Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony XRB-X930D és X940D - CES

Tarolnak a 4K HDR Ultra HD logós Sony-modellek


A Las Vegas-i CES sajtótájékoztatóján mutatta be a Sony a legújabb 4K Ultra HD televízióit, a XBR-X930D / XBR-X940D és a XBR-X850D sorozatot.
A HDR (High Dynamic Range) kémminőség, egyedülálló  Slim háttérvilágítás és ultravékony design jellemzi a legújabb modelleket. A nagyobb fényerő, az részletesebb és finoman erősebb kontraszt valamint az élénk színek mélyrehatóbb képi élményt közvetítenek, mint valaha a képernyő teljes felületén.→ A Slim Backlight  Drive technológiánk oda irányítja a fényt, ahol a képernyőnek arra leginkább szüksége van. Mindkét világ legjavát élvezheti – kivételes képminőséget egy ultravékony tévén.
 
→ A háttérfény rendkívül precíz vezérlése segítségével az X-tended Dynamic Range PRO a sötétet még sötétebbé, a világosat pedig még világosabbá varázsolja – felélénkítve minden jelenetet a fényerő legszélesebb skáláját használva. Tökéletesen kiegyensúlyozza a fénykimenetet a képernyő teljes felületén – az X-tended Dynamic Range PRO™ olyan fényerőtartományt hoz létre, amely háromszorosa a hagyományos LED háttérvilágítású tévék tartományának.
 
→ A 4K Processor X1 processzorral ellátott 4K-tévék drasztikusan megnövelik a fényerőtartományt, még X-tended Dynamic Range PRO technológia nélkül is. Mindez a dinamikus kontrasztnövelő technológiának köszönhető, amely képkockáról képkockára optimalizálja a fényerőt aszerint, hogy éppen mi történik a képernyőn.
 
→ A 4K-hoz hasonlóan a nagy dinamikatartományú kép (HDR) is hatalmas előrelépést jelent a képminőség terén. A HDR-jelek sokkal több fényerő-információt tartalmaznak. A HDR-ready tévék tehát sokkal nagyobb kontrasztra képesek, szélesebb színspektrumot alkalmaznak.
 

A  →Sony Bravia készülékeken feltüntetett 4K HDR Ultra HD logó már maga is mindet elárul, mire lesz képes a Sony új Androidos tv-sorozata, amely a 2016-os év első felében jelenik meg a piacon.