítmény képstabilizálást is biztosít, amivel olyan lágy képeket hoz létre, mintha stabilizátorral forgatott volna. Lehetővé teszi a videók képkockáinak átméretezését is okostelefonos képarányhoz, miközben a felvétel főszereplőjét intelligens módon a képkockán belül tartja.

Eye AF funkció a tökéletes portrékhoz és szelfikhez

Eye AF funkció a tökéletes portrékhoz és szelfikhez

A fényképezőgép kifinomult Eye AF funkciója automatikusan észleli felvétel főszereplőjének a szemét, és arra fókuszál. Még nehéz körülmények közt is gyorsan és pontosan észleli a szemet, például amikor a szereplő lefelé néz, vagy ha az arca gyengén vagy hátulról van megvilágítva.

Szakaszos felvétel az idősűrítéses videók készítéséhez

A fényképezőgép képes szakaszos sorozatfelvételre is, 1 és 60 másodperc közötti, előre beállított intervallummal. Az így készített képeket aztán asztali számítógépen idősűrítéses filmmé lehet szerkeszteni az ingyenes Sony Imaging Edge™ asztali alkalmazáscsomag Viewer funkciójával. Az egyszerű, változó sebességű előnézeti funkció lehetővé teszi az idősűrítéses film gyors előnézetét a fényképezőgépen, közvetlenül az elkészítés után. 

180°-ban dönthető LCD monitor

180°-ban dönthető LCD monitor

A teljes 180°-ban dönthető (180° felfelé, 90° lefelé), LCD monitor hasznos a szelfik és vlogbejegyzések beállításában és jól jön az alsó és felső gépállású felvételeknél is.

Elképesztő rugalmasság a külön megvásárolható markolattal

Elképesztő rugalmasság a külön megvásárolható markolattal

A VCT-SGR1 markolat könnyen csatlakoztatható az RX0 II fényképezőgéphez és szélesre tárja a kreatív lehetőségeket. Integrált vezérlésével lehetővé teszi a zárkioldást, illetve a felvételindító gomb és a zoom kezelését, közvetlenül a markolatról, miközben asztali miniállvánnyá is alakítható.

Még több lehetőség az Imaging Edge Mobile alkalmazással

Még több lehetőség az Imaging Edge Mobile alkalmazással

A beépített Wi-Fi® segítségével az RX0 II fényképezőgépek távolról is vezérelhetőek okostelefonról vagy tabletről. Egyszerűen töltse le az ingyenes Imaging Edge Mobile alkalmazást a mobileszközére és használja távirányítóként a kamera zárkioldásához, illetve a videofelvétel elindításához és leállításához. A rögzített képeket és 4K filmeket vezeték nélkül is átviheti a mobileszközére az egyszerű megosztás érdekében. A Bluetooth® kapcsolat elérhető távoli be- és kikapcsoláshoz és a helyadatok lekérdezéséhez. 

Több kamera vezetékes vezérlése opcionális kameravezérlő egységgel

Több kamera vezetékes vezérlése opcionális kameravezérlő egységgel

A külön megvásárolható CCB-WD1 fényképezőgép-vezérlő doboz vezetékes LAN-kapcsolatot használ a többkamerás, szinkronizált felvételhez, például amikor egy jelenetet több szögből vesz fel. Több vezérlődobozt kombinálva akár 100 RX0 II kamerát vezérelhet egyszerre, ki- és bekapcsolhatja őket, módosíthatja a beállításokat, és fénykép- vagy videofelvételt készíthet a számítógép böngészőjéből.

Kétgépes fényképezés

Kétgépes fényképezés

A kétgépes fényképezés – egyidejű fénykép vagy videofelvétel az RX0 II és egy másik fényképezőgép használatával – mostantól a külön megvásárolható VMC-MM2 kioldókábellel is lehetséges. Ezzel a funkcióval megragadhatja a fontos pillanatokat és megismételhetetlen eseményeket egyetlen zárkioldással két különböző szögből, vagy felvehet egy jelenetet különböző képkockasebességgel vagy képprofillal.

Rugalmas, pontos képbeállítás videofelvételhez

Rugalmas, pontos képbeállítás videofelvételhez

S-Log2 felvétellel az RX0 II sokkal nagyobb mozgásteret hagy a profiknak az utómunkára a kibővített dinamikatartomány-rögzítéssel. Az egyéb személyre szabható képprofilok mellett ez a Sony tulajdonában lévő gamma beállítás széles színtartományt és kevesebb beégett magas színtartományt tesz lehetővé, az egyszerűbb kamerakezelés és a professzionális eredmény érdekében. 

Szuperlassított felvétel akár 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp sebességgel

Szuperlassított felvétel akár 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp sebességgel

Szuperlassított felvétel akár. 960/1000 képkocka/mp sebességgel, hogy a másodperc törtrésze alatt történő eseményeket is rögzíthesse. Minőségprioritás módban 240/250 képkocka/mp sebesség mellett is lehet akár HD felbontású felvételt rögzíteni. Az End trigger üzemmóddal rögzítheti a döntő pillanatot szuperlassított felvételben, amely a rögzítőgomb megnyomása előtt már 2-4 másodperccel indítja a felvételt.

Tiszta HDMI kimenet 4K filmekhez

A munkafolyamat rugalmasabbá tétele érdekében használhatja a Clean HDMI kimenetetet a tömörítetlen videó nyomon követésére és rögzíteni is tudja azt, az Önnek megfelelő formátumban és képpontsebességgel.

Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel csökkentett elsötétedéssel

Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel csökkentett elsötétedéssel

A magas, 15,3 MP pixelszám ellenére a nagy sebességű képérzékelő elég gyors kiolvasási sebességgel rendelkezik az akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel eléréséhez, így elkapja a tovaillanó pillanatokat.

Torzításmentes zár akár 1/32000 mp sebességgel. 

Torzításmentes zár akár 1/32000 mp sebességgel. 

Az Exmor RS érzékelő rendkívül gyors kiolvasási sebességének köszönhetően akár 1/32 000 mp sebességre képes torzításmentes zár minimálisra csökkenti a gördülő zár jelenséget, amely egyébként torzítaná a gyorsan mozgó témákról készült felvételeket. 

Profi minőséget biztosító XAVC S és AVCHD videofelvételi lehetőség

Profi minőséget biztosító XAVC S és AVCHD videofelvételi lehetőség

Az alacsony tömörítési arányú XAVC S formátum kiváló a zajmentes filmfelvételek készítéséhez, még a sok mozgást tartalmazó jeleneteknél is. A kamera AVCHD formátumot is támogat az egyszerű szerkesztéshez és megosztáshoz.

Személyre szabható gombok az intuitív működtetéshez

Személyre szabható gombok az intuitív működtetéshez

A testreszabható gombokhoz társíthatja a gyakran használt funkcióit, hogy a fényképezőgép még jobban igazodjon a saját fotózási stílusához. Gyorsabb kezelést és intuitív működtetést tesz lehetővé felvétel közben.

MF segéd és Csúcsérték funkció a fókusz finomhangolásához

Közeli felvételeknél vagy más helyzetekben, amikor különösen precíz fókuszbeállításra van szükség, használhatja az MF Assist (manuális fókuszbeállítás) funkciót a fókuszterület kinagyítására, a még pontosabb beállításhoz. Ezen felül a Peaking funkció kiemeli a legélesebb, leginkább fókuszban lévő területeket az Ön által választott színben, hogy a kézi élességállítás még gyorsabb és pontosabb legyen.

Tág ISO érzékenységi tartomány a rugalmasabb felvételkészítéshez

Tág ISO érzékenységi tartomány a rugalmasabb felvételkészítéshez

A fényképezőgép ISO 80 és ISO 12800 közötti érzékenységi tartománya gyenge megvilágítás mellett is nagy forgatási szabadságot ad. Az Auto ISO beállítással automatikusan meghatározhatja a fényérzékenységet és beállíthat alacsonyabb értéket, a zársebesség/szög megőrzése érdekében a pontos megörökítéshez. 

Hosszabb videofelvételi idő az Automatikus kikapcsolási hőmérséklettel

Beállíthatja a belső hőmérsékletszintet is, aminél a fényképezőgép automatikusan kikapcsol, hogy igazodni tudjon a környezeti hőmérséklethez. Amikor például állványról fogat, a felvételek jellemzően hosszabb ideig készülnek ezért beállíthatja az automatikus kikapcsolási hőmérsékletet „Magas” értékre, hogy hosszabb ideig tudjon forgatni.

Kompatibilis az iMovie és Final Cut Pro X alkalmazásokkal

Kompatibilis az iMovie és Final Cut Pro X alkalmazásokkal

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Imaging Edge Remote, Viewer és Edit

Imaging Edge Remote, Viewer és Edit

Fejlessze fényképezését az Imaging Edge asztali alkalmazások segítségével. A „Remote” segítségével élőben vezérelheti és követheti a fotózást a számítógépe képernyőjén; a „Viewer” segítségével pillanatok alatt megtekintheti, értékelheti és kiválaszthatja nagy képtárak fényképeit; az „Edit” segítségével pedig a RAW-adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájljaiból, és kezelje hatékonyabban felvételeit.

Capture One (Sony) 

Capture One (Sony) 

A Capture One Express (for Sony) ingyenes, díjnyertes képszerkesztő szoftver kiemelkedő képminőségű RAW-képkidolgozást tesz lehetővé, a könnyű képfájlkezelést és sokoldalú szerkesztőeszközöket kínál. A külön megvásárolható Capture One Pro (for Sony) még több szerkesztőeszközt biztosít és számítógéppel összekapcsolt felvételkészítésre is használható. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

309.900 Ft 259.900 Ft
RAKTÁRON
249.900 Ft 199.900 Ft
RAKTÁRON
399.900 Ft 299.900 Ft
RAKTÁRON
399.900 Ft 329.900 Ft
RAKTÁRON
189.900 Ft 169.900 Ft
RAKTÁRON
429.900 Ft 349.992 Ft
RAKTÁRON
144.900 Ft 139.900 Ft
RAKTÁRON
139.900 Ft 129.900 Ft
RAKTÁRON

Keresés