WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony FDR-AX700 4K Handycam

Sony FDR-AX700 4K Handycam

4K Handycam® Fast Hybrid AF funkcióval

A professzionális teljesítményhez és egyszerű használathoz tervezett FDR-AX700 a Fast Hybrid AF-nek és más képességeknek köszönhetően minden témát a 4K HDR (HLG) videók realizmusával rögzít.

 • A Fast Hybrid AF a gyorsan mozgó objektumokat is a fókuszban tartja
 • Több részlet, nagyobb fényerő és több szín a 4K HDR (HLG) felvételnek köszönhetően
 • A sokoldalú kezelési és felvételi lehetőségek fejlett filmkészítést tesznek lehetővé
 • 1 év gyári garancia
Kiterjesztett garancia:
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 659.900 Ft Akciós ár: 579.900 Ft
Leírás:

4K HDR (HLG) filmminőség

4K HDR (HLG) filmminőség

A HDR (nagy dinamikatartomány) technológia forradalmasítja a kijelzőket, mert sokkal szélesebb szín- és fényerőtartomány megjelenítését teszi lehetővé, így teljesen kiaknázza a nagy felbontású 4K képek kivételes minőségét. Ezen felül a hibrid Log-Gamma (HLG) felvételi képességnek köszönhetően az FDR-AX700 segítségével könnyen és azonnal élvezheti a HDR képeket: egyszerűen csak csatlakoztassa a kamerát egy HGL-kompatibilis Sony televízióhoz USB-kábelen keresztül.

XAVC-S a nagy bitrátájú felvételekhez

XAVC-S a nagy bitrátájú felvételekhez

XAVC S formátum a 4K és a HD felvételkészítéshez. A magas, akár 100 Mb/s bitsebességek 4K felvételhez, valamint az 50 Mb/s bitsebesség full-HD felvételhez gyönyörű, részletes filmek készítését teszi lehetővé minimális tömörítési zajjal. Mivel a 100 Mb/s sebességű rögzítés még a legmagasabb, 120 képkocka/mp sebesség esetén is elérhető Full HD felbontásban, kiváló minőségű lassított képsorokat lehet létrehozni utófeldolgozáskor.

1,0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő

1,0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő

A nagy méretű, 14,2 megapixeles (effektív), 1,0 típusú, rétegelt CMOS-érzékelő gyönyörű „bokeh” háttérlágyítási effektusokat és nagyszerű érzékenységet biztosít a kiváló minőségű képek készítéséhez, melyek sötét vagy fényes környezet esetén sem lesznek zajosak. Ez az érzékelő akár 273 fázisérzékeléses AF-pontot is tartalmaz, melyek sűrűn fedik a képterület mintegy 84%-át, és pontosan követik a témát a teljes képterületen.

Továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

Továbbfejlesztett BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor gyorsabb feldolgozáshoz van optimalizálva, így a fókuszálás sebessége növekszik, és bámulatos 4K HDR (HLG), illetve hihetetlen lassított felvételek készíthetők akár 960 (NTSC) / 1000 (PAL) képkocka/mp sebességgel is.

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

Az egyedi ZEISS optikákat a 4K videók teljes szépségének átviteléhez hangolták, melyek még a sarkokban is tűélesek. Mindezt a továbbfejlesztett aszférikus (AA), valamint extraalacsony diszperziójú (ED) üvegelemek teszik lehetővé. A 29 mm-es nagy látószögnek köszönhetően a grandiózus tájképek is rögzíthetők, a 12x optikai és 24x Clear Image zoommal pedig kiváló közeliket készíthet.

Széles AF-lefedettség

Széles AF-lefedettség

Az akár 273 fázisérzékeléses AF-pont a teljes képterület mintegy 84%-át fedi le. Ennek köszönhetően az AF-fedettség kellően nagy és sűrű ahhoz, hogy a gyorsan mozgó (azaz egyébként nehezen fókuszban tartható) témákat is villámgyorsan rögzíteni lehessen.

Gyors automatikus fókuszálás

Gyors automatikus fókuszálás

A Fast Hybrid AF rendszer a fázisérzékeléses AF-szenzorok révén lehetővé teszi az adatok kiolvasását egy széles autofókusz-területről, míg a továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor nagy sebességű adatfeldolgozást valósít meg, így pontos AF-követést biztosít a gyorsan mozgó témákhoz.

Megbízható témakövetés

Megbízható témakövetés

A témakövetés teljesítményét a nagy sebességű kiolvasás és AF-adatfeldolgozás, valamint egy új, kifejezetten filmekhez kifejlesztett algoritmus ötvözésével optimalizáltuk. Miután a fókusz beállt, a széles AF-lefedettség segít azt megbízhatóan, kitartóan és pontosan megőrizni és követni a mozgó objektumoknál. [1] SZÉLES [2] KESKENY

Állítható AF-követési mélység

Állítható AF-követési mélység

Az AF-követés mélysége „1”-től „5”-ig állítható be – a legkeskenyebb beállítás viszonylag lassan mozgó, a legszélesebb pedig dinamikusan mozgó objektumokhoz ajánlott. Így különböző módokon követheti a témát, kifejezési szándékaitól, a téma mozgásától és a felvétel körülményeitől függően.

Állítható AF témaváltási érzékenység

Állítható AF témaváltási érzékenység

Öt AF témaváltási érzékenység áll rendelkezésre. A GYORS beállításnál a kamera gyorsan vált több téma vagy fókuszpont közt, míg ZÁROLT beállítás esetén a fókusz egyetlen témán marad.

AF-terület kijelzése és beállítása

AF-terület kijelzése és beállítása

A téma könnyedén a fókuszban tartható a fázisérzékeléses AF-keretekkel. A fókuszpontok váltása szintén egyszerű: csak érintsen meg egy pontot a képernyőn az új fókuszcél kiválasztásához.

Optikai SteadyShot™ (aktív mód)

Optikai SteadyShot™ (aktív mód)

Az optikai SteadyShot™(Aktív mód) segítségével stabil, gyönyörű képeket készíthet. 

Nagy pontosságú OLED Tru-Finder™

Nagy pontosságú OLED Tru-Finder™

A 2359K képpontos OLED Tru-Finder rendkívül pontosan és színhűen reprodukálja a képeket. Ezen a kontrasztos elektronikus képkeresőn (EVF) keresztül magabiztosan, egyszerűen figyelheti a kompozíciót, készíthet felvételt, és játszhatja vissza a filmet még erős napfényben is.

Extrafinom LCD érintőpanel

Extrafinom LCD érintőpanel

A 3,5-ös típusú extrafinom LCD kijelzőn mintegy 1555K képpontos felbontásban figyelheti a nagy felbontású képeket. Ez a szem számára nagyon kényelmes, mert a mozgó képek finom árnyalatai is jól látszanak, így pontosan fókuszálhat a témára a felvételi területen. Az érintőpaneles megoldásnak köszönhetően az autofókuszpont is egyszerűen kiválasztható.

Professzionális menükezelés

Professzionális menükezelés

A menüszintek száma alacsony, így a keresett menüpontok gyorsan és hatékonyan elérhetők, ahogyan a Sony professzionális videokameráiban is. Emellett a félig áttetsző menü lehetővé teszi, hogy miközben a beállításokat kényelmesen ellenőrzi vagy módosítja, tovább figyelje az élő képet.

Objektívgyűrű

Objektívgyűrű

A megnövelt mélységű objektívgyűrű segítségével egyszerű és természetes módon állíthatja be a fókuszt vagy a nagyítást, attól függően, hogy a kényelmes kapcsolóval melyik módot választotta.

Manuális tárcsa

Manuális tárcsa

A készülék oldalán található tárcsa és gombok a blende, a GAIN/ISO értékek és a zársebesség gyors és egyszerű beállítását teszik lehetővé.

Beépített ND szűrők

Beépített ND szűrők

A Tiszta, 1/4-es, 1/16-os és 1/64-es semleges sűrűségű szűrőkkel beállíthatja az objektívbe érkező fény mennyiségét. Ennek köszönhetően a videókészítők szabadon szabályozhatják a zársebesség és a blende precíz beállítását, így még több kreatív lehetőség áll rendelkezésére. A videokamera nagy méretű képérzékelője csodálatosan egyenletes „bokeh” háttérlágyítási effektusok létrehozását teszi lehetővé a zársebesség növelése nélkül, még napfényes, kültéri felvételek esetén is.

Két kártyanyílás

Két kártyanyílás

Az SD-kártya, valamint egy másik SD-kártya vagy Memory Stick™ számára biztosított két nyílás támogatja az egyidejű és az átirányított felvételt is. Akkor használja az átirányított felvételt, ha a felvételi idő hosszú, és a tároláshoz mindkét kártyára szükség van. Az egyidejű felvétel mód a létfontosságú felvételek esetén nyújt biztonsági másolatot, valamint rugalmasabbá teszi a munkafolyamatokat.

A markolat könnyű fogást biztosít

A markolat könnyű fogást biztosít

A markolat különböző méretű kezekbe illik, így a kamerát bárki könnyen meg tudja tartani. Ezért a kézi felvételek különösen stabilok, még hosszú felvételi idő és zord körülmények esetén is.

Nagy méretű, billenő zoom kar

Nagy méretű, billenő zoom kar

A nagy billenő zoomkar segítségével a fókusztávolság és a teljes zoomtartomány tökéletesen vezérelhető. Zoomolhat lassan vagy gyorsan szükség szerint, és mindig sima, pontosan vezérelt eredményt kap.

Nagy kompatibilitású, többcsatlakozós (MI) talp

Nagy kompatibilitású, többcsatlakozós (MI) talp

A többcsatlakozós talp számos különböző célú kiegészítővel kompatibilis, és tovább bővíti a videokamera felvételi képességeit különböző helyzetekben.

LANC-port

LANC-port

A beépített LANC-port LANC-kompatibilis kiegészítőkhöz csatlakoztatható, így a videokamerát távolról is egyszerűen kezelheti.

Kiváló minőségű, 4K HDMI kimeneti jel

Kiváló minőségű, 4K HDMI kimeneti jel

A tiszta, 4K videókat külső monitorokra vagy akár külső felvevőkre is küldheti, vagy a HDMI-kimenetet használva élvezheti felvételeit egy TV-n is. A teljes méretű (A típusú) HDMI-csatlakozónak köszönhetően a kábel nem feszül, és minimálisra csökken a sérülés vagy véletlen kilazulás esélye.

Időkód / felhasználói képpont-információ

Időkód / felhasználói képpont-információ

Professzionális munkafolyamatokhoz és többkamerás szerkesztéshez a szabványos SMPTE időkódok és felhasználói kódok is rögzíthetők a felvételen. A beépített időkódokkal több kamera felvételének szinkronizálása hihetetlenül egyszerű, az egyedi, nyolcbites felhasználói kódok pedig gyors indexelést és médiakezelést tesznek lehetővé a nagyobb projekteken.

S-Gamut és S-Log felvétel

S-Gamut és S-Log felvétel

Az S-Gamut és az S-Log felvételkészítés – az utómunkák során végzett fényelésnek köszönhetően – kellő rugalmasságot biztosít a kifejezőbb videók rögzítéséhez. Az S-Log3 és S-Log2 gammagörbék széles dinamikatartományt fednek le (akár 1300%-ig), így minimalizálják a túlexponálást és az alulexponálást.

Képprofil

Képprofil

Szabja testre filmjét, vagy végezzen változtatásokat az utófeldolgozás igényeinek megfelelően a tíz módosítható Képprofil beállítással. A gamma-, gradációs és színtérbeállítások elmenthetők, és később azonnal előhívhatók a hatékony filmezéshez.

Zebra funkció

Zebra funkció

Különösen hasznos, ha S-log gamma beállítással filmez, amikor nehéz pontosan megbecsülni a megvilágítást. Ilyenkor a zebra mérés az előnézeti képen világos csíkokkal jelzi a túlexponált részeket. Egy állítható szintjelző segítségével pontosan megadhatja a bőrtónusok, a napsütötte táj és minden egyéb ideális megvilágítását.

Szuperlassított felvétel, valamint Lassított és gyorsított felvétel

Szuperlassított felvétel, valamint Lassított és gyorsított felvétel

Fejezze ki kreatív módon az idő múlását. A szuperlassított felvétel, valamint a lassított és gyorsított felvétel segítségével a szempillantásnyi eseményeket is rögzítheti, akár 960(NTSC)/1000(PAL) képkocka/mp sebességgel is (40x-es szuperlassított felvétel), vagy készíthet lenyűgöző gyorsított képsorokat 1 képkocka/mp sebességgel, melyeket akár 60-szoros természetes sebességgel is lejátszhat.

Proxyfelvétel

Proxyfelvétel

Gyorsítsa fel a szerkesztés és véglegesítés folyamatát a kamerába épített proxy felvételi opcióval. A teljes felbontású 4K videó mellett a kamera készít egy alacsonyabb felbontású proxyfájlt is, melyet könnyedén megoszthat online együttműködés céljából, és amelynek feldolgozása gyengébb számítógépeken is hatékonyan elvégezhető.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel. ől függően.

Kapcsolódó termékek


Sony SF-64UZ

raktáron Raktáron

64GB SDXC UHS-I kártyák akár 95/90 MB/s sebességgel 

4K videófelvételre optimalizált kártya

A legmegbízhatóbb kártya, ez biztosan nem hagyja cserben. 

5 év garancia ! 

Régi ár: 24.990 Ft
Akciós ár: 22.900 Ft

Sony SF-64M UHS-II SD-memóriakártya

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

64GB SF-M sorozatú UHS-II SD-memóriakártya

4K videófelvételre optimalizált kártya 

SDHC, SDXC memóriakártya, ingyenes fájlmentő szolgáltatással a sérült fájlok visszaállítására

 • Nagy sebességű adatátvitel, akár 260 MB/s (olvasás), illetve 100 MB/s (írás)
 • UHS-II U3 10-es kategória
 • Ideális az UHS-II rendszert támogató DSLR-ekhez
Régi ár: 32.990 Ft
Akciós ár: 26.900 Ft

Sony SF-G1M UHS-IISD-memóriakártya ( SF-M128 )

raktáron Raktáron

128GB SF-M sorozatú UHS-II SD-memóriakártya

4K videófelvételre optimalizált kártya 

SDHC, SDXC memóriakártya, ingyenes fájlmentő szolgáltatással a sérült fájlok visszaállítására

 • Nagy sebességű adatátvitel, akár 260 MB/s (olvasás), illetve 100 MB/s (írás)
 • UHS-II U3 10-es kategória
 • Ideális az UHS-II rendszert támogató DSLR-ekhez
Régi ár: 43.990 Ft
Akciós ár: 39.990 Ft

Sony STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV erősítő

raktáron Raktáron

Bővítse otthoni hangrendszerét zökkenőmentesen.

7.2.1 csatornás házimozi vevőegység rugalmas hangsugárzó-megoldásokkal.

 • Csatornánként 165 wattos kimenő teljesítmény
 • Dolby Atmos és DTS: X-kompatibilis
 • 4K Ultra HD- és HDR-kompatibilis
 • 1 év gyári garancia
Régi ár: 269.900 Ft
Akciós ár: 247.900 Ft

Sony FDR-AX53 4K Handycam

raktáron Raktáron

4K-videokamera kiegyenlített optikai SteadyShot™ funkcióval FDR-AX53


A Sony 20x optikai zoomot biztosító 4K-videokamerája kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval, gyors, intelligens AF funkcióval, kiváló minőségű környezetihang-rögzítést biztosító, új mikrofonszerkezettel, számos különleges effektussal és gazdag, professzionális stílust idéző manuális működtetési funkciókkal – egyetlen kompakt készülékházban.
 • Aprólékosabb részletek és színek 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétele
 • Kiegyenlített optikai SteadyShot™ intelligens aktív móddal
 • 26,8 mm-es ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektív 20x optikai zoomtartománnyal
 • 1 év gyári garancia
Régi ár: 299.900 Ft
Akciós ár: 264.900 Ft

Sony AC-VQV10 gyorstöltő V-sorozatú akkumulátorokhoz

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

VQV10 hálózati adapter/töltő gyorsan és egyszerűen végezze egyszerre 2 akkumulátor töltését

P, H és V sorozatú akkumulátorokhoz, töltési idő és akkumulátor élettartam jelzése

 • InfoLITHIUM™ V/H/P akkukkal kompatibilis
 • Két akkumulátor gyors töltése
 • Töltöttségi szint a kijelzőn
Régi ár: 49.990 Ft
Akciós ár: 43.900 Ft

Sony DSC-RX100M6

raktáron Raktáron

RX100 VI – széles zoomtartomány és szupergyors autofókusz 24–200 mm és ultragyors, 0,03 mp-es AF.

A kompromisszumokat nem ismerő optikával és az ultragyors autofókusszal a kis méretű, de nagy teljesítményű RX100 VI készülékkel megörökítheti a mozgásban lévő világot, bámulatos portrékat és pillanatfelvételeket, valamint 24 képkocka/mp sebességű akciósorozatokat és nagyszerű 4K HDR (HLG) videókat készíthet.

 • ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–200 mm F2,8–4,5 zoomobjektív
 • 0,03 mp-es AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
 • Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM chippel
 • 1 év garanciával
Régi ár: 429.900 Ft
Akciós ár: 369.900 Ft

Sony NP-FV50A Akkumulátor

raktáron Raktáron

InfoLITHIUM™ V sorozatú akkumulátor NP-FV50A

7,3 V kimeneti feszültséggel és 6,9 Wh (950 mAh) kapacitással

 • Handycam kompatibilis akkumulátor
Régi ár: 29.990 Ft
Akciós ár: 19.900 Ft

Sony NP-FV70A akkumulátor

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Nagy kapacitású InfoLITHIUM™ V sorozatú akkumulátor NP-FV70A

Nagy kapacitású, V sorozatú InfoLITHIUM™ akkumulátor
7,3 V kimeneti feszültséggel és 13,9 Wh (1900 mAh) kapacitással.

Régi ár: 39.990 Ft
Akciós ár: 34.900 Ft

Sony XLR-K2M adapterkészlet és mikrofon

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Javítsa minden egyes szó hangminőségét az XLR-K2M adapterkészlettel és mikrofonnal

Adapterkészlet és mikrofon hangfelvételhez, részletes hangvezérlési beállításokkal

 • A fényképezőgép / videokamera által biztosított energiával működik
 • Professzionális részletes hangvezérlési beállítások
 • A mikrofontartó megszünteti az alacsony frekvenciás vibrációs zajt

Régi ár: 239.990 Ft
Akciós ár: 189.900 Ft

Sony KD-75XG9505B - ÚJ 2019 modell - 189cm - 4K Ultra HD Android TV

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

189cm | XG95 | Teljes mátrixos LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Android TV) 

Gyönyörű képek párosítva az Acoustic Multi-Audio™ technológiánkkal

4K HDR TV X1™ Ultimate képprocesszorral és Acoustic Multi-Audio™ rendszerrel

 • X1™ Ultimate képprocesszor a páratlan realizmushoz
 • Acoustic Multi-Audio™ a magával ragadó látványért
 • Az X-Wide Angle gyönyörű képeket biztosít minden oldalról
 • Keressen szórakoztató tartalmakat hangutasítással Android TV™ készüléken

Régi ár: 1.299.900 Ft
Akciós ár: 1.099.900 Ft


vissza