Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
NESPRESSO KÁVÉFŐZŐK

A Nespresso kávégépei formavilágukon és színükön kívül leginkább funkcióik tárházában és tudásszintben különböznek. Például a Nespresso Inissia kávégép egy helytakarékos alap-készüléknek mondható, a Nespresso U Milk viszont már egy nagyobb víztartállyal rendelkező és a kényelmi funkciók sokaságát felvonultató készülék. Mindemellett fel van szerelve Aeroccino tejhabosítóval is, ami lehetővé teszi az összes létező Nespresso kávérecept elkészítését. 

Fedezze fel a Nespresso világát, ismerje meg a széles kapszulaválasztékot, és készítse egyszerűen kedvenc kávéit otthonában, vagy az irodában. A Nespresso kávérecepteket kipróbálva megismerheti az összes közismert és kevésbé elterjedt, ínyenc kávékat is, melyek elkészítése mostantól nem kihívás, hanem egy felettébb könnyű feladat.

Krups Nespesso U&Milk kapszulás kávégép

Krups Nespesso U&Milk kapszulás kávégép

Az automatizált UMilk kávégép és a beépített Aeroccino tejhabosító ideális a forró és hideg tej alapú receptek széles választékának elkészítéséhez.

Egyetlen mozdulattal elkészítheti kávéját az innovatív csúszókapcsoló segítségével: Önnek csak a választott kapszulát és a csészét kell előkészítenie. A csúszókapcsoló bezárásával elindul a kedvenc kávémennyiségének lefőzése. Az Aeroccino tapadásmentes borításának köszönhetően Ön könnyedén selymes és finom textúrájú tejhabot készíthet.

Utolsó kiállított darab!Bővebben
rendelésre Várható szállítás:
3-5 munkanap.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 59.990 Ft Akciós ár: 56.999 Ft

Krups Nespresso Prodigio & Milk

Krups Nespresso Prodigio & Milk

Már mobilkészüléke segítségével is tökéletes kávét készíthet!

A Nespresso első Bluetooth technológiával rendelkező kávégépe a mobil alkalmazásnak köszönhetően olyan funkciókkal rendelkezik, mint a kapszulakészlet-követés, időzített kávékészítés és a karbantartási értesítések.

Az Aeroccino3 tejhabosítóval rendelkező új Prodigio&Milk segítségével cappuccino-t, latte macchiato-t, vagy akár saját, kedvenc krémes tejes receptjét is elkészítheti.Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 77.900 Ft Akciós ár: 69.999 Ft