WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony Alpha 7 III Váz ( ILCE-7M3 )

Sony Alpha 7 III Váz ( ILCE-7M3 )

Nagy teljesítmény és sokoldalú funkcionalitás kompakt vázban. A7III

24,2 MP hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő és továbbfejlesztett képfeldolgozó az éles képekért, az érzékenység maximalizálásához és a dinamikus tartomány kibővítéséhez. Javított AF és követés, valamint akár 10 képkocka/mp sorozatfelvétel – a fontos pillanatok megörökítéséhez. Megbízható kezelhetőség a magabiztos fényképezéshez. Könnyű és kompakt váz a könnyű hordozhatóságért.

 • Új fejlesztésű, 24,2 MP-es, 35 mm-es Full Frame Exmor R™ CMOS-érzékelő és fejlett képfeldolgozás
 • Lenyűgöző autofókusz-teljesítmény és másodpercenként 10 képkockás sorozatfelvétel
 • Full Frame 4K HDR videorögzítés és profi kategóriájú videofunkciók
 • 1 év gyári garancia

Kiterjesztett garancia:
rendelésre Várható szállítás:
3-5 munkanap.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 759.900 Ft Akciós ár: 699.890 Ft
Leírás:

Hátsó megvilágítású, 24,2 MP-es Full-Frame érzékelő

Hátsó megvilágítású, 24,2 MP-es Full-Frame érzékelő

A 35 mm-es Full Frame Exmor R™ CMOS-képérzékelő 24,2 megapixeles felbontása, hátsó megvilágítása és hézagmentes OCL-kialakítása kimagasló érzékenységet és dinamikatartományt valósít meg. Kétszeres sebességű adatkiolvasás rézvezetékeken és felhasználói LSI.

Teljes körűen továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer

Teljes körűen továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer

Új generációs képfeldolgozó rendszer és új érzékelő együttese biztosít akár 1,5 fokozatnyi javulást a képminőségben. Széles ISO-érzékenységi tartomány akár ISO 51 200-ig normál módú működés közben, és legfeljebb kb. 15 fokozatnyi dinamikatartomány érhető el alacsony érzékenységi beállítások mellett. A továbbfejlesztett részletvisszaadási és területspecifikus zajcsökkentési funkció szűri a képzajt, és tartja fent a jelentős felbontást. A színvisszaadás – különösen a bőrtónusok és a természeti képek esetében – szintén ugrásszerűen javult. Az α7 III támogatja továbbá a 14 bites RAW-kimenetet csendes felvételkészítés/sorozatfelvétel-készítés közben is.

Nagyobb lefedettségű, gyorsabb, biztosabb AF-teljesítmény

Nagyobb lefedettségű, gyorsabb, biztosabb AF-teljesítmény

Az α9 fényképezőgép α7 III készülékre optimalizált autofókusz-algoritmusai és a tökéletesített képfeldolgozó rendszer fokozza az automatikus élességállítás sebességét, pontosságát és követési teljesítményét. A 693 fázisérzékeléses AF-pont és a 425 kontrasztérzékeléses AF-pont nagy sűrűségű és kiterjedésű képfedést biztosít. Az AF-sebesség akár kétszeresre nőtt, és precízebb lett az AF-követés, így gyorsan és kiszámíthatatlanul mozgó témákat is fotózhat anélkül, hogy azok élessége csorbát szenvedne. Az α7 III automatikus élességállítása megbízhatóan teljesít akár –3 FÉ fényerőig.

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel használható.

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel használható.

A fázisészleléses AF olyankor is működik, ha A-bajonettes objektív van az α7 III vázba erősítve LA-EA3 közgyűrűvel. A 693 pontos fókuszsík-fázisészleléses AF-rendszer nagy területi lefedettséget, gyors válaszreakciót és nagy teljesítményű követést biztosít.

Eye AF funkció mostantól AF-C támogatással

Eye AF funkció mostantól AF-C támogatással

Az Eye AF újdonságként támogatja a nagyobb precizitású AF-C módot, amely ugrásszerűen javítja a portréfotózást, a nagyobb AF-sebesség pedig egyszerűbbé teszi a mozgó személyek portréfotózását akkor is, ha éppen lefelé és a fényképezőgéptől elfelé néznek, vagy ha háttér-megvilágítás előtt, részben árnyékos arccal látszanak. Az α7 III támogatja az Eye AF funkciót a közgyűrűvel rögzített, A-bajonettes objektívek esetében.

AF-ON gomb és többirányú választógomb

AF-ON gomb és többirányú választógomb

Az új AF-ON gomb anélkül aktiválja az autofókuszt, hogy félig lenyomná a kioldógombot, így jobban összpontosíthat arra, hogy pontosan mikor oldja ki a zárat a kellő pillanat megörökítéséhez. A többirányú választógombbal gyorsan és hatékonyan módosítható a fókuszpont. A fókuszpont intuitíven kiválasztható és áthelyezhető, így nem marad le a mozgó tárgyakról.

Általános AF-kényelem

Általános AF-kényelem

Az AF-követési érzékenység fotózáskor 5 fokozatban állítható olyan témákhoz, amelyek az élességállítási területen kívül mozognak. Az automatikus élességállítás területei és pontjai ugyanazok maradnak, vagy megváltoznak a fekvő és az álló képformátum közti váltásnál – a fényképezési helyzettől függően. Az AF-területregisztráció lehetővé teszi a gyakran használt fókuszpont-beállítások mentését és egyéni gombhoz társítását, hogy szükség esetén bármikor gyorsan és kényelmesen előhívhatók legyenek egyetlen érintéssel.

Legfeljebb 10 képkocka/mp AF/AE-követéssel

Legfeljebb 10 képkocka/mp AF/AE-követéssel

Az α7 III a záregység és a képfeldolgozó rendszer új fejlesztéseinek köszönhetően akár másodpercenként 10 kép készítésére képes AF/AE-követéssel (akár 8 képkocka/mp minimál megjelenítési késleltetéssel élőképes sorozatfelvétel módban), így még az intenzíven mozgó témáról is könnyen, bemozdulás nélkül készíthető felvétel. Akár kb. 177 teljes felbontású JPEG-kép (standard), 89 tömörített RAW-kép vagy 40 tömörítetlen RAW-kép készülhet egyetlen sorozatban. Az elektronikus blendével csendesen, rezgésmentesen kapható lencsevégre a vadvilág vagy más téma, ahol a legapróbb nesz is okozhat gondot.

Fokozott kezelhetőség a sorozatfelvételekhez

Fokozott kezelhetőség a sorozatfelvételekhez

A sorozatfelvételi módban rögzített képek csoportként is megjeleníthetők, és ezek a csoportok törölhetők, illetve védetté tehetők egyetlen gyorsművelettel. Emellett a nagyobb sorozatfelvételi kapacitásnak és az UHS-II-adattár-kompatibilitásnak köszönhetően a fényképezőgép jelentősen hatékonyabbá teszi a memóriakártyás adatírási műveleteket. Az „Fn” funkciógomb és a menügomb használható a beállítások azonnali módosítására sorozatfelvétel után, miközben az adatírás folyamatban van.

Villódzásmentes fényképezés

Villódzásmentes fényképezés

Automatikusan észleli a fénycső és más mesterséges fényforrás villódzását, és a blende működését úgy időzíti, hogy a villódzás hatása a fotón minimális legyen. Ez elnyomja a nagy zársebességgel készült képek tetején és alján jelentkező megvilágítási és színanomáliákat, valamint a sorozatfelvételeknél fellépő megvilágítási és színegyenetlenségeket, így magabiztosabban készíthet beltéri képeket.

Tiszta, természetes, valósághű 4K-filmek

Tiszta, természetes, valósághű 4K-filmek

Nagy felbontású, Full Frame 4K videók teljes képpontkiolvasással és képponteldobás nélkül – ez az adatmennyiség kb. 2,4-szerese a 4K-videóhoz szükségesnek (QFHD: 3840 × 2160), így minimális a moiré, illetve az egyenetlenségek jelentkezésének esélye. A továbbfejlesztett képfeldolgozásnak köszönhetően a közepestől a nagyig terjedő ISO-érzékenységtartományban jelentősen jobb képminőségű Full Frame 4K-videók készíthetők, így minden felvételnél a lehető legjobban kihasználhatók a 4K videoformátum különleges jellemzői. Igény szerint a Super 35 mm is választható a Full Frame mód helyett.

A HDR-filmkészítési igények széles skáláját kielégíti

A HDR-filmkészítési igények széles skáláját kielégíti

Az α7 III a HDR-videorögzítési igények széles tárházát képes kiszolgálni, amelyhez S-Log3 és S-Log2 gammagörbéket is kínál a képek igény szerinti finomhangolásához az utómunkák színelési szakaszában [1], valamint új HLG (Hybrid Log-Gamma) képprofilt azonnali HDR-munkamenethez. Ugyanakkor a színelés nem szükséges a csúcsminőségű, élethű képek azonnali megjelenítéséhez [2] HDR- (HLG-) kompatibilis televízión – összefolyó árnyékok és beégett csúcsfények nélkül.

Sokoldalú filmfelvételi funkciók

Az α7 III a profi videósok munkáját megkönnyítő funkciók széles palettáját kínálja: többek között tiszta HDMI-kimenetet, időkódot/felhasználói képkocka-információt (TC/UB), felvételvezérlést, jelölőmegjelenítést és -beállítást, zebra funkciót, lassított és gyorsított felvételt, szimultán proxy videofelvételt, filmből állókép kinyerését és külön tárolását, valamint Gamma Display Assist funkciót is.

Továbbfejlesztett Fast Hybrid AF videofelvételhez

Továbbfejlesztett Fast Hybrid AF videofelvételhez

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF és a kontrasztérzékeléses AF hatékony kombinációja pontosan befogja a gyorsan mozgó témát is, majd akadálytalanul követi videorögzítés közben. A filmeknél az autofókusz közel ugyanolyan nagy területet fed le, mint a fotóknál, így ha egyszer a nagy sűrűségű AF-rendszer befogja a film témáját, a fényképezőgép folyamatosan és kitartóan követi. Háromféle AF-meghajtási sebességbeállítás teremti meg a lassú élességállítási hatások szabadságát videójelenetek felvételekor.

Saját menü és új menüs kezelőfelület

Saját menü és új menüs kezelőfelület

A Saját menü lehetővé teszi akár 30 menüelem rögzítését és rendezését a használati gyakoriság alapján az azonnali elérhetőség érdekében, a nem használt elemeket pedig igény szerint törölheti is. Egyéni menüt hozhat létre saját fényképezési igényeinek megfelelően. Az α7 III elsődleges menüinek szerkezete megváltozott, így könnyebben kereshetők, az egyes képernyők tetején pedig olvasható a csoportnév és az oldalszám.

A helyszíni válogatáshoz praktikus értékelési funkció

A helyszíni válogatáshoz praktikus értékelési funkció

A fotókhoz 1 és 5 csillag közötti értékelés rendelhető, amely a képek PlayMemories Home alkalmazásba vagy a Sony új, számítógépen futó Imaging Edge szoftvercsomagjába történő importálásakor is megmarad. Ez és a képek véletlen törlését megakadályozó védelmi funkció egy-egy egyéni gombhoz társítható (a védelem alapértelmezésben a C3 gombhoz tartozik). Az értékelés és a védelem a képek ellenőrzési célú megjelenítésekor alkalmazható, az összetartozó csoportok pedig a felvétel helyszínén vagy utazás közben is ellenőrizhetők, védelemmel láthatók el, illetve törölhetők.

Azonnal módosítható egyéni beállítások

Azonnal módosítható egyéni beállítások

A fényképezőgép-beállítások tárolhatók (legfeljebb kettő a készüléken és négy a memóriakártyán), és gyorsan hozzáférhetők a módválasztó tárcsán. Akár 81 funkció társítható 11 egyéni gombhoz, sőt személyre szabott funkciócsoportok is hozzárendelhetők az állóképekhez, a filmekhez és a lejátszáshoz. Az Egyéni beállítás betöltése tartás közben funkcióval adott egyéni gombot lenyomva tartva ideiglenesen előhívható a hozzárendelt fényképezési beállítás.

Nagy felbontású, nagy kontrasztú XGA OLED Tru-Finder™

Nagy felbontású, nagy kontrasztú XGA OLED Tru-Finder™

Nagy felbontás és kontraszt, valamint kiváló átmenet- és színvisszaadás jellemzi az OLED-képkeresőket, így ez a kb. 2359 ezer képpontos XGA OLED Tru-Finder valósághű képeket jelenít meg a teljes felületén jó láthatóság mellett. A nagyítás 0,78-szoros (kb. 38,5°-os átlós látószög). ZEISS T* bevonat jelentősen csökkenti az objektív káros becsillanását az okuláron. Az indítás kb. 40%-kal gyorsabb, mint az α7 II esetében, ha a gép be van kapcsolva. Emellett a nézet mód „Magas” beállítása a finomabb és természetesebb részleteket eredményez azzal, hogy több adatot olvas ki az effektív 24,2 megapixeles képérzékelőből.

Érintőképernyős LCD az egyszerűen kezelhető, azonnali élességállítási működéshez

Érintőképernyős LCD az egyszerűen kezelhető, azonnali élességállítási működéshez

3.0 típusú, 922 ezer képpontos LCD-monitor érintőképernyős kezelhetőséggel és fényes, tiszta, finom részletezettségű képkeresői képpel még kültéren is. A Touch Focus funkció azonnal a képernyőn megérintett pontra fókuszál, a Touch Pad segítségével pedig az élességállítási keretet lehet mozgatni ujjheggyel az LCD-monitoros képkereső képén. Az LCD-monitor akár 107°-ban felfelé, illetve 41°-ban lefelé billenthető, így mindig kényelmes szögben tarthatja a gépet a felvételek komponálása és követése közben. 

Vázba épített, 5 tengelyes képstabilizáló 5,0 fokozattal javított zársebességszinttel

Vázba épített, 5 tengelyes képstabilizáló 5,0 fokozattal javított zársebességszinttel

Ez az átfogó rendszer ötféle, alapesetben a képek elmosódását okozó fényképezőgép-mozgást képes ellensúlyozni: a hosszabb gyújtótávolságú fényképezéskor előforduló billentési/fordulási rázkódást; a közelkép (és makró) készítésekor jellemző x/y tengelyirányú berázást; valamint a filmezés és éjszakai fotózás közben jelentkező bemozdulás. Hatékonyan javít 5,0 fokozatnyit a zársebességen, így az α7 III képes teljes mértékben kiaknázni csúcsminőségű képalkotási képességeit és élőnézetes teljesítményét. Ezen túlmenően, az E-bajonettes objektíven kívül közgyűrűvel felhelyezett A-bajonettes objektívvel is használható.

Helyadatok kapcsolata Bluetooth-on

Helyadatok kapcsolata Bluetooth-on

A fényképezőgép párosítható kompatibilis mobiltelefonra vagy tabletre telepített PlayMemories Mobile alkalmazással helyszínadatok gyűjtéséhez és fotókon történő tárolásához, valamint a fényképezőgép dátum- és időbeállításának, illetve helybeállításának pontosításához. A számítógépen futó PlayMemories Home alkalmazás segítségével térképre rendezheti az importált fotókat.

Egyszerű számítógép-csatlakoztatás USB 3.1 1. generációs porton keresztül

Egyszerű számítógép-csatlakoztatás USB 3.1 1. generációs porton keresztül

A gyors, USB 3.1 1. generációs kapcsolatot támogató USB Type-C™ port megkönnyíti a méretes RAW-adatfájlok nagy sebességű számítógépre való átvitelét, így gyorsan átnézheti a képeket a számítógépen, majd késedelem nélkül folytathatja a fényképezést. A csak JPEG fájlok PC-re másolását lehetővé tévő beállítás használatakor a sorozatfelvételt követően még gyorsabban ellenőrizheti a felvételeket a számítógépen, mert a fényképezőgépnek nem kell nagy mennyiségű RAW adatot továbbítania.

Hosszabb akkumulátoros üzemidő a profibb használathoz

Hosszabb akkumulátoros üzemidő a profibb használathoz

A hosszabb idei tartó, magabiztos fotózás érdekében az NP-FZ100 akkumulátor az NP-FW50 akkumulátor kapacitásának kb. 2,2-szeresét kínálja, így nagyjából 710 fénykép elkészítését teszi lehetővé egy feltöltéssel, a külön megvásárolható VG-C3EM függőleges markolatba pedig két akkumulátor helyezhető. Az USB Type-C™ és a többfunkciós/mikro-USB porton keresztül külső mobil akkumulátoros tápellátással még hosszabb felvételi idő érhető el. További kényelmi funkció, hogy a többfunkciós/mikro-USB porthoz többféle tartozék, például távvezérlő csatlakoztatható, miközben a készülék az USB Type-C™ porton kap áramot. A BC-QZ1 külön megvásárolható akkumulátortöltő segítségével a töltés gyorsabb, mint USB-kábelen keresztül.

Két, UHS-II-kompatibilis nyílás

Két, UHS-II-kompatibilis nyílás

A fényképezőgép két adathordozó-nyílással rendelkezik: az egyik (az adatok gyors írását biztosító UHS-II-kompatibilis) SD-kártya, a másik SD- vagy MS-kártya befogadására alkalmas. A nyílásokba helyezett két kártyára egyszerre lehet adatot rögzíteni, vagy át lehet köztük váltani; a RAW adatokat a JPEG adatoktól, illetve az állóképeket a filmektől elkülönítve lehet tárolni; és egyik kártyáról át lehet másolni a másikra az adatokat. A memóriakártya fedele a véletlen felnyitás megelőzése érdekében zárható.

Kedvezőtlen feltételek között is használható és strapabíró készülék

Kedvezőtlen feltételek között is használható és strapabíró készülék

Az α7 III megbízhatóan működik kihívást jelentő környezetekben. A vázat könnyű, nagy merevségű magnéziumötvözetből készült felső, elülső, hátsó burkolat és belső keret szilárdítja. A fokozott tartósság jegyében hatra nőtt az objektívrögzítő csavarjainak száma. A fontosabb gombok és tárcsák tömítést kaptak. A váz minden részén tömítés csökkenti minimálisra a por és nedvesség bejutásának esélyét.

Egyérintéses távvezérlés és egyérintéses megosztás

Egyérintéses távvezérlés és egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlés funkcióval képkeresőt, illetve távvezérlőt varázsolhat az okostelefonból vagy a tabletből. Az egyérintéses megosztással a fényképek/videók átvihetők más készülékekre SNS megosztás céljából. Egyszerűen telepítse a megfelelő PlayMemories Mobile alkalmazást Wi-Fi hálózaton keresztül NFC-képes Android eszközére, majd a csatlakoztatáshoz érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel. Ha nincs NFC-képes eszköze, az eszközök párosításához használja a QR-kódos megfeleltetést.

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge alkalmazáscsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága, és könnyebb a RAW-alapú képek aprólékos szerkesztése is. A hozzá tartozó „Remote” alkalmazással távvezérelheti a felvételkészítést, miközben a számítógép képernyőjén látható élő képen követheti a kompozíciót; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.


Kapcsolódó termékek


Sony SEL-2470Z Vario-Tessar T objektív

raktáron Raktáron

Nagy teljesítményű, 35 mm-es Full Frame objektív E-bajonettes fényképezőgépekhez SEL-2470Z

24–70 mm-es Carl Zeiss® Vario-Tessar® T* zoomobjektív állandó F4 blendével. Optikai SteadyShot képstabilizálás

 • Standard zoomobjektív
 • 35 mm-es Full Frame, E-bajonett
 • SteadyShot képstabilizálás
 • 1 év gyári garancia
 
     Régi ár: 349.900 Ft
Akciós ár: 296.900 Ft

Sony SEL-55F18Z Sonnar T* objektív

raktáron Raktáron

Világos, Full Frame zoomobjektív E-bajonettes fényképezőgépekhez SEL-55F18Z

55 mm-es, F1,8, 35 mm-rd Full Frame E-bajonettes prímobjektív nagyméretű 9 lamellás blendével. Carl Zeiss® Sonnar T* optikával készült

 • Prímobjektív
 • 35 mm-es Full Frame, E-bajonett
 • Por- és vízálló kivitel
 • 1 év gyári garancia

Régi ár: 399.900 Ft
Akciós ár: 324.900 Ft

Sony SEL-1635Z Vario-Tessar T objektív

raktáron Raktáron

Nagylátószögű zoom, ZEISS minőség és népszerűség SEL-1635Z

A teljes képfelületen elsőrangú felbontásról, illetve az abszolút minimális mértékű torzításról a továbbfejlesztett optikai kialakítás öt aszférikus elem, többek között egy nagy AA (továbbfejlesztett aszférikus) elem és három ED elem gondoskodik.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • ZEISS nagy látószögű zoomobjektív
 • Állandó, F4-es max. blendenyílás
 • 1 év gyári garancia

      Régi ár: 529.900 Ft
Akciós ár: 448.900 Ft

Sony SEL-P28135G video zoom objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Full Frame G objektívek a professzionális videózáshoz SEL-P28135

Professzionális Sony objektív precíz optikai jellemzőkkel. Támogatja a 4K és a jövőbeni nagy felbontású formátumokat. Minimális fókuszlégzés és képváltás. A három vezérlőgyűrűvel a komolyabb kihívást jelentő nagy formátumok kézi beállítására is lehetőség nyílik, illetve az első SSM meghajtót tartalmazó, filmkészítéshez tervezett objektív halk motoros zoomolást biztosít.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • Sony G standard zoomobjektív
 • Professzionális filmfelvételre tervezve
 • 1 év gyári garancia

          

Régi ár: 998.900 Ft
Akciós ár: 799.900 Ft

Sony SEL-90M28G Makró objektív

raktáron Raktáron

Nagy felbontás és pompás bokehv SEL-90M28

Az E-bajonettes, közepes telefotós makró objektív beépített képstabilizálással kiváló G-objektív minőséget biztosít. Akár 1:1-es nagyítással.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • Sony G közepes látószögű teleobjektív
 • Nagy felbontás és pompás bokeh
 • 1 év gyári garancia

 

     

Régi ár: 429.900 Ft
Akciós ár: 389.900 Ft

Sony SEL-35F14Z

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Nagy fényerejű, nagy látószögű, Full Frame ZEISS Distagon® SEL-35F14Z

Ez a nagy fényerejű F1,4 35 mm-es, Full Frame ZEISS Distagon® objektív ugyanúgy megkönnyíti a beltéri, alacsony fényben, kézben tartott géppel történő felvételkészítést, mint az éjszakai fotózást.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • F1.4-es maximális blendenyílás
 • Páratlan felbontás a kép közepétől a szélekig
 • 1 év gyári garancia

   

Régi ár: 629.900 Ft
Akciós ár: 539.900 Ft

Sony SEL-2470GM zoom objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Standard zoom újragondolva SEL-2470GM

Állandó F2.8-as 24–70 mm-es zoomtartomány a nagy felbontás és a lágy bokeh hatás soha nem látott ötvözetével.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Master standard zoom
 • Soha nem látott felbontás és részletgazdagság
 • 1 év gyári garancia

     

  

Régi ár: 949.900 Ft
Akciós ár: 785.000 Ft

Sony SEL-85F14GM portré objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

A legjobb prímobjektív portrékhoz SEL-85F14GM

Tökéletes, 85 mm-es F1.4-es portréobjektív kiemelkedő, lenyűgöző bokeh hatással kombinált élességgel.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Master középtávú telefotó-prímobjektív
 • Kivételes élesség és bokeh egyetlen objektívben
 • 1 év gyári garancia

   

Régi ár: 779.900 Ft
Akciós ár: 645.000 Ft

Sony SEL-70300G FE tele objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Nagy felbontású telefotó-zoomobjektív SEL-70300G

Nagy felbontású 70 mm–300 mm-es E-bajonettes zoom

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • Sony G telefotó-zoomobjektív
 • Optikai SteadyShot stabilizáció
 • 1 év gyári garancia

Régi ár: 529.900 Ft
Akciós ár: 459.800 Ft

Sony SEL-50F18F Portré objektív

raktáron Raktáron

Kisméretű, könnyű, nagy fényerejű: egy nagyszerű, normál prímobjektív SEL-50F18F

Egy nagy blendenyílású 50 mm-es prímobjektív nélkül egyetlen komoly Full Frame fényképezőgép-felhasználó sem létezhet. Egy kiváló választást jelentő, takarékos megoldás.

 • Kompakt, kis súlyú és könnyen hordozható
 • F1,8 maximális blendeérték kevés fényben készített felvételekhez
 • Hétlamellás körkörös blende a gyönyörű képlágyítási hatásokért
 • 1 év gyári garancia
Régi ár: 99.900 Ft
Akciós ár: 89.900 Ft

Sony SEL-70200GM tele objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Igazán kivételes SEL-70200GM F2.8 telefotó-zoomobjektív

Állandó F2.8 70-200mm zoom kivételes G Master felbontással és bokeh hatással.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Master telefotó-zoomobjektív
 • Állandó, F2,8-as maximális blendenyílás
 • 1 év gyári garancia

           Régi ár: 1.099.900 Ft
Akciós ár: 949.900 Ft

Sony SF-64M UHS-II SD-memóriakártya

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

64GB SF-M sorozatú UHS-II SD-memóriakártya

4K videófelvételre optimalizált kártya 

SDHC, SDXC memóriakártya, ingyenes fájlmentő szolgáltatással a sérült fájlok visszaállítására

 • Nagy sebességű adatátvitel, akár 260 MB/s (olvasás), illetve 100 MB/s (írás)
 • UHS-II U3 10-es kategória
 • Ideális az UHS-II rendszert támogató DSLR-ekhez
Régi ár: 32.990 Ft
Akciós ár: 26.900 Ft

Sony SF-G1M UHS-IISD-memóriakártya ( SF-M128 )

raktáron Raktáron

128GB SF-M sorozatú UHS-II SD-memóriakártya

4K videófelvételre optimalizált kártya 

SDHC, SDXC memóriakártya, ingyenes fájlmentő szolgáltatással a sérült fájlok visszaállítására

 • Nagy sebességű adatátvitel, akár 260 MB/s (olvasás), illetve 100 MB/s (írás)
 • UHS-II U3 10-es kategória
 • Ideális az UHS-II rendszert támogató DSLR-ekhez
Régi ár: 43.990 Ft
Akciós ár: 39.990 Ft

Sony SEL-85F18 Full Frame Objektív

raktáron Raktáron

Tökéletes élesség és bokeh portrékhoz SEL-85F18

Semmi sem fogható a portréfotózáshoz jól megtervezett, középtávú telefotó-prímobjektív élességéhez és lágy bokeh hatásához – az SEL85F18 pedig ezen belül is kiemelkedően jó választás.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • Közepes látószögű telefotó-prímobjektív
 • Könnyen hordozható a mindennapos fotózáshoz
 • 1 év gyári garancia

Régi ár: 289.900 Ft
Akciós ár: 218.900 Ft

Sony SEL-100F28GM portré objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Az STF™ páratlan bokeh-t és élességet nyújt SEL-100F28GM

Ez a 100 mm-es, középtávú telefotó-prímobjektív egy nagyszerű kreatív eszköz, amely kiváló, G Master felbontást és innovatív STF (Smooth Trans Focus) optikát biztosít a nagyszerű bokeh-hoz.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Master középtávú telefotó-prímobjektív
 • Apodizációs elem a nagyszerű bokeh-hoz
 • 1 év gyári garancia

Régi ár: 824.990 Ft
Akciós ár: 614.900 Ft

Sony SEL-1224G nagylátószögű objektív

raktáron Raktáron

Ultraszéles a dinamikus térbeli kifejezéshez SEL-1224G

Ez a kompakt, 12–24 mm-es ultra-nagylátószögű zoomobjektív kínálja a legrövidebb fókusztávolságot a Full Frame E-bajonettes objektívek között, lenyűgöző G Lens felbontással saroktól sarokig, minden blendénél. Kiváló választás tájak és épületek dinamikus fotózásához. Hordozhatóságának, továbbá csendes, gyors és precíz autofókuszának köszönhetően ideális filmek és állóképek készítésére.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Lens ultra nagylátószögű zoomobjektív
 • Nagy felbontás és kompakt kialakítás
 • 1 év garanciával ! 

 • Vitrinben kiállított darab megvásárolható 500.000Ft áron, 1 év garanciával.
  (Erre a darabra további garancia kibővítés nem lehetséges ! )

Régi ár: 679.900 Ft
Akciós ár: 599.900 Ft

Sony SEL-1635GM nagylátószögű objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Fedezze fel a világot nagylátószöggel SEL-1635GM

A G Master teljesítménye egy kompakt nagylátószögű F2.8 16–35 mm-es zoomobjektívben számos lehetőséget kínál a tárgyak kreatív megörökítésére.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Master nagylátószögű zoomobjektív
 • Nagy felbontás és csodálatos bokeh
 • 1 év gyári garancia

Régi ár: 919.900 Ft
Akciós ár: 827.900 Ft

Sony SEL-24105G zoom objektív

raktáron Raktáron

Kompakt, könnyű, sokoldalú zoom

24 mm-től 105 mm-ig, és F4 blendével az egész zoomtartományban, ez a nagy teljesítményű G Lens folyamatosan magas képminőséget biztosít.

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • G Lens standard zoomobjektív
 • Állandó, F4-es max. blendenyílás
 • 1 év gyári garancia
Régi ár: 459.900 Ft
Akciós ár: 409.880 Ft

Sony SEL-20TC Tele konverter

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

2-szeres telekonverter, amely a G Master maximális teljesítményéről gondoskodik.

 • 2x nagyítású objektív
 • E-bajonett
 • Kézi fókuszbeállítás
Régi ár: 239.990 Ft
Akciós ár: 191.992 Ft

Sony NPA-MQZ1K többakkumulátoros adapterkészlet

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Többfunkciós akkumulátoradapter NP-FZ100 Z sorozatú akkumulátorokhoz

Ez az adapterkészlet az NP-FX100 Z sorozatú akkumulátorokhoz készül. Funkciója a legfeljebb négy NP-FZ100 akkumulátor gyorstöltése. Alkalmas olyan fényképezőgépek tápellátásának biztosítására, amelyek Z vagy W sorozatú akkumulátort használnak. Két USB-porttal is rendelkezik, és képes tápellátást biztosítani egy fényképezőgépnek és egy csatlakoztatott eszköznek pl. az USB-portokon keresztül.

Régi ár: 149.900 Ft
Akciós ár: 129.900 Ft

Sony NP-FZ100 - akkumulátor

raktáron Raktáron

Z sorozatú akkumulátor

Az NP-FZ100 akkumulátor megbízhatóan hosszú üzemidőt és nagy kapacitást kínál: 7,2 V / 16,4 Wh (2280 mAh). Kompatibilis az InfoLITHIUM akkumulátorral.

Régi ár: 27.990 Ft
Akciós ár: 27.500 Ft

Sony BC-QZ1 - Akkumulátortöltő NP-FZ100 akkumulátorhoz

raktáron Raktáron

Gyorsan feltölti az NP-FZ100 akkumulátort

A BC-QZ1 teljesen feltölti az NP-FZ100 akkumulátort 150 perc alatt (hozzávetőleges érték). A töltési állapotot LED-jelző mutatja, a támogatott feszültségtartomány pedig 100–240 V.

Ár: 28.900 Ft

Sony CP-S15S 15.000mAh PowerBank

raktáron Raktáron

Nagy kapacitás két eszköz egyszerű párhuzamos töltésére. CP-S15

A micro USB-vel ellátott, hordozható USB-töltő két feltöltést biztosít okostelefonja számára.

 • 15 000 mAh-s lítiumionos akkumulátor
 • Töltsön fel egyszerre akár két eszközt
 • Hat teljes feltöltést biztosít útközben


Régi ár: 23.990 Ft
Akciós ár: 18.900 Ft

Sony VCT-R640 állvány

raktáron Raktáron

Tartsa stabilan fényképezőgépét a strapabíró, egyszerűen használható állvány segítségével VCT-R640

Állvány fényképezőgéphez vagy videokamerához, kinyitva 1441 m, összecsukva 548 mm, 1200 g, kameralemez

 • Gyors felhelyezést támogató kameralemez
 • Háromutas pásztázófej funkció
 • Max. 1,4 m-es, min. 0,6 m-es magasság


Régi ár: 29.990 Ft
Akciós ár: 19.990 Ft

Sony XLR-K2M adapterkészlet és mikrofon

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Javítsa minden egyes szó hangminőségét az XLR-K2M adapterkészlettel és mikrofonnal

Adapterkészlet és mikrofon hangfelvételhez, részletes hangvezérlési beállításokkal

 • A fényképezőgép / videokamera által biztosított energiával működik
 • Professzionális részletes hangvezérlési beállítások
 • A mikrofontartó megszünteti az alacsony frekvenciás vibrációs zajt

Régi ár: 239.990 Ft
Akciós ár: 189.900 Ft

Sony GP-X1EM Markolatbővítő

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

Tartsa biztos kézzel a fényképezőgépet a markolatbővítő segítségével

Ez a bővítő kiegészítő kényelmes helyzetben tartja az ujjait annak érdekében, hogy stabilan tarthassa a fényképezőgépet. Könnyen fel- és leszerelhető egyetlen csavar elfordításával.

A7II / A7IIK / A7SII / A7RII / A7RIII / A9 kompatibilitás

Régi ár: 49.990 Ft
Akciós ár: 41.790 Ft

Sony SF-64TG

raktáron Raktáron

A világ legellenállóbb és leggyorsabb SD-kártyája 64GB 

Az SF-G sorozatú, TOUGH specifikációjú kártyákat megbízhatóságra tervezték. A nagy keménységű anyagokból egybeöntött kialakításnak köszönhetően 18-szor ellenállóbb a hajlítással szemben, mint az SD-szabvány, ütésálló 5 méteres ejtési magasságig, valamint a legmagasabb szintű por- és vízállósággal (IP68) rendelkezik.

Ár: 69.900 Ft

Sony SF-G1TG

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

A világ legellenállóbb és leggyorsabb SD-kártyája 128GB 

Az SF-G sorozatú, TOUGH specifikációjú kártyákat megbízhatóságra tervezték. A nagy keménységű anyagokból egybeöntött kialakításnak köszönhetően 18-szor ellenállóbb a hajlítással szemben, mint az SD-szabvány, ütésálló 5 méteres ejtési magasságig, valamint a legmagasabb szintű por- és vízállósággal (IP68) rendelkezik.

Ár: 109.900 Ft

Sony LCS-SC8 - Fotós táska

raktáron Raktáron

Puha hordtáska DSLR és SLT fényképezőgépekhez és külön objektívekhez LCS-SC8

Egyszerűen nyitható, párnázott belső elválasztókkal, tartozékzsebbel, fogantyúval és vállszíjjal

 • Puha, párnázott fényképezőgéptartó táska
 • Extra objektívek/tartozékok tárolása
 • Tartozék vállpánttal
Régi ár: 21.990 Ft
Akciós ár: 15.980 Ft

Sony SEL-135F18GM - Portré objektív

rendelésre Várható szállítás: 3-5 munkanap.

F1.8 G Master prím teleobjektív

Új optika állít elő lélegzetelállító felbontást és bokeh hatást nagy blendéjű prím teleobjektívben, amely csúcskategóriás AF-teljesítményre is képes

 • E-bajonettes, Full Frame formátum
 • F1.8 G Master prím teleobjektív
 • Lenyűgöző felbontás és bokeh csúcskategóriás AF funkcióval

Ár: 689.900 Ft

Sony LCS-AMB - Fotós táska

raktáron Raktáron

Védje fényképezőgépét és a hozzá tartozó zoomobjektívet menet közben is

Poliészter hordtáska, fogantyú, vállszíj és övbújtató.

 • Fogantyúval, vállpánttal és övbújtatóval
 • További tárolóhely adathordozóknak és az objektívsapkának
 • Tartós poliészter kivitel


Régi ár: 19.990 Ft
Akciós ár: 14.900 Ft


vissza