Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony Xperia XR

Szeptemberre várnak a Sony rajongók

Új zászlóshajó érkezik Xperia XR néven, jön az Android 7.0., és bemutatják a PS4 NEO-t is kora ősszel.


Sony Xperia XR premier néhány hét múlva


Szeptemberben debütál a Sony idei hatodik mobiltelefonja. Az IFA-n mutatják be a legújabb Xperia készüléket. Várhatóan Xperia XR néven kerül majd forgalomba. A twitteren (@onleaks jóvoltából) már képek is megjelentek a legújabb modellről.

Az új családtag 5,1 hüvelykes kijelzőt kap 1080p felbontással. A Snapdragon 820 processzort 3 GB RAM támogatja, a 32 GB-os belső tárhelye pedig bővíthető lesz. A hátsó kamera 21 MP-es (dupla LED vakuval), a frontális pedig 12 MP-es. A C-típusú USB port pedig lehetővé teszi Apple fülhallgatók csatlakoztatását (is). A csúcsmodell 4K videók készítésére is alkalmasnak bizonyulhat.

Jön a NEO


A Sony – feltételezések szerint – a szeptember eleji E3 konferenciáján, New York-ban mutatja be a PS4 NEO-t. A premier szeptember 7-én, hazai idő szerint 21:00 órakor kezdődik. A Sony aligha várhat tovább, ha az új játékkonzolját még a karácsonyi szezon előtt be akarja vetni.Android 7.0 béta az X Performancra


Az éppen aktuális – legalábbis a szeptemberi újabb zászlóshajó premierjéig – Sony csúcsmobil, az Xperia X Performance vesz részt a japán gyártó Xperia Beta programjában. A szerencsések hamarosan megkapják a készülékükre az Android 7.0 Nougat előzetes verzióját, jóval a hivatalos kiadás előtt.

A programból a magyar előfizetők sajnos kimaradtak. De a Sony ígérete szerint hamarosan minden érintett számára elérhetővé válik az Android 7.0-ás frissítés.