WH1000XM3AG8

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Soncity szilveszter – V7D

A V7D-es asztrodroid, avagy a sarokba állított bulihangszóró 

Szilveszterre elképesztő. Csak szerényen áll a sarokban, mint egy R2D2-es asztrodroid, közben villog, szórja a fénysugarakat, csinálja a fesztivált, gondoskodik a buli hangulatról. Neve is van: Sony V7D

Sony Xperia - Android 7.0 és 7.1.1.

Az Android 7.0 után máris jön a 7.1.1-es verzió

Miközben a Sony a közelmúltban megindította a hivatalos Android 7.0-s frissítéseket, máris a 7.1.1-es verzióval kívánják átvenni a világelsőséget – némi kitétellel.

Sony OLED televízó

SONY? OLED? CES? 2017?

Lehet, nem biztos, de lehet: 2017-ben OLED tévékkel lép színre a Sony, méghozzá igen kedvező áron kínálva a készülékeket.

Soncity okos karácsony 4.

A Sony okos decembere

December az év legmeghittebb hónapja, idén a Sony karkötője és fülese jóvoltából a legokosabb is.

 

PlayStation VR - TIME

A PlayStation VR a legjobb
 

A Time magazin szerint a PlayStation VR az év egyik legjobb találmánya. 

Soncity Karácsony 3. - Fényképezőgépek

Karácsonyi Kamerák

Karácsony már a sarkon túl közeleg, és ez azt jelenti, hogy mind többen nekiindulnak, hogy tökéletes ajándékot keressenek az ünnepekre. Nem kell tovább menniük, hiszen a fényképezőgép az egyik legjobb ajándék azoknak, aki szeretnek fotózni. Persze, megfelelő kamerát választani nem könnyű, de íme, három Sony kamera, amely megelégedésére szolgálhat a barátok vagy a család számára.

PS4 kedvcsináló

Királyi ajándék karácsonyra

Egy perc alatt meggyőződhet arról, mekkora királyság a PS4 – csak rá kell kattintania a Sony kedvcsináló reklámfilmjére.

Soncity Karácsony 2. | MDR-100ABN fejhallgató

Meghitt pillanatok fejhallgatója

Két karácsonyi meghitt pillanat között – főleg, ha nagy a család – a sokadalom nagy felbontású zajában néha egy kicsit menekülőre fogná az ember, egy félórányi kikapcsolódásra vágyva. A kézenfekvő megoldást a Sony MDR-100ABN  ‘h.ear on’ vezeték nélküli NC fejhallgatója kínálja.

SONY 4K UHD - reklám

Sony 4K-tökéletes lufis varázslat

 

Androidos okosság, elképesztően tökéletes képi világ és lenyűgöző dizájn – valamint 4000 lufi és másfél tonna glitter. Ezek a Sony Bravia 4K HDR TV-k és róluk szóló reklámfilm jellemzői.

Soncity Karácsony 1. | ZD9 tévé

A Sony hármas varázslata
 

 

A csak ülünk és bámulunk majd… a karácsony kedvenc filmjeit oly varázslatos színekkel és árnyalatokkal tárja elénk a Sony legújabb szuperkészüléke. Az élmény nem lesz földöntúli, hanem nagyon is valóságos, bár a készülék neve, a ZD9 egy kicsit a StarWars világát idézi…