Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Xperia Z5 és T4

Utra-Csúcs

Ígéretére rácáfolva a Sony ismét visszatér az évi két csúcsmobil premierhez, de a középkategóriás készülékek fejlesztéséről sem feledkezik meg.


Z5, a nem csak plusszos fejlesztés
A Z3+ (avagy a Z4) után új Sony csúcsmodell kerül a piacra, várhatóan az év második felében. Szeptemberre várható a bemutatása.  Az új zászlós-modell, az Xperia Z5 mobil már nem a  + -szos kategóriába tartozik, valóban jobb lesz, mint az elődei. A készülék már bizton tudható jellemzői közül a Snapdragon 820-as processzor lesz a befutó, 4 GB RAM-mal. A modell ujjlenyomat-olvasóval és strapabíró, 4500 mAh-es akkumulátorral is büszkélkedhet majd. Az előlapra 8 MP-es, a hátlapra pedig egy 21 Mp-es kamera kerül, utóbbi igazán vonzó lesz a smartfotó-mániásoknak és filmkészítőknek.


T4Ultra


A Levander kódévre hallgató középkategóriás Sony mobil várhatóan T4Ultra néven kerül hamarosan forgalomba, ultra vékony kerettel, és MediaTek MT6752 SoC proszesszorral.

Az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzős mobil 2 GB RAM-ot kap és elöl- hátul egyaránt 13 megapixeles kamerát. Az Android 5.0 rendszeren alapuló,  dual SIM-es vagyis kétkártyás, 4G támogatással ellátott készülék várhatóan 80 ezer forint körüli áron lesz kapható.