Termékek


keresés
 
 
 
Termékek > Adathordozó


PENDRIVE
Zsebrevágott adatok...

Ha visszagondolunk arra, hogy volt idő, mikor még a játékokat 3MB-os lemezekről kellett feltelepítenünk a számítógépre, vagy amikor filmet csak olyan videokazettákról tudtunk nézni, amelynek a szalagját hamarabb nyűtte el a videó, mielőtt még meg tudtuk volna unni, akkor jövünk rá igazán, mennyit is fejlődött az adathordozás technológiája is azóta.


Az a kis lemez, melynek a mérete körülbelül 5 pendrive-énak felelt meg, mindössze 3 MB-ot tudott tárolni, amely ma akár egy jó minőségű fényképpel tele is lenne, míg egy pendrive már akár 64 GB-ot is képes tárolni sokkal kisebb méretének ellenére is. Korábban egy teljes számítógépre sem fért ilyen mennyiségű adat!

Kazettákat ma már szinte csak kamerákban használunk, azonban ez is egyre szűkebb körben lesz használatos a digitális technológia terjedésével, viszont mivel a Sony tisztában van vele, hogy a professzionális operatőrök közül sokan ma is a klasszikus módszereket részesítik előnyben, ezért számukra biztosítanak jó minőségű kazettákat is! Akik pedig csupán hobbiszinten szeretnék megörökíteni családjuk életének legfontosabb pillanatait, azoknak jó szolgálatot tehetnek DVD illetve Blu Ray lemezeink, melyen ezeket később a lehető legjobb minőségben rögzíthetjük, és akár több év múlva is visszanézhetjük.

Manapság a televíziók és a média lejátszók képesek bármely adathordozóról megjeleníteni a videó anyagot a képernyőn, így csak a forma szeretete illetve egyéb szükségleteink szabhatnak határt a választásunknak. Ha például az autóban zenét szeretnénk hallgatni ugyanarról az eszközről, amelyen a kedvenc filmjeinket is tároljuk, akkor egy pendrive a legjobb megoldás, hiszen ez napjaink legelterjedtebb adathordozója, és manapság minden eszközt úgy terveznek, hogy kompatibilis lehessen ezekkel, így ha széleskörű használatra vágyunk, akkor mindenképpen egy ilyen adathordozóra ruházzunk be, például a 32GB-os Sony USM-32x, mely az egyik legjobb ár-minőség aránnyal rendelkezik a kategóriájában, több egyéb Sony termék mellett.Ha azonban inkább rendezetten szeretnénk a polcon látni adatainkat, filmjeinket, életünket, akkor inkább a kazettákat vagy a DVD-ket kellene elsősorban megtekinteni. Ne legyen rest menteni az adatait, hiszen csak így védheti meg őket számítógép esetleges kárától. És ha a legjobb adathordozókat keresi, akkor a Sony kínálatában azt biztosan meg is találja!

Sony SF-16UZ

Sony SF-16UZ

16GB SDHC UHS-I kártyák akár 95/90 MB/s sebességgel 

A legmegbízhatóbb kártya, ez biztosan nem hagyja cserben. 

5 év garancia ! 
Bővebben
rendelésre Rendelhető
A termék jelenleg nincs raktáron. Kérjen információt.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 14.990 Ft Akciós ár: 9.900 Ft

Sony SF-G1UZ

Sony SF-G1UZ

128GB SDXC UHS-I kártyák akár 95/90 MB/s sebességgel 

4K videófelvételre optimalizált kártya 

A legmegbízhatóbb kártya, ez biztosan nem hagyja cserben. 

5 év garancia ! Bővebben
rendelésre Rendelhető
A termék jelenleg nincs raktáron. Kérjen információt.
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 89.990 Ft Akciós ár: 59.900 Ft

Sony SF-32M UHS-II SD-memóriakártya

Sony SF-32M UHS-II SD-memóriakártya

Akár 32 GB, 64 GB vagy 128 GB tárhely – ideális nagy felbontású videofelvételek készítéséhez SF-32M

SDHC, SDXC memóriakártya, ingyenes fájlmentő szolgáltatással a sérült fájlok visszaállítására

  • Nagy sebességű adatátvitel, akár 260 MB/s (olvasás), illetve 100 MB/s (írás)
  • UHS-II U3 10-es kategória
  • Ideális az UHS-II rendszert támogató DSLR-ekhezBővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 29.990 Ft Akciós ár: 23.900 Ft