Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 








Termékek > PlayStation
SONY PLAYSTATION
 
Lépj át egy másik világba...
 
Ha valaki a legszebb grafikát, vagy a leggyorsabb játékélményt keresi, akkor csakis a Sony PlayStation 4 rendszerét érdemes beszerezni.
 
 
Mára a PlayStation említése egyenértékű a kulturált beltéri szórakozás fogalmával. Ahogy a rájuk fejlesztett játékok minősége nő, úgy kell folyamatos lépést tartani a növekvő technikai igényekkel. Ezért, ha valaki a legszebb grafikát, vagy a leggyorsabb játékélményt keresi, akkor csakis a Sony PlayStation 4 rendszerét érdemes beszerezni, hiszen a legújabb fejlesztésű játékok csak ezeken a gépeken élvezhetőek olyan minőségben ahogy azt az alkotóik megálmodták. Éppúgy alkalmas gyors sebességű hálózati játékra, mint az egyszemélyes játékokra.
 
Legnagyobb előnye a PS4-nek, hogy teljesen felhasználóbarát, így mindenkor a játékos kerül a középpontba, nem számít, hogy minek a legújabb verzióját választjuk, mindig átélhetjük az abszolút játékélményt. A világ legtehetségesebb fejlesztői ezúttal végre kibontakoztathatják tehetségüket, és olyan pályákat, kihívásokat és grafikákat hozhatnak létre, amelyek minden képzeletet felülmúlhatnak. Mivel ebben a konzolban egy 8 magos processzor található, ezért hihetetlenül gyors effektek és mozgás érzékelhető ennek a nem mindennapi technológiának révén. Mivel gazdag grafikával és gyors reakcióidővel ámítja el a felhasználót, ezért úgy érezhetjük, mintha a valóság talaján járnánk, miközben a kedvenc virtuális valóságunkat éljük meg.
 
Ha végigkövetjük a mai játékkonzolok fejlődését, és hogy hogyan érték el a mai technológiai szintet, akkor jó ha visszaemlékszünk a korábbi kezdetleges játékokra, melyek még a PlayStation 1 előtt játszottak főszerepet az életünkben, eszünkbe juthat a két dimenziós grafika egyszerűsége, valamint a korabeli joystick-ek kihasználhatatlansága.

Azonban a PlayStation-ök megjelenésével ez a kezdetleges játékélmény egyre rohamosabb ütemben fejlődött, hogy minél valósághűbb játékokkal üthessük el az időt, mára szinte a játék valóságos résztvevőinek érezhetjük magunkat. Ezért minél jobb és újabb verziók révén szeretnénk új élményeket szerezni, minél újabb és fejlettebb konzolokra van szükségünk, melyet a Sony a PlayStation 4 révén biztosít számunkra.

Ezért tehát, ha azon törjük a fejünket, mi lehet a legjobb ajándék valódi játékos számára, akkor nem kell sokáig gondolkoznunk, mivel a Sony termékei mindent biztosítanak, amire egy vérbeli győztesnek szüksége lehet. Kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit!

Sony PlayStation Classic

Sony PlayStation Classic



Az eredeti PlayStation konzol kis méretű újraalkotása, mely
20 klasszikusnak számító játékkal előre betöltve érkezik. 

1 év Sony garanciával !


UTOLSÓ DARABOK !



Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 35.500 Ft Akciós ár: 21.900 Ft