Termékek


keresés
 
 
 
Sony CAS-1 Nagy felbontású hangrendszer

Sony CAS-1 Nagy felbontású hangrendszer

Nagy felbontású hangrendszer fejhallgató-erősítővel CAS-1

Élvezze az igazi színpadi hangzásvilágot saját asztalánál a különálló hangsugárzókon keresztül, valamint a kiváló minőségű nagy felbontású hangzást a fejhallgató-erősítő segítségével.

A beépített kettős erősítőkkel és az egymástól független hangsugárzókkal felszerelt, nagy felbontású hangfájlokkal kompatibilis hangrendszer hűen adja vissza az eredeti hangzásvilágot asztalán, vezeték nélküli módon vagy akár fejhallgatóján keresztül.

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával
  • Beépített fejhallgató-erősítő
  • Kiváló minőségű vezeték nélküli hanglejátszás Bluetooth®-on keresztül
rendelésre Rendelhető
A termék jelenleg nincs raktáron. Kérjen információt.
Ingyenes szállítás
 Ár: 299.900 Ft
Leírás:

Nagy felbontású hang

Nagy felbontású hang

A Sony a forrástól a hangsugárzóig olyan technológiákat használ, amelyek garantálják a maximális audioélményt. A digitális erősítő és a speciális magassugárzók a nagy felbontású hangfájlok esetében a legfinomabb árnyalatokat is precízen adják vissza, így minden úgy szól, ahogy a művész elképzelte.

A DSEE HX megnöveli zenei fájljai felbontását

A DSEE HX megnöveli zenei fájljai felbontását

Legyen része CD-minőségnél is jobb audioélményben; a DSEE HX szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épül, amelynek keretében a tömörített hangfájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű audioélményt hoz létre a zene típusától függetlenül.

Alkossa újra az eredeti hangtereket az asztala felületén

Alkossa újra az eredeti hangtereket az asztala felületén

A CAS-1 újjáteremti az eredeti hangtereket, legyen az egy hanglemezstúdió vagy egy élő koncert hangzása, azt az élményt nyújtva, mintha egy élő előadás részese lenne. Élvezze úgy a zenelejátszás által visszaadott szűretlen hangokat, ahogy az előadóművészek eredetileg megálmodták azokat.

Kettős erősítők

Kettős erősítők

A két különálló erősítőrendszer kifogástalan nagy felbontású hangélményt biztosít, függetlenül a zenehallgatás módjától. A kompakt ház két, egymástól független áramköri lapnak ad helyet a hangsugárzó és a fejhallgató erősítője számára. Mivel a hangszórók más kimenő teljesítményt és közelítést igényelnek, a fejhallgatónak és a hangsugárzóknak különböző erősítésre van szükségük. A teljes mértékben digitális S-Master HX erősítő tökéletesen vezérli a különálló hangsugárzókat, dinamikus és erőteljes hangzást reprodukálva még a kompakt kialakítás keretein belül is. A fejhallgató-erősítő és a különálló, csúcstechnológiájú digitális-analóg átalakító még inkább megfelel az elkülönültebb, fejhallgatós zenehallgatási élménynek, erőteljesebbé, mégis precízzé téve a fejhallgató hangzását.

Házkialakítás

Házkialakítás

A CAS-1 megerősített keretű házban kap helyet (külső borítás és keret), hangsugárzóit pedig úgy tervezték, hogy megakadályozzák a burkolat és az áramköri lapok torzítását, valamint javítsák a hangminőséget. A szerkezeti alap csúcstechnológiájú sorozatokból származó komponensek és fémlemezek kombinációjából épül fel, ami magas fokú precizitást biztosít. A présöntésű alumíniumpanel nagy szilárdság mellett alacsony rezonanciát tesz lehetővé, így az alsó réteget akkor sem éri nyomás, ha konzolra kerül; emellett a hőelvezetés áramlása is optimális, javítva mind a hangminőséget, mind pedig a miniatürizálási lehetőségeket.

Teljes mértékben digitális S-Master HX erősítő

Teljes mértékben digitális S-Master HX erősítő

Ez az új tervezésű, teljes mértékben digitális erősítő a Sony több mint tízéves fejlesztési munkájának eredménye a digitális erősítők technológiájának terén. A zajformáló és az elektromos áramkörök gyökeres átalakításával sikerült jelentős zajcsökkentést elérnünk, ennek köszönhetően lehetővé vált a nagy tisztaságú lejátszás, valamint a nagy felbontású hangfájlokra jellemző kifinomult részletgazdagság kezelése.

Impulzusmagasság-szabályozó

Impulzusmagasság-szabályozó

A CAS-1 alacsonyabb hangerőnél is megőrzi az eredeti hangfájl részletgazdagságát, így szűk terekben is élvezheti a dinamikus hangzást. A hagyományos digitális erősítők (jobbra) megtizedelik az eredeti zenei adatokat a hangerő csökkenésekor. Az impulzusmagasság-szabályozó (balra) beállítja az áramellátás feszültségét a hangadat teljes gazdagságának megőrzése érdekében, miközben a hangerő csökken. Az impulzusmagasság-szabályozó csökkenti az áramellátás hangerőcsökkentésből származó zajszintjét (pontozott piros vonal), így a hagyományos digitális erősítőkhöz képest tisztább hangot képez.

Halk üzemmód

Halk üzemmód

A hagyományos kompakt asztali hangsugárzók alacsony hangerő mellett hajlamosak elveszíteni az egyensúlyt az eredeti hangzás magas és mély hangjai között. A Halk üzemmód optimalizálja ezeket a tulajdonságokat, és újrateremti az eredeti hang valódi hangegyensúlyának hatását alacsony hangerő mellett is.

Különálló hangsugárzók

Különálló hangsugárzók

A hangmérnökök a jobb és bal oldali hangsugárzókat úgy helyezik el az optimális hangészlelés érdekében, hogy azok egy egyenlő oldalú háromszöget alkossanak. A CAS-1 kis hatótávolságú kialakítása lehetővé teszi, hogy ezt az elrendezést otthon is létrehozhassa az ideális sztereó hangzás érdekében.

62 mm-es nagy szilárdságú szénszálas tölcséres mélysugárzó

62 mm-es nagy szilárdságú szénszálas tölcséres mélysugárzó

Az üvegszálas termékeknél erősebb és könnyebb, nagy szilárdságú szénszálas tölcséres mélysugárzók és a nagy teljesítményű mágneses áramkörök kombinációja feszes, erőteljes basszust hoz létre. A CAS-1 főegysége öntvény keretet kapott annak érdekében, hogy csökkentse a torzítást, elnyelje az egység vibrációját, illetve lehetővé tegye a kiváló hangminőséget.

Alsó Bass Reflex port

Alsó Bass Reflex port

A kiszélesedő Bass Reflex port csökkenti a csatornazajt, így még a hangsugárzókhoz közel is pontos és torzítás nélküli marad a basszus.

14 mm-es lekerekített dóm magassugárzó

14 mm-es lekerekített dóm magassugárzó

A lekerekített dóm magassugárzókkal elért széles szórást biztosító kivitelezés fejlesztésénél azt tartottuk szem előtt, hogy az ultramagas frekvenciájú hangokat nagy felbontású hangformátumokban reprodukálja. Élvezze az eddig sohasem tapasztalt valósághű élményt, amely olyan harmóniákból és hangtextúrákból fakad, amelyek visszaadása lehetetlen a hagyományos asztali hangsugárzókkal.

Kiváló minőségű festett fa ház

Kiváló minőségű festett fa ház

A 12 mm vastag MDF rezgéscsökkentő terelőlemez hatékonyan állja útját a vibrációnak, a borítólapon lévő nyír furnérlemez pedig bámulatosan szabályozott módon nyit teret a harmonikus akusztikus rezgések előtt. A házat pántok erősítik, a vibráció szabályozásáról pedig hangelnyelő anyagok gondoskodnak. A festék kiválasztásánál ugyancsak arra törekedtünk, hogy tovább csökkentse a nemkívánatos harmonikus vibrációt amellett, hogy káprázatosan szép, fényes megjelenést kölcsönöz.

8º-os hangsugárzószög

8º-os hangsugárzószög

A hangsugárzókat 8º-os felfelé mutató szögbe állítva biztosítható a megfelelő hangminőség, ha a hallgató 75–200 cm távolságban helyezkedik el. Megfelelő szögbe döntve a CAS-1 mesteri tervezésű hangsugárzói jobb hangminőséget nyújtanak, így a hang közvetlenül a fülbe jut, nemkívánatos visszaverődések és interferencia nélkül.

Hangsugárzóalap és sárgaréz tüskék

Hangsugárzóalap és sárgaréz tüskék

A CAS-1 hangrendszer exkluzív hangsugárzó-kiegészítőket is magában foglal, amelyek arra szolgálnak, hogy kiküszöböljék az interferenciát, és a hangsugárzók közelében – 75–200 cm távolságban – is visszaadják a nagy felbontású hangzást. Szerelje fel a mellékelt sárgaréz tüskéket a hangsugárzókra az ideális 8°-os, felfelé mutató dőlésszög elérése érdekében, így a hang közvetlenül a fülére irányulhat; a mellékelt 5 mm-es kiegészítő acél hangsugárzó-alap pedig elnyeli a túlzott visszaverődéseket. Ezek a könnyen felszerelhető tartozékok lehetővé teszik, hogy kiváló akusztikát érjen el szűk térben is, anélkül, hogy bonyolult beállításokkal kellene vesződnie. A CAS-1 mindent biztosít ahhoz, hogy az eredeti hangtér érzetét élvezhesse asztalánál. Egyszerűen csak tegye be kedvenc zenéit, és teremtse meg saját hangzásvilágát.

D/A átalakító (PCM1795)

D/A átalakító (PCM1795)

A CAS-1 ugyanazt a 32 bites, nagy felbontású digitális-analóg átalakítót (DAC) alkalmazza, amelyet a Sony méltán elismert HAP-Z1ES nagy felbontású audiolejátszója. Ez az átalakító teljes egészében kiemeli a nagy felbontású hangok részletes hangmező-információit a hangforrásból, és komplexebb, teltebb hangot hoz létre belőle, újrateremtve az eredeti hangteret.

Hangerőszabályzó (NJW1194)

Hangerőszabályzó (NJW1194)

A hangerő-szabályozáshoz a CAS-1 elektronikus hangerő-szabályozást (NJW1194) alkalmaz, kiváló hangminőséggel. Az NJW1194 minimalizálja a zajt és a torzítást a hangerő csökkentésekor, így kevésbé romlik a hangminőség. Élvezze az eredeti hangtérhez hű, kiváló hangminőséget nemkívánatos torzítás nélkül.

Fejhallgató-erősítő (TA6120A)

Fejhallgató-erősítő (TA6120A)

A CAS-1 ugyanazt a kiváló fejhallgató-erősítő integrált áramkört használja, mint a nagy precizitású Sony PHA-2 hordozható, nagy felbontású hanggal kompatibilis DAC/fejhallgató-erősítő, így fejhallgatójának hangzása mindig erőteljes és precíz marad. Ez a hagyományos műveleti erősítőkhöz („op-amp”) képest kiváló gerjesztési képességeket felvonultató fejhallgató-erősítő még a magas impedanciájú fejhallgatók esetében is könnyedén és eredményesen képes létrehozni a kiváló hangminőséget.

Kimenetek ki- és bekapcsolása relés váltókapcsolóval

Minden apró részletet figyelembe vettünk annak érdekében, hogy a CAS-1 kifogástalan audioélményt biztosítson a hallgatóság számára. Félvezető kapcsoló helyett olyan kimeneti váltóáramkört építettünk be, amely relét alkalmaz kis érintkezési ellenállás és jó hangtulajdonságok mellett.

Ideális elrendezés négyrétegű áramköri lappal

Ideális elrendezés négyrétegű áramköri lappal

A CAS-1 főegységében négyrétegű áramköri lap kapott helyet, amely ideális a földelési és az áramellátási sémákhoz. Az alkatrészek elhelyezkedése a csúcstechnológiájú típusokhoz hasonlóan tökéletesen szimmetrikus mintát követ a tisztább hangzás és kevesebb zaj érdekében.

Erősítés váltókapcsolója

Erősítés váltókapcsolója

Az állítható erősítésvezérléssel a lehető legjobb hanghatást élvezheti kedvenc fejhallgatóján. Az erősítés a fejhallgató erősítőjén az a maximális szint, ameddig az erősítő fel tudja erősíteni a jelet. A CAS-1 külön fejhallgató-erősítésre szolgáló váltókapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az impedancia megfeleljen fejhallgatótípusának, javítva ezzel a zenei élményt a különféle impedanciájú fejhallgatókon is.

Robusztus fejhallgató-csatlakozó

Robusztus fejhallgató-csatlakozó

A CAS-1 előlapján robusztus, 3,5 mm-es, kiváló minőségű fémalkatrészekből készült fejhallgató-minicsatlakozó kapott helyet. A minőségi fémalkatrészek használatának köszönhetően a fejhallgató csatlakozója minden egyes alkalommal szorosan és biztosan csatlakozik, a helyén marad és stabil kapcsolatot biztosít, meggátolja a torzítást, valamint kompromisszumok nélküli hangminőséget tesz lehetővé. A 3,5 mm-es univerzális minicsatlakozó használata nagymértékű kompatibilitást biztosít, így ugyanazt a fejhallgatót veheti igénybe otthon is, amelyet általában a Walkman® vagy az okostelefon használatakor szokott.

Kiváló minőségű vezeték nélküli streaming

Kiváló minőségű vezeték nélküli streaming

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth® kapcsolaton keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC technológia javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében.

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

USB-B és USB-A

USB-B és USB-A

Csatlakoztassa Walkman® készülékét vagy számítógépét a hátoldali USB-B csatlakozóhoz a nagy felbontású hangforrások lejátszásához. A nagy felbontású zenék lejátszásához csatlakoztassa Walkman® készülékét vagy USB-tárolóeszközét az előlapon található USB-A csatlakozóhoz a SongPal alkalmazás vagy a mellékelt távvezérlő használatával. Ezen a csatlakozón keresztül lehetősége van iPhone vagy egyéb mobilkészülékének töltésére is.

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással

Az okostelefonra vagy tabletre letölthető SongPal alkalmazással egyszerűen kezelheti zenei gyűjteményét. Egyszerűen csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton vagy USB-n keresztül – Játssza le zenéit és tekintse át a zeneszám adatait Walkman® készülékén vagy az USB-A csatlakozóhoz kapcsolódó USB-tárolóeszközön. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.


Kapcsolódó termékek


Nincs kapcsolódó termék

vissza