Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony DSC-RX100M5A

Sony DSC-RX100M5A

Prémium kompakt fényképezőgép páratlan AF-reakcióidővel RX100V

A RX100 termékcsaládban az RX100 V fényképezőgépben mutatkozik be a gyors és precíz Fast Hybrid AF funkció a 0,05 mp-es AF-sebességgel, nagy sebességű, akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel-készítéssel AF/AE-követés mellett legfeljebb 150 felvételig, 4K videofelvétellel , valamint szuperlassított felvételkészítéssel akár 960 képkocka/mp mellett.

 • 0,05 mp AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
 • 20,1 megapixeles, 1.0-ás típusú, egymásra helyezett CMOS-képérzékelő DRAM-chippel
 • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24–70 mm objektív F1,8–2,8 blendeértékkel
 • 1 év gyári garancia
Kiterjesztett garancia:
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 379.990 Ft Akciós ár: 319.900 Ft
Leírás:

ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektív a minőségi képekért

ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektív a minőségi képekért

A nagy átmérőjű ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–70 mm F1,8–2,8 objektívnek köszönhetően akár 24 mm-es, nagy látószögű felvételkészítés is lehetséges. Az F2,8 maximális blendéjű fényesség a telefotós véghelyzetben lehetővé teszi a fényképezőgép remegésétől, illetve a témabemozdulási elmosódástól mentes fényképek (például portrék) készítését szemet gyönyörködtető háttérbokeh mellett. A ZEISS® T* bevonat csökkenti a szellemképek előfordulását és a becsillanást.

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában

Az újonnan kifejlesztett, 20,1 effektív MP felbontású, 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-képszenzor DRAM-processzorral lehetővé teszi az akár 960 képkocka/mp szuperlassított felvételek készítését, a rendkívül nagy sebességű, torzításmentes zár pedig akár 1/32 000 mp-es záridőre képes, amely az emberi szem számára érzékelhetetlen gyorsaság. Ezen felül a 315 pontos fókuszsíkfázis-észlelési AF egyedülállóan precíz élességállítást és témakövetést biztosít.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A BIONZ X képfeldolgozó processzor a képérzékelő által észlelt fény digitális képpé alakításáért felelős eszköz, ezért ugyanúgy létfontosságú eleme az RX100 V fényképezőgépben, mint az objektív vagy az érzékelő. A nagy sebességű BIONZ X lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép valósághűbb és természetesebb részleteket rögzítsen a fényképeken és videókon, ráadásul gazdagabb tónusátmenetekkel és alacsonyabb képzaj mellett. 

Sűrű, nagy területű fedés 315 AF-ponttal

Sűrű, nagy területű fedés 315 AF-ponttal

A világ legtöbb fókuszsíkfázis-érzékelős AF-pontja (315) az újonnan kifejlesztett képérzékelő teljes képterületének kb. 65%-át lefedi. Ennek köszönhetően az AF-fedettség kellően nagy és sűrű ahhoz, hogy a kicsi vagy gyorsan mozgó (azaz egyébként nehezen követhető) témákat is villámgyorsan rögzíteni lehessen a képterület egészén.

Automatikus élességállítás mindössze 0,05 másodperc alatt

Automatikus élességállítás mindössze 0,05 másodperc alatt

A fázisérzékelős AF kimagasló sebességének és a kontrasztérzékelős AF kimagasló pontosságának ötvözésével a RX100 termékcsaládban először bemutatkozó Fast Hybrid AF rendszer képes mindössze 0,05 mp alatt fókuszálni annak érdekében, hogy a témák követése és rögzítése pontosan a legmegfelelőbb pillanatban történhessen meg.

Zökkenőmentes témakövetés sorozatfelvételnél akár 24 képkocka/mp mellett 

Zökkenőmentes témakövetés sorozatfelvételnél akár 24 képkocka/mp mellett 

Az RX100 V nagy sebességű sorozatfelvétel-rögzítésre képes 20 MP feletti felbontással is akár 24 képkocka/mp mellett, aktív AF/AE-követéssel. Emellett a fényképezőgép csökkenti az elektronikus képkereső és az LCD-kijelző elsötétedését, ami megkönnyíti a mozgó témák követését és az illékony pillanatok megörökítését.

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Csendes képrögzítés az érzékeny helyzetekhez

Lehetőség van a zárhang némítására is a következő fényképezőgép-beállításokkal: „Shutter type: Electronic” és „Audio signals: Off”. Így csendben készíthet felvételt jelenetekről és zajra érzékeny témákról akár sorozatfelvétel módban.

Az AF-A üzemmód automatikusan vált élességállítási módot

Az AF-A módban a fényképezőgép automatikusan vált az AF-S üzemmód (egyszeres AF: az élességbeállítást rögzíti a kioldógomb félig történő benyomásakor) és az AF-C üzemmód (folytonos AF: félig lenyomott kioldógomb esetén is folyamatosan állítja a téma élességét) között az alapján, hogy a képfelvételi területen észlelhető-e a téma hirtelen elmozdulása vagy a fényerő gyors változása. 

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár

Az 1/32000 mp. sebességű torzításmentes zár minimálisra csökkenti a „gördülő zár” jelenség által okozott képtorzítást. A hihetetlenül nagy zársebesség magas blendebeállítás mellett háttérlágyítást alkalmazó fotók készítését is lehetővé teszi, akár különösen fényes viszonyok között is, legfeljebb 19 Fé-kel.

Tündöklő 4K videók 

Tündöklő 4K videók 

Teljes képpontkiolvasásos, képponteldobás nélküli 4K (QFHD felbontású, 3840 × 2160) videó rögzítésekor a fényképezőgép kb. 1,7-szer annyi adatot gyűjt össze, mint amennyi az alapszintű 4K videokimenethez szükséges. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett.

A Fast Hybrid AF alkalmazása videók esetében a RX100 termékcsaládban

A Fast Hybrid AF alkalmazása videók esetében a RX100 termékcsaládban

A Fast Hybrid AF funkció minden képet élessé és tisztává tesz a nagy felbontású 4K videók rögzítésekor a rendszer fókuszsíkfázis-érzékeléses AF-érzékelőjének köszönhetően, amely pontos fókuszálást és témakövetést valósít meg. 

A Photo Capture funkció tiszta állóképeket készít a videókból

A Photo Capture funkcióval kiválaszthat egy pillanatot valamely lejátszott 4K videóból, majd nagy részletgazdagságú állóképként mentheti 8 megapixelt is meghaladó felbontással. Ugyanígy létrehozhat 2 megapixeles állóképet is korábban felvett Full HD videóból.

Akár kétszeres hosszúságú 960 képkocka/mp-es szuperlassított felvétel 

Akár kétszeres hosszúságú 960 képkocka/mp-es szuperlassított felvétel 

Az üzemmódválasztó tárcsa segítségével válassza ki a HFR opciót, és hozzon létre a másodperc töredékéig tartó mozdulatokat is megörökítő szuperlassított videókat. Válassza ki a mozgó tárgy sebességhez illeszkedő felvételkészítési képkockasebességet a következők közül: 960/1000 képkocka/mp, 480/500 képkocka/mp vagy 240/250 képkocka/mp (NTSC/PAL). A képminőség 240/250 képkocka/mp esetén csaknem Full HD, 480/500 képkocka/mp és a Quality Priority (Minőségprioritás) üzemmód választása esetén pedig HD. Az utólagos indítás üzemmód lehetővé teszi a MOVIE gomb megnyomását megelőző 4 vagy 6 másodperc rögzítését, így semmiképp sem marad le a legfontosabb pillanatról.

A nagy fényerejű XGA OLED Tru-Finder™ megmutatja a megcélzott látványt

A nagy fényerejű XGA OLED Tru-Finder™ megmutatja a megcélzott látványt

A visszahúzható Tru-Finder elektronikus képkereső éles felbontása 2359 ezer képponttal egyenértékű, nagy fényerejű megvilágítása és erőteljes kontrasztja pedig kiváló a felvételek előzetes megtekintéséhez és a megfelelő beállítások megadásához. Az EVF keresőoptikája ZEISS® T* bevonatot kapott a nem kívánt tükröződés csökkentése és a képkereső saroktól sarokig tiszta képe érdekében. 

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez

A kényelem érdekében az objektívre szerelhető vezérlőgyűrű segítségével professzionális módon alkalmazhat kézi beállításokat, például kiválaszthatja a zársebességet, a blendét és egyéb elemeket a még kreatívabb vezérlés érdekében – ismét egy funkció, mely ideális választássá teszi ezt a fényképezőgépet a komoly fényképészek számára.

180 fokban kihajtható LCD kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

180 fokban kihajtható LCD kijelző a rugalmas kompozíciókhoz

A nagy felbontású 3.0 típusú, dönthető képernyő tökéletes a szelfikészítéshez, illetve a problémás, fej felett vagy alacsony szögből fényképezett képek komponálásához. Alacsony/magas felvételkészítési pozícióban használva rugalmasabban készíthet kreatív kompozíciókat.

Kreatív kényelmet kínáló Egyéni gomb

Kreatív kényelmet kínáló Egyéni gomb

Az egyéni (C) gombra 40 lehetséges funkciót programozhat be, hogy a fényképezőgép képességeit a lehető legjobban az Ön saját felvételkészítési stílusához igazítsa. A gombra beállított gyakran használt funkciót vagy kedvenc beállítást bármikor gyorsan előhívhatja. A kívánt elemhez egyetlen érintéssel, könnyedén férhet hozzá, így intuitívabb módon használhatja fényképezőgépét.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol fényképezhet

A fényképezőgép érzékenysége akár az ISO 12800 értéket is eléri, így rendkívül gyenge fényben is éles képeket készíthet. Az Auto ISO üzemmód automatikusan megállapítja a legmegfelelőbb beállítást, de Ön manuálisan is meghatározhatja az érzékenységet, így akár a rendkívül alacsony ISO 80 értéket is választhatja. Az Auto ISO-beállítás használata mellett alsó zársebesség-határértéket is megadhat.

Dual Rec fotókészítés videofelvétel közben

Dual Rec fotókészítés videofelvétel közben

Készítsen 17 megapixeles fotókat videorögzítés közben. Ezzel a fényképezőgéppel lenyűgöző minőségű fotókat készíthet akár videofelvétel közben is. Az Automatikus Dual Rec kioldási funkciónak köszönhetően a fényképezőgép képes automatikusan fotózni videofelvétel közben. Válasszon a magas/standard/alacsony Automatikus Dual Rec kioldási frekvenciabeállítások közül.

Fényerőfigyelés

Fényerőfigyelés

Ez a funkció növeli a kép fényerejét: rendelje hozzá egy testre szabható gombhoz, így egyszerűen hozzáférhet, amikor például csillagos égboltot vagy más sötét jelenetet fényképez.

MF Assist és Csúcsérték funkciók a fókusz finomítása érdekében

MF Assist és Csúcsérték funkciók a fókusz finomítása érdekében

Ezen funkciók segítségével úgy állítja be a fókuszt, ahogy csak akarja. A Manual Focus (MF) Assist kinagyítja a fókuszban lévő területet, így precízebb beállítást tesz lehetővé, míg a Csúcsérték funkció az Ön által választott színnel jelöli ki a legélesebb vagy legjobban fókuszban lévő területet, így eldöntheti, hogy van-e szükség a fókusz további beállítására.

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

A követő AF segít kihasználni a fotózási lehetőségeket

Egyszerűen nyomja le félig a kioldógombot a Rögzített AF aktiválásához. Automatikusan úgy állítja be az AF célkeretének méretét, hogy az illeszkedjen a tárgy méretéhez, ezzel javítva a követési teljesítményt, hogy Ön a lehető legjobban kihasználhasson minden kínálkozó fényképezési lehetőséget.

Eye AF AF-C üzemmódban 

Eye AF AF-C üzemmódban 

Az Eye AF mostantól AF-C üzemmódban is elérhető ezen a fényképezőgépen. Ez azt jelenti, hogy automatikusan a téma szemére fókuszál, és képes a fókusz arcmozgás közbeni követésére is, így nagyobb szabadságot biztosít a kép komponálásában. 

Válassza a professzionális minőségű XAVC S vagy AVCHD videoformátumot

Válassza a professzionális minőségű XAVC S vagy AVCHD videoformátumot

Az XAVC S formátum különösen a komoly videofilmesek számára hasznos, mivel alacsony tömörítésű, magas minőségű videókat biztosít, melyek még rendkívül sok mozgást tartalmazó jelenetek esetén is csupán minimális zajt mutatnak. Az egyszerű szerkesztést és megosztást az AVCHD formátum segíti. Ez a fényképezőgép 4K-t támogató 4K kodekkel rendelkezik , akár 100 Mb/s-os videofelvételre és emellett Full HD képrögzítésre is képes.

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Professzionális használatot támogató videofunkciók széles skálája

Számos videorögzítési funkció áll rendelkezésre: például a Képprofil (mely alapvető paraméterek, például a kromogén effektusok és a gradációbeállítás módosításával határozza meg a videó hangulatát), S-Log2 gamma (mely kibővíti a felvétel dinamikatartományát, ezzel csökkenti a világos részek túlexponálását és az elsötétülést), TC/UB, Felvételvezérlés, Kettős videorögzítés stb.

Fájlnévbeállítás

Fájlnévbeállítás

A fényképezőgép lehetővé teszi, hogy bármely fájlnév első három karakterét az alapértelmezett „DSC”-ről három tetszés szerinti karakterre változtassa. Ezzel egyszerűbbé válik a fájlok kezelése, és különösen abban az esetben hasznos, ha több fényképezőgépeket használ különféle célokra. 

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Egyérintéses távvezérlés/Egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy táblagépet képkeresőként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztással fényképek, illetve videók továbbíthatók az eszközre. Egyszerűen telepítsen PlayMemories Mobile™ alkalmazást Wi-Fi® hálózaton keresztül NFC-képes Android-eszközére, majd a csatlakoztatáshoz érintse az eszközt a fényképezőgéphez. A QR-kódos kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli okostelefonokhoz. 

PlayMemories Camera Apps™

PlayMemories Camera Apps™

A Sony alkalmazásletöltő szolgáltatása révén új funkciókat és képességeket kölcsönözhet fényképezőgépének. Egyes alkalmazások fotó- és videoeffektusok segítségével segítenek kifejezni kreativitását, míg mások például lehetővé teszik, hogy okostelefonja a fényképezőgép távvezérlőjeként szolgáljon.

Támogatás: Capture One Express (Sony)

Támogatás: Capture One Express (Sony)

A hihetetlenül pontos színhűséget és részletgazdagságot kínáló Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, minden szükséges beállítóeszköz, valamint gyors és jól szabályozható működés egy valóban testre szabható és integrált megoldásban. Megjegyzés: A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.


Kapcsolódó termékek


Sony DSC-RX100M4

raktáron Raktáron

Prémium fényképezőgép 4K videókkal és 1/32000 mp.-es szupergyors zárral DSC-RX100M4

Csúcskategóriás kompakt fényképezőgép, melyben az új 1.0-ás típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelő támogatja a szupernagy sebességű 1/32000 mp-es zárat, melyek révén remek fotókat és akár negyvenszeresre szuperlassított2 filmeket készíthet.

 • Új, 20 megapixeles (tényleges) 1.0 típusú Exmor RS® CMOS-érzékelő
 • Nagy átmérőjű ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70 mm-es F1.8-2.8 objektív
 • Különlegesen nagy sebességű fényképezési lehetőségek
 • 1 év gyári garancia
Régi ár: 299.990 Ft
Akciós ár: 249.900 Ft

Sony NP-BX1 akkumulátor

raktáron Raktáron

Hosszabb ideig fotózhat és láthatja az akkumulátorkapacitást NP-BX1

Az X akkumulátor jelzi a töltöttségi szintet, 1240 mAh kapacitás, 31 g

 • X típusú litiumion akkumulátor
 • 3,6 V teljes kapacitás
 • Beépített InfoLITHIUM™ funkció
Ár: 16.900 Ft

Sony CP-S15S 15.000mAh PowerBank

raktáron Raktáron

Nagy kapacitás két eszköz egyszerű párhuzamos töltésére. CP-S15

A micro USB-vel ellátott, hordozható USB-töltő két feltöltést biztosít okostelefonja számára.

 • 15 000 mAh-s lítiumionos akkumulátor
 • Töltsön fel egyszerre akár két eszközt
 • Hat teljes feltöltést biztosít útközben


Régi ár: 23.990 Ft
Akciós ár: 18.900 Ft

Sony DSC-RX100M6

raktáron Raktáron

RX100 VI – széles zoomtartomány és szupergyors autofókusz 24–200 mm és ultragyors, 0,03 mp-es AF.

A kompromisszumokat nem ismerő optikával és az ultragyors autofókusszal a kis méretű, de nagy teljesítményű RX100 VI készülékkel megörökítheti a mozgásban lévő világot, bámulatos portrékat és pillanatfelvételeket, valamint 24 képkocka/mp sebességű akciósorozatokat és nagyszerű 4K HDR (HLG) videókat készíthet.

 • ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–200 mm F2,8–4,5 zoomobjektív
 • 0,03 mp-es AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
 • Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM chippel
 • 1 év garanciával
Régi ár: 429.990 Ft
Akciós ár: 399.900 Ft

Sony KD-85XF8596B 4K HDR Android TV

rendelésre Rendelhető

215 cm/85” Motionflow XR 1000 Hz (natív 100 Hz), fekete, ezüst csíkkal, ninden tiszta és színpompás, mint a valóságban.

4K HDR TV készülék 4K HDR Processor X1™, TRILUMINOS™ és Android TV™ technológiával

 • Figyelemre méltó élethűség a 4K HDR Processor X1-gyel
 • Még részletgazdagabb, 4K-minőséget biztosító 4K X-Reality PRO technológia
 • TRILUMINOS kijelző széles színskálával
Ár: 1.349.900 Ft

Sony VCT-SGR1 markolat miniállvánnyal és távvezérlő

rendelésre Rendelhető

Univerzális markolat

Kompakt markolat miniállvánnyal és távvezérlővel

Bárhova is megy, ezzel a Cyber-shot fényképezőgépekhez készülő markolattal nagyszerű felvételeket készíthet.
A felvételkészítés szöge állítható, és a markolat pillanatok alatt átalakítható miniállvánnyá, így stabil alapot biztosít a kreatív felvételekhez és szelfikhez.

Ár: 49.900 Ft


vissza