Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rendkívüli intézkedések

A kialakult egészségügyi helyzet és a kormány rendelkezései szerint üzletünk a Westendben 2020. március 17-től bizonytalan ideig 10:00 - 15:00 óráig tart nyitva.

 

Webáruházunk továbbra is üzemel. A leadott rendeléseket a körülményekhez mérten igyekszünk zökkenőmentesen teljesíteni. A rendelések feldolgozása üzletünk nyitvatartási idejében történik. 15 óra után leadott rendelések a következő munkanap kerülnek feldolgozásra.

 

Házhozszállítással kapcsolatban partnerünk a Fáma futárszolgálat az alábbi tájékoztatást adta:

 

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Önök számára is ismert, hogy 2020. március 4-én regisztrálták az első COVID-19 (koronavírussal) fertőzött személyeket Magyarországon.
Cégünk, a lehetőségekhez mérten minden óvintézkedést megtesz a megelőzés szempontjából. Futárjaink kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük.
A futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek! A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.
Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat.
A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.
Tapasztalataink alapján már vannak cégek, ahová a futárokat nem engedik be, az ilyen jellegű sikertelen kézbesítés esetén a küldeményeket visszakézbesítjük a Feladóhoz.
Nemzetközi csomagszállítás szolgáltatásunk ideiglenesen nem elérhető.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településeken cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat.

Üdvözlettel: Fáma Futár

 

 

Keresés