Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK - 2014/


Sony Xperia Z2

Kényelmes luxushatás avagy a legjobb okos

SONY&FOCI

A VB-himnusztól a kabaladalig

Örömteli zenei őrület hatja át a brazíliai foci-világbajnokság előkészületeit: a Sony nemcsak képekben, de zenében is nagy dobásra készül. 

Sony nyitány - 2014

A legkisebb nagyágyúk!

Kicsiben kezdte a Sony az idei évet, de egy cseppet sem adta alább… Először a világ (jelenleg) legkisebb és legkönnyebb MILC fényképezőgépével rukkolt elő, majd bemutatta a világ legkisebb és legkönnyebb 4K kameráját is.

Action Cam HDR-AS100VR

Akció!  Felvétel indul!

A Sony legújabb akciókamerájában azok az adrenalinfüggők lelik igazán örömüket, akik kétszer szeretnék átélni ugyanazt az élményt. Egyszer élesben: télen, nyáron, hóban, sárban – földön, vízen, levegőben… Másszor pedig felidézve az extrém helyzeteket és aktivitást, Full HD minőségben. 

Foci 4K minőségben

Stadionhangulat a nappaliban

A brazíliai futball-világbajnokság egyik selejtező mérkőzéséről, valamint negyeddöntőjéről és a döntőről készít felvételt a Sony 4K minőségben.

Négy világelsőség a Sonynak

Idén a legjobbak

2014 legjobb kompakt fényképezőgépe az Sony Alpha 7R,  videokamerája a FDR-AX100, legjobb akciókamerája a HDR-AS100V lett. Ugyancsak a legjobbnak bizonyultak a DSC-QX10 és DSC-QX100 okos telefonhoz kapcsolódó lencse stílusú kamerák.

Sony a héten (21)

A Sony e heti újdonságai

Júliusban ingyen letölthető Jackson album a Xperia Z2 tulajdonosainak, szebb és jobb lett a RX100-as csúcskompakt III. változata, két új hordozható hangszóró kerül a piacra a nyáron. 
– 2014. május 19.

Sony a héten (22)

A Sony e heti újdonságai

Megkezdődött az Xperia csúcsmodellek KitKat frissítése, piacra kerül az Alpha 7S fényképezőgép, szeptemberben debütál az Xperia Z3, s még csak kódneve van a Sony középkategóriás új telefonjának… – 2014. május 26.

SONY&FOCI

Melyik tv a legjobb a foci vb-re?

Az MTVA a brazíliai foci vb minden meccsét élőben közvetíti, a mérkőzések estébe nyúlnak, ám másnap megismétlik valamennyit. A kérdés, milyen tévékészülék nyújtja a lehető legnagyobb élvezetet. S aki most készül egy kisebb-nagyobb beruházásra, milyen szempontokat vegyen figyelembe a vásárláskor? (A SonCity azonban a nőkre is gondolt…)

SONY&FOCI

Mekkora tévét érdemes vásárolni?

A brazíliai vb sok családot késztet arra, hogy a régi készülékét lecserélje s egy korszerűbb és nagyobb tévét vásároljon. Hatalmas a választék. Íme, egy kis segítség….

Sony a héten (23)

A Sony friss újdonságai

Megmutatta magát a Xperia T3, júniustól havonta hat ingyenes játék a Playstation rajongóknak, és egy lapos, kerek vezeték nélküli töltőszett a Z2 számára…

Sony a héten (25)

Okos, akciós, játékos

Jön a Sony legújabb Action Camerája, kicsi és olcsó PlayStation TV a játékmániásoknak, Xperia Z2 a foci vb hivatalos okostelefonja - világbajnokis alkalmazásokkal…

Nyár + fotózás

Hogyan fotózzuk a gyerekeket nyaraláskor?

Gyermek + víz + kamera = pompás családi képek. A recept egyszerű, de érdemes néhány óvintézkedést is tenni, hogy a fényképek utóbb tényleg felidéző erejűek legyenek.

Sony a héten (28)

A sétáló magnótól a birkás akciókamerákig

Ősszel mutatkozik be az Xperia Z3,  birkák hátára szerelték a Sony akciókameráit a Tour de France-on, harmincöt éve született a Sony sétáló magnója, a Walkman…

Sony a héten (29)

A világbajnok SP-től a fesztiválkütyükig

A világ legjobb selfie okostelefonja, hordozható fesztiválkütyük strandra, koncertekre, no meg egy párhuzamos vb eredménye... ennyit a Sonyról a héten.

Sony a héten (33)

Hajlított képernyő - 4K képminőség


Jön a hajlított képernyős, 4K-s Sony Bravia, debütál a Z2 tablet utóda, s elérhetők már az Xperia E1 és E1 dual alapmodellekre is a KitKat frissítések…

Sony a héten (35)

Hatszor a legjobb Európában

A Sony nem csak tökéletes technikai eszközöket, de élményeket is nyújt vásárlói számára. Íme, az eredménye: az EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) HAT kategóriában is Sony terméket ítélt a legjobbnak.

Sony a héten (36)

A legkisebb, a parfümös és a vízálló

 

Szeptember a legkisebbek hónapja, már ha a legkisebb MILC-ről vagy a legkisebb, parfümnek álcázott fényképezőgépről van szó, ráadásként pedig jön a leginkább vízálló okostelefon…

Sony a héten (38.1)

Kicsi, de játékos
 

Ősszel kerül piacra a világ legvékonyabb, legkönnyebb, vízálló 8 colos tabletje.

Sony a héten (38.2)

Csodaobjektív

Ugyan a japán óriáscég a héten mutatta be, de várhatóan csak karácsony előtt érkezik a boltokba a Sony csoda objektíve.

Sony a héten (39.1)

Ingyenes PlayStation Plus a hétvégén
 

Három napig ingyen multizhat a világ bármely részéről választva játszótársat…

Sony a héten (39.2)

Egy a csuklóra, egy a szemre
 
A Sony egy új okosórával és egy márciustól már kaphatónak ígért okos szemüveggel rukkolt elő az elmúlt napokban.