Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
Sony ICD TX800B - Digitális diktafon

Sony ICD TX800B - Digitális diktafon

Egy kompakt, könnyű, egyszerűen hordozható digitális diktafon, mely egy mellékelt távvezérlővel irányítható.

Rögzítse tisztán értekezleteit és hangos emlékeztetőit bárhol, bármikor. Könnyű és kompakt, így a táskához vagy a zsebhez csíptethető. Rögzíthet az eszközről vagy a mellékelt távvezérlővel, és akár 4000 fájlt is tárolhat a 16 GB-os memóriában.

  • LPCM vagy MP3 felvétel
  • Vezérlő és alkalmazás távoli felvételhez
  • 16 GB felvétel a készülékre

raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 79.990 Ft Akciós ár: 62.900 Ft
Leírás:

 

Kompakt, hordozható, és a csíptetővel bárhol könnyen rögzíthető

A kompakt, könnyű kivitelnek köszönhetően az ICD-TX800-at bárhová magával viheti. A csíptető segítségével könnyedén rögzítheti táskákhoz vagy zsebekhez.

 

A távirányítóval akár a szoba másik végéből is készíthet felvételt 

Helyezze el ICD-TX800 eszközét úgy, hogy az a lehető legjobb felvételt készítse. A mellékelt távvezérlővel a szoba bármely pontjáról vezérelhet mindent.

 

Az Android rendszerhez készült REC Remote alkalmazással távolról vezérelheti a felvételt

Az Androidhoz készült, Google Playen elérhető REC Remote alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a felvételt BLUETOOTH® technológiával. Lehetősége van a felvételek indítására és leállítására, a hangerő és a beállítások módosítására, illetve felvételjelölőket is hozzáadhat a tartalmak könnyebb és gyorsabb megtalálása érdekében. A telefon egyszerű felülete segítségével akár 10 méter távolságból is vezérelheti, figyelheti és rendszerezheti felvételeit.

 

Az iOS rendszerhez készült REC Remote segítségével távolról vezérelheti a felvételt

Töltse le az iOS-hez készített REC Remote alkalmazást, melynek köszönhetően okostelefonjával akár 10 méterről is vezérelheti a felvételt. A rögzítés elindításán és leállításán kívül más beállításokat is megadhat, például a hangerőszinteket és a formátumokat. Felvételjelzőket is hozzáadhat, melyek megkönnyítik a későbbi keresést. 

 

Megnövelt felvételi idő a 16 GB-os beépített memóriával

Az ICD-TX800 16 GB-os beépített memóriával rendelkezik, így a hangok számára rengeteg hely áll rendelkezésre. Rögzíthet egyben akár 268 órát, vagy tárolhat akár 4000 fájlt is.

 

Az egygombos felvételnek köszönhetően semmiről sem marad le

A REC gombot megnyomva azonnal megkezdheti a felvételt, akkor is, ha az eszköz ki van kapcsolva, így bármelyik pillanatban készíthet hangfelvételt.

A beépített micro USB-csatlakozónak köszönhetően a fájlátvitel egyszerű

A beépített micro USB-csatlakozónak köszönhetően a fájlátvitel egyszerű

Használja az USB-kábelt felvételei egyszerű lejátszásához vagy a fájlok átviteléhez.

Felvétel lineáris PCM vagy MP3 formátumban

Kétféle népszerű fájlformátum közül választhat a felvételnél. A lineáris PCM fájlok nagyobbak, de több részletet tartalmaznak. Ez az ideális választás zene felvételéhez. Az MP3 fájlok tömörítve vannak, de kevesebb memóriát foglalnak, ezért jobban használhatók hosszú előadások vagy tárgyalások felvételéhez.


Kapcsolódó termékek


Nincs kapcsolódó termék

vissza