Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony DSC-RX0

Sony DSC-RX0

RX0 — 1.0 típusú CMOS-érzékelővel ellátott, rendkívül strapabíró és kompakt kamera

A rendkívül kompakt kamera a memóriába integrált 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelőt és nagylátószögű 24 mm-es ZEISS objektívet tartalmaz. A strapabíró teljesítményről a készülékház gondoskodik, amely vízálló egészen 10 m/33 ft mélységig, behatásálló 2,0 m/6,5 ft magasságig, és présálló 200 kgf/440 lbf/2000 N terhelésig. Számos egyedi funkció segíti a kreatív képalkotást.

  • Kb. 15,3 MP (tényleges) 1.0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő
  • ZEISS® Tessar T* 24 mm objektív F 4,0 apertúrával
  • Kiemelten kompakt, strapabíró ház: vízálló, behatásálló és présálló
  • 1 év gyári garancia
Kiterjesztett garancia:
rendelésre Várható szállítás:
3-5 munkanap.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 299.990 Ft Akciós ár: 259.900 Ft
Leírás:

ZEISS® Tessar T* objektív

ZEISS® Tessar T* objektív

A ZEISS Tessar T* 24 mm-es F4 objektív a nagylátószögű objektíves kialakítás ellenére nagyfelbontású, a perifériás területeken kevesebb zajjal rendelkező képeket biztosít. Ez a ZEISS objektív intenzívebbé teszi a felvételek kontrasztját és élességét. Emellett külön megvásárolható ernyő használatával jobb minőségű képeket rögzíthet, és redukálhatja a szellemkép és a becsillanás előfordulását.

15,3 MP (tényleges) 1.0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő

15,3 MP (tényleges) 1.0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő

Az 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM csippel akár 960/1000 képkocka/mp szuper lassított felvételt és max. 1/32000 kiemelten nagy zársebességet tesz lehetővé a mozgáshoz, amely valós időben az emberek számára nem érzékelhető. A kibővített áramkör nagy jelfeldolgozási kapacitást és nagysebességű jelolvasást biztosít.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony nagysebességű BIONZ X képfeldolgozója éppen olyan fontos, mint az objektív és a képérzékelő, mivel az érzékelő által begyűjtött fény konverziójáért felelős. Ennek köszönhetően a fotók és a videók még több természetes részlettel, valósághű formában, gazdagabb tónus-átmenetekkel és alacsonyabb zajszinttel rögzíthetők.

Távvezérlés okostelefonnal és táblagéppel 

Távvezérlés okostelefonnal és táblagéppel 

A beépített Wi-Fi segítségével akár öt RX0 kamera irányítható távvezérléssel okostelefonról vagy táblagépről. Csak le kell tölteni az ingyenes PlayMemories mobilalkalmazást a mobilkészülékre, és távvezérléssel működtethető a kamera kioldógombja, a filmrögzítés indítása/leállítása, ráadásul azonnal megkapja a rögzített anyagot. Emellett a Bluetooth funkció is használható, és lehetővé teszi a távolról történő ki-/bekapcsolást.

Még rugalmasabb felvételrögzítő rendszerek

Még rugalmasabb felvételrögzítő rendszerek

A kompakt, letisztult, kiemelkedésektől mentes, négyszögletű készülékház előnyös kivitel az opcionális tartozékokkal való kombináláshoz. Emellett a Fejjel lefelé átfordítással való rögzítés megfelelő irányba fordítja a képet, ha adott körülmények esetén a kamerát fejjel lefelé kellene felszerelni.

Képek beállítása kiváló rugalmassággal és precízióval

Képek beállítása kiváló rugalmassággal és precízióval

Az S-Log2 a Sony tulajdonában lévő gamma beállítás, amely nélkülözhetetlen azon profik részére, akiknek poszt-produkciós rugalmasságra van szükségük, és kiterjeszti a felvételkészítés dinamikus tartományát, csökkentve a kimagasló fényerejű területek (blown-out highlights) és fekete árnyalatok összeolvadásának (black crush) előfordulását. A Picture Profile meghatározza a filmek karakterét, módosítva olyan alapvető paramétereket, mint a kromogenikus effektusok és az átmenetek beállítása. 

A felvételkészítésnek csak a képzelete szabhat határt

A felvételkészítésnek csak a képzelete szabhat határt

A kamera elég strapabíró ahhoz, hogy különféle nehézségeket támasztó környezetekben is magabiztosan készíthessen felvételeket vele. A készülékház 10 m mélységig vízálló, behatásálló akár 2,0 m magasságból való leejtésig, és présálló max. 2000 N terhelésig.

Kiváló integritás, hasznos funkciók, kompakt forma

Kiváló integritás, hasznos funkciók, kompakt forma

A finom tapintású dúralumínium ház kiemelkedő részek nélkül lett kialakítva a minőség, az erősség és a kifinomultság jegyében. Noha ez a rendkívül strapabíró kamera elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a tenyerében, olyan kényelmi funkciók vannak beépítve, mint az LCD-monitor és a könnyen használható gombok – masszív, kiváló teljesítményű készülékről van szó, amely még a legkeményebb felvételkészítési körülmények esetén sem hagyja cserben.

Max 960/1000 képkocka/mp szuper lassított felvétel

Max 960/1000 képkocka/mp szuper lassított felvétel

Szuper lassított felvétel max. 960/1000 képkocka/mp sebességgel a filmekben a másodperc törtrésze alatti mozgások rögzítéséhez. A 480/500 képkocka/mp és a 240/250 képkocka/mp sebességgel rögzített lassított felvételek kifinomult képeket biztosítanak közel HD minőségben a Minőségprioritás mód kiválasztásakor. Az End trigger üzemmóddal rögzítheti a döntő pillanatot szuper lassított felvételben, amely a rögzítőgomb megnyomása előtt már 2-4 másodperccel indítja a felvételt.

Tiszta HDMI kimenet 4K filmekhez

Tiszta HDMI kimenet 4K filmekhez

A produkciós rugalmasság érdekében a Tiszta HDMI kimenet használatával tömörítetlen videót rögzíthet külső rögzítőre tetszés szerinti formátumban és bitrátával, beleértve a tömörítetlen 4K filmet is, és monitorozhatja a felvett anyagot. A pixel binning és sorátugrás nélkül működő adatolvasás ezenfelül megdöbbentő precizitású, moirét és színeltéréseket nem tartalmazó 4K képeket biztosít.

Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel csökkentett elsötétedéssel

Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel csökkentett elsötétedéssel

A 15,3 MP-es magas képpontszám ellenére a kiemelten nagy sebességű képérzékelő olyan leolvasási sebességet biztosít, hogy a kamera akár 16 képkocka/mp sebességgel is képes a sorozatfelvételt rögzíteni. Így a gyorsan elillanó szép pillanatokat vagy a pillanatnyi arckifejezéseket is megragadhatja.

Max. 1/32000 mp torzításmentes kioldózár

Max. 1/32000 mp torzításmentes kioldózár

Az Exmor RS érzékelő rendkívül gyors leolvasási sebességének köszönhetően a max. 1/32000 mp sebességre képes torzításmentes kioldózár minimálisra csökkenti a gördülő zár jelenséget, amely egyébként torzítaná a gyorsan mozgó témákról készült felvételeket.

Válassza a professzionális minőségű XAVC S vagy AVCHD videofelvételt

Válassza a professzionális minőségű XAVC S vagy AVCHD videofelvételt

Az alacsony tömörítésű XAVC S formátum kiválóan alkalmas, különösen a komoly videósok körében, a kiemelten jó minőségű, minimális zajszintű filmekhez, akár a sok mozgást tartalmazó jelenetekben is. A kamera AVCHD formátumot is kínál a könnyű szerkesztéshez és megosztáshoz.

Egyedi gombok a kreatív kényelemért

Egyedi gombok a kreatív kényelemért

A gyakran használt funkciók beprogramozhatók tetszőleges gombokra, így személyes felvételrögzítési stílusához igazíthatja a kamerát. Azonnali, kéznél lévő hozzáférést kap a kiválasztott beállításokhoz, így gyorsabb és intuitívabb lesz a kamera működtetése.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol rögzíthet felvételeket.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol rögzíthet felvételeket.

A fényképezőgép érzékenysége akár az ISO 12800 értéket is eléri, így rendkívül gyenge fényben is éles képeket készíthet. Az Auto ISO üzemmód automatikusan megállapítja a legmegfelelőbb beállítást, de Ön manuálisan is meghatározhatja az érzékenységet, így akár a rendkívül alacsony ISO 80 értéket is választhatja. Az Auto ISO-beállítás használata mellett alsó zársebesség-határértéket is megadhat.

Előre beállított fókusz (PF) az egyszerűbb filmrögzítéshez

Filmrögzítésnél választhat az MF (manuális fókusz) és a PF (előre beállított fókusz) üzemmód között. Ha a PF módot választja, az RX0 automatikusan a kb. 1 m távolságot meghaladó tartományban lévő témára fókuszál. Ha miközben az RX0 PF módban van, aktiválja a „KÖZELI” fókuszálási tartományt, a kamera automatikusan a közeli (kb. 1 m-es tartományban lévő) témára fókuszál.

MF segéd és Csúcsérték funkció a fókusz finomításához

MF segéd és Csúcsérték funkció a fókusz finomításához

A fókusz finomhangolását segítve a Manual Focus (MF) Assist kinagyítja a fókuszban lévő területet, így precízebb beállítást tesz lehetővé, míg a Csúcsérték funkció az Ön által választott színnel jelöli ki a legélesebb vagy legjobban fókuszban lévő területet, így eldöntheti, hogy van-e szükség a fókusz további beállítására.

Az Automatikus kikapcsolási hőmérséklet segítségével hosszabb ideig áll rendelkezésre a filmrögzítés funkció

Kiválaszthatja azt a belső hőmérsékletet, melynek elérésekor a kamera automatikusan kikapcsol. Például állvány használata esetén rendszerint hosszabb ideig történik filmrögzítés, így tehát az Automatikus kikapcsolási hőmérséklet „High” (Magas) értékre állításával hosszabb ideig lehet felvételeket rögzíteni.

Fényképezőgép-távvezérlés támogatása

Fényképezőgép-távvezérlés támogatása

A fényképezőgépet egy USB-porton át a számítógéphez csatlakoztatva elérhetővé válik a Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) funkció, melynek segítségével a számítógépről készíthet fotókat vagy módosíthatja a fényképezőgép beállításait. Ehhez mindössze le kell töltenie a Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) alkalmazás olyan verzióját, amelyet számítógépe támogat.

 

 

 
 

Érzékelő

Érzékelő típusa

1.0 típusú (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS™ CMOS-érzékelő, 3:2 képarány

Pixelek száma (valódi)

15,3 MP

Pixelszám (teljes)

Kb. 21,0 megapixel

Objektív

Objektívtípus

ZEISS Tessar T* objektív, 6 elem 6 csoportban (6 aszférikus elem)

F-szám (maximális blende)

F 4,0 (Rögzített)

Gyújtótávolság

f=7,7 mm;Fotó3:2 f=24 mm;Fotó4:3 f=26 mm;Fotó16:9 f=25,2 mm;Fotó1:1 f=30,7 mm

Fókusztartomány (Front–objektív távolság)

Kb. 50 cm (1,7 ft.) – Végtelen

Optikai zoom

-

Clear Image Zoom (állókép)

-

Clear Image Zoom (videó)

-

Képernyő

Képernyő típusa

3,8 cm(1.5 típusú)(4:3) / 230 400 pont / Clear Photo / TFT LCD

Fényerőszabályzás

Manuális (5 fokozat) / Napos idő

MF Assist nagyítás

8,6 x

Képkereső

Képernyőtípus/Pontok száma

-

  Fényképezőgép

Képfeldolgozó processzor

Igen (BIONZ X™)

Fókuszálási mód

Egyes felvételű AF;Előre beállított fókusz (PF);Manuális fókusz

Fókusz területe

Széles (25 pont(kontrasztértékelős AF));Központ;Rugalmas pont (S/M/L);Kiterjesztett rugalmas pont

Fénymérési mód

Többmintás, középre súlyozott, pontszerű

Expozíciókiegyenlítés

± 3,0 Fé, 1/3 Fé lépésköz

 

 

ISO érzékenység (film)

Automatikus:(ISO125 – ISO12800 szint, választható felső/alsó határ),

125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/
2500/3200/4000/
5000/6400/8000/10000/12800

Minimális megvilágítás (film)

Automatikus: 6 lux (1/30" zársebesség)

Fehéregyensúly módok

Automatikus, Nappali fény, Árnyékos, Felhős, Fénycső: Meleg fehér, Fénycső: Hideg fehér, Fénycső: Nappali fény, Fénycső: Nappali fény;Víz alatti autom.;Színhőm./szűrő;Egyedi

Fehéregyensúly mikrobeállítás

IgenG7 és M7 között, 57 lépésenkéntA7 és B7 között, 29 lépésenként

Elektronikus zár

iAuto(1/4" - 1/32000) / Autom. program(1/4" - 1/32000) / Manuális(1/4" - 1/32000)

Blende

F4.0

Képvezérlés

Kontraszt, Színtelítettség, Élesség, Kreatív stílus, Színtartomány (sRGB/Adobe RGB), Minőség (RAW / RAW és JPEG / Extra finom / Finom / Szabvány)

Zajcsökkentés

magas ISO NR:Normál/Alacsony/Ki;Többképes NR: Automatikus, ISO 200 – 25 600

Dinamikatartomány funkciók

Ki, Dinamikatartomány-optimalizáló (Automatikus/1–5. szint), Automatikus nagy dinamikatartományú kép (Automatikus expozíciókülönbség, Expozíciókülönbség szintje (1,0–6,0 FÉ, 1,0 FÉ lépésköz))

Felvételkészítési mód

Autom. program;Manuális expozíció;MR(Memory Recall) [ház 3 készlet / memóriakártya 4 készlet];
Film mód(Intelligens auto.);Film mód(Autom. program);Film mód(Manuális expozíció);
HFR mód(Autom. program, Manuális expozíció);Intelligens auto.;Kiváló autom.

Sorozatfelvétel sebessége (maximum) (legfeljebb rögzített képpont)

Sebesség-előválasztásos sorozatfelvétel mód: kb. 16 képkocka/mp, Sorozatfelvétel: kb. 5,5 képkocka/mp

Önkioldó

10 mp / 5 mp / 2 mp / 3 vagy 5 egymást követő felvétel 10, 5 vagy 2 mp-es választható késleltetéssel / Expozíciósorozat 10, 5 vagy 2 mp-es választható késleltetéssel

Használati üzemmódok

Egy felvétel;Sorozatfelvétel;Sebesség-előválasztásos sorozatfelvétel;Önkioldó;Önkioldó (folyamatos);Folyamatos expozíciósorozat;Egyes expozíciósorozat;Fehéregyensúly expozíciósorozat;DRO expozíciósorozat

Képhatás

Fotó: Népszerű színek; Poszterhatás; Retró fénykép; Lágy high-key (túlvilágítás); Részleges szín; Nagy kontrasztú monokróm; Lágy fókusz; HDR-festés; Élénk tónusú monokróm; Miniatűr; Akvarell; Illusztráció; Videó: Népszerű színek; Poszterhatás; Retró fénykép; Lágy high-key (túlvilágítás); Részleges szín; Nagy kontrasztú monokróm

Kreatív stílus

Normál, Élénk, Semleges, Tiszta, Mély, Fényes, Portré, Tájkép, Naplemente, Éjszakai, Őszi levelek, Fekete-fehér, Szépia, Stílusdoboz

Képprofil

Ki / PP1-PP7 (Fekete szint, Gamma (Film, Fotó, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Fekete gamma, Térd, Színmód, Telítettség, Színfázis, Színmélység, Részlet, Másolás, Visszaállítás)

Fókusz típusa

Kontrasztérzékelő AF

Felismert jelenetek száma

Fotó:Superior Auto: 10 / iAuto: 10;10

  Felvétel

Kompatibilis adatrögzítési eszközök

Memory Stick Micro;Memory Stick Micro (Mark2);microSD memóriakártya;microSDHC memóriakártya;microSDXC memóriakártya

Felvételi formátum

Fotó: JPEG (kompatibilis a DCF 2.0, Exif 2.31 MPF Baseline formátummal), RAW (Sony ARW 2.3 formátum); XAVC S, AVCHD formátum 2.0 verziójával kompatibilis, MP4

Rögzítési formátum (film audió)

XAVC S: LPCM 2 cs. / AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 cs. (Dolby® Digital Stereo Creator) / MP4: MPEG-4 AAC-LC 2 cs.

Színtartomány (fotó)

sRGB, Adobe® RGB

DCF/DPOF

DCF/DPOF/EXIF/MPF

Állóképen rögzített pixelek száma (képméret)

Fotó:3:2mód:15 M(4800×3 200) / 7,7 M(3408×2272) / 3,8 M(2400×1600)4:3mód:14 M(4272×3200) / 6,9 M(3024×2272) / 3,4 M(2128×1600) / VGA,16:9mód:13 M(4800×2704) / 6,5 M(3408×1920) / 3,2 M(2400×1352),1:1mód:10 M(3200×3200) / 5,2 M(2272×2272) / 2,6 M(1600×1600)

HFR

NTSC/PAL választás felvételkészítéshez: [PAL] üzemmód XAVC S HD:50p 50 M (1920×1080/250 képkocka/mp), 50p 50 M (1920×1080/500 képkocka/mp), 50p 50 M (1920×1080/1000 képkocka/mp) / 25p 50 M (1920×1080/250 képkocka/mp), 25p 50 M (1920×1080/500 képkocka/mp), 25p 50 M (1920×1080/1000 képkocka/mp), NTSC/PAL választó: [NTSC] üzemmód XAVC S HD:60p 50 M (1920×1080/240 képkocka/mp), 60p 50 M (1920×1080/480 képkocka/mp), 60p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) / 30p 50 M (1920×1080/240 képkocka/mp), 30p 50 M (1920x1080/480 képkocka/mp), 30p 50 M (1920x1080/960 képkocka/mp) / 24p 50 M (1920×1080/240 képkocka/mp), 24p 50 M (1920×1080/480 képkocka/mp), 24p 50 M (1920×1080/960 képkocka/mp)Érzékelőről kiolvasott effektív képpontok számaMinőségprioritás: 240 képkocka/mp / 250 képkocka/mp (1676×942), 480 képkocka/mp / 500 képkocka/mp (1676×566), 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp (1136×384) / Záridő-prioritás: 240 képkocka/mp / 250 képkocka/mp (1676×566), 480 képkocka/mp / 500 képkocka/mp (1136×384), 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp (800x270)

Állóképen rögzített pixelek száma (képméret) film közben

-

  Interfész

Bemeneti és kimeneti csatlakozók

Multi/Mikro USB-csatlakozó, Nagysebességű USB (USB 2.0), Mikro HDMI, Mikrofoncsatlakozó (35 mm sztereó minidugasz)

NFC

-

WI-FI

Igen (IEEE802.11b/g/n(2,4 GHz-es sáv))

Csatlakoztatás

-

Bluetooth®

Igen (Bluetooth szabványverzió: 4.1 (2,4 GHz-es sáv))

  Tápellátás

Áramforrás

DC 3,7 V (tartozék akkumulátor) / DC 5,0 V (tartozék hálózati adapter)

Akkumulátorrendszer

NP-BJ1 akkumulátorkészlet

Teljesítményfelv. (fényképezőgép mód)

Kb. 1,3 W

USB-töltés és USB-áramellátás

Igen (felvételkészítés, lejátszás)

Akkumulátorkapacitás (állóképek)

Kb. 240 felvétel / Kb. 120 perc

Akkumulátorkapacitás (film, tényleges rögzítés)

Kb. 35 perc

Akkumulátorkapacitás (film, sorozatfelvétel)

Kb. 60 perc

  Egyebek

PlayMemories Camera Apps

-

Photo Creativity

-

Felvételkészítési funkciók

Szem AF;Arcfelismerés;Arcérzékelés;Rácsvonalak;FE keret;DRO keretezés;MF segéd;Csúcsérték;Zebra;Marker megjelenítése;Audioszint megjelenítése;TC/UB;Fotós neve és Copyright;ISO autom. minimális zársebesség;PC távvezérlés;Gamma megjel. segéd;Átfordítás

Lejátszási funkciók

BRAVIA Sync(Vezérlés a HDMI-hez);9/25 képkockás indexnézet;Diavetítés;Előrefele/Visszafele léptetés (Film);Törlés;Védelem

TRILUMINOS Color

Igen

4K képkimenet

Igen

Üzemi hőmérséklet

0 °C. - +40 °C. / 32 °F. - 104 °F.

Vízálló

Igen (Egyenlő ezzel: IPX8)

Ütésálló

Igen (2,0 m/6,5 ft MIL-STD810G C1 Method516.7-Shock)

Törésálló

Igen (200 kgf/2000 N/440 lbf)

  Nyomtatás

Nyomtatás

Exif Print;PRINT Image Matching (PIM3)

 

  Méret és tömeg

 

Méretek (Sz x Ma x Mé)

59,0 x 40,5 x 29,8 mm (2 3/8" × 1 5/8" × 1 3/16")

Tömeg

Kb. 110 g (3,9 oz.)(Tartozék akkumulátor és microSD memóriakártya) / Kb. 95 g (3,4 oz.)(Csak ház)


Kapcsolódó termékek


Sony DSC-RX100M6

raktáron Raktáron

RX100 VI – széles zoomtartomány és szupergyors autofókusz 24–200 mm és ultragyors, 0,03 mp-es AF.

A kompromisszumokat nem ismerő optikával és az ultragyors autofókusszal a kis méretű, de nagy teljesítményű RX100 VI készülékkel megörökítheti a mozgásban lévő világot, bámulatos portrékat és pillanatfelvételeket, valamint 24 képkocka/mp sebességű akciósorozatokat és nagyszerű 4K HDR (HLG) videókat készíthet.

  • ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–200 mm F2,8–4,5 zoomobjektív
  • 0,03 mp-es AF-sebesség és akár 24 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
  • Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM chippel
  • 1 év garanciával
Régi ár: 429.900 Ft
Akciós ár: 399.900 Ft

Sony VCT-SGR1 markolat miniállvánnyal és távvezérlő

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Univerzális markolat

Kompakt markolat miniállvánnyal és távvezérlővel

Bárhova is megy, ezzel a Cyber-shot fényképezőgépekhez készülő markolattal nagyszerű felvételeket készíthet.
A felvételkészítés szöge állítható, és a markolat pillanatok alatt átalakítható miniállvánnyá, így stabil alapot biztosít a kreatív felvételekhez és szelfikhez.

Ár: 49.900 Ft


vissza

 

 

 Top televíziók Top fényképezőgépek 
Top fej- fülhallgatók Sony hírek Én és a Sony
         
KD-65AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 III WH-1000XM3 Xperia 10 Plus - Újdonság ! Miért vegyek 4K tévét? 
KD-55AF9 Master OLED TV Sony Alpha 7 II WI-1000X  Xperia 10 - Újdonság !   Mikor vásároljunk kamerát?
  Sony Alpha 7R II WF-1000X  Xperia L3 - Újdonság !   
KD-65XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6500 WF-SP700N   Xperia. Hogyan válasszak?
KD-55XF9005 4K HDR TV Sony Alpha 6400 Wi-SP600N    Online vásárlás biztonságosan
  Sony Alpha 6300 MDR-1AM2  Újdonságok:  Profi akciófelvételek
  Sony Alpha 6000 MDR-XB950N1 SEL-135F18GM Fotózás okostelefonnal
KD-55XF8505 4K HDR TV  DSC-RX100M6 MDR-EX650AP SEL-24F14GM Utazás Cyber-Shottal
KD-55XF7596 4K HDR TV  DSC-RX100M5 MDR-EX450AP  SEL-1224G   
KD-49XF8096 4K HDR TV  DSC-HX90V MDR-EX155AP   SEL-1635GM