Grincs

Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Xperia Z5

Ötből egyszerre három - itt az Xperia Z5 család
 

A Sony három új csúcsmobilt mutatott be Berlinben, az Xperia Z5-öt, az Xperia Z5 Compactot és az Xperia Z5 Premiumot. 

Az Xperia  Z5 5.2 colos, QHD felbontású kijelzőt kapott, így 423ppi pixelsűrűséggel rendelkezik. Az Android 5.1 Lollipop rendszer alatt a 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 810 chipset és 3 gigabájt RAM dolgozik. A belső, 32 gigabájtos tárhely microSD kártyával bővíthető.


 


A Sony Xperia Z5 hátlapjára egy 23 megapixeles kamera került a gyártó saját fejlesztésű 1/2.3”-os Exmor RS szenzorával, míg az előlapi kamera öt megapixeles, szintén egy Exmor RS szenzorral és 25 mm-es széles-látószögű lencsével.

A hátlapi kamera tudása rendkívül jó, a világon elsőként ugyanis a Z5 mondhatja el, hogy mindössze 0.03 másodperc alatt képes az autofókusza a megfelelő fókuszálásra, ötszörös Clear Image Zoom-ot kapott, az ISO pedig akár 12800-ig is kitolható – videók esetén 3200-ig –, ezen kívül pedig továbbfejlesztett Steady Shot funkcióval és 4K felbontású videórögzítéssel is ellátott.  

:: Itt rendelheted meg az Xperia Z5 okostelefont

A burkolat egy 2900 mAh-s akkumulátort rejt, amely átlagos használattal két napot is kibír töltés nélkül, ám az energiatakarékos móddal ez rendkívüli mértékben kitolható.  

A
Z5 Premium már egy nagyobb, 5,5 hüvelykes, 4K-felbontást támogató érintőképernyővel lesz elérhető, amivel a cég szerint a világon elsőként hódítják meg ezt a kategóriát. Itt csak a videók futnak 4K felbontásban, a tobbi tartalom Full HD-ben.