Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony Xperia XZ és X Compact

SonyMobil: felső és középkategóriás újdonság


A berlini IFA 2016-on mutatta be a Sony a két új okos telefonját, az Xperia X Compact és az Xperia XZ modellt. Mivel már előrendelhetővé vált, nyilvánosságra került az ára is, jelenleg 239.990 forintos áron kínálják az Xperia XZ-t egyes mobilszolgáltatók. 
 


Sony Xperia XZ


Az Xperia XZ kijelzője 5,2 hüvelykes és 1920 x 1080p a felbontása, s ehhez egy Triluminos Display képjavító eljárás társul. A telefon erőforrása a Qualcomm Snapdragon 820 chip, 3 GB-nyi memóriával és 32/64 GB-tos háttértárral, amely természetesen bővíthető. Operációs rendszere Android 6.0.

A Sony Xperia XZ hátlapi kamerája 23 megapixeles egy f/2.0 lencsével. Autofókusz rendszere lézeres segítséggel méri a távolságot. A fotó és videó képstabilizációt egy ötirányú giroszkóp támogatja. A kameráva 4K-s videók is rögzíthetőek. 


Xperia X Compact


Kistestvérhez illőn a Xperia X Compact  egészen aprócska a maga 4,6 hüvelykes, 720x1280 pixeles kijelzőjével. Erőforrásához, a Snapdragon 650 chiphez 3 gigabájt RAM és 64 gigabájtnyi tárhely párosul, a hátlapján 23 megapixeles, előlapján 5 megapixeles kamera kandikál.

Mindkét készülék a hagyományos microUSB helyett az új iparági szabvány, az USB Type-C aljzaton keresztül tölthető.

Még az idén megvásárolható lesz mindkét modell.