Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony ZD9 és XD sorozatNyári Sony TV-parádé
 

Öt új 4K modell számtalan méretben, és egy elképesztően valósághű kijelzős ZD9 televízió a Sony nyári meglepetése…


 

Új BRAVIA 4K tévék – egyszerre öt modell

Hamarosan 5 új Sony 4K HDR televízió (XD83, XD80, XD75, XD70 és SD80) lesz elérhető a piacon.

A különböző szobaméretekhez (43-65 inches képernyők) és felhasználói igényekhez kialakított Sony BRAVIA 4K HDR modellek több mint 8 millió pixeles felbontást tudhatnak magukénak, így elképesztő képi részletgazdagságot és képminőséget biztosítanak.

Sőt, képesek közel 4K felbontásúra konvertálni az egyszerű HD forrású adásokat is.

A Sony BRAVIA 4K HDR készülékek öt, új modellje támogatja a Google Android TV operációs rendszerét, kihasználhatóvá téve annak minden előnyét és széles bázisú műsorkínálatát.  Az új modellek pontos, kereskedői megjelenéséről és árairól még nem tettek közzé információt.

 

 

Jön a ZD9 is…
A televíziós kijelzők új generációját kínálja hamarosan a BRAVIA 4K HDR televíziók ZD9-es sorozata. Még mélyebb fekete szín megjelenítésre képesek, a fények élettel telibbek, a színek pedig szinte egy az egyben visszaadják a valódi világ árnyalatait.

Az új ZD9 sorozat készülékei  a 4K HDR X1TM Extreme processzorral és egy egyedülálló háttér-megvilágítási technológiával, a Backlight Master DriveTM-val kombinálva soha nem látott kontrasztot képesek produkálni páratlanul pontos színárnyalat megjelenítés mellett. Felülmúlhatatlan vizuális élményt kínálnak.

A BRAVIA 4K HDR TV-k ZD9-es sorozata Android TVTM rendszeren fut, amelyhez a Sony fejlesztett egyedülálló felhasználói felületet. A modell a fejlett és sokrétű tartalomkeresésen felül hangvezérléssel is működik.  

Fotó: Sony