Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Xperia Z5 Ultra és Z6

Jön a Z5 Ultra, kopogtat a Z6, feltámadó a PS2-esek


Januárban debütálhat az Xperia Z5 Ultra, kiszivárgott információk a Z6-ról, PS2-es játékok a PS4-en.


:: Z5 ultra és Z6 - Aligha rukkolhat elő a január eleji CES-en a Sony a Z6-tal, hisz ezzel szinte alávágna a néhány hónapos csúcsmodelljének, a Z5-nek – s magára haragítaná az Xperia mániásokat is, hisz néhány hónap után újabb költségbe verné őket, ha a csúcskészülékre áhítanának.Bár ma már minden előfordulhat.

Így az is, hogy miközben a hírek szerint a januári nagy tech-show-n még csak a → Sony Xperia Z5 Ultra debütál - Qualcomm Snapdragon 820 SoC rendszerchippel, 4 GB LPDDR4 RAMmal, 6,5 hüvelykes 4K-s kijelzővel és egy 23 megapixeles kamerával – aközben már adatok láttak napvilágot a Z6-tal kapcsolatban is.

E szerint a Z6 öt motelvariációban jelenik majd meg: az Xperia Z6 Mini: 4 colos kijelzővel, az Xperia Z6 Compact: 4,6 colos kijelzővel, az Xperia Z6: 5,2 colos kijelzővel, az Xperia Z6 Plus: 5,8 colos kijelzővel, az Xperia Z6 Ultra: 6,4 colos kijelzővel. Ami közösnek ígérkezik: a Mini kivételvel Kryo processzormagos Snapdragon 820 lesz a készülékek lelke, a Minibe pedig egy nyolcmagos Snapdragon 620 kerül.:: Marshmallow A Sonyról szóló bennfentes hírek zömmel jól időzített és alig álcázott kiszivárogtatások – így aztán hihetünk is a pult alatt terjedő híreknek. A legújabb bennfentes szerint a Sony januárban indítja meg a készülékei Marshmallow frissítését. Az → Xperia Z5 szériával kezdve.

A hírek szerint javul a Stamina mód, elérhetővé válik a Doze funkció is, ami a készenléti időt növelni, s persze az összes egyéb Android 6.0-s újítás is.

Először a Z5, a Z5 Compact és a Z5 Premium modellekre lesz elérhető, majd sorra kerülnek a korábbi készülékek: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua, Xperia C4
 
 

:: PS2 újratöltve - Már elérhetők a → Sony PS4-en a korábbi PS2 klasszikusok legkedveltebb játékai. Íme, az első széria, az első nyolc letölthető játék: a Dark Cloud, a GTA III, a GTA: San Andreas, a GTA: Vice City, a Rogue Galaxy, a The Mark of Kri, a War of the Monsters és a Twisted Metal: Black.

Hamarosan további címek várhatók. A játékok 1080p-ben futnak, trófeatámogatást kaptak, és minden más fontosabb PS4-jellemzőjét ismerik, a Remote Playtől kezdve a különböző Second Screen-lehetőségeken át egészen a Share Playig.