WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
NESPRESSO KÁVÉFŐZŐK

A Nespresso kávégépei formavilágukon és színükön kívül leginkább funkcióik tárházában és tudásszintben különböznek. Például a Nespresso Inissia kávégép egy helytakarékos alap-készüléknek mondható, a Nespresso U Milk viszont már egy nagyobb víztartállyal rendelkező és a kényelmi funkciók sokaságát felvonultató készülék. Mindemellett fel van szerelve Aeroccino tejhabosítóval is, ami lehetővé teszi az összes létező Nespresso kávérecept elkészítését. 

Fedezze fel a Nespresso világát, ismerje meg a széles kapszulaválasztékot, és készítse egyszerűen kedvenc kávéit otthonában, vagy az irodában. A Nespresso kávérecepteket kipróbálva megismerheti az összes közismert és kevésbé elterjedt, ínyenc kávékat is, melyek elkészítése mostantól nem kihívás, hanem egy felettébb könnyű feladat.

Krups Nespesso U kapszulás kávégép

Krups Nespesso U kapszulás kávégép

Az automatizált U kávégép innovatív csúszókapcsolójának segítségével egyetlen mozdulattal elkészítheti kávéját:

Önnek csak a választott kapszulát és a csészét kell előkészítenie. A csúszókapcsoló bezárásával elindul a kedvenc kávémennyiségének lefőzése. A letisztult formavilágú U szinte minden konyhába és minden kávézási szokáshoz tökéletesen illeszkedik.

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT DARAB !
Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 39.990 Ft Akciós ár: 33.992 Ft

Krups Nespresso Prodigio & Milk

Krups Nespresso Prodigio & Milk

Már mobilkészüléke segítségével is tökéletes kávét készíthet!

A Nespresso első Bluetooth technológiával rendelkező kávégépe a mobil alkalmazásnak köszönhetően olyan funkciókkal rendelkezik, mint a kapszulakészlet-követés, időzített kávékészítés és a karbantartási értesítések.

Az Aeroccino3 tejhabosítóval rendelkező új Prodigio&Milk segítségével cappuccino-t, latte macchiato-t, vagy akár saját, kedvenc krémes tejes receptjét is elkészítheti.

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT DARAB !Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 77.990 Ft Akciós ár: 62.992 Ft