Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


SONY&FOCI

A himnusztól a kabaladalig  
   
Örömteli zenei őrület hatja át a brazíliai foci-világbajnokság előkészületeit: a Sony nemcsak képekben, de zenében is nagy dobásra készül.   

 
A Sony és a FIFA a világbajnokság idejére egy 16+2 dalból álló zenei CD-t jelentet meg. Normál és deluxe kivitelben. Az album nyitószámát, a vb hivatalos dalát Pitbull adja elő, Jennifer Lopez és a brazil Claudia Leitte közreműködésével. Ám a CD-n nemcsak brazil és amerikai, hanem a világ minden tájáról felkért előadók is kifejezik zenei örömüket a bajnokság alkalmából.  
   
 
   
A One Love, One Rhythm: The Official 2014 FIFA World Cup album május 12-től lesz elérhető és letölthető. A nyitó szám Pitbull: We Are One (Ole Ola) című dala, ezt követi a torna hivatalos himnusza, a "Dar um Jeito", vagyis a "Megtaláljuk a megoldást" című, amelyben Alexandre Piresen és Wyclefen kívül a mexikóiak legendája, Carlos Santana és Avicii is közreműködik. A válogatás a brazilok életérzését és a futballhoz kötődő érzelmeit tükrözi. A vb hivatalos dala a nyitóünnepségen, a himnusza pedig a záróünnepségen hangzik majd el először élőben.  
   
És ez még nem minden, a Ricky Martin mentorságával kiírt Sony SuperSong video-dalversenynek is megvan a győztese. A szakértői testület és a rajongók online szavazatai egy miami zenész, Elijah King Vida című video-dalát tartották a legsikerültebbnek.  
   
Itt nézheti meg és hallgathatja meg a szerző, Elijah King előadásában:  
   
 
   
Itt pedig Ricky Martin előadásában:  
   
 
   
Persze idén már nemcsak hivatalos dal, valamint himnusz, hanem kabala dal is ösztönzi a labdarúgókat, s köztük a brazilokat a győzelemre. Utóbbi Arlindo Cruz: Tatu Bom de Bola című száma, amely természetesen az albumon is megtalálható.