Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK - 2014/5


Foci 4K minőségben

Stadionhangulat a nappaliban

A brazíliai futball-világbajnokság egyik selejtező mérkőzéséről, valamint negyeddöntőjéről és a döntőről készít felvételt a Sony 4K minőségben.

Négy világelsőség a Sonynak

Idén a legjobbak

2014 legjobb kompakt fényképezőgépe az Sony Alpha 7R,  videokamerája a FDR-AX100, legjobb akciókamerája a HDR-AS100V lett. Ugyancsak a legjobbnak bizonyultak a DSC-QX10 és DSC-QX100 okos telefonhoz kapcsolódó lencse stílusú kamerák.

Sony a héten (21)

A Sony e heti újdonságai

Júliusban ingyen letölthető Jackson album a Xperia Z2 tulajdonosainak, szebb és jobb lett a RX100-as csúcskompakt III. változata, két új hordozható hangszóró kerül a piacra a nyáron. 
– 2014. május 19.

Sony a héten (22)

A Sony e heti újdonságai

Megkezdődött az Xperia csúcsmodellek KitKat frissítése, piacra kerül az Alpha 7S fényképezőgép, szeptemberben debütál az Xperia Z3, s még csak kódneve van a Sony középkategóriás új telefonjának… – 2014. május 26.

SONY&FOCI

Melyik tv a legjobb a foci vb-re?

Az MTVA a brazíliai foci vb minden meccsét élőben közvetíti, a mérkőzések estébe nyúlnak, ám másnap megismétlik valamennyit. A kérdés, milyen tévékészülék nyújtja a lehető legnagyobb élvezetet. S aki most készül egy kisebb-nagyobb beruházásra, milyen szempontokat vegyen figyelembe a vásárláskor? (A SonCity azonban a nőkre is gondolt…)