Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony GTK-XB60 Fekete

Sony GTK-XB60 Fekete

Rendezzen klub hangulatú partit bárhol a hordozható GTK-XB60 készülékkel.

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer EXTRA BASS™ és BLUETOOTH® technológiával, akkumulátorral és Wireless Party Chain megoldással.

  • EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért
  • Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően bárhol lejátszhatja a zenét
  • LED háttérvilágítás és DJ-hangeffektusok
  • 1 év gyári garancia
Kiterjesztett garancia:
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 89.900 Ft Akciós ár: 82.900 Ft
Leírás:

A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot

A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot

Az EXTRA BASS gombot megnyomva komoly basszusteljesítményt adhat a zenéhez. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Egyszerűen nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és élvezze az elsöprő erejű, átütő basszushangzást.

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű BLUETOOTH®-os átvitelt

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű BLUETOOTH®-os átvitelt

Az LDAC™ a Sony audiotechnológiája, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű, vezeték nélküli hanglejátszást Bluetooth-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC™ technológia javítja a vezeték nélküli zenehallgatási élményt minden zeneszám esetében.  


Gazdag zenei élmény a ClearAudio+ móddal

A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ mód automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ optimalizálja a hangfeldolgozást, és megbízhatóan tiszta, kiváló minőségű hangzást nyújt, legyen szó játékról, zenehallgatásról vagy filmnézésről.

 

A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

 

Wireless Party Chain Bluetooth-on keresztül

Élvezze ugyanazt a számot a vezeték nélküli Party Chain segítségével. Kapcsoljon össze akár 10 kompatibilis, vezeték nélküli hangfalat Bluetooth®-on keresztül, majd szinkronizálja a zenét és a fényeket, így mindenki ugyanarra a ritmusra fog táncolni.

 

A beépített akkumulátorral bárhol lejátszhatja a zenét

A szabadban, konnektoroktól távol szeretne bulizni? Segít a beépített akkumulátor, amely 14 órányi zenelejátszást tesz lehetővé, vagy 3,5 órát maximális hangerővel. Vagy aktiválja a Stamina módot, amely a hangerőt kissé csökkentve öt órányi lejátszást tesz lehetővé.

A fények bulihangulatot teremtenek

A fények bulihangulatot teremtenek

Fokozza a hangulatot a klubok hangulatát idéző LED-es világítással. A hangsugárzókat körülvevő fénycsíkok színes mintái a szivárvány színeiben villognak. A színes hangsugárzófények mindent hátulról világítanak meg, a villogó stroboszkópfények pedig igazi klubhangulatot teremtenek. A fények a ritmus ütemében villognak, így követik a zene hangulatát és atmoszféráját.

A mikrofonbemenettel Ön lehet a parti hangja

A mikrofonbemenettel Ön lehet a parti hangja

Ha pedig Ön szeretne lenni a parti MC-je, csak dugja be a mikrofont. A GTK-XB60 a hangját közvetlenül a zenébe keveri.


Kompakt kialakítás a maximális hordozhatóság jegyében

A GTK-XB60-at egydobozos kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti, és már indulhat is a buli. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár valahol máshol szórakozna, a kompakt kialakítás és a fogantyú biztosítja a hordozhatóságot és a kényelmet.

Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth technológiával

Az NFC™ (rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékekre és bonyolult összeszerelésre. Egyszerűen érintse NFC™-kompatibilis készülékét a fejhallgatóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd kezdje meg a zene streamelését. Nincs NFC™? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Egyedi beállításokat adhat meg a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással

Egyedi beállításokat adhat meg a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással

A Sony | Music Center alkalmazással könnyedén irányíthatja a partit. A Fiestable plug-in segítségével vezeték nélkül módosíthatja a hangsugárzófények színét, vagy bekapcsolhatja a DJ-effektusokat. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően pedig ehhez csak néhány csuklómozdulat szükséges. Kiválaszthatja a kedvenc okostelefonos lejátszási listáit is, és anélkül léphet a következő dalra, hogy a DJ-pulthoz lenne kötve.

Az USB port révén telepítés nélkül működtethető

Az USB port révén telepítés nélkül működtethető

Az USB-portba csatlakoztathat USB-tárat, okostelefont vagy tabletet, így minden digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3, WMA és WAV formátumokkal, így a partin a teljes lejátszási listáit bevetheti.

 

Több eszköz csatlakoztatásával többen irányíthatják a zenét

A GTK-XB60-hoz egyszerre akár három okostelefont is párosíthat Bluetooth®-on keresztül, így barátai is használhatják. Mindhárman lejátszhatják a zenetárukban található számokat, így még nagyobb lesz a zeneválaszték.

 

A Party Chain segítségével kibővítheti a hangsugárzó-rendszerét

Növelje meg a hangrendszere teljesítményét. Ha nagyobb hangerőt szeretne, csatlakoztasson több sztereókészüléket egy hangkábellel. Állítsa be az egyik eszözt „Party Host”-nak, és szinkronizálja a zenét a láncban lévő többi rendszerrel.

 

Audiobemenet és -kimenet

Csatlakoztasson audiovizuális eszközöket az audiobemenet és -kimenet segítségével. Csatlakoztasson tévét vagy további hangsugárzókat, hogy az otthoni szórakoztatás hangereje igazán kirobbanó lehessen.


Kapcsolódó termékek


Sony MHC-V11 Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával

raktáron Raktáron

Vigye haza az erőteljes hangzást ezzel az egy elemből álló buliegységgel MHC-V11

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® és NFC technológiával, Mega Bass funkcióval és DJ-hanghatásokkal.

  • FM-rádió, NFC, CD és USB-lejátszás
  • DJ-hangeffektusok
  • Mély basszusok a Mega Bass funkcióval
  • 1 év gyári garancia
Régi ár: 84.990 Ft
Akciós ár: 74.900 Ft


vissza