Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SONY Alpha ILCE-7C váz fekete (ILCE7C)

Ár:
849.900 Ft
699.900 Ft
Kedvezmény: 18%
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

α7C kompakt Full-Frame fényképezőgép váz

Kisebb és könnyebb, mégis kompromisszummentes Full-Frame-teljesítmény

 
Menny.:db

Leírás

A világ legkisebb és legkönnyebb Full-Frame-rendszere 

A világ legkisebb és legkönnyebb Full-Frame-rendszere 

Elérhetővé vált a legkisebb és legkönnyebb Full-Frame, digitális, cserélhető objektíves rendszer beépített optikai képstabilizálással (FE 28–60 mm-es F4–5,6 objektívvel). A Full-Frame fényképezőgépek teljesítményének megtartása mellett teljesen újragondoltuk az alkotóelemek elrendezését, a váz szerkezetét és a belső mechanikát. Az optimális kezelhetőséget és a strapabírást adó váz kb. 19%-kal kisebb és 22%-kal könnyebb az α7 III vázánál, mindössze 509 grammot nyom.

Kifejezőkészség, amelyre csak Full-Frame érzékelő képes

Kifejezőkészség, amelyre csak Full-Frame érzékelő képes

A 35 mm-es Full-Frame képérzékelő nagyjából 30-szor nagyobb az 1/2,3 típusú okostelefonos érzékelőknél, illetve 2,3-szer nagyobb még az APS-C érzékelőknél is. A számottevően több fény összegyűjtése új kreatív lehetőségeket tesz elérhetővé a szélesebb dinamikatartomány, a kevesebb zaj és az érzékelhetően nagyobb felbontás révén. Alacsony mélységélességet használó, mély bokeh is megvalósítható nagy fényerejű (nagy rekesznyílású) Full-Frame objektívvel.

A látvány valósághű megörökítése

A látvány valósághű megörökítése

A hátsó megvilágítású Exmor R™ CMOS-érzékelő és a BIONZ X™ képfeldolgozó motor csodásan dolgozik együtt. A 24,2 megapixeles Full-Frame érzékelő különösen nagy méretű képpontjai több fényt gyűjtenek, így 15 fokozatnyi szélességű dinamikatartományt és simább gradációt kínálnak az árnyékoktól a csúcsfényekig. Kiváló témafelbontás és csökkentett képzaj párosul pontos színvisszaadással a káprázatosan élethű bőrtónusok és természetes textúrák érdekében.

Lélegzetelállító bokeh – Full-Frame érzékelővel

Lélegzetelállító bokeh – Full-Frame érzékelővel

A bokeh olyan szelektív fókusz, amelynél az elmosódó háttér kiemeli a témát. A portrék és a közeli felvételek új jelentést és mélységet kapnak. Az α7C a Full-Frame érzékelőjével képes bokeh effektust megörökíteni, míg a kisebb érzékelővel rendelkező, azonos f-stop-értékű objektívvel szerelt fényképezőgépek nem. A Sony több mint 50 objektívjének valamelyikével az α7C nagyszerű választást jelent a kreatív fotókompozíciókhoz és videókészítéshez.

Meggyőző felvételek gyenge megvilágítás mellett is

Meggyőző felvételek gyenge megvilágítás mellett is

Nagy méretű képpontjainak köszönhetően a gyenge megvilágítású helyzetekben, illetve nagyobb rekeszsebesség esetén a fényképezőgép szépséges felvételeket készít alacsony zajjal, még a nagy érzékenységi tartományban is. A standard ISO-értéktartomány 100–51 200 (amely kiterjeszthető ISO 50–204 800 tartományra). A zajcsökkentés különösen hatékony a gyakran előforduló, közepes fényérzékenységi tartományban – a textúrák valósághű megmutatása és az árnyékok részleteinek visszaadása érdekében.

Önkifejezés E-bajonettes objektívvel

Önkifejezés E-bajonettes objektívvel

Több mint 50 E-bajonettes Sony objektív biztosítja a kifejezésmód szabadságát, a Full-Frame érzékelőnek köszönhetően pedig maradéktalanul kihasználatod a Sony objektívek képességeit. A széles látószögtől a teleobjektívek továbbfejlesztett művészi összevonó hatásáig – a Full-Frame α7C lehetőségei végtelenek.

A képeid erejét adó motor

A képeid erejét adó motor

A BIONZ X képfeldolgozó motor hűen tükrözi a Sony szakértelmét a képalkotási technológiák terén. A felhasználói LSI-vel 16 bites képfeldolgozást végez, a kimenete pedig 14 bites RAW-adat a gazdagabb, természetesebb gradáció érdekében, akár csendes vagy sorozatfelvételi módban is. A Sony érzékelővel ötvözve kiváló színvisszaadást és zajcsökkentést, valamint gyenge fényviszonyok között is kitűnő teljesítményt ad. 

Éles képek kézremegés nélkül

Éles képek kézremegés nélkül

Az 5 tengelyes képstabilizálás lehetővé teszi a zoomolást, a közeli felvételeket és az éjszakai fotózást fokozott képtisztaság mellett. A kiegyenlítés 5,0 fokozattal nagyobb zársebességgel egyenértékű. [1] Billenés [2] Fordulás: nagy fókusztávolság esetén, [3] Vízszintes [4] Függőleges: oldalirányú/fel-le mozgáshoz közeli és makróképek esetében, [5] Elfordulás: hosszú exponálás közbeni forgáshoz

Maradj fókuszban mindig, mindenhol 

Maradj fókuszban mindig, mindenhol 

Az autofókusz teljesítménye javul az α9 fejlesztéseinek, köztük az egyedülálló, széles területet átfogó, ultragyors és stabil követést biztosító 4D FOCUS optimális alkalmazása esetén. 693 fázisérzékeléses és 425 kontrasztérzékeléses AF-pontja révén az érzékelő széles és nagy sűrűségű AF-fedést kínál a kép kb. 93%-án. 

Folytonos fókusz a mozgó témákon

Folytonos fókusz a mozgó témákon

Amikor gyorsan mozgó témát követ, a fényképezőgép képes használni a beépített, MI-alapú, valós idejű követést. Ez a témafelismerő algoritmus a színekre, mintákra (fényerő), a téma távolságára (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel és követi az alanyt.

A jó felvételhez örökítsd meg a szemet

A jó felvételhez örökítsd meg a szemet

A valós idejű Szem AF kiemeli a Sony Speed x AI technológiájának képességeit. Akár fotóról, akár videóról van szó, amikor egy arc részben takarásba kerül, lefelé néz vagy hátulról kap megvilágítást, a fókusz továbbra is az alany szemén marad, és megbízhatóan lenyűgöző portré készülhet. Támogat minden AF-módot, és ha BE van kapcsolva az [Arc-/Szemprioritás AF-nél], aktiválása háromféleképpen történhet: külön gombbal, a zárkioldó gomb félig történő lenyomásával vagy az AF-ON gombbal. 

Állat szemeire fókuszálva is fotózhatsz

Állat szemeire fókuszálva is fotózhatsz

Élvonalbeli algoritmusainak köszönhetően az α7C fotózáskor támogatja a valós idejű Szem AF funkciót állatok szeme esetén is. Az orr vagy a bajusz helyett a szemet befogó fókusz nagyban segíti az állatok eredményes fotózását, akár házi kedvencről, akár a kiszámíthatatlan vadvilágról van szó. A követés nem áll le akkor sem, ha a fotóalany részben takarásba kerül, vagy ha a fényképezőgép tájolása változik.

Bármikor aktiválhatod a valós idejű témakövetést az AF-ON gombbal

Bármikor aktiválhatod a valós idejű témakövetést az AF-ON gombbal

Ha a fókusz módbeállítása AF-S, AF-A, AF-C vagy DMF, mostantól a valós idejű témakövetést aktiválni lehet az AF-ON gombbal. Ez kényelmes megoldás mozgó témák pillanatfelvételen történő megörökítéséhez, akár AF-S fókuszmódban is. Annak lehetősége, hogy az AF-módokban hüvelykujjal bármikor egyszerűen elindíthatod a valós idejű követést, kibővíti a fotózási lehetőségeidet.

Intuitív érintésvezérlés és megjelenítés 

Intuitív érintésvezérlés és megjelenítés 

A valós idejű témakövetés és más funkciók használata közben az LCD-monitor megérintésével aktiválhatod az autofókuszt fotózáskor és videókészítéskor egyaránt. Az LCD-monitor megérintésének eredményét beállítások szabályozzák, így intuitív lehet az AF-működés. Ha nincs használatban az AF, a fókusz egyetlen pillantással ellenőrizhető az LCD-monitoron. DMF vagy manuális fókusz (MF) módban az érintés egy csúcsértékfunkciót nyit meg, amely színezéssel kiemeli a legélesebb fókuszú területet a fókuszpont esetleges módosításának segítéséhez. Négy csúcsterület-színezés közül választhatsz a legjobb láthatóság vagy kontraszt érdekében. Ez különösen hatékony, ha pontos fókuszálásra van szükség – például makróobjektíves fotózáskor.

Ne maradj le a legjobb felvételről mozgó téma esetén

Ne maradj le a legjobb felvételről mozgó téma esetén

Az α7C akár 10 kép/mp-es sorozatfelvételre is képes AF/AE-követéssel, és akár 8 kép/mp-re az élőnézetes módban, hogy a fókusz a mozgó témán maradjon, és precíz felvétel készülhessen a mozzanatokról. A csendes felvételkészítéssel együtt a sebesség akár 10 kép/mp is lehet, és lehetővé válik a fotózás a zajérzékeny környezetekben, illetve meg lehet örökíteni mozgékony babákat és kisállatokat a zárkioldó szerkezet zavaró hangja nélkül.

Sötétedéskor is működő autofókusz 

Sötétedéskor is működő autofókusz 

Fejlett algoritmusok fokozzák az autofókusz és a távolságmérés pontosságát még gyenge, akár −4 Fé értékű fényviszonyok között AF-S módban, így precíz AF mellett készülhetnek felvételek sötétben is.

A 4K videók új szintje 

A 4K videók új szintje 

Legyen öröm a videókészítés – ilyen mértékű mélységélesség-szabályozásra, csodás bokeh hatásra és gyenge megvilágításban is tiszta felvételekre csak a Full-Frame érzékelő képes. Az α7C gép 4K (QFHD: 840×2160) felbontást kínál teljes képpontkiolvasással és 6K-s túlmintavételezéssel, így kivételes részletgazdagságra képes minimális moiré és egyenetlenség mellett.

Videókészítő profilok a művészi kifejezéshez

Videókészítő profilok a művészi kifejezéshez

Az S-Log3 gammaprofilokkal megörökítheted a jelenetek teljes dinamikatartományát: az utómunkák során akár 14 fokozatnyi adat szolgál a finom részletek és gradációk rögzítésére az árnyékokban és a csúcsfényekben egyaránt. Másik megoldásként a HLG (Hybrid Log-Gamma) mód lehetővé teszi a közvetlen HDR-videólejátszást és -munkamenetet. Emellett az α7C különféle képprofil-beállításokat is kínál a videókészítési lehetőségek bővítése jegyében.

A fényképezőgépben elérhető gyorsítási, illetve lassítási effektusok

A fényképezőgépben elérhető gyorsítási, illetve lassítási effektusok

Egyszerűen készíthetsz videókat a fényképezőgépben 1–120/100 kép/mp mellett, akár 60-szoros gyorsítással vagy 5-szörös lassítással, Full HD felbontásban. A hétköznapi mozgásokat is könnyedén alakíthatod különleges, művészi pillanattá, hogy drámai és izgalmas videókat hozz létre.

Videókészítésre született

Videókészítésre született

A MOVIE gomb a felső panelre került, hogy jobban elérhető legyen a különféle szögekben zajló felvételkészítéskor – például derékmagasságból használva, szelfikészítéskor vagy vlogoláskor. Emellett az α7C a felvételek metaadataiban menti a függőleges tájolásra vonatkozó információt is, így ha a felvételt okostelefonon keresztül feltöltöd közösségi médiába, a mostanában elterjedt, függőleges formátumú videó lejátszása helyesen történik, nincs szükség utólagos szerkesztésre számítógépen.

Tiszta digitális hangrögzítés

Tiszta digitális hangrögzítés

Az α7C támogatja a digitális audiointerfész használatát saját multifunkciós (MI) aljzatán keresztül. A digitális mikrofonok – például az ECM-B1M puskamikrofon vagy az XLR-K3M XLR adapterkészlet – tiszta, digitális hangot tudnak biztosítani bármilyen videó rögzítésekor, így a hang minősége felnőhet a képminőséghez. A többi MI-aljzatos tartozékhoz hasonlóan nincs szükség kábelre, sem akkumulátorra, így nincs korlátja a videókészítési szabadságnak.

Tovább bővíthető videós kreativitás

Tovább bővíthető videós kreativitás

A külső mikrofon és a fejhallgató csatlakozója segít testre szabni a videofelvételi folyamatot. A fejhallgató-csatlakozó támogatja a minőségi fejhallgatókat a pontos hangmonitorozás érdekében, és a hangkimenet időzítésének beállítása lehet „Élő” az optimális monitorozáshoz, illetve „Lip Sync” a videó és a hangkimenet szinkronizálásához. Számos különféle külső mikrofon csatlakoztatható a mikrofoncsatlakozóhoz, így mindenféle környezetben nagyszerű hang rögzíthető. 

Egyszerű vlogolás vezeték nélküli fotómarkolattal

Egyszerű vlogolás vezeték nélküli fotómarkolattal

A kompakt méretű és könnyű α7C ideális eszköz a minőségi felvételek rögzítéséhez utazás és vlogolás közben. Az egyszerű egykezes felvételkészítésre szolgáló GP-VPT2BT markolat vezeték nélküli Bluetooth®-kapcsolaton át könnyen elérhetővé teszi a fényképezőgép legfontosabb funkcióit – köztük a zoom, a felvételrögzítés és a zár vezérlését –, ráadásul miniállvánnyá alakítható. Használd ECM-B1M mikrofonnal, és máris kész a kompakt, vezeték nélküli vlogrögzítő rendszer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés