Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


A Sony minden ereje és intelligenciája egy prémium okostelefonban


Xperia™ Z1Z1_1A Sony minden ereje és intelligenciája egy prémium okostelefonban
 

Xperia™ Z1 - a Sony legjobbja most még jobb lett

Fedezd fel a kiválóság új szabványát


Bámulatos fényképek és videók. Innovatív alkalmazások. Fantasztikus kijelző. Mindez az eddigi legelegánsabb borításunkba csomagolva. Fedezd fel, miért az Xperia Z1 az eddigi legjobb okostelefonunk. A Sony legjobb mobil kamerája egy vízálló okostelefonban*
 

 Z1_2

Egy kompakt fényképező minősége és teljesítménye
 

Mivel az Xperia ugyanolyan alkatrészek felhasználásával készült, mint a Sony digitális kompakt készülékei, így ez valóban a legjobb kamerával ellátott okostelefonunk. Nagyméretű 1/2.3”-os 20.7 megapixeles Exmor RS™ for mobile képszenzor a Sony díjnyertes G Lens lencséjével és az intelligens BIONZ™ for mobile képfeldolgozó rendszerrel kombinálva. A Superior Auto használatával pedig ezen technológiáknak legjavát tudod kihozni, anélkül hogy a beállításokkal kellene foglalkoznod. Az eredmény: a legjobb képek, amiket el tudsz képzelni. A SteadyShot™-nak köszönhetően pedig tiszta és remegésmentes videókat készíthetsz.

 
z1_3 

Közvetítsd a pillanatot a Social live-val élőben

A Social live lehetővé teszi számodra, hogy minden pillanatot közvetíthess a Facebook-on keresztül, éppen akkor amikor megtörténik. Lépj túl a képkészítésen, kövesd élőben barátaid kommentjeit, folytasd a beszélgetést - mind valós időben.
Nagyítás, és közelítés - szereld fel telefonodat az okostelefonra szerelhető DSC-QX100 objektívvel. zzz

Bővítsd fényképezőgéped

Az okostelefonra illeszthető DSC-QX100 objektív többek között nagy zoom tartománnyal és továbbfejlesztett szenzor technológiával rendelkezik.

 

Minden fénykép egy helyen

Gyűjtsd össze fényképeidet és videóidat egy helyre, és éld újra őket bármilyen készüléken - tableten, telefonon, számítógépen vagy BRAVIA® TV-n.

 

 

A valóságot mutatja. Jobban.

z1_5

A legkiválóbb vizuális élmény

Az Xperia Z1 egyesíti a legújabb Sony BRAVIA® technológiát egy nagyfelbontású 5"-os Full HD TRILUMINOS™ Display kijelzővel és X-Reality™ for mobile képfeldolgozó technológiával. Ezek együttes eredménye a legkiválóbb képernyőkép, bármit is nézel. Az eddigi legjobb okostelefonunkban. 


Élvezd Fedezd fe


Nagyképernyős szórakozás az okostelefonodról

Az egy érintéses megosztás lehetővé teszi, hogy Xperia Z1 készülékedet nagy képernyőn is élvezhesd. A Full HD Sony KDL-40W905 TV ehhez tökéletes társ lehet.

 

A filmek világa

Otthon vagy útközben - élvezd a legfrissebb kasszasikereket vagy klasszikusokat az elérhető legjobb videó és audió minőségben.

 

Fedezd fel az igazi szimmetria élményét

Fedezd fel