Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Termékek > PlayStation
SONY PLAYSTATION
 
Lépj át egy másik világba...
 
Ha valaki a legszebb grafikát, vagy a leggyorsabb játékélményt keresi, akkor csakis a Sony PlayStation 4 rendszerét érdemes beszerezni.
 
 
Mára a PlayStation említése egyenértékű a kulturált beltéri szórakozás fogalmával. Ahogy a rájuk fejlesztett játékok minősége nő, úgy kell folyamatos lépést tartani a növekvő technikai igényekkel. Ezért, ha valaki a legszebb grafikát, vagy a leggyorsabb játékélményt keresi, akkor csakis a Sony PlayStation 4 rendszerét érdemes beszerezni, hiszen a legújabb fejlesztésű játékok csak ezeken a gépeken élvezhetőek olyan minőségben ahogy azt az alkotóik megálmodták. Éppúgy alkalmas gyors sebességű hálózati játékra, mint az egyszemélyes játékokra.
 
Legnagyobb előnye a PS4-nek, hogy teljesen felhasználóbarát, így mindenkor a játékos kerül a középpontba, nem számít, hogy minek a legújabb verzióját választjuk, mindig átélhetjük az abszolút játékélményt. A világ legtehetségesebb fejlesztői ezúttal végre kibontakoztathatják tehetségüket, és olyan pályákat, kihívásokat és grafikákat hozhatnak létre, amelyek minden képzeletet felülmúlhatnak. Mivel ebben a konzolban egy 8 magos processzor található, ezért hihetetlenül gyors effektek és mozgás érzékelhető ennek a nem mindennapi technológiának révén. Mivel gazdag grafikával és gyors reakcióidővel ámítja el a felhasználót, ezért úgy érezhetjük, mintha a valóság talaján járnánk, miközben a kedvenc virtuális valóságunkat éljük meg.
 
Ha végigkövetjük a mai játékkonzolok fejlődését, és hogy hogyan érték el a mai technológiai szintet, akkor jó ha visszaemlékszünk a korábbi kezdetleges játékokra, melyek még a PlayStation 1 előtt játszottak főszerepet az életünkben, eszünkbe juthat a két dimenziós grafika egyszerűsége, valamint a korabeli joystick-ek kihasználhatatlansága.

Azonban a PlayStation-ök megjelenésével ez a kezdetleges játékélmény egyre rohamosabb ütemben fejlődött, hogy minél valósághűbb játékokkal üthessük el az időt, mára szinte a játék valóságos résztvevőinek érezhetjük magunkat. Ezért minél jobb és újabb verziók révén szeretnénk új élményeket szerezni, minél újabb és fejlettebb konzolokra van szükségünk, melyet a Sony a PlayStation 4 révén biztosít számunkra.

Ezért tehát, ha azon törjük a fejünket, mi lehet a legjobb ajándék valódi játékos számára, akkor nem kell sokáig gondolkoznunk, mivel a Sony termékei mindent biztosítanak, amire egy vérbeli győztesnek szüksége lehet. Kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit!

Sony PlayStation 4 Pro 1TB

Sony PlayStation 4 Pro 1TB

Nagy teljesítményű PS4 Pro konzol

Turbózd fel játékodat a valaha volt legerősebb
PlayStation konzollal.

  • 4K felbontású játék és szórakozás
  • Nagyobb képkockasebesség
  • Nagy dinamikatartományú (HDR) technológia


Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 143.990 Ft Akciós ár: 139.900 Ft

Sony PlayStation Classic játékkonzol

Sony PlayStation Classic játékkonzolAz eredeti PlayStation konzol kis méretű újraalkotása, mely
20 klasszikusnak számító játékkal előre betöltve érkezik. 

1 év Sony garanciával !
Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 35.500 Ft Akciós ár: 19.900 Ft

PlayStation feltöltő kártya 15000Ft PS719829553

PlayStation feltöltő kártya 15000Ft PS719829553


Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Ár: 15.000 Ft

PlayStation feltöltő kártya 6000Ft PS719896333

PlayStation feltöltő kártya  6000Ft PS719896333


Bővebben
rendelésre Várható szállítás:
3-5 munkanap.
Ingyenes szállítás
 Ár: 6.000 Ft

Sony PS4 Dualshock / Fekete

Sony PS4 Dualshock / Fekete

DUALSHOCK4 vezeték nélküli kontrollerBővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 19.990 Ft Akciós ár: 18.900 Ft