Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sony CLM-FHD5 LCD monitor

Elérhetőség: Nem elérhető, kérjen információt
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Lenyűgözőbb látvány Full HD minőségben CLM-FHD5

A kompakt CLM-FHD5 kompatibilis a Full HD videóval, így ellenőrizni lehet az élességállítást, az exponálási szinteket és egyebeket is, és tökéletes társ az olyan nagy felbontású fényképezőgépekhez, mint az A7 sorozat. A különféle áramellátási lehetőségekkel való kompatibilitás praktikussá teszi a monitort a huzamosabb ideig való kültéri használatra.

  • 5 hüvelykes, nagy felbontású, Full HD-képes monitor a pontos élességállításért
  • A gazdag felvételsegítő funkciók fokozzák a használat kényelmét
  • Többféle akkumulátortípussal és hálózati adapterrel kompatibilis

Leírás

LCD

LCD-panel

TFT általános fekete

Képméret

5 típusú

Nézőszög

Kb. 80° / kb. 80°

Hatékony képméret (Kb.) (sz × m)

110 mm × 61,9 mm (4 3/8 hüvelyk × 2 1/2 hüvelyk)

Felbontás

1920 × 1080 pixel

Képarány

16:9

Bemenetek és kimenetek

Bemenet / kimenet

HDMI bemeneti aljzat: HDMI (A típusú) (1), DC tápcsatlakozó: DC 7,6 V

Beépített hangsugárzó-kimenet: Kb. 0,5 W-os monó, fejhallgató kimeneti csatlakozó: Ø 3,5 sztereó minidugasz (1)

Méret és tömeg

Méretek

Kb. 139 mm × 100 mm × 23,1 mm (a kiálló részek nélkül)

LCD-kijelző

270 g (csak főegység)

Általános specifikáció

 

Teljesítmény

DC 7,2 V (Sony M sorozatú akkumulátor, Sony W sorozatú akkumulátor)

DC 6,8 V (Sony V sorozatú akkumulátor NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100)

DC 7,4 V Sony V sorozatú akkumulátor NP-FV100A)

DC 7,6 V (AC-PW10AM)

Teljesítményfelvétel

kb. 5,5 W

Üzemi hőmérséklet

Kb. 0 °C - 40 °C között

Tárolási hőmérséklet

Kb. -20 °C - +60 °C között

 
Full HD-kompatibilis kompakt

Full HD-kompatibilis kompakt

A CLM-FHD5 különösen a kompakt fényképezőgépek számára jelent tökéletes tartozékot. Kiválóan alkalmas a pompás, nagy felbontású Full HD képek nagyobb képernyőn való megjelenítésére a képkereső helyett a magas pixelszámú fényképezőgépekhez, ezáltal pontos fókuszt eredményez a finom részletek számbavétele mellett.

Nagyítson ki egy képet, hogy közelebbről szemügyre vehesse

Nagyítson ki egy képet, hogy közelebbről szemügyre vehesse

Nyomja meg a monitor ZOOM/SELECT gombjának közepét, hogy váltani tudjon a nagyítási arányok között (1-szeresről 3-szorosra és 6-szorosra). A 3-szoros és 6-szoros nagyítással a ZOOM/SELECT gombot használva (Fel/Le/Balra/Jobbra) a kívánt helyzethez tudja mozgatni a nagyított területet a precíz fókuszellenőrzés érdekében.

A Csúcsérték funkció azonnali fókuszellenőrzést tesz lehetővé

A Csúcsérték funkció azonnali fókuszellenőrzést tesz lehetővé

A monitor csúcsérték funkciója monokróm árnyalatban jeleníti meg a képet, kivéve a viszonylag éles fókuszú területeket, melyek pirosan jelennek meg, így azonnal ellenőrizheti, hogy ott van-e a fókusz, ahol szeretné. Ez a funkció nagyított képek esetén is elérhető, és különféle csúcsérték szintek társulnak a különféle nagyításokhoz.

A Hamis szín mutatja a videojel szintjének eloszlását

A Hamis szín mutatja a videojel szintjének eloszlását

A Hamis szín funkció egy teljes kép bemenetének videojelszintjeit jeleníti meg színeloszlásként, segítve a felhasználóknak az exponálási szintek pontos beállítását. Hat szín van – a piros legalább 108%-ot (videojelszint), a lila pedig maximum 3%-ot jelöl (videojelszint).

Tegye egyszerűvé a túlexponálás/alulexponálás ellenőrzését

Tegye egyszerűvé a túlexponálás/alulexponálás ellenőrzését

A Videoszint-jelölő beszínez a képeken adott fényerőszinteket, hogy optimális exponálást és bőrtónust érjen el a felhasználó által kiválasztott videojelszintnek megfelelően. A felhasználó által kiválasztott szinthez képest a sötétszürke alacsonyabb (alacsony exponáltságú területek), a világosszürke pedig magasabb (alacsony exponáltságú területek) videojelszintet jelöl.

Tekintse meg a természetes fényerejű S-Log képeket

Tekintse meg a természetes fényerejű S-Log képeket

Az S-Log megjelenítési segédfunkciók az S-Log képet a kép normál felvételkészítési módban való megjelenéséhez közeli fényerővel és kontraszttal jelenítik meg az egyszerűbb élességállítás és nyomon követés érdekében. Lehetővé teszi a felhasználók számára a fényerő beállítását, miközben a képek az S-Log megjelenítési segédben (S-Log megjelenítési segéd, erősítés beállítása) láthatóak.

Jelölő megjelenítések több televízió-keret típushoz

Jelölő megjelenítések több televízió-keret típushoz

Válassza ki a megfelelő képkockaarányt a filmek rögzítéséhez. Válasszon 80%-os vagy 90%-os képkockát a két képarány valamelyikében történő megtekintéshez, és tudja meg, hogyan kell megvágni a teljes képet a televízión való megtekintéshez. Válasszon a négy Jelölő megjelenítési beállítás közül az egyedi feltételeknek megfelelően a felvétel televízión történő lejátszásához: 80% (16:9), 90% (16:9), 80% (4:3) és 90% (4:3).

Könnyű, testre szabható vezérlés

Könnyű, testre szabható vezérlés

A C1 és C2 testre szabható gombok közvetlen, egyszerű hozzáférést biztosítanak nyolc, gyakran használt funkcióhoz (Csúcsérték, Hamis szín, Videoszint-jelölő, Hangerő, Fényerő, Kontraszt, Színtónus (fázis/árnyalat), Háttérfény) a gyorsabb, intuitívabb és érzékenyebb felvételkészítés érdekében. Emellett a Csúcsérték és a Hamis szín funkciók alapértelmezettként hozzá annak rendelve a C1 és C2 gombokhoz.

Képzeljen el pontosan minden tónust

Képzeljen el pontosan minden tónust

A láthatóság javítása érdekében tetszés szerint vagy a felvételi körülményeknek megfelelően állíthatja be a monitor fényerejét, kontrasztját, színtónusát, háttérfényét, színhőmérsékletét (a képernyő fehéregyensúlyát). Ezen felül az előnézeti funkcióval még az elmentés előtt ellenőrizni tudja a beállításokat.

Még több fényképezőgép-márkával kompatibilis

Még több fényképezőgép-márkával kompatibilis

Csak egy ideális világban lennénk elválaszthatatlanok Sony fényképezőgépünktől. Annak érdekében, hogy a való világban mindenki szempontjából még praktikusabban lehessen használni a CLM-FHD5 készüléket, a monitorját könnyen lehet csatlakoztatni számos olyan fényképezőgéphez (a Sony fényképezőgépei mellett), melyek a nagy felbontású kimenet érdekében HDMI csatlakozóval vannak ellátva, és élőképes funkcióval rendelkeznek.

Teljes, változtatható szögű rugalmasság

Teljes, változtatható szögű rugalmasság

Fantasztikus látvány gyakorlatilag bármilyen szögből. A foglalatadapter, melyben a monitor ül, körülbelül 180 fokot tud elfordulni balra és jobbra is, és 90 fokban dönthető előre és hátra, így olyan szabadon és zökkenőmentesen lehet vele pásztázni és úgy lehet dönteni, ahogy szeretné, akár állványon, konzolon vagy egyéb stabil tartóelemen helyezkedik el.

Rögzítse a helyét

Rögzítse a helyét

A felső és alsó csatlakozónyílásokkal tetszése szerint csatlakoztathatja a monitort (például csavarokkal) állványhoz, konzolhoz vagy más stabil tartóelemhez, ami által azt szabadon, biztosan és biztonságosan helyezheti el, és gyakorlatilag bármilyen elképzelhető pozícióban és helyzetben nézheti.

Figyelem

Figyelem

A CLM-FHD5 nem csak nagyszerű látványt nyújt. A filmfelvétellel együtt rögzített hangot meghallgathatja egyedül is, ha a monitor fejhallgató-csatlakozójához csatlakoztatja a fejhallgatót, vagy a monitor beépített monó hangsugárzóját is használhatja.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
109.900 Ft 89.900 Ft
KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
89.900 Ft 85.405 Ft
RAKTÁRON
KÉRJEN INFORMÁCIÓT!

Keresés