Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Xperia C4

Szelfimobil és zenélő égő

 

Szelfimániásoknak Xperia C4, a hangulatfelelősöknek pedig zenélő villanykörte… ez a Sony májusi meglepetése.


 

Xperia Z4 után C4 – felgyorsult a Sony


A zászlóshajónak számító Xpreia Z4 után a szelfikedvelőknek kínál a nyáron egy újabb okos telefont a Sony. Jön az Xperia C4 is.

 

Xperia Z4 után C4 – ez nem egy fordított abc követése, hanem a Sony felgyorsult okostelefon-variációinak bemutató sorrendje. Alig két héttel a Z4 bemutatója után egy másik lepel alól előbukkant az Xperia C4. Led vakus 5 MP-es belső kamerával és Full HD kijelzővel érkezik a szelfimániások várható legnagyobb örömére. Hátoldali kamerája 13 megapixeles.

 

A Z4-nél nagyobb, 5.5 hüvelykes kijelzőjét 1,7 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT6752 hajtja ARM Mali-T760 grafikus vezérlővel és 2 GB RAM-mal. 16 GB-os belső tárhelye micro SD kártyával egészíthető ki. A megfelelő hangzást a 3D surround, a Clear Audio, a Clear Bass, valamint az xLOUD garantálja. Akkuja 2600 mAh-es, amely akár több napot is kibir.


Az okostelefon az alap kivitel mellett dual-SIM változatban is megjelenik majd, mindkét modell várhatóan a nyár közepén kerül majd forgalomba.

 

A hírek szerint hamarosan megérkezhet az a Lavender becenévre hallgató Sony mobil is, amely már kifejezetten a szelfimániások igényét kívánja kielégíteni, elő és hátoldalán egyaránt 13 megapixeles kamerákkal.


 


Zenélő villanykörte


Stravinsky szerint a zene világosságot gyújt az elménkben. Ezt a gondolatot a Sony szinte szó szerint vette. És valami hihetetlen dolgot művelt. Előrukkolt az zenélő villanykörtével. A Sony villanykörtéjébe egy Bluetooth hangszóró is helyett kapott,  így egy forrásból jöhet a fény és a zene.


Japánban debütált az a Sony villanyégő, amelybe egy 2 W-os hangszórót rejtettek, s ekként az otthonok Ledes hangulatfelelőse lehet.  A 360 lumenes LED Light Bulb Speakerhez természetesen egy mobil applikáció is párosul, így a zeneválasztással együtt a hangerő és a fényerő is beállítható. A külön erre a célra készült távirányítót pedig NFC-n keresztül párosíthatja tulajdonosa az égővel, s ennek segítségével változtathatja a hang- és fényerőt. Az égő júniustól már kapható, igaz borsos az ára: 199 dollár.