WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
 

NESPRESSO KÁVÉGÉPEK

A Nespresso kávéfőzők rendkívül nagy ( akár 19 bar ) nyomással dolgozó, szabadalmaztatott thermoblckkal rendelkezik. Minden paraméterük abszolút pontosan kerül kiszámításra annak érdekében, hogy Grand Cru kávéinkat összehasonlíthatatlanul sűrű és ízletes hab kísérje, és minden aromájuk megfelelően érvényesülhessen.

Kínálatunk bővült a remek, Nespresso kávéfőző gépekkel. Szabadalmaztatott thermoblockuk rendkívül magas, akár 19 bar, nyomással működik. Ezekkel az elegáns kis masinákkal könnyen, gyorsan és egyszerűen készíthetjük el a csodás aromájú kávékat. Minden paraméterük magas precizitással kerül kiszámításra, ennek köszönhetően a Nespresso Grand Cru kávéit egyedülállóan sűrű és ízletes hab kíséri, és minden aromájuk megfelelően érvényesül.

A különleges formavilágú Nespresso kávégépek rendkívül egyszerűen használhatók, tökéletesen visszaadva a zárt kapszulák rejtette valódi kávé aromáit és gazdag ízvilágát. Mindegyik Nespresso kávékapszula a világ legkiválóbb, minőségi kávéit tartalmazza, melyeket a legnagyobb gondossággal és odaadással kevertek, pörköltek és őröltek finomra a Nespresso kávészakértői.    

Ezek a remek kávémasinák négy alapvetően eltérő ízlésnek, kávézási szokásnak megfelelő kávé készítésére is alkalmasak. A legkisebb, a 25 ml mennyiségű „Ristretto” erőteljes és gazdag, kontrasztos ízvilága igazán lendületes, magávalragadó kávéélményt hordoz magában. Egy ilyen kávéval indul a legjobban a nap, de akár étkezés után is tökéletes választás lehet. A következő a 40 ml.-es „Espresso” kávé, melynek illatára talán a legtöbben szeretnek ébredni, ebben Arabica és Robusta őrlemények garantálják a csodásan finom, tökéletes végeredményt. Ez az Espresso sűrű és lágy crema-val rendelkezik, ezzel téve még élvezetessé kiváló kávénkat.

A 110 ml.-es „Lungo” a hosszú kávé kedvelőinek nyújtja a legjobb kávéélményt. Ezeket az aromákban gazdag kávékat tejjel érdemes fogyasztani. És az utolsó, a 170 ml.-es „Cappiccino”, melyet talán minden kávéfogyasztó szeret. Ezt a fajta kávét a nap bármely szakában fogyaszthatjuk, egy jó Cappuccinoval sosem fogunk betelni, mely a hagyományos recept szerint egy csésze forró Espresso, felhabosított tejjel a tetején. Azonban itt már mindenkinek az ízlésére van bízva az összeállítás. A Nespresso kávéfőző gépbe beépített tejhabosító rendszerével, gőzölőcsövével, vagy az Aeroccino tejhabosító alkalmazásával bárki a mesterévé válhat az igazi Cappuccino készítésének.  


Krups Nespesso U kapszulás kávégép

Krups Nespesso U kapszulás kávégép

Az automatizált U kávégép innovatív csúszókapcsolójának segítségével egyetlen mozdulattal elkészítheti kávéját:

Önnek csak a választott kapszulát és a csészét kell előkészítenie. A csúszókapcsoló bezárásával elindul a kedvenc kávémennyiségének lefőzése. A letisztult formavilágú U szinte minden konyhába és minden kávézási szokáshoz tökéletesen illeszkedik.

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT DARAB !
Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 39.990 Ft Akciós ár: 33.992 Ft

Krups Nespresso Prodigio & Milk

Krups Nespresso Prodigio & Milk

Már mobilkészüléke segítségével is tökéletes kávét készíthet!

A Nespresso első Bluetooth technológiával rendelkező kávégépe a mobil alkalmazásnak köszönhetően olyan funkciókkal rendelkezik, mint a kapszulakészlet-követés, időzített kávékészítés és a karbantartási értesítések.

Az Aeroccino3 tejhabosítóval rendelkező új Prodigio&Milk segítségével cappuccino-t, latte macchiato-t, vagy akár saját, kedvenc krémes tejes receptjét is elkészítheti.

UTOLSÓ KIÁLLÍTOTT DARAB !Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 77.990 Ft Akciós ár: 62.992 Ft