Termékek


keresés
 
 
 
Az ”Adatkezelési tájékoztató”-ban foglaltakat elolvastam és elfogadom.
 
SONY HÍREK


Sony Xperia X

Sony autófokusz premier Barcelonában

Öt kutya és egy brazil művész, valamint a katalán főváros lett a Sony Xperia X premier főszereplője. Mutatjuk hogyan. 

A brazil Rafael Mantesso tehette próbára elsőként a Sony Xperia X sorozatát. Öt aranyos kutya társaságában járta körbe Barcelonát - s közben különleges képeket készített a mobil új, prediktív hibrid autófókuszával.

A felvételeket pedig utóbb igen csak viccesen feliratokkal és apró rajzokkal egészítette ki.

Egy agár, egy sima szőrű retriver, egy keverék, egy skót terrier, egy drótszőrű tacskó, valamint egy Jack Russell terrier társaságában készültek a képek.

Miért voltak alkalmasak a kutyák a világpremierre? Mert aligha lehetett bármelyiknek – ha csak be nem tanítják előre - azt mondani: csíííz, hogy a kutya mozdulatlan maradjon a felvétel készítése alatt.

A prediktív hibrid autofókusz azonban képes arra, hogy kiszámítsa a kutya következő mozdulatát, így mindig elmosódás mentes képek készülhettek. A kutyákat különféle tevékenységek közben ábrázolta, ahogy etetik a galambokat a Sagrada Familia előtt, vagy a Gothic Quarter bárpultja mögött dolgoznak és csontokról álmodnak a város tavernáiban. 

„Rendkívül nehéz egy állatról képeket készíteni, nemhogy hatról, ezért nagyon meglepett, hogy milyen egyszerűen képes voltam nagyszerű fotókon megörökíteni a kutyákat, még akkor is, amikor össze-vissza rohangáltak, és nem akartak egy helyben maradni! Az Xperia X autofókusza előre látta a mozgásukat, ezért a fényképek mindig elmosódásmentesek lettek” – nyilatkozta Rafael.