Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
 
 
SONY ACTION CAM
Akció! Kamera indul...
 
Mivel a földi halandónak, az embernek csak két kéz jutott, ezen a hiányosságon segítenek a Sony Action Cam megoldásai és kiegészítői...
 
A nyolckarú Siva istennőnek alighanem könnyű lenne a dolga, ha barlangászva vagy vízisíelés közben, biciklire pattanva vagy a tenger mélyére merülve szeretne pompás felvételeket készíteni.  A földi halandónak, az embernek azonban csak két kéz jutott. Ezen a hiányosságon segítenek a Sony Action Cam megoldásai és kiegészítői azoknak, akik nem csak egy ünnepi partit vagy lelátóról végigizgult sportjátékot akarnak megörökíteni.

Akik kalandosabb, mozgalmasabb életet élnek, s nemcsak magukban őriznék az átélt pillanatokat, hanem meg is osztanák barátaikkal vagy épp a világhálóval.
Az akció-kamerák persze mindazt tudják, ami egy Sony felvevőtől alapból elvárható: kristálytiszták a képek, gördülékeny és rezgésmentes a felvétel. Az ultraszéles látószögű Carl Zeiss objektívvel és Exmor R™ CMOS érzékelővel pedig részletgazdaggá válik a kép, még gyenge fényviszonyok mellett is.
 
 

 
A dinamikus vagy épp extrém helyzetekben a kényelmes és biztonságos kamerahasználatot több külső és belső funkció, kiegészítő lehetőség teszi örömtelivé. A filmkészítő – igazodva az akciókhoz – öt különböző felvételi mód közül választhat. Síelés közben a tiszta képalkotást a páramentesítő lapok segítik, búvárkodáskor pedig a vízálló tok valamint fejpánt tesz megbízhatóan jó szolgálatot. A túrázók vagy barlangászok a csukló vagy fejpánthoz rögzített kamerával tudnak biztonságosan haladni és közben kompromisszumok nélkül filmezni. De szerelhető a készülék biciklikormányra is, vagy épp a kedvenc háziállat, a kutya hátára is. A gyorsasági és helyzeti adatok pedig a GPS funkcióval rögzíthetők. S persze, ha a kaland véget ér, a film azonnal letölthető, vagy wifi segítségével meg is osztható, hogy a kényelmesebb életmódot választók se maradjanak ki – legalábbis a képek és hangok erejéig – a jóból…

Sony FDR-X3000R + AKA-FGP1 pack

Sony FDR-X3000R + AKA-FGP1 pack

4K Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval FDR-X3000

4K-videók Kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval

  • 4K Ultra HD a Full HD minőséghez képest négyszer jobb részletességért
  • Csökkentett remegés a Kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval
  • A videokamera teljes körű vezérlése az RM-LVR3 segítségével végzett be- és kikapcsolást is magában foglalja
  • AKA-FGP1 újjmarkolattal szettben  
  • 1 év gyári garancia


Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 179.990 Ft Akciós ár: 159.900 Ft

Sony HDR-AS50B Full HD akciókamera

Sony HDR-AS50B Full HD akciókamera

Vesse bele magát a felvételkészítésbe, és élvezze a gondtalan filmezést nap mint nap HDR-AS50B

A strapabíró, kompakt HDR-AS50 Action Cam segítségével játszva készíthet saját szemszögből rögzített (POV) filmeket a mellékelt víz alatti tokkal. A speciális funkciók és a laza stílus könnyed felvételkészítésre bátorít nap mint nap.

  • Tartozékként biztosított víz alatti tok az akár 60 m-es mélységben végzett felvételkészítéshez
  • A 4K idősűrítéses felvételkészítés lenyűgöző filmekké alakítja a 4K-képeket
  • Remegésmentes videó SteadyShot stabilizátorral
  • 1 év gyári garanciaKiterjesztett garancia:
Bővebben
raktáron Raktáron
Ingyenes szállítás
 Régi ár: 69.900 Ft Akciós ár: 59.500 Ft