Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Fedezze fel a Sony legjobb technológiáit egy táblaszámítógépben

Xperia™ Tablet Ztablet Z
Briliánsan élénk HD kijelző

Az Xperia™ Tablet Z a Sony legújabb megjelenítési technológiájával rendelkezik a a lehető legélénkebb látvány nyújtásához. A 25,6cm (10.1”)-es HD Reality kijelzőt a Mobile BRAVIA® Engine 2 hajtja meg, ami automatikusan optimalizál minden képet. A legszínesebb kijelzővel minden jelenet gazdagabb, fényesebb és lélegzetelállítóan élénk.

tabletZ

Könnyen hordozható kialakítás

Az Xperia™ Tablet Z karcsú, minimalista megjelenésével és prémium minőségű anyagaival minden irányban szimmetrikus. Ezt nevezzük OmniBalance kivitelnek. A mindössze 6,9 mm-es és 495 grammos Xperia™ Tablet Z figyelemre méltóankarcsú, könnyű és hordozható – mégsem törékeny. Vízállófelépítésével és szupererős üvegkijelzőjével kedvenc szórakoztatóját mindenhová magával viheti.

tabletZ

Nagy teljesítményt hordoz magában

Az Xperia™ Tablet Z karcsú külseje a legfinomabb belső hardverrel társul. A legújabb Snapdragon™ S4 Pro aszinkron négymagos processzor szuper sebességet, döbbenetes grafikát és lenyűgöző akkumulátorkapacitást biztosít. Ez egy vékony és könnyű tablet, melyet a maximális teljesítmény elérésére készítettek.

tabletZ

Vezeték nélkül csatlakoztatható szórakoztató készülék

Az Xperia™ Tablet Z nem csak a magával ragadó megtekintés lehetőségét hordozza egy táblagépben. Univerzális távirányítóként is használható, amivel otthona bármely pontján csatlakoztathatja és irányíthatja a szórakozást. A zenét Bluetooth hangsugárzón keresztül hallgathatja. Csatornát válthat a HDTV-n, miközben a Twitteren csiripel. Megoszthatja fotóit a nagy képernyőn az egyérintéses tükrözéssel. Az Xperia™ Tablet Z egy otthoni szórakoztató központ, amivel minden eddiginél jobban együttműködhet a hálózattal és annak eszközeivel.

tabletZ 

Készítsen felvételeket és csevegjen HD minőségben

Az Xperia™ Tablet Z 8 megapixeles kamerával és mobilkészülékekhez fejlesztett ExmorR™ érzékelővel rendelkezik, hogy bármilyen megvilágításnál éles képet készíthessen. Készítsen eszméletlenül élethű HD videót. Az előlapi kamerával kristálytiszta csevegést folytathat távoli barátaival. Nem profi a beállításokban? A Superior Auto üzemmód mindent elvégez, Önnek csak a gombot kell megnyomnia.

XperiaZ

Szórakozás gombnyomásra

Moziképernyő. Játékkonzol. Webböngésző. e-olvasó. Akármit is szeretne tablet gépével csinálni, az XperiaTM Tablet Z készen áll a szórakoztatásra. A Sony Entertainment Network1 elérésével a zeneszámok és filmek ezrével állnak rendelkezésére. Felfedezheti a 600 000 alkalmazást a Google Play áruházban. Tegye próbára legjobb eredményeit a PlayStation Mobile legújabb játékaival3. Lapozza végig egy könyv oldalait. Nézze át a sikerfilmek listáját. Az XperiaTM Tablet Z mindezeket lélegzetelállító kijelzővel, a lehető legélesebb grafikával és a tabletek legjobb hangjával biztosítja.

Sony Select
Tippeket szeretne kapni, hogy melyik alkalmazást töltse le a Google Play áruházból? A Sony Select megmutatja Önnek a legjobbakat. 
TV SideView2
Élvezze még jobban a tévét. Hívja le az éppen nézett program adatait, keressen tartalmat a különböző szolgáltatásokon és készülékeken keresztül és működtesse könnyedén a tv-készülékét a XperiaTMTablettel. 

PlayStation Mobile3
Hozza ki a legtöbbet a PlayStation stílusú játékokból az XperiaTM Tablet Z készülékén, ahol a képernyőn lévő virtuális DUALSHOCK vezérlővel játszhat kedvenc játékaival.

Filmek
Szórakozzon. Élvezze kedvenc filmjeit és tévéműsorait jó kép- és hangminőségben és az “Átdobás” lehetőségével a DLNA-kompatibilis televízióra.

WALKMANWALKMAN
Játssza le, ajánlja másoknak, fedezze fel és tapasztalja meg a dalokat a lenyűgözően tiszta hangzású Sony ClearAudio+ üzemmódban.

Socialife
Valamennyi hírcsatorna, videó és közösségi oldal frissítését egyetlen helyen olvashatja.

1 A Sony Entertainment Network szolgáltatásai csak bizonyos országokban állnak rendelkezésre.
2 A TV SideView alkalmazás nincs előre telepítve, a Google Play áruházból lehet azt letölteni. 
3 PlayStation Mobile alkalmazás nincs előre telepítve, a Google Play áruházból lehet azt letölteni. Csak bizonyos országokban állnak rendelkezésre.