Termékek


keresés
 
 
 


Termékek > Videokamerák
 
SONY VIDEOKAMERÁK
Kristálytisza emlékmás
 
A Sony kézi kameráival készített felvételekkel nem az emlékeket kell igazítania utóbb a mozgóképekhez, hanem fordítva: emlékeit valósághűen őrzik és teszik újra átélhetővé a filmek.
 
Aki csak a tényeket akarja rögzíteni, netán élete történéseit, és rögvest megosztani boldog-boldogtalannal, annak talán elég is egy okostelefon kamerája. Igaz, utóbb némi magyarázkodással: messze volt… beremegett a kezem… túl gyorsan mozgott… kicsit sötét… ott van a szélén, csak lemaradt…  Ám aki többre vágyik, aki nem puszta tényeket, hanem élményeket, nem puszta történéseket, hanem élete fontos pillanatait és eseményeit szeretné megragadni, mások számára is átélhetően megörökíteni, az aligha mondhat le a kézikamerák egyenletes, stabil, és kristálytiszta felvételeiről – amelyeket bármikor újraélhet és akár meg is oszthat.

A Sony kézi kameráival készített felvételekkel nem az emlékeket kell igazítania utóbb a mozgóképekhez, hanem fordítva: emlékeit valósághűen őrzik és teszik újra átélhetővé a filmek. Minden helyzetben, bármilyen feltételek mellett képesek éles és élethű filmeket készíteni. És nemcsak mozgó, de állóképeket, vagyis fotókat is.
 
 
A kamerák speciális, kiegyenlített optikai rendszere stabil felvételt biztosít. Így aztán akár biciklizés közben vagy szaladva készül is el a felvétel, akár pásztázva vagy gyorsan zoomolva, a kép nem ugrál, és nem rázkódik, hanem éles és egyenletesen részletgazdag marad. A nagy látószögű objektív pedig garantálja, hogy semmi se maradjon le a képből, ami lényeges lehet. Progresszív üzemmódban még egy sporteseményt is valósághűen tud megörökíteni, gyors képkockasebességre váltva.

Aligha van bosszantóbb, mint amikor a szemünk még mindent kontúrosan lát, ám utóbb kiderül, a felvételeket a sötét árnyalatok uralják. Ezt a csapdát semlegesítik a Sony kamerák a hagyományosnál kétszer érzékenyebb és nagy felbontásra is képes érzékelőikkel, amelyek hátrányos fényviszonyok közepette, vaku nélkül is tiszta képet készítenek.

A Sony kamerák okos belső és külső kiegészítőkkel gazdagítják a felvételkésztés és lejátszás élményét. A beépített GPS automatikusan felcímkézi a fotókat és videókat, így utóbb nem kell azon töprengeni, mikor is és pontosan hol is készült a felvétel. Beépített vagy külső wifi adapterrel továbbítható a film okostelefonra vagy tabletre. De a kész film azonnal meg is nézhető, a kamera ugyanis képes bármilyen arra alkalmas felületre kivetíteni. Az állványok, a nagyobb, cserélhető memóriák és a sztereo mikrofonok pedig nemcsak alapesetben hasznosak, de akkor is – mert a Sony kamerák erre is képesek – ha klasszikus mozifilmhatást akar elérni a kamera tulajdonosa.

Sony FDR-AX33 4K videokamera

Sony FDR-AX33 4K videokamera

Kézben hordozható 4K videokamera kiegyenlített optikai SteadyShot™ technológiával FDR-AX33

A Sony kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval ellátott 4K videokamerája kézi vezérlési lehetőségek tárházát tartalmazza - mindezt egy kompakt házban.

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétel
  • Kiegyenlített optikai SteadyShot™
  • 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek


Kiterjesztett garancia:
Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 239.990 Ft Akciós ár: 219.900 Ft

Sony FDR-AX53 4K videokamera

Sony FDR-AX53 4K videokamera

4K-videokamera kiegyenlített optikai SteadyShot™ funkcióval FDR-AX53

A Sony 20x optikai zoomot biztosító 4K-videokamerája kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval, gyors, intelligens AF funkcióval, kiváló minőségű környezetihang-rögzítést biztosító, új mikrofonszerkezettel, számos különleges effektussal és gazdag, professzionális stílust idéző manuális működtetési funkciókkal – egyetlen kompakt készülékházban.

  • Aprólékosabb részletek és színek 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétele
  • Kiegyenlített optikai SteadyShot™ intelligens aktív móddal
  • 26,8 mm-es ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektív 20x optikai zoomtartománnyal

 Kiterjesztett garancia:
Bővebben
rendelésre Rendelhető
A termék jelenleg nincs raktáron. Kérjen információt.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 349.990 Ft Akciós ár: 299.800 Ft

Sony FDR-AX1 4K professzionális Handycam®

Sony FDR-AX1 4K professzionális Handycam®

Készítsen 4K videót kiváló hangzással FDR-AX1

Ultra-HD 4K képek, profi minőségű hanggal és számos manuális vezérlési lehetőséggel Készítsen valóban élethű felvételeket

  • Moziminőségű 4K Ultra HD felvétel
  • Sony precíziós G objektív 20-szoros zoommal
  • Kreatív kézi beállítások


Bővebben
rendelésre Rendelhető
A termék jelenleg nincs raktáron. Kérjen információt.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 1.799.990 Ft Akciós ár: 1.599.900 Ft